Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφή στη καθημερινότητα και στο εργαστήρι μου..


Αποχαιρετώντας σήμερα το πρωί την Άννα για να πάει πίσω στο τόπο της γύρισα μία ακόμα σελίδα και έμεινα με τις αναμνήσεις από τα εγκαίνια  και τις φίλες μπλόγκερ που συνάντησα..περάσαμε τόσο όμορφα με την Άννα, εκείνη γνώρισε εμένα κι εγώ εκείνη. Με βοήθησε να καθαρίσω και το γραφείο από το εργαστήρι μου μάλιστα ...
Έτσι μετά που έφυγε με το Δημήτρη για το σταθμό  έβαλα τη ποδιά μου πήρα τα πινέλα μου και ...πρέπει επιτέλους να τελειώσω αυτές τις μέρες την Αγιογραφία που δουλεύω...


Αν έβλεπε η Άννα πως έκανα πάλι το καθαρό γραφείο μου...σίγουρα θα μου πατούσε τις φωνές.. Αγιογραφούσα για ώρες, δύσκολη εικόνα, τα χέρια μου δεν είναι όπως παλιά και σίγουρα θέλω άλλες 3 μέρες στο ..νερό για να την τελειώσω..Με έχει πιάσει άγχος μ' αυτήν..
Για να ξεκουραστώ όμως στα διαλείμματα της ..ετοίμασα και διάφορα μικροπράγματα δια το νέο μπαζάρ που μου παρουσιάστηκε για τα ζώα πάλι που ξέρετε..τα έχω αδυναμία.


Όμως μη νομίζετε οτι η Άννα ( Jasmin) έμεινε ασυγκίνητη από τη Κλώντη..την κατάφερε στο τέλος..


Το πακετάκι μου πάντως το γέμισα..λίγα ακόμη αύριο και το στέλνω. Έχω και φακελάκια άλλα να στείλω, έχω και να στολίσω λιγάκι για το καλό το σπίτι..Κάποτε έφτιαχνα ένα σωρό πράγματα, τώρα πια βαριέμαι λιγάκι, τα παιδιά έχουν τα δικά τους σπίτι και τα εγγόνια μου δεν μένουν πλέον σε μένα για να μη με κουράσουν.. 
Χειμώνιασε φίλοι μου..σήμερα κάνει κρύο και ας μη βγήκα ούτε στιγμή από το σπίτι..Αύριο έχουμε γιατρούς με τον άνδρα μου..έχω ένα νευρολογικό πρόβλημα στη δεξιά πλευρά μου εδώ και αρκετό καιρό πριν κάνω την εγχείρηση μου και πρέπει να το κοιτάξω μάλλον..
 Αν και τους βαρέθηκα τους γιατρούς είναι αλήθεια όμως.. όμως..δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε το παιχνίδι της ζωής εύκολα και χωρίς μάχες!!( Αχτιδένια συνταγή αυτό!!)
Αν προλάβω  μετά σε κάποια μαγαζιά  για δωράκια ..έχω Νικολάκηδες και Νικολέτες!!!
Λοιπόν ..πάω για ύπνο..Νομίζω ότι το μόνο παράπονο που θα είχε η Άννα μαζί μου σίγουρα θα είναι ότι κοιμάμαι με τις..κότες!!!
Αχτιδένια φιλάκια για μία αυριανή καλή μέρα.

27 σχόλια:

marie είπε...

Καλό μήνα και κάλο ξημέρωμα εύχομαι :)

Unknown είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια.. δεν σταματας ποτέ.. φτιαχνεις φτιαχνεις φτιαχνεις ..γεμιζεις αγαπη καθε δημιουργημα σου..να σαι καλα ολοψυχα το ευχομαι

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλό βράδυ μανούλα μου!!!
θα τα πούμε από κοντά εμείς!!

Marie είπε...

Καλό βράδυ Αχτίδα μου! Ο Θεός να σ'έχει πάντα καλά!!!

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Είμαι σίγουρη ότι και η Άννα πέρασε καλά μαζί σου και θα έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. Και μεις δεν γνωριζόμασταν αν και μένουμε αρκετά κοντά μου έκανες όμως την καλύτερη εντύπωση. Δεν μπορώ να μη σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δωράκι σου είναι υπέροχο.
Εύχομαι αύριο να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις. Καληνύχτα.

Hfaistiwnas είπε...

Φυσικά και δεν εγκαταλείπουμε!!!
Να το κοιτάξεις!
Το σπίτι να το στολίσεις πολύ όχι λίγο! Φέτος πρέπει! Εγώ το ΣΚ που μας πέρασε το έφτιαξα!!!!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλη σου μερα Αχτιδα ολα θα πανε καλα.Κι εγω ετοιμαζομαι για στολισμα χωρις ορεξη!!!με λιγο ζορι ολα θα γινουν.

Σοφία είπε...

Καλημέρα Αχτιδάκι,
όλα τα προλαβαίνεις,
φιλάκια....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marie μου καλημέρα κοριτσάκι μου ,όλα να σου πάνε καλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Elena Kaloydia, αχ! έχω πολλά να κάνω ακόμα, με παρακάλεσε και μία φίλη να της φτιάξω κάτι..δεν μπορώ να πω ..όχι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου σε περιμένω..που θα μείνεις στο χωριό;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie μου ότι πει ο Θεός..απλά να μη κουράσω τους γύρω μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιούλα Δημιουργίες χαράς. χαίρομαι φίλη μου που σε γνώρισα , καλές γιορτές να έχεις.

Pepi είπε...

Μετά από τα γλέντια, καιρός να "συμμαζευτείτε" πιά!!! χαχαχα!! Να προσέχεις τον εαυτό σου, Αχτιδούλα! Τα "τσίμπησα" τα φιλάκια σου για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα μου! Και από μένα , ένα αλλά μεγάααλο !!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas δεν έχω τα ίδια κέφια φίλε μου ,όχι από διάθεση τόσο όσο από..σωματική δύναμη.Κουράζομαιο εύκολα πλέον, ίσως φταίει και η εγχείρηση μου.Αυτές τις μέρες με το καιρό που αλλάζει συνέχεια πονάω βέβαια ελαφρά μα είναι εκνευριστικό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ριτα Τρικαλα, εσείς είστε νέες και δεν πρέπει να σταματάτε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου καλημέρα γλυκιά μου καλά να περάσεις σήμερα.

Ποδηλάτισσα είπε...

Εμένα το εργαστήρι σου μου άρεσε όπως ήταν άνω - κάτω!!! Γλυκιά μου Αχτιδούλα όλα να πάνε καλά σήμερα με τους γιατρούς και για τους δυό σας!!!! Πολλά πολλά φιλάκια !!!!!!!

Parents Land Gr είπε...

Μια χαρα ηταν το εργαστηριο. Πως να δημιουργησει κανεις χωρις να χρησιμοιποιησει το χωρο γυρω του. Περιμενουμε να την δουμε τελειωμενη. Φιλακια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Pepi, άστα..γκουντούρντησα που έλεγε και η γιαγιά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, μη σκας..έτσι το κατάντησα πάλι..χαμός!Μόλις γύρισα από τους γιατρούς, άστα να πάνε ,όμως τι είπαμε;..χαμόγελο πάντα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Parents Land Gr, έχω όλη τη καλή διάθεση να το έχω καθαρό μα..το καταντώ έτσι και ..μου αρέσει!

akrat είπε...

ωραία πράματα

Φιλία είπε...

Χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία με την υπέροχη παρέα, Αχτιδούλα! Να είσαι καλά και πάντα με καλή διάθεση και δημιουργικότητα!
Φιλιά

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Θα την τελειώσεις και την αγιογραφία σου και μετά θα ξεχάσεις όλο σου το άγχος..
Καλό βραδάκυ..

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλλα μου πάντα ετσι να σε βρήσκω γεμάτη δημιουργια.Σε φιλώ και σενα και την κλώντη μου...χχχχχ ΕΙΡΗΝΗ Κ

el.mar είπε...

Αχτιδούλα μου....τελευταία όλο για σένα λέω..χαχα..για μια καλή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που το σπίτι της και η καρδιά της είναι πάντα ανοιχτά :D!!!!!!!!Αααν έρθω προς τα εκεί θέλω πολύ να σε γνωρίσω...αν και φοβάμαι λίγο την κατσαρόλα ;)...φιλάκια πολλά πολλά!!!!!