Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μία πρωινή βολτίτσα...


Όπως βλέπετε την έκανα τη..μίνι έξοδο βέβαια που αλλού..σε γιατρούς.. μα απλά για αποτελέσματα  . Αν και βλέπετε μια φωτεινή μέρα έχει τη ψυχρούλα της και το ελαφρύ αδιάβροχο μου είναι απαραίτητο μιας και την κόλλησα τη γριπούλα μου δυστυχώς με όλα τα συνοδευτικά της...
Πάντως  είμαι καλά σχετικά  και μάλιστα σήμερα που ο ανδρούλης μου πάλι με περιποιήθηκε με το πιάτο του ( μη τρομάζετε..δεν το έφαγα όλο ..απλά χόρτα του ζήτησα και έφτιαξε μέχρι τουρσί...)


μόλις πήρε τον υπνάκο του στο καναπέ με τη Κλώντη στη γνωστή θέση της...


Εγώ  κούτσα κούτσα με το δεκανίκι έπλυνα αθόρυβα τα πιάτα με το γνωστό μου σιγανό τρόπο ,τα σκούπισα και τα έβαλα στο μέρος τους! Βέβαια ακολούθησε με τον καφέ η σχετική κατσάδα του Δημήτρη ειδικά όταν με είδε να παίρνω ένα παυσίπονο αν και του εξηγούσα ότι πονούσε το κεφάλι μου από το συνάχι και όχι τόσο το πόδι μου.
Αύριο θα περιμένω τη φίλη μου τη Μαιρούλα να με βοηθήσει να κάνουμε τα κόλλυβα για να πάμε μετά στις 4.30 στο ραντεβού μας στο τάφο με τον ιερέα..( μάλιστα..με ραντεβού!!)
Εύχομαι να περάσετε καλά το ΣΚ φίλοι μου κι εγώ να να πάψω να σας ζαλίζω με τις αρρώστιες και τα απρόβλεπτα μου.Ευχαριστώ για τη παρέα που μου κάνετε..

19 σχόλια:

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτιδούλα, με το μαλακό τις δουλειές. Και οι βόλτες καλές είναι, αλλά σιγά σιγά. Δίκιο έχεις, δεν μπορείς να κάθεσαι όλο μέσα. Να γίνεις εντελώς καλά και όλα θα γίνουν. Άξιος σύντροφος ο κ. Δημήτρης, μπράβο του!!
Καλό απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Aχτιδούλα μου χαίρομαι που σε βλέπω, κι εγώ είμαι καλύτερα μετά τη γέννα και χαίρομαι με τον Γιάννη μου το κοριτσάκι μας.Ευχαριστώ ακόμη μια φορά για το δωράκι, όλα τα σκέπτεσαι ακόμα και από τη κλινική, ευχαριστούμε.
Τένια από Κέρκυρα

Daphnofila art jewelry είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα.Χαίρομαι που σε βλέπω να περπατάς έξω.Σου εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα και να ευχαριστηθείς βόλτες.Πολλά φιλιά.

Unknown είπε...

Καλό απόγευμα Αχτίδα!Συγχαρητήρια που δε το βάζεις κάτω και κάνεις και τις δουλίτσες σου..σε λίγες μέρες ακόμα, δε θα σε πιάνει κανένας!Όμως επειδή, απ΄ότι βλέπω, πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία, να είσαι λίγο προσεχτική.Όσο για το ότι μας ζαλίζεις με τις αρρώστιες, μη το ξαναπείς, όλα για τους ανθρώπους είναι.Έσκασα στα γέλια με το τρόπο που κάθεται το σκυλάκι σας και συγχαρητήρια στον άντρα σου που φροντίζει με τέτοιο τρόπο την Αχτίδα του!Εύχομαι γρήγορα να το βλέπεις σαν ένα κακό όνειρο, που πέρασε και πάει.Καλό σου ΣαββατοΚύριακο!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,ο νταντούλης μου όπως πάντα περιποιητικός.....να ανάψεις κ για εμένα μανούλα μου κεράκι στην μαμά!σας φιλώ γλυκά!!!!η ψυχοκόρη.

Hfaistiwnas είπε...

Και καλά έκανες!
Άντε και καλό ΣΚ!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι η γλυκιά μας αχτιδούλα,εύχομαι ένα ξεκούραστο Σαβ/κο με όμορφες στιγμές...σε φιλώ!!!

el.mar

maria είπε...

Εγω Αχτίδα μου λίμπίστικα τα κεφτεδάκια του Δημήτρη σου. Αμαν μου έσπασαν τη΄μύτη. Θέλω τη συνταγή.
καλή ανάρωση
καλό βράδυ

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

περαστικά και ο θεός να είναι πάντα κοντά σου και βοήθεια σου
καλό βράδυ και καλό σαβ/κο

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μπράβο ΑΧΤΙΔΑ μου για οτι κανεις μονο να προσέχεις μην κανεις παραπανω απο αυτά που μπορείς..προς το παρόν να εχεις υπομονή και γρηγορα θα εισαι η παλιά και η καινούργια Αχτίδα μαζί.. χι..χι..χαμογέλα... φιλακια..

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Έτσι σιγά σιγά οι δουλειές και μονο μέχρι το σημείο που νιώθεις εσύ καλά και άνετα. Η γρίπη είναι της εποχής και λίγο πολύ την καολλήσαμε όλοι μας, λόγω των απότομων αλλαγών του καιρού...
Καλό σαββατοκύριακο να έχεις Αχτίδα μου

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ!!!

Αντυ είπε...

Καλημέρα και περαστικά! Πριν μια βδομάδα είχα τα ίδια συμπτώματα. ΜΕτά τα χαρτομάντηλα και τη καταρροή ακολουθεί εκνευριστικός βήχας. Ελπίζω εσύ να το γλυτώσεις! Περαστικά και πάλι.
Πολλα πολλά φιλιά και καλό ΣΚ να έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

περαστικα!εχουν τα μικρα εναν βηχα τι να σου λεω!βασω λαρισα!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,περαστικά μανούλα !!είναι ο καιρός!!

Pepi είπε...

Πολύ χαίρομαι που σε βλεπω στις ομορφιές σου και τα κέφια σου, αν και συναχωμένη! Καλή Κυριακή, να'χεις καλή μου! Φιλιά!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Τι γλυκός άνθρωπος ο άντρας σου! Σας εύχομαι να είστε για πάντα έτσι αγαπημένοι και να μπορείτε να φροντίζετε ο ένας τον άλλον!
Kathy by anthomeli

Φιλία είπε...

Πολύ μ' αρέσει η φωτογραφία με την Κλώντη στη "θέση" της!!!! ΧΧΧΧαααααααα............
Μπράβο Αχτιδούλα, προοδεύεις και στην κίνηση και στην "πονηρή" κίνηση!!!!
Καλά σου κάνει και σε κατσαδιάζει. Κάτσε ήσυχη τέλος πάντων...
Φιλάκια

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, μια χαρά σε βλέπω, και χαίρομαι!!!Την Κλώντη την έντυσες κούκλα !!!Να είσαι γερή να θυμάσαι την μανούλα σου!!φιλάκια.