Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Θα τα πω και ας..με βαρέσετε!


Το σκεπτόμουνα πριν γράψω..απλά έπρεπε κάπου να τα πω και αυτό το.. κάπου..να μη με φθάνει για να μου δώσει..σφαλιάρα ίσως!!!  Είμαι σίγουρη ότι θα με πείτε γκρινιάρα... και το πιο φοβερό είναι ότι ίσως έχετε και δίκιο.. 
Είναι σαν να μονολογώ στο καθρέπτη.. στον εαυτό μου.. Και..άντε ..πρώτα ίσως και είχα δίκιο που γκρίνιαζα και μου δίνατε ελαφρυντικά... Τώρα πως να τολμήσω να σας πω ότι γκρινιάζω και τρώγομαι με τα ρούχα μου για τη πολλή...περιποίηση...
Δεν είμαι φτιαγμένη βρε παιδιά για κρεβάτι και δίσκο στα πόδια μου.. αρρωσταίνω που βλέπω τον άνδρα μου που ..σχίζεται να με περιποιηθεί.. που πλένει το παραμικρό πιάτο, που μαγειρεύει για μένα ( λες και δεν το έκανε πριν) και μου κάνει καφέ στο πορσελάνινο φλιτζανάκι μου που..φαγώθηκα η αφιλότιμη να του λέω στο κέντρο.. Στεναχωριέμαι να τον βλέπω να κουράζεται για μένα..που μου καθαρίζει φρούτα και περιμένει όρθιος να τα..φάω.. που κάθεται έξω από τη πόρτα του μπάνιου όταν κάνω ντουζ.. Που μόλις πάω να κουνηθώ με ρωτάει τι θέλω...  ( Να πάω στη ..τουαλέτα ..μπορώ;..ορκίζομαι δεν θα πέσω!) . Πάντα εγώ φρόντιζα για τους άλλους.. με αγχώνει να κάθομαι σαν την..λεχώνα και να κουράζεται για μένα.
 Δεν το κουνάει από το σπίτι παρά για ελάχιστο χρόνο να πάει στη Λαϊκή ή στο περίπτερο για τσιγάρα! Έχω και τη Κλώντη που έχει εγκατασταθεί στην αγκαλιά μου και με κοιτά ενοχλημένη όταν πάω να σηκωθώ λες και με ..μαλώνει..
Είμαι αχάριστη ..το ξέρω..έχετε δίκιο..το παραδέχομαι σε κρίση αυτογνωσίας ..μα είμαι από χαρακτήρα ανεξάρτητη..
Το πρωί πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου την Ευγενία και μόνο που δεν έκλαιγε..Της φέρανε δίπλα της μία μεγάλη γυναίκα με τη δική μου ίδια εγχείρηση που δεν ταιριάξανε σε τίποτα. Χτυπά συνέχεια τα κουδούνια και μαλώνει με τις νοσηλεύτριες,  κλείνει το παράθυρο όλη μέρα,  δεν μπορεί να βλέπει  τηλεόραση.. και  γκρινιάζει για επισκέψεις στο δωμάτιο..
Της υποσχέθηκα να την επισκεφτώ τη Δευτέρα.. να τα πούμε και να πιούμε το καφεδάκι μας έστω και σε.. πλαστικό! 
Σήμερα κάνω το ..καλό κορίτσι για να μπορέσω να σηκωθώ αύριο να φτιάξω τη καρυδόπιτα και το κέικ.. Θα βρω κάπου να τον στείλω..όπως τώρα..του είπα ότι θέλω μια ορισμένη μάρκα γιαούρτι για να κάτσω στον υπολογιστή... αφού πρώτα ..ορκίστηκα ότι δεν θα...πέσω..δεν θα κάνω μπάνιο μόνη μου..δεν θα πάω να μαζέψω τα ρούχα από το μπαλκόνι που έκανα το ΕΓΚΛΗΜΑ να τα απλώσω το πρωί που είχε πάει στη λαϊκή..
Ναι..ναι...σκοτώστε με..γκρινιάζω...ναι έχω άδικο..
Αχτιδένια φιλάκια.. ευτυχώς που έχω τη Κλώντη που καταλαβαίνει από μακριά πότε ανεβαίνει τις..σκάλες!!!!! Πάω να χωθώ στο κρεβάτι!!!!
 

35 σχόλια:

Άννα είπε...

Χαχααχχα! Με έκανες και γέλασα! Κι όχι δεν θα σε μαλώσω! Ετσι είναι άμα έχεις μάθει να φροντιζεις τους άλλους πάντα εσυ, δεν μπορείς να συνηθισεις να σε φροντιζουν τόσο πολύ! Αλλά να το χαιρεσαι και να το απολαμβανεις γιατί με όλα αυτά σου λέει ενα μεγάλο "σ' αγαπώ"! Και για την δική σου ηρεμια να τον στέλνεις συχνά για ψωνια!!!!

Christina V. είπε...

Αχτιδούλα μου σιδερένια! Δε θα σε μαλώσω, σε καταλαβαίνω! Αλλά καταλαβαίνω και τον καλό σου τον αντρούλη που θέλει να σε κανακέψει... Κάνε παζάρια και δείξε καλή διαγωγή και νομίζω ότι θα τον πείσεις! Σε φιλώ και εύχομαι όλα να πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Πάρε κοντά σου υλικά για να δημιουργείς! ;-)

Memaria είπε...

Τρέξε στο κρεβάτι...άστον να σε περιποιηθεί..κι εσύ θα έκανες τα ίδια για αυτόν και θα στενοχωριόταν εκείνος που σε κουράζει..καλό βράδυ και φρόνιμα!!

Χρυσούλα είπε...

Δεν πειράζει Αχτίδα...γκρίνιαξε...αν έτσι νοιώσεις καλύτερα...
Πάντως είσαι πολύ τυχερή....φυσικά και το ξέρεις...φυσικά και το αξίζεις!
Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

starhomecraft είπε...

Aχτιδα γεια σου!!!Εχεις ολο το δικιο να γκρινιαζεις.Η ηρεμια ειναι ανυποφορη για εναν ανθρωπο που ζει για να δημιουργει.Κανε ομως κουραγιο και ξεκουρασου για να επανελθεις δριμυτερη.Πολλα φιλια Αναστασια

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,πόσομ σε καταλαβαίνω μαμ..κ εγώ έτσι είμαι!!!κ εγώ όταν είχα κάνει την επέμβαση στα πόδια μου αισθανόμουν ακριβώς το ίδιο!!!θέλει υπομονή..το ξέρω ότι εκατό ξυλιές σε αλλουνού ποπό δεν είναι τίποτα..αλλά δεν γίνεται διαφορετικά..αχ ο νταντούλης μου δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει για να σε φροντίσει...ευτυχώς έχεις κατάσκοπο το κλωντίνι!!!!σε φιλώ μανούλα

OLINA M είπε...

Τα ρούχα που άπλωσες σκοπεύεις να τα σιδερώσεις κιόλας; Μήπως και κανένα σφουγγαρισματάκι μόλις τελειώσεις το ξεσκόνισμα;
Βρεγμένη σανίδα που σου χρειάζεται......
Ο Δημήτρης κάθεται πάνω από το κεφάλι σου γιατί εσύ είσαι ικανή να κάνεις του κόσμου τις παλαβομάρες μόλις γυρίσει την πλάτη του!
Σε θέλουμε ξεκούραστη, ήρεμη και ΔΙΧΩΣ ΠΟΝΟΥΣ.Έχουμε και εκδρομούλες να πάμε, ξέχασες;

Unknown είπε...

Αχτιδακι μουΚαλησπερα μην στεναχωρισαι ο Δημητρακης σου το εχαριστειται μην [μουρμουρας] εξαλου μολις γινεις τελειως καλα θα ανταποδοσης την περοιηση του ελα μου καληνυχτα φιλακια απο τη Σπαρτη

Aspa είπε...

Αχ τι είμαστε οι γυναίκες!!!!Μας προσέχουν...γκρινιάζουμε...δεν μας προσέχουν...ξαναγκρινιάζουμε!!!Το ίδιο θα κάναμε όλες... αλλά ξεχνάς όσα πέρασες???Στο κρεβάτι, γρήγορα!!

Καλλιόπη είπε...

Εγώ πάλι θα σε μαλώσω. Κανονικά έπρεπε να ήσουν ευτυχισμένη που έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σε αγαπά τόσο πολύ και σε περιποιείται. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι και είναι εντελώς μόνοι τους.
Να του δώσεις λοιπόν ένα γλυκό φιλάκι, και να ευχαριστείς τον Θεό που έχετε ο ένας τον άλλον. Και σύ τα ίδια θα έκανες για εκείνον. Φιλάκια πολλά και γρήγορα εντελώς καλά.

KatrinArt είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ??? ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΝΖΑΝΙΕΣ!

Unknown είπε...

Εγώ πάντως χαίρομαι που διαβάζω ότι είσαι καλά και καλυτερεύεις συνεχώς! :) Έχω καιρό να δώσω το παρόν, επειδή πρόσφατα έφυγα απ' το πατρικό μου λόγω δουλειάς κι είχα μετακομίσεις, δουλειά πολλή και ομολογουμένως λίγο αργό... εγκλιματισμό (πρώτη φορά εκτός πατρικού, βλέπεις), αλλά σε διαβάζω, έστω και επί τροχάδην, έστω και στο πόδι...

Και πολύ σύντομα θα είσαι κι εσύ ξανά στο πόδι όπως παλιά! :) Μη στενοχωριέσαι που σε φροντίζουν τόσο πολύ μετά την εγχείρισή σου. Δεν είναι ότι δεν είσαι ανεξάρτητη πλέον ούτε ότι ξαφνικά... αχρηστεύτηκες! Απλά σ' αγαπούν πολύ και νοιάζονται για σένα! Δες το σαν έκφραση αγάπης και τίποτα άλλο! :) Οι μέρες περνούν, σιγά-σιγά θα γυρνάς στις παλιές σου συνήθειες και τις βδομάδες της ανάρρωσής σου θα τις θυμάσαι με ευγνωμοσύνη... :) Κουράγιο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα, γελάς..κι εγώ γελώ με τον εαυτό μου..Καλημέρα πρώτα να πω..το ξέρω ότι το κάνει από αγάπη και το κυριότερο δεν μπορώ διαφορετικά..

@ Christina V., είναι δύσκολο για μένα να μένω άπραγη..σήμερα σηκώθηκε από τις 7 και μου ετοίμασε..πρωινό..

@ me (maria), αυτό μου λέει κι εκείνος..κάποτε έμεινε από τη μέση του 2 μήνες στο κρεβάτι..έκανα το ίδιο είναι αλήθεια..

@ Χρυσούλα μου νοιώθω ευγνωμοσύνη, δεν είμαι αχάριστη , δεν φταίει εκείνος..εγώ φταίω που είμαι υπερκινητική.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ starhomecraft αυτό ακριβώς λέω..δεν είμαι από αυτές που κάθονται..είναι ανυπόφορο για μένα, το ήξερα από πριν, το πέρασα κάποτε με το σπάσιμο στο πόδι μου..Είναι ανυπόφορο να είσαι χωρίς ευθύνες σε ένα σπίτι.

@ Νεφέλη, κοριτσάκι μου ξέρεις το Δημήτρη κάνει τα πάντα ο καημένος και τον λατρεύω γι' αυτό.

@ OLINA M κόρη της καρδιάς ..κάτσε φρόνιμα..τρώγομαι με τα ρούχα μου..στεναχωριέμαι που κάνει δουλειές συνέχεια.Θέλω να προσπαθήσω μα κουράζομαι εύκολα και το ξέρεις.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όλοι όσοι έχουμε μάθει να κάνουμε τα πάντα μέσα στο σπίτι ή το χώρο εργασίας μας, μας είναι λιγουλάκι (έως πολύ θα έλεγα) δύσκολο να βρεθούμε "εκτός" έδρας και να κάνουν οι άλλοι για μας αυτά που μέχρι τώρα κάναμε εμείς.
Και νομίζω ότι είσαι από τις λίγες και τυχερές που έχεις έναν άνθρωπο σαν τον Δημήτρη δίπλα σου, που κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει.
Μπορείς να κάνεις ψιλουδουλίτσες χωρίς να μένεις όρθια για πολύ.... (όπως να φτιάξεις τα βραχιολάκια σου κ.λ.π.).
Μην ξεχνάς πώς πρέπει να γίνεις γρήγορα εντελώς καλά για να κάνεις όλα όσα έκανες πριν με τους ίδιους ρυθμούς. Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν και όλα θα γίνουν στον καιρό τους.... Καλή Κυριακή

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποτούλα Καργάκου, νόμιζα ότι αν θα φύγω από το κέντρο θα γίνω ανεξάρτητη, είμαι βέβαια καλύτερα μα όταν μείνω όρθια λίγο περισσότερο αρχίζει να πονάει..

@ Aspa μου δεν το κάνω από γκρίνια..έμαθα να περιποιούμαι τους ανθρώπους που αγαπώ..τώρα μου φαίνεται φοβερό να τον βλέπω να κουράζεται όπως αυτή τη στιγμή που εγώ κάθομαι στον υπολογιστή στο..καναπέ κι εκείνος πλένει πιάτα από το πρωινό..πεθαίνω..

@ Καλλιόπη μου ισχύει αυτό που έγραψα επάνω στη προηγούμενη..στεναχωριέμαι που..κάθομαι άπραγη..

@ katrin decoupage, αυτό με στεναχωρούσε πριν κάνω την εγχείρηση, το έχω ξαναπεράσει με το σπάσιμο κάποτε..

@ Εύη Κ, είμαι καλύτερα μα άρχισαν να πονούν άλλα οστά μου λόγω της στήριξης στο άλλο πόδι και στα χέρια..πονάει το χέρι μου. Νόμιζα ότι με το που θα έφευγα θα γινόμουνα καλύτερα..Γέρασα κοριτσάκι μου..μάλλον αυτό είναι.Η αρθρίτιδα αποδείχθηκε πιο εχθρική για μένα από την Πάρκινσον..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου αυτό ακριβώς κάνω..λίγο από όλα μα ..μου φωνάζει..δεν με αφήνει παρά μόνο λίγο στο εργαστήρι μου..Καλημέρα γλυκιά μου.

Ανώνυμος είπε...

A χαχαχα! Δεν αντέχω, ακόμα γελάω!! Γκρινιάρα, ε γκρινιάρα! Ας τον άνθρωπο καλέ να σε περιποιηθεί!!! Τα ίδια πέρασα κι εγώ μετά το έμφραγμα και τα στεντ που έβαλα. Μηηηη σηκώνεις βάρος, μηηηη κουράζεσαι, μηηη τα ρούχα, μμμηηηη μηηηηη μηηηη! Ουφ! Βέβαια τώρα τα κάνω όλα, πέρασαν ήδη 6 μήνες... Όσο για τη Κλώντη, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά, διότι έτσι μας δίνουν σήμα πότε επιστρέφει ο... κέρβερος και το παίζουμε οσίες... Το ίδιο κάνει και ο δικός μου, όπως καταλαβαίνεις. Τρέχει στην πόρτα και κάθεται, οπότε εγώ... τρεχω στον καναπέ.... Έτσι, η αγάπη να κυκλοφορεί, τυχερούλα. Φιλιά Σοφία

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχα θα έρθει η ώρα που πάλι θα τους νταντεύεις όλους!!! :)

Μαίρη (Ginger) είπε...

Μη.... μη.... σου λέω! Μη του κόβεις τη φόρα. Απόλαυσέ το. Κι εγώ κάποτε ένοιωσα δυσάρεστα οταν ο άντρας μου με περιποιόταν αλλά είναι το χουι του βλέπεις. Απ τα πρώτα λογια του που θυμάμαι οταν γνωριστήκαμε είναι ότι θέλει να μου μαγειρευει. Ετσι έγινα ένα βουβάλι. Είναι σπάνια γιά πολλές αλλες γυναίκες ότι σου προσφέρει εσένα ο καλόςσου. Γιά χάρη αυτών των άλλων γυναικών απόλαυσέ τα. Την καλημέρα μου και έχεις υπόσχεση .... φερμουάρ... δεν θα του πούμε τιποτα. Αλλά ότι θα ήταν συνένοχος και η Κλωντη δεν το περιμενα χα χα χα

Unknown είπε...

εισαι τοσο γλυκος ανθρωπος αχτιδουλα μου..καλα λενε κ τα κοριτσια πιο πανω..απολαυσε το... κ να ξεκουραζεσαι ..πολλα φιλια

Anna είπε...

καλημερα!!!...στα ειπάνε όλες οι προηγούμενες..δεν χρείαζεται να προσθέσω!!φιλια πολλά, ξαναλεω ..μη τα παρακάνεις, όσο και να θελεις! πρεέπει να σιγουρευτείς καλά καλά για οτι εχει σχεση με το σπίτι! δεν νομιζω πως θες άλλες περιπέτιες!!!φιλι'α, αννε

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία, γελάς πουλάκι μου; Μου ετοίμασε δίσκο με φαγητό..σαλάτα..και τώρα πλένει τα πιάτα..

@ Hfaistiwnas, βρε δεν μπορώ να σταθώ πολύ όρθια..διαφορετικά θα δεις τι θα γινότανε.Σε λίγο θα σηκωθώ να κάνω τη καρυδόπιτα..χαμός θα γίνει!

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©, και να θέλω γλυκιά μου δεν γίνεται..είναι τόσο περιποιητικός ο καημένος..θα του μείνει..κουσούρι να πλένει πιάτα!

@ Elena Kaloydia ευχαριστώ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια..έχω τα κουσούρια μου να ξέρεις..πχ..γκρίνια;

@ anna μου το ξέρω απλά θέλω τόσα να κάνω..δεν μπορώ αυτό που μένω ακίνητη.Πονάω εκεί που ένωσαν το πρόσθετο με το κόκαλο..στη γάμπα δηλαδή που μου έβαλαν το τιτάνιο..

Πόπη είπε...

Γκρινιαρούλα!!!!
Πες:Δόξα τω Θεώ, για όλα αυτά τα καλά που έχεις στη ζωή σου
και χαλάρωσε!!!
Θα έρθει η ώρα που θα τα κάνεις πάλι όλα εσύ!!!

Demi είπε...

Αχτιδούλα μου σιδερένια!!!!!!!!Καλή μου σε καταλαβαίνω αλλα νομιζω πως πρεπει να ακους τον αντρα σου και αυτος που τόσο σαγαπα αγχωνεται μην παθεις κατι .... κάνε υπομονή μεχρι να γίνεις καλά και να φροντιζεις τα πάντα όπως πριν!!!σε φιλω!!!ολα να πανε οσο καλυτερα γίνεται για σενα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να είμαι ένα κομμάτάκι σκονίτσα σε μια γωνιά, να τον ακούσω να στα ψάλνει για την καρυδόπιτα (τι μου λες τώρα, έχω λαχταρήσει ένα γλυκάκι, αλλά λόγω ζάχαρου απαγορεύεται δια ροπάλου, τυχερή η φίλη σου) και το βέβαιο είναι ότι εκείνος θα τη φτιάξει, πάω στοίχημα!!!! Α, ναι, κύριε Δημήτρη, μπορώ να γλύψω το μπολ πριν το πλύνετε;;;Παρακαλώ;;;Θα πάρω διπλή δόση χαπιού μετά!!! Υπόσχομαι!!!! Χιχιχιχι Φιλιά Σοφία

Pinelia είπε...

Απόλαυσε την ξεκούραση τώρα που γυρίζει! Έλα να με βρεις!Έχω Giveaway!Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

αχ ποσο δικιο εχεις και απο την αλλη τι να κανει και αυτος φοβαται για σενα!φιλακια και βρες ασχολιες που μπορεις να κανεις καθιστη..βασω λαρισα

Marina είπε...

Και εγώ απορώ που υπάρχουν γυναίκες που τρέχουν τους άντρες τους και το χαίρονται και από πάνω...! Όμως καλή μου εμείς, εσύ, δεν ανήκουμε σ'αυτή την κατηγορία, γι'αυτό και στεναχωριέσαι! Μην το παρακάνεις όμως...Κάνε ακριβώς ότι σου είπαν οι γιατροί και άπειρη υπομονή! Τι να γίνει;;; Σκέψου να παέι κάτι στραβά και να τρέχεις και ο Δημητράκης σου ακόμα πιο πολύ, και να είστε πάλι μακρυά ο ένας από τον άλλο! Τουλάχιστον τώρα είστε μαζί, αγκαλίτσα!
Δώσε και ένα φιλάκι από μένα στη φιλεναδίτσα σου όταν πας να τη δεις! Και ας μην την ξέρω...Απλά στεναχωριέμαι για τους ανθρώπους που υποφέρουν!
Καλή βδομάδα και φρόνιμη, έτσι;

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, σε προσέχει ο κ. Δημήτρης και καλά κάνει. Σε αγαπάει και θέλει να σιγουρευτεί ότι θα γίνεις τελείως καλά. Έτσι δεν κάνουν οι σύντροφοι που αγαπούν ο ένας τον άλλον;; Με το μαλακό τις δουλειές, θα έρθει η ώρα που θα είσαι μια χαρά και θα κάνεις ότι θέλεις!!
Καλό βράδυ.

Δημιουργία είπε...

Τα έχω περάσει Γεωργία και ξέρω πως όταν είσαι ένα άτομο δραστήριο είναι πολύ δύσκολο να περιοριστής κρεβάτι,πολυθρόνα και να σου τα φέρνουν όλα στο χέρι.Έτσι γίνεσαι γκρινιάρα χωρίς να το θέλεις και στεναχωρείς και τον καλό σου.Καλή εβδομάδα να έχεις με υγεία.

Konstantina είπε...

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου!! Σίγουρα το κάνει με όλη του την καρδιά...μην τον στενοχωρείς!! Άστον να σε περιποιηθεί όπως αυτός νομίζει!! Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα έκανες και εσύ γι' αυτόν!!! Φιλιά!!!

Φιλία είπε...

Σε καταλαβαίνω Αχτιδούλα.... είχες συνηθίσει να είσαι αυτάρκης και να τρέχεις εσύ για τους άλλους. Αλλά έχεις ένα χρυσό σύζυγο που σε λατρεύει και σου δείχνει τη λατρεία του! Κι' αυτό είναι ευλογία!
Άντε και δε θ' αργήσει νάρθει ο καιρός που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις!!!!!!
Φιλάκια και να έχετε μια χαρούμενη εβδομάδα

Penelope είπε...

Eμένα πάντως με έκανες και γέλασα τώρα που σε διάβασα! Γιατί κι' εγώ έτσι είμαι και όλα θέλω να τα κάνω μόνη μου και να τα ελέγχω ακόμη και όταν κάποιες φορές δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!!

Τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων δεν αλλάζουν γλυκιά μου Αχτίδα, αλλά καλά θα είναι να προσέχεις λιγάκι ...
Καλή εβδομάδα σας εύχομαι.

BUTTERFLY είπε...

Πρωτος ρουφιανος η Κλωντιτσα! Χεχεχε!
Βρε Αχτιδουλα, λογικο ειναι...εκει που τα εκανες ολα μονη σου τωρα νιωθεις ανημπορη η ακομα χειροτερα νιωθεις οτι μπορεις αλλα δεν σε αφηνουν. Ομως καλυτερα να μπορεις και να μη σε αφηνουν παρα να κανεις καμια αποτομη κινηση η να πεσεις και να εχεις αλλα μετα!
Κι επειτα...δες το κι αλλιως...ο αντρουλης σου σε λατρευει και στο δειχνει!!!! Απολαυσε τοοοοοο!!!!