Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Είμαι χαρούμενη απόψε!


Καλημέρα, καλημέρα με χαμόγελο και καλή διάθεση να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που μας βομβαρδίζουν καθημερινά οι..τρισκατάρατοι!!! Εμείς όμως φίλοι μου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν μέσα μας ήμαστε καλά τότε ..θα..ήμαστε καλά και μαζί με μας και οι γύρω μας!
Με έπιασε το φιλοσοφικό μου πρωινιάτικα με το καφέ στο χέρι και βλέποντας από το παράθυρο το Δημήτρη μου να μου..ξανακόβει αμπελόφυλλα για να ξαναφτιάξω ντολμαδάκια παραγγελιά για κάποια που μου τα ζήτησε..
Σήμερα φίλοι μου έχω χαρά μεγάλη γιατί περιμένω την αγαπημένη μου φίλη το ΔΡΟΜΆΚΙ που θα μείνει μαζί μας 3 ολόκληρες μέρες..θαύμα..κάτι που ονειρευόμασταν χρόνια..
Με τη Μαρία βρεθήκαμε εδώ στα μπλογκ πριν αρκετά χρόνια..ήταν θέμα χημείας από τη πρώτη μας συνάντηση. Μας ένωσαν πολλά, η ηλικία, οι απόψεις, τα αισθήματα, τα συναισθήματα, η αγάπη για κατασκευές..Μας ένωσαν άλλα τόσα...και το κυριότερο..έχει αυτό που αγαπώ σε μία φιλία..ποτέ δεν με πιέζει για κάτι..δεν θα με παρεξηγήσει αν "ξεχάσω" να πάρω τηλέφωνο..ξέρει πότε με χρειάζεται και ξέρει πότε τη χρειάζομαι.Είναι αυτή που παίρνω τηλέφωνο όταν έχω κάτι που με πίκρανε και θέλω να ανοίξω τη καρδιά μου και είμαι σίγουρα αυτή που ξέρω κάθε γωνίτσα της δικής της.
Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου..έχω γιορτή..ετοιμάζω..άφησα τα πάντα στην άκρη να πάνε περίπατο και θα προσπαθήσω να κάνουμε μαζί όλα όσα λέγαμε σαν ευχή να κάνουμε μαζί όταν θα ερχότανε να την φιλοξενήσω έστω και για ελάχιστες μέρες που δεν μας φθάνουν..
Φιλάκια Αχτιδένια φίλοι μου και να θυμάστε ότι η ευτυχία είναι στιγμές που ξεπηδούν από μέσα μας από "μικρά" και όχι από μεγάλα!

23 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Καλημέρα Αχτιδένια μου!
Με το καλό να ανταμώσετε με το "δρομάκι"!
Να της πεις πως της ζητάω συγνώμη.
Είμαι αμελής με τα τηλέφωνα αν και την σκέπτομαι πολύ!
Εσύ καρδούλα μου είσαι πιο δραστήρια από μένα!
Μπράβο για άλλη μια φορά που τα προφταίνεις όλα!

ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!

Mani di fata είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΑ ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

Hfaistiwnas είπε...

Προβλέπω ετοιμασίες! Άντε με το καλό να την δεχτείς!!!

Handmade by Mika είπε...

Μα τι ωραια που μας τα είπες πρωι πρωι. Πόσο τις αγαπώ αυτές τις φιλίες που δεν είναι τυπικές και δεν στέκονται σε ημερομηνίες και αριθμούς αλλά στην ουσία, στην αγάπη. Και εχω την τυχη να εχω τετοιες...
Να περάσετε τέλεια με την φιλενάδα σου Αχτίδα μου και να χαρείτε κάθε στιγμή.
Φιλια πολλά

Ποδηλάτισσα είπε...

Άσε τους τρισκατάρατους να λένε ότι θέλουν και ζήσε ευτυχισμένες στιγμές με το "ΔΡΟΜΑΚΙ" τρώγοντας ντολμαδάκια από τα χεράκια σου... πιττούλες από τον Δημητράκι σου... και συζητώντας ώρες ατέλειωτες!!!!!! Πολλά φιλάκια καλημέρας... να περάσετε υπέροχα!!!!

Ανώνυμος είπε...


Μια φωτό είναι, σε jpg. Την κάνετε drag and drop, δεν θέλει τίποτε άλλο. Για να αντιστοιχεί σε λινκ, ενεργοποιείτε την αντίστοιχη λειτουργία, στο layout του blog σας.(Απο το http://prokopisdoukas.blogspot.gr/

Για το banner

OLINA M είπε...

Με το καλό να τη δεχτείς και να περάσετε υπέροχα!
Βάλσαμο στην ψυχούλα μας τέτοιοι άνθρωποι...
Να της δώσεις και ένα φιλί από εμένα!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Αχ, Αχτίδα μου, δεν μπορείς να φανταστείς πώς σε καταλαβαίνω Αχτίδα μου...
Αυτές οι φίλες είναι μοναδικές και υπέροχες..., και σίγουρα δεν μας φτάνουν όχι 3 ούτε 103 ημέρες για να τις χορτάσουμε !!!!
Καλά να περάσετε κορίτσια!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, φιληνάδα μου θα της το πω και θα περάσουμε και όμορφα σίγουρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata, την περιμένω το απόγευμα κατά τις 7, τώρα κάνω τα ντολμαδάκια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas μέχρι τ'ώρα είχα πελάτισες για τα αυγά στο σπίτι..και μετά στο μαγαζί μεσημεριάτικα με πήγαν..είμαι πτώμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Handmade by Mika, χαίρομαι που το καταλαβαίνεις..πράγματι η πραγματική φιλία δεν χρειάζεται τα ..τυπικά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, που το κατάλαβες; είπε οτι το βράδυ θα μας κάνει πίτα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος φίλε μου...τι μου λες!ξέρεις τι ηλικία έχω; που να καταλάβω εγώ όλα αυτά που μου γράφεις να πατήσω..εγώ το σάιτ που μου έφτιαξαν δεν μπορώ να χειριστώ..Μπήκα στο μπλοκ που γράφεις είναι καλό για πολλούς μα όχι στα ενδιαφέροντα μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, θα σου βάλω τάπερ με ντολμαδάκια να σου στείλω με τον άνδρα σου.Σου έχω και ένα δωράκι έκπληξη που σου αγόρασα!!!!Έλα αύριο το πρωί για καφέ..έχεις δουλειά;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου ελπίζω να δω κι εσένα κάποια φορά.

Μαρία Έλενα είπε...

Με το καλό να ανταμόσετε και να περάσετε καλά.
Φιλάκια ...

xarotoart είπε...

Χρονια πολλα και δημιουργικα, λοιπον!
Να τα εκατοστησεις!

ElenaG είπε...

δεν μπορείς να φανταστείς ποσο σας καταλαβαίνω!!!!!
Χαίρομαι πολύ και για τις δυο να περάσετε όμορφα...να γελάσετε να χαρείτε η μια την άλλη...αυτά είναι τα σπουδαία τα μεγάλα...οι φίλοι μας οι θησαυροί μας!
Φιλια πολλά και για τις δυο!!!!!

Funky Monkey είπε...

Καλώς να τη δεχτείς! Φιλιά!

BUTTERFLY είπε...

Καλως να τη δεχτεις τη φιλη σου, να περασετε υπεροχα, ποτε δεν ειναι αρκετος ο χρονος αναμεσα σε φιλες!
Και συγχαρητηρια στους νικητες του διαγωνισμου!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,να περάσετε όμορφα μανούλα μου!!είναι τέλειο να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς!!!

Fanypap είπε...

Καλά να περάσετε γλυκούλα μου! έχασα πολλά τόσες μέρες!!Να είσαστε καλά, χρόνια πολλά μαζί με τον Δημήτρη σου, και υγεία!!Φιλάκια, σας αγαπώ πολύ!!