Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δεν είμαι για..πολλά..πολλά!!!!

Σήμερα σηκώθηκα πρωί με την επιθυμία να ..σουρτουκέψω! Βλέπετε η χθεσινή ξεκούραση με έκανε να εφησυχαστώ και να πάρω τα..πάνω μου! 
Με άκουσε και ο άνδρας μου , θέλησε να μου κάνει το χατίρι και πήγαμε με το αυτοκίνητο μέχρι τη παραλία.. Μία μικρή μικρή βολτίτσα και κατάλαβα οτι δεν είμαι ακόμα για τέτοια.. Γύρισα σπίτι  και ξάπλωσα έχοντας το Δημήτρη από επάνω μου να μου τα ψέλνει ...( κάπου είχα κάτι ωτασπίδες...που τις έβαλα!!!) . Ξεκουράστηκα..μα η αλήθεια  είναι οτι μου κακοφάνηκε..
Μόλις ησύχασα  λοιπόν , σκέφτηκα οτι θα μπορούσα να φτιάξω κάτι στο εργαστήρι μου..
Για ζωγραφική ακόμα δεν είμαι..μα σκέφτηκα να κάνω βραχιολάκια για τα κορίτσια που με βοήθησαν τόσο καιρό στη Κέντρο αποκατάστασης. 
Τη Δευτέρα θα πάω επίσκεψη στη φιληνάδα μου την Ευγενία και ξέρω οτι με περιμένουν.
Να σας τα δείξω λοιπόν..δεν είναι κάτι το τρομερό..κι αυτά που κάνω αρκετά είναι για τα χέρια μου. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχω προβλήματα με την πάρκινσον μα ο γιατρός μου είπε οτι είναι λόγω της νάρκωσης και θα έπανέλθω σε φυσιολογικά για μένα στάδια.
Όμως τα κατάφερα..τα βραχιολάκια μου τα έκανα όσο ο Δημήτρης μου μαγείρευε για φίλους που καλέσαμε και που επιθυμήσαμε.


Γλυκούλια δεν είναι;( η μαιμού το μαιμουδάκι της!)




Αυτά για αρχή..έχω πολλά να κάνω ακόμα , θα φτιάξω τη Κυριακή λέω και μία καρυδόπιτα με σοκολάτα και κέικ τρούφας και ίσως και  τυροπιτάκια και θα τους τα πάω! 
Σας φαίνεται παράξενο μα ..δεθηκα με αυτά τα κορίτσια.. τα έμαθα με τα ονόματα τους, ξέρω πια τα προβλήματα τους και θέλω τόσο να τα κάνω να χαρούν.
Όχι ..δεν θα κουραστώ..δεν θέλω και από εσάς γκρίνια..Να πάρει η ευχή θέλω να βγω να περπατήσω ...να χαζέψω στο δρόμο..  Χλωμό..μέχρι χλωμότατο φίλοι μου... Για ..10΄περπάτημα .. κάτι λέει.. μετά..ψάχνω για κρεβάτι!!!!!!
Αχτιδένια φιλάκια ..σας εύχομαι καλό ΣΚ να έχετε φίλοι μου!

26 σχόλια:

Unknown είπε...

εγιναν με αγαπη αρα ειναι αυτο που εχει σημασια αχτιδουλα μου ειναι ομορφα ..ειναι γεματα ενεργεια ..θα χαρουν παρα πολυ οι παραληπτες τους..ειναι σιγουρο αυτο..εσυ ομως μην πολυκουραζεσαι ..θελεις ξεκουραση μην το ξεχνας..σε φιλω ..καλο σαββατοκυριακο

ElenaG είπε...

Xμ ...ναι καλά...σιγά που δε θα είχες την επιθυμία να σουρτουκέψεις!!!!!ΧΑ! με ρέγουλα πουλάκι μου...με ρέγουλα... ξεκινήσαμε τα βραχιόλια...θα κάνουμε τυροπιτάκια σοκολατίνες...
Δημητρooooooooό...που είσαι καλεεεε και την αφήνεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες στις παλιές, καλές, δημιουργικές στιγμές.
Νομίζω ότι όλα τα παιδιά στο κέντρο
θα σε θυμούνται με αγάπη και θα χαίρονται κάθε φορά που θα σε βλέπουν(γιατί μεταξύ μας δεν νομίζω να είναι μόνο μία η επίσκεψη).
Εύχομαι κάθε μέρα που περνά να νιώθεις όλο και καλύτερα
Καλό Σ/Κ
Φιλιά,
Βαρβάρα

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Είναι φυσικό μετά από τόσες ημέρες που έμεινες στο κέντρο αποκατάστασης, να θέλεις να κάνες όλα οσα έκανες πριν και μεταξύ μας ίσως θέλεις να δοκιμάσεις και τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου, αλλά σιγά και αργά Αχτίδα μου. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και εσύ πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Για άρχή μπορείς να κάνεις κάτι απλό και δημιουργικό όπως τα βραχιολάκια που έκανες για τα κορίτσια στο κέντρο, και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν μόλις τα δουν!!!
Καλό απόγευμα

marileni είπε...

Καλά,ακόμη δεν γύρισες σπίτι και άρχισες τις δημιουργίες;Μπράβο ,Αχτίδα,είσαι φοβερή!!Αυτό δείχνει, μάλλον, ότι είσαι σε καλή διάθεση!!Τα δωράκια σου πανέμορφα,σίγουρα θα τα χαρούν τα παιδιά στο κέντρο!!!Καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Bρε πουλακι μου τι σου ειπαμε?!Ξεκουρασου και μην θες να τα κανεις ολα απο την μια μερα στην αλλη!Το ειπαμε για δεν το ειπαμε?!Ειμαι και μακρια για να ερθω να στις βρεξω... Αχ,τυχερη εισαι κακομοιρα μου!χαχα!Με προσοχη Αχτιδουλα μου, κι ολα θα γινουνε!Ακου και λιγο τον αντρουλη σου,κι ασε τις παλικαριες κατα μερους!Πολυ ωραια οσα παλι μας εφτιαξες και για οσα θες να φτιαξεις,παλι εκανες να τρεχουνε τα σαλια μας!Να περνας ομορφα κοριτσακι μου και να προσεχεις!Πολλα φιλια και σφιχτη αγκαλιτσα!Χαρά
(τοσο καιρο που σε διαβαζω τεμπελιαζα και δεν ηθελα να γραφω σχολια,γιατι διαβαζα αρκετα μπλογκ...με την δοκιμασια σου ξεκινησα να γραφω σε σενα..δεν ξερω εαν το κανω κι αλλου...μπα θα πρεπει να ειμαι συνεχεια μεσα στην μπλοκογειτονια,χαχα!)

Ανώνυμος είπε...

τελεια τα βραχιολακια σου θα τους αρεσουν!να περασετε καλα το βραδυ,σε λατρευω βασω λαρισα

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλώς την δημιουργική Αχτιδούλα... που ακόμα δεν πήρε το ελευθέρας και άρχισε τις βόλτες και τις δημιουργίες!!!!! Όχι δεν γκρινιάζω... αλλά σιγά σιγά όλα θα τα κάνεις!!!!Καλά όταν θα πας στο κέντρο με τόσα καλούδια θα γίνει πάρτι τρικούβερτο!!!! Πολλά φιλάκια γλυκιά μου!!!!!!!!

Υ.Γ. Ξέχασα να πω μια καλή κουβέντα για τα βραχιολάκια σου!!!! Υπέροχα!!!

Unknown είπε...

Αχτίδα, όνομα και πράγμα λοιπόν, για μένα που σε πρωτογνωρίζω.Πολύ τρυφερή η κίνηση σου, για τη δημιουργία των όμορφων βραχιολιών με σκοπό ν α τα χαρίσεις στους ανθρώπους που σε στήριξαν και σε βοήθησαν, να επανέλθεις στην υγεία σου.Δείχνει ευγνωμοσύνη και η ευγνωμοσύνη είναι η μνήμη της καρδιάς!Γι΄αυτό κι εγώ από τόσο λίγο που σε γνωρίζω, καταλαβαίνω ότι θα πηγαίνεις συχνά να βλέπεις τις νέες σου φίλες.Πάρε όμως ακόμα λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη και όλα θα γίνουν!Ο Θεός να σου δώσει γρήγορα, την πολύτιμη υγεία σου!

Hfaistiwnas είπε...

εεεεε άρχισες τις βόλτες νωρίς! χαχαχα!
Πως θα τα φτιάξεις όλα αυτά; Τόση ώρα ΄όρθια;;;

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ πόσο μου έλειψαν μανούλα τα κοσμήματά σου!!!είναι όλα πανέμορφα!!καλά θα κάνεις θα χαρούν τα κορίτσια!!ήρεμα μαμ ακόμη είναι νωρίς για βόλτες..ξέρω πόσο σου έλειψαν..να μου φιλήσεις τον νταντούλη μου κ το κλωντούλι!!

Marina είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Και κοίτα να μην ξανοίγεσαι...Ακόμα είσαι στο στάδιο της ανάρρωσης!!!! Άντε μην έρθω εκεί...!
Φιλάκια!!! (Δε μου πάει να σε μαλώνω μωρέ...)

Rena Christodoulou είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΖΩΗΡΕΨΕΣ!!!!
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

Anna είπε...

δεν ειπαμε ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ???? σε καταλαβαινω...θες να κανεις τοσα και τοσα...αλλά ακομα δεν γίνεται!!! η "κανονική " ζωη δεν είναι ευκολη...αλλά θα γίνει πάλι! αυτό που ειναι σημαντικό ειναι να βαλεις σειρα και πρωτεριότητες = πρωτα τις ασκησεις σου, την ξεκουραση σου και ΜΕΤΑΑΑΑ όλα τα άλλα!!!! συντομα θα εχεις παλι πιο πολλές δυνάμεις! φιλιά, Αννε

Φιλία είπε...

Θα τα χαρούν τα κορίτσια τα βραχιολάκια σου, όπως και τα γλυκά σου! Είπαμε όμως: ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!
Φιλάκια Αχτιδένια

Fanypap είπε...

Μη βιάζεσαι γλυκούλα μου, σιγά σιγά θα τα κάνεις όλα!!!Ξεκουράσου τώρα!!Καλό Σ/Κ, θα σε περιμένω όποτε μπορείς!!!φιλάκια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν καθεσαι φρονιμα αχτιδουλα?να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις καλο σ/κ φιλια κωνσταντινα κερκυρα!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Διάβαζα όλο αυτόν τον καιρό τις αναρτήσεις σου και σου μιλούσα από μέσα μου. Κάνε κουράγιο... και εσύ έκανες! Μην τα χαλάσεις όλα τώρα λοιπόν! ΥΠομονή και ξεκούραση! Τα κορίτσια θα ξετρελαθούν! Σε φιλω και ξεκουράσου! Callie by anthomeli

MaRia'S LiFeTiMe είπε...

Περαστικα,καλη αναρρωση.Προσοχη σε ολα και ιδιαιτερα στο Parkinson,θελει ξεκουραση.Καλο σ.κ!

Sofia είπε...

Γεια σου Αχτίδα! Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα είσαι μια χαρά και θα απολαμβάνεις τους περιπάτους σου! Τα βραχιολάκια είναι φανταστικά! Καλή ξεκούραση αχτιδάκι και καλές δημιουργίες! Πολλά φιλούθκια :)

giasmin είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ,ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ.
ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

marilia είπε...

Άντε, δε σε μαλώνω αυτή τη φορά. Θα σου πω μόνο ότι τα βραχιολάκι είναι υπέροχα και θα κλείσω ενθαρρυντικά το μάτι στον κύριο Δημήτρη, να σε ξαναμαλώσει, έτσι και τολμήσεις και δε σε προσέχεις! χιχιχιχι! Είμαι κάθαρμα, αλλά μ' αγαπάς, το ξέρω! :Ρ:Ρ:Ρ

Φιλάκι

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΧ! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΉΜΕΡΑ..ΜΑ ΈΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ, ΑΠΛΩΣΑ ΣΤΑ ..ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΛΑΚΌ..ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ..ΞΑΝΑΞΑΠΛΩΣΩ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΊΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ..ΚΡΕΒΑΤΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ..ΦΙΛΑΚΙΑ..ΑΠΛΑ..ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΛΙΓΟ..ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΣΩ ΒΙΒΛΙΟ..

efi είπε...

φιλη μου τελεια ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς αλλα ξεκουρασου και ασε τον δημητρη σου να σε νταντευει οσο μπορει
φιλια

Gyro είπε...

Άσχετο, αλλά είσαι η μοναδική που γράφει σωστά τη λέξη φιληνάδα και όχι φιλενάδα.

ΕΥΓΕ

maria είπε...

βρε αχτιδα στειλε και σε μας κανενα ταπερ καρυδοπιτα! κοντα ειμαστε με το αρωγη χα χα χα!
περαστικα ξανα και ευχομαι να μπορεις να περπατας πανω απο 10' συντομα!
τα βραχιολακια υπεροχα! φιλακια πολλα!