Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τα εγκαίνια της κόρης μου!


Φίλοι μου πριν σας πω τα δικά μου να σας καλέσω τη Δευτέρα στις 8 μμ Β.Ηρακλείου 26 στο Μπιστρό  της κόρης μου για τα επίσημα πλέον εγκαίνια τώρα που όλα μπήκαν σε σειρά. Θα είμαι εκεί βεβαίως και θα χαρώ να σας δω όσες μπορέσετε να έρθετε!

 
Καλημέρα , καλημέρα..χθες όλη μέρα όπως καταλάβατε έλειπα με τον..αγρότη στο κτήμα! Πέρασα βέβαια υπέροχα, έχει πάντα εκεί ένα αεράκι ελαφρύ κι εγώ έκανα τον ..επόπτη με το κέντημα μου και τη Κλώντη αγκαλιά!
Γευόμαστε κι όλας τις πρώτες δικές μας πιπεριές φίλοι μου..βιαστικές οι πιπερούλες μας..και νάναι καλά η καλή γειτόνισσα που μου έφερε ολόδροσα κολοκυθάκια που αγαπώ πολύ για να φτιάξω κολοκυθοκεφτέδες όπως κι εκείνη. 
Ξέρετε είναι συγκινητική αυτή η συντροφικότητα και φιλία που αναπτύσσεται σε τέτοιες γειτονίες. Ο άνδρας μου βοηθά το γείτονα, εκείνος εμάς, εγώ τους ζωγράφισα τις κολοκύθες που τις είδα σε μία γωνιά πεταμένες και τώρα στολίζουν το μπαλκόνι τους, ο άλλος γείτονας μας έφερε φυτά από καρπουζιές και ο άνδρας μου του έδωσε κολοκυθιές που τις πήρε πια..12κάδες!!!
Μου αρέσει αυτό, τρελαίνομαι με τέτοιες φιλικές αγαπησιάρικες σχέσεις που στη πόλη αρχίζουν να χάνονται. Τώρα θέλω να πάω επίσκεψη σε μία μονάδα κτηνοτροφική που είναι κοντά μας και μπορείς να αγοράσεις γάλα.
Έτσι λοιπόν ξαφνικά χθες..αποκτήσαμε και φύλακα σκύλο! Όχι..δεν είναι η Κλώντη αλλά...ένα αδέσποτο που τάισα και έχει εγκατασταθεί στο κτήμα μας όλη μέρα.


Βέβαια είναι φοβισμένο, τρώει τα πάντα και τρέμει με κάθε απότομη κίνηση που κάνουμε για να του δώσουμε κάτι. Φοβάται ακόμα και τη Κλώντη που ..άφρισε από το κακό της! 
Προς το παρόν λοιπόν κρατούμε αποστάσεις..  ασφαλείας και οι δυο μας ,μπήκε στο κτήμα και κάθισε σε μία γωνιά όπου του βάλαμε φαγητό. Φεύγοντας το βγάλαμε έξω και του βάλαμε κροκέτες στη πόρτα. Θα του βάλω 2 πλαστικά με φαγητό και νερό και αν μας αφήσει εν καιρώ να το πλησιάσουμε θα το πάω στο χωριό σε γιατρό για εμβόλια.
Όπως είπε ο Δημήτρης..μας διάλεξε..και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό.
Σήμερα σπίτι φίλοι μου, σήμερα θα φροντίσω την..Αχτίδα..ξέρετε εκείνα τα κοριτσίστικα..επίσκεψη σε κομμώτρια για βαφή και φροντίδα των..άκρων. Έγινα 61 είπαμε..δεν ξόφλησα σαν γυναίκα!! Εμείς οι..σιτεμένες πρέπει να ήμαστε ευχάριστες στην όψη για τον αγαπημένο μας και τους γύρω.
Αχτιδένια φιλάκια..και μία όμορφη εύκολη μέρα για όλους!

38 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα! Με το καλό τα εγκαίνια! Και να χαρείτε τον νέο σας φίλο :)

Ποδηλάτισσα είπε...

Με το καλό να γίνουν τα εγκαίνια αυτού του όμορφου μαγαζιού και πάντα να έχει καλές δουλειές!!!! Επειδή όμως δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί την Δευτέρα το απόγευμα... τι θα έλεγες για ένα καφεδάκι την Παρασκευή το απόγευμα!!! Ναι πολύ καλά κατάλαβες... Παρασκευή απόγευμα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη!!! Μέχρι τότε πολλά φιλάκια!!!!

Xris Kat είπε...

Κάλημέρα!!! Με το καλό να γίνουν τα εγκαίνια. Ο νέος σας φίλος είναι πολύ γλυκούλης. Όσο για το σημερινό μποτέ, έχεις δίκαιο: Μια γυναίκα πρέπει να είναι περιποιημένη ανεηαρτήτως ηλικίας. πολλά φιλιά νεραιδένια

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ στα εγκαίνια! Αλλά μου τα χαλάει η "Απόσταση".
Αλλά σίγουρα θα βρεθώ στο μπιζουδάκι της κόρης σου κάποια άλλη στιγμή!
Με το καλό να γίνουν τα εγκαίνια και να είναι γεμάτο από κόσμο καθημερινά, που θα γεύεται τις δημιουργίες της και θα της αδειάζουν τις βιτρίνες από τα γευστικά της εδέσματα!
Καλή σου ημέρα και με το καλό η σημερινή σου φροντίδα

maria k είπε...

Καλές δουλειές να έχει η κορούλα σας και πάντα επιτυχίες.Μακάρι η τύχη αυτού του ζωντάνου να είναι κοντά σας σε ένα σπιτικό σαν το δικό σας.Ποιός ξέρει για να φοβάται πόσο κακοποιημένο είναι!Θα μου πεις εδώ κάθε μέρα η βία στους ανθρώπους μεγαλώνει πόσο μάλλον στα ζώα.

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Καλημέρα. Το μαγαζί της κόρης σου είναι πολύ όμορφο και προσφέρει πολύ καλά προϊόντα.Της εύχομαι με όλη μου την ψυχή με το καλό τα εγκαίνια και να έχει καλές δουλειές. Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλά θα κάνεις μανούλα μου!!!να φροντίζεις τον εαυτό σου!!σ΄'αγαπω πολύ!!σε λίγο καιρό θα σε φροντίζω εγώ!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas , ευχαριστώ φίλε μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, τα είπαμε και στο τηλέφωνο.Θα τα πούμε από κοντά τη Παρασκευή, θα περιμένω τηλεφώνημα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Xris Kat, έτσι ακριβώς γλυκιά μου..να φαινόμαστε όμορφες και εξωτερικά!Ευχαριστώ για τις ευχές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου τα έχουμε πει τόσες φορές..ξέρεις πόσο θέλω να σε δω από κοντά γλυκό μου κορίτσι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maria k, ευχαριστώ, μακάρι να τα πάμε καλά και με το σκυλάκο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιούλα Δημιουργίες χαράς, μέχρι τώρα όλα καλά μακάρι να συνεχιστεί.Έχει κούραση αυτό που διάλλεξε όμως της αρέσει και αυτό φθάνει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου ετοιμάζω από τώρα το ..λάδι για μασάζ!!!!

Ριτα Τρικαλα είπε...

εισαι πολυ ομορφη Αχτιδα μου για να λες τον εαυτο σου θα φας ξυλο.Με συγκινησε το αδεσποτακι σας.Σε φιλω να εισαι καλα!~

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Με το καλό .. να εχει πολλες δουλειες το μαγαζί της το εχουμε δει οταν κανατε τα γενεθλια..και μας εβαλες φωτο και το είδαμε και εμεις..να εισαι καλα και να τα καμαρώνεις...να προκόβουνε όλα... καλλες δουλειες και τυχερούλα η Βικη μας που θα πειτε μαζί το καφεδακι σας...να ήμουν απο μια μεριά να σας εβλεπα..!!!!! καλα φυτεμετα και στο κτημα σας.. και το σκυλακι αφου το ταίσατε δεν θα φυγει θα περιμενει εκει...φυλακας..!! να μου τους φιλησεις ολους...

Memaria είπε...

Με το καλό τα εγκαίνια και καλές δουλειές!!
Φιλιά πολλά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλορίζικο το μπιστρό, καλές δουλειές εύχομαι στην Ιωάννα!!
Φιλάκια!!

Funky Monkey είπε...

Με το καλό τα εγκαίνια και καλές δουλειές!
Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα μου με το καλο τα εγκαινια!ο σκυλος σας διαλεξε,σημαντικο!πολλα φιλακια και να γινεις κουκλα!βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

Mε το καλο τα εγκαινια'''ο σκυλακος θα ειναι καλη παρεα στο κτημα,σας διαλεξε οπως λεει το αγορι σου'''Τα ζωα εχουν ενστικτο διαλεγουν τους καλους ανθρωπους
ΜΙΝΑ


Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλορίζικο και καλοδούλευτο,του κοριτσιού σου το παλάτι!!!!
Με γειες το νέο φύλακα-άγγελο που ήρθε!Ξέρει εκείνος και διαλέγει!!!!
Κι όσο για σένα,γλυκιά μου κοκέτα ηλια-Αχτίδα,καλή ξεκούραση και περιποίηση!!!!Να περνάς πάντα όμορφα!!!!Φιλιά κτμτρ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ριτα Τρικαλα καληνύχτα πια να πω.Σήμερα και αύριο δεν πήγα στο κτήμα..θα το δω το Σάβαβτο μάλλον.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σμαραγδένια Ρούλα, χα! χα! γελάω που τα διαβάζεις μαζεμένα και δεν βαριέσαι και απαντάς λεπτομερώς.Άντε να δούμε πότε θα δω και σένα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ me (maria) ευχαριστώ γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ μου δεν θυμάμαι αν σου έστειλα τα Χρόνια Πολλά..αν όχισου τα στέλνω τώρα κοριτσάκι μου αγαπημένο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Funky Monkey, ευχαριστώ φίλη μου πάει καλά ευτυχώς.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βάσω λάρισα, είναι χαριτωμένο μα ταλαιπωρημένο ζωάκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μίνα μου σου στέλνω γλυκιά αγκαλία και φιλάκι, νοιώθω οτι το χρειάζεσαι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ, ε! τώρα πια..στο νέο πρέπουν τ' άρματα , στο γέρο τα στολίδια!!!!!Ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Μαρία Έλενα είπε...

Με το καλό τα εγκαίνια
Φιλάκια ...

spirou είπε...

Πόσο σας αγαπάω και τους δυο που φροντίζετε τα αδέσποτα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα ευχαριστώ γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ spirou, φίλη μου είναι υποχρέωση μας φίλη μου και πίστεψε με πονάω που τα βλέπω εδώ και εκεί και δεν μπορώ να τα ταίσω όλα.Καθώς πάμε στο κτήμα κάνουμε πλέον 3 στάσεις στα ίδια σημεία.

Ανώνυμος είπε...

ποιος λεει οχι σε μια ζεστη αγκαλια;ευχαριστωωωωωωω΄΄΄καληνυχτα'''
ΜΙΝΑ

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλη επιτυχία στα εγκαίνια και γενικά στο μαγαζί της κόρης σας..Κταλαβαινω πως νοιώθετε με το να φυτευετε δικα σας και να τα περιποιηστε να τα βλεπετε να βγαζουν τους πρωτους καρπους...και η μαμα μου εχει την ιδια αγαπη, φυτευει διαφορα δικα της στο κηπο μας...

Kate'sCakeBox είπε...

Να ζήσεις Αχτιδούλα μου να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη κ να σε χαίρονται όλοι στην οικογένεια!!τις διαβασα όλες μαζί τις τελευταίες σου αναρτήσεις-λόγω οδοντιάτρου,πηγα λίγο πίσω-κΚάθε επιτυχία εύχομαι στην κορούλα σου για το μαγαζί της!!τρελλάθηκα με τον πίνακά σου με τα ρόδια!!συναρπαστικά γοητευτικό!!σέυχαριστώ για τα γλυκά σου σχόλια στον "λαθρεπιβάτη"μου!!Φιλάκια άπειρα και καλό Σ/Κ να έχετε!

Mariette VandenMunckhof-Vedder είπε...

Glad to hear that you had a lovely day and I wish you a relaxed weekend with your family.
Hugs,
Mariette

PS please do look at this tutorial for easy reply comment setting: http://bit.ly/163pMct