Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Το ταξιδιάρικο ..πάει στην επόμενη!


Το ταξιδιάρικο ημερολόγιο της αγαπημένης και εκλεκτής φίλης του μπλοκοχωριού μας apinkdreamer τελείωσε από εμένα, το πακετάρισα και είναι η σειρά μου να το στείλω στη φίλη Άσπα από τη Ναύπακτο! Για συμμετοχές ..ΕΔΩ:
 http://apinkdreamer.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
Σας έκανα ένα κολάζ από το περιεχόμενο για να θαυμάσετε τις συμμετοχές και μακάρι να διαβάζατε τις αφιερώσεις και τις σκέψεις των κοριτσιών !






Η Θεσσαλονίκη ξημέρωσε βροχερή μα τώρα ο ήλιος ξαναβγήκε όπως η..ελπίδα σε κάθε στενάχωρη φάση της ζωής.. Πάρτε τη φύση λοιπόν σαν παράδειγμα..από τη μια στιγμή στην άλλη..όλα έγιναν φωτεινά και καλοκαιρινά πάλι.
Σπίτι όλη μέρα , έχω και παρέα την Αθηνά μου ,ζωγραφίζω, φτιάχνω κεραμικά στολίδια για τις μπουμπουνιέρες μου και σερφάρω στο διαδίκτυο θαυμάζοντας τα έργα σας. Αύριο έχω μπέιμπι σίτιγκ μα λέω να το κάνω στο..κτήμα και αν ο καιρός ξεχάσει τη βροχή σίγουρα θα γεμίσουμε και τη πισίνα.
Έχουμε να φτιάξουμε και 2η παρτίδα με λιαστές ντομάτες γιατί...τελικά έγινα υπέροχες και μοιράστηκαν στις κόρες. 
 Φίλοι μου λυπάμαι που δεν γράφω απαντήσεις πάντα στα σχόλια και περνώ από τα μπλοκ σας..σιωπηλά..απλά αλήθεια είναι ότι..βαριέμαι τρομερά.. ονειρεύομαι νησιά και θάλασσες και αγχώνομαι που ακόμα δεν έδωσα τη φορολογική μας δήλωση. Όταν πάω στο γραφείο της φοροτεχνικού μας έχει..ουρά..δεν αντέχω τις ουρές τέτοιο καιρό..οπότε σχεδιάζω από Δευτέρα - Τρίτη να πάω και να σταθώ από τις 8.30 έξω από τη πόρτα της!!!!
Γιατί μας δυσκολεύουν τη ζωή βρε παιδιά;
Τα έχω βάλει και με τον άνδρα μου που ενώ προσπαθώ η έρμη να κάνω δίαιτα εκείνος μαγειρεύει μυδοπίλαφο και τώρα πίτσα..και λατρεύω τη πίτσα να πάρει η ευχή!
Αχτιδένια φιλάκια..

11 σχόλια:

Aspa είπε...

Από το πρωί που έλαβα το μήνυμά σου, ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου το ημερολόγιο...και μόλις τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν έχω σκεφτεί ακόμη τι θα γράψω!!!

Gina-Teta είπε...

Το ταξιδιάρικο !!!! Και αναρωτιόμουν τι έχει γίνει! Κάπου είχα χάσει τα ίχνη του! Καλή εβδομάδα!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Ούτε εγώ έκανα ακόμη τη δήλωση!
Και μη σε νοιάζει για τα σχόλια! ;)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aspa μου καλημέρα, είναι υπέροχο και ξέρω οτι θα σε "ταξιδέψει" σε ταξίδια φιλίας και τέχνης.Συνοεύεται από ένα μικρό ..μικρό..μικρό δικό μου Αχτιδένιο εργάκι για σένα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Gina μου όπως βλέεπις είναι Θεσσαλονίκη και πάει..Ναύπακτο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, άστα φίλε μου..τα σιχαίνομαι αυτά σε εποχές μάλιστα που έπρεπε να είναι πανεύκολα. Όλο ζητούν νέα πράγματα.

Μαίρη (Ginger) είπε...

Αααα πολύ μου αρέσει η ιδέα. Ζήτησα να συμετέχω κι ελπίζω να γίνει δεκτή.

Καλημέρα Αχτίδα μου!

Funky Monkey είπε...

Καλημέρα, Αχτίδα μου!
Το ημερολόγιο φαίνεται υπέροχο, κι εσύ δημιούργησες ένα φανταστικό πίνακα μέσα. Καλή συνέχεια να έχει στο ταξίδι του!
Φιλιά, καλή εβδομάδα!

kerina poiimata είπε...

αν αυτο ειναι ζωγραφιά, υποκλίνομαι και παλι!καλοταξιδο το ημερολόγιο , και καλό είναι να μπορούν να προστίθενται και φύλλα!να έχουμε αγωνία πού θα φτασει!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Αχτίδα μου ,καλησπέρα !!
Υπέροχο το έργο σου με απίστευτες λεπτομέρειες !!
Να είναι καλοτάξιδο το ημερολόγιο !!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Αχτίδα μου ,καλησπέρα !!
Υπέροχο το έργο σου με απίστευτες λεπτομέρειες !!
Να είναι καλοτάξιδο το ημερολόγιο !!