Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.



Φίλοι μου σήμερα θα αποδείξουμε ότι το Πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο τα..μελομακάρονα , τα γούρια και τα στολίδια.
Μία φίλη μας έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη λόγω εξώσεως  και αξιοπρεπούς επιβίωσης. Ξέρετε ότι δεν κάνω τέτοιες κινήσεις αν δεν διασταυρώσω τις πληροφορίες μου. Ακόμα και ελάχιστα ευρώ να βάλετε είναι κάτι σημαντικό γιατί γνωρίζω τη δυσκολία των καιρών και των καταστάσεων σε  ΚΑΘΕ σπίτι και πίσω από κάθε πόρτα που κλείνει. Για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε υποψία ζήτησα από τη φίλη μας να δημοσιεύσω το μέιλ της  και το θέτω στη δική σας συνείδηση και καλή θέληση. Έχω στη διάθεση σας τα τηλέφωνα της φίλης Σοφία και είμαι πρόθυμη με την άδεια της να σας τα δώσω σε προσωπικό μέιλ που θα μου στείλετε στην ηλεκτρον. διεύθυνση μου aktida7@gmail.com
 Το μέιλ που δέχθηκα λέει τα εξής:

Kαι πάλι καλημέρα Κυρία Γεωργία. Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. Ναι, αν θέλετε, κάντε μια κοινοποίηση με δικά σας λόγια, όπως θέλετε. Έστω και 300-400 ευρώ να μαζέψω, να πληρώσω την εγγύηση και το τρέχον ενοίκιο, κάπως θα βολέψω το ποσόν της μετακόμισης. Βλέπετε, δεν έχω συγγενείς, και η μητέρα μου παίρνει μια σύνταξη 600 ευρώ, την οποία αν την πάρω, δεν θα έχει μετά να περάσει το μήνα. Όπως σας είπα, πήγα να βάλω ενέχυρο ένα αγροτεμάχιο που έχω, αλλά θεώρησαν το ποσό μηδαμινό, και μου ζήτησαν να επιστρέψω τα τριπλάσια τουλάχιστον. Κύλισε ο μήνας και τώρα αντιμετωπίζω το φάσμα ή να μου κόψει το νερό και το ρεύμα ο ιδιοκτήτης, ή να μου πετάξει τα πράγματα έξω. Έχει το δικαίωμα, αφού λήγει το συμβόλαιό μου τέλος του Δεκεμβρίου. Ο φόβος μου όμως είναι μήπως βάλει κανέναν και μας χτυπήσει, δεν το θεωρώ αδύνατον. Και όπως έχω και την καρδιά μου, πολύ το φοβάμαι. Ο άντρας μου είναι 69 ετών και με αυτά τα γεγονότα (που μας τα δημιούργησαν άλλοι, μην πληρώνοντας μας) παρουσίασε ξαφνικά πολύ υψηλή πίεση.
Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι όποιος έχει την καλοσύνη να προσφέρει, θα ήθελα το όνομα και το μέιλ του και το ποσόν, διότι έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του για να πάρει τη σύνταξή του, οπότε ό,τι χρήματα μαζευτούν, θα επιστραφούν άμεσα, μόλις βγει.  Υπολογίζουμε από 4 έως 6 μήνες. Είναι ΔΑΝΕΙΚΑ αυτά τα χρήματα, το τονίζω, αλλά όχι αγύριστα!!!
Επίσης, όποιος θέλει επικοινωνία μαζί μου για επαλήθευση, διότι πολλοί αγύρτες κυκλοφορούν στον ίντερνετ, θα του δώσω πολύ ευχαρίστως τηλέφωνο και τη διεύθυνσή μας
Αν τελικά θελήσετε εσείς να κάνετε την κοινοποίηση, μέσω της ιστοσελίδας σας, ενημερώστε με και εγώ θα σας στείλω ό,τι μου ζητήσετε, αριθμό λογαριασμού, τράπεζα κλπ.
Και να σας πω χίλια ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά σας, δεν ξέρετε πόσο μετράει για μένα.
 
Σε αυτό το σημείο ανταλλάξαμε μηνύματα και κατόπιν δικής μου αίτησης μου έδωσε τον λογαριασμό τραπέζης με το ακόλουθο μέιλ.
 
 
Εμπορική Τράπεζα 027/49419554 όνομα ΑΘΗΝΑ ΚΟΛΠΟΝΔΙΝΟΥ, είναι ο συνταξιοδοτικός λογαριασμός της μητέρας μου. Φυσικά να βάλετε το μάιλ μου, βάλτε και το τηλέφωνό μου 211-0191050 (Forthnet) αν και σε λίγο θα πρέπει να το μεταφέρω, αλλά και κινητό 6942-798929. Και σεις όποτε θέλετε να με πάρετε, εννοείται. Τονίστε μόνο να βάλουν το όνομά τους στην κατάθεση, διότι τα χρήματα θα επιστραφούν μόλις βγει η σύνταξη του άντρα μου (4-6 μήνες δυστυχώς). Είμαι στη διάθεση όποιου θέλει να μου μιλήσει ή να μου στείλει μέιλ, δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω και να πω πάσα αλήθεια.
 
Φίλοι μου το θέμα είναι φλέγον και ο χρόνος λίγος , ότι μπορείτε να προσφέρετε θα είναι ένα δωράκι πέστε στον εαυτό σας που σίγουρα λόγω οικονομίας δεν θα κάνατε. Σβήνω τα τηλέφωνα για ευνοήτους λόγους και μπορώ να σας τα δώσω για να επικοινωνήσετε μαζί της σε μήνυμα που θα μου στείλετε όπως σας έγραψα επάνω.
 

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τo ευχαριστώ είναι τόσο λίγο, οι ευχές μου μυριάδες!!! Δεν έχει σημασία το ποσόν, σημασία έχει η θέληση και η ανθρωπιά. Σε όλοους εσάς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - Σοφία

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου θα ήμαστε κοντά σου όπως μπορούμε με λίγα έστω.

Unknown είπε...

αγαπητη αχτιδα.ποσο σε χαιρομαι και σε θαυμαζω!!!μπραβο και παλι μπραβο!!!απο κυπρο πως μπορω να βοηθησω?θαθελα να δωσω και εγω.και ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ.πες οτι βγηκα εξω ενα βραδυ.σε ευχαριστω απο καρδιας.

Unknown είπε...

αυτο ακριβως που ειπε η κυρια πριν απο μενα..ας θεωρησουμε οτι βγηκαμε εξω ενα βραδυ..οτι πηραμε ενα δωρακι λιγοτερο.. με τα λιγα που μπορει η καθεμια μας.. ευχομαι να πανε ολα καλα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ miathalassatamatiasu kratagera, φίλη μου ότι πληροφορία θέλεις υπάρχει στη ανάρτηση, πράξε κατά συνειδηση γλυκιά μου έστω και με το μικρό βαλάντιο που διαθέτεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Elena Kaloydia, κορίτσι μου πέστε οτι κάνουμε δωρτάκι στον..εαυτό μας ένα μικρό ..

Unknown είπε...

αχτιδα μου συγνωμη που ξαναγραφω αλλα εδω στην κυπρο ο λογαριασμος που γραφεις στην εμπορικη τραπεζα ισχυει και εδω?αν παω με το νουμερο αυτο θα ειναι ενταξει?

Hfaistiwnas είπε...

Πολύ καλή κίνηση Αχτίδα μπράβο!Θα δω τι μπορώ να κάνω! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Memaria είπε...

Μόνο ο ένας στον άλλον μπορούμε να στηριχτούμε πια!
Αχτίδα μπράβο..
Σοφία είμαι σίγουρη πως κάτι θα γίνει!

Ποδηλάτισσα είπε...

Γλυκιά μου Αχτίδα σίγουρα το πνεύμα το Χριστουγέννων είναι αυτό... να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τον διπλανό μας!!! Με μεγάλη χαρά θα προσφέρουμε κάτι για την κ.Σοφία και φυσικά χωρίς όνομα και χωρίς επιστροφή... σαν παλιά πρόσκοπος θα πω πως έκανα την "Καλή Πράξη" αυτών των Χριστουγέννων!!!!! και ακόμα θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα που μου έδωσες αυτήν την ευκαιρία!!!! Πολλά φιλάκια σε εσένα τον Δημήτρη και την Κλώντη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την κ.miathalassatamatiasu kratagera. Εάν στην Κύπρο υπάρχει υποκατάστημα της Εμπορικής, αρκεί να βάλετε μπροστά το νούμερο 027, που είναι ο αριθμός του υποκαταστήματος στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα νούμερα είναι ο αριθμός του λογαριασμού. Καλό είναι όμως να ρωτήσετε, θα πάω και εγώ αύριο στο υποκατάστημα να βεβαιωθώ. Ευχαριστώ όλους σας τόσο πολύ. Σοφία

Unknown είπε...

κυρια σοφια σας ευχαριστω για την απαντηση.θα παω αυριο η την παρασκευη να βαλω τα λεφτα.μην απελπιζεστε.το ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα τα καταφερουμε.θα μαζεφτουν τα λεφτα.θα δω τι μπορω να κανω και με τους υπολοιπους μηνες μεχρι να παρετε την συνταξη.οτι μπορω θα βαζω.μην το βαζετε κατω.σας ευχαριστω

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ miathalassatamatiasu kratagera, δεν νομίζω να έχει διαφορά, αν θες καλύτερα να σου στείλω τα τηλέφωνα της .211-0191050 (Forthnet) αλλά και κινητό 6942-798929. δεν με κουράζεις το αντίθετο νοιώθω συγκίνηση για τη προσφορά σου

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου δεν χρειάζεται να πιεστείς, όποιος μπορεί και όσο μπορεί και αν μπορεί.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ me (maria)και βέβαια θα βοηθήσουμε όσο γίνεται.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα , Βίκη μου υπολόγιζα σε σένα, ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία όπως βλέπω παρακολουθεις και έδωσες απάντηση, ο κόσμος των μπλογκ δείχνει οτι είναι φιλικός και προστρέχει σε όλους.

Μαίρη (Ginger) είπε...

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΦΙΛΙΑ

Unknown είπε...

ευχαριστω αχτιδα μου.θα το κανονισω μεχρι την παρασκευη το αργοτερο.θα βρω την ακρη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©, καλημέρα όπως σου είπα έχω την 'άδεια της για δημοσίευση των τηλεφώνων της οπότε αν φαίνεται δεν πειράζει, βαριέμαι να τα σβήσω ξανά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ miathalassatamatiasu kratagera. κι εγώ αύριο θα πάω που πήγαινα έτσι κι αλλιώς στη τράπεζα, η κόρη μου θα πάει σήμερα.

Penelope είπε...

Καλημέρα Αχτίδα.
Νομίζω πως τούτη "αλυσίδα" προσφοράς με το ελάχιστο του καθενός από εμάς, μπορεί να απλωθεί και να "δυναμώσει" με κάθε κρίκο της!

Σοφία, ελπίζω να καταφέρουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope μου δεν νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα , ελπίζω η έκληση μας να έγινε αποδεκτή.

Φιλία είπε...

Αχτίδα μου, δεν έχω να σου πω παρά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την πρωτοβουλία σου αυτή. Κράτησα όλα τα στοιχεία (που δεν είναι καθόλου σβηστά!!!). Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά για τη φίλη Σοφία και να περάσει κι' αυτή η φουρτούνα ανώδυνα!
Φιλιά

BUTTERFLY είπε...

Αχτιδακι μου ειναι υπεροχο αυτο που κανεις!
Περασα να ευχηθω ο,τι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!
Να χαιρεσαι τον αντρα σου, τα παιδια σου, τα εγγονια σου και να περασετε υπεροχες γιορτες!
Καλα Χριστουγενα!

morphoplasies είπε...

Αχτίδα μου.γειασου .περασα σημερα απο την τραπεζα. Σου αξιζουν πολλα-πολλα συγχαρητηρια!
Καλο βραδυ και
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
τα φιλια μου!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ,ΜΠΑΖΑΡ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΉ ΑΚΟΜΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΣΟΦΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ θερμά όλους μέσα από την καρδιά μου για την συνεισφορά σας στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να σας το ανταποδώσει. Δεν μετράει το ποσόν αλλά η διάθεση και η προθυμία όλων όσοι μας συμπαρασταθήκατε αυτές τίς δύσκολες στιγμές.
Θέλω ακόμη να διευκρινίσω ότι, είμαι πάντα στην διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να εξακριβώσει, με οποιοδήποτε τρόπο νομίζει, ότι υπήρξα απόλυτα ειλικρινής σε ό,τι σας ανέφερα και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Έχω αποδεικτικά στοιχεία για όλα και,εάν χρειασθεί, μπορώ να το κάνω. Θεώρησα απαραίτητη αυτή την διευκρίνηση, διότι δεν είμαστε άνθρωποι οι οποίοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και ευαισθησία των ανθρώπων, για προσωπικό τους όφελος. Γι' αυτό έδωσα και τα τηλέφωνά μου και μπορώ ακόμη σε όποιον θέλει να δώσω και την διεύθυνση του σπιτιού μου. Νιώθοντας την αγάπη σας και τη θετική σας σκέψη, ευχόμαστε ολόψυχα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σοφία είστε ένας υπέροχος άνθρωπος μη ήθος που σπανίζει! Ανάθεμα στα καθάρματα που μας φτάσαν σε αυτό το σημείο, που φτάσαν την Ελλάδα μας σε αυτό το σημείο!!

Unknown είπε...

Αγαπητοί Χαίρετε.
Είμαι μια διεθνής δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες τις ηπείρους.
Έχω τη φιλοδοξία να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους σε οικονομικές δυσκολίες.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email για περισσότερες πληροφορίες.
E-mail: leferfrancisjean@gmail.com
Με εκτίμηση.