Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Προτελευταία μέρα!!!!


'Έφθασα στο τέλος φίλοι μου και αισθάνομαι όμορφα και ήρεμα.. Περπάτησα σε "ανώμαλο " έδαφος, υπερπήδησα εμπόδια, πάλεψα με τους φόβους και τις αδυναμίες μου και αρπάχτηκα για "ενίσχυση" από εσάς..τους φίλους μου και τους δικούς μου  ανθρώπους. 
Το ευχαριστώ είναι λίγο.. και μιας και είμαι λίγο κλαψιάρα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι δακρύζω όταν σας σκέπτομαι ..τα τόσα καθημερινά σχόλια, τα μέιλ και τα τηλεφωνήματα... Σας ζάλισα εγωιστικά τόσο καιρό...
Όταν γύριζα κουρασμένη από τις φυσιοθεραπείες ή τη πισίνα όπως τώρα και έπρεπε να μείνω ξαπλωμένη για 1 ώρα για ξεκούραση..η τα βράδια όταν όλοι πια έφευγαν εγώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου άνοιγα το laptop και έμπαινα στο μπλοκόσπιτο μου για να σας διαβάσω..  Δυστυχώς εδώ το ίντερνετ ήταν τόσο αργό που δύσκολα σχεδόν απαγορευτικά δεν μπορούσα να ανοίξω τα δικά σας ( φανταστείτε μόλις γυρίσω σπίτι τι θα γίνει!!!!).
Έφθασα στο τέλος λοιπόν, είμαι καλύτερα, βέβαια έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου και πολλή προσοχή εκ μέρους μου, όμως όπως λέω πάντα " Κι αυτό θα περάσει"και έχω μέσα μου διάθεση για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα χωρίς  πόνους πλέον... Λέω τώρα..γιατί άλλα σκεπτόμαστε άλλα μας φέρνει η ζωή.
Γυρνώ πίσω με απέραντη διάθεση να ζωγραφίσω, να φτιάξω πράγματα..οι μέρες θα δείξουν αν αρκεί μόνο η επιθυμία μου γι' αυτά και αν η ..πρακτική εφαρμογή έχει άλλη γνώμη! 
 Όμως..θα προσπαθήσω..και θα τα καταφέρω..
Πέρασε η ώρα της ξεκούρασης.. ήρθαν να με πάρουν..δεν ξεχνούν τα ωράρια και τις ασκήσεις εδώ με τίποτα.
Φιλάκια Αχτιδένια γλυκά για όλους εσάς...εσάς τους φίλους μου...εσάς που αγαπώ !

48 σχόλια:

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου.
Πέρασαν λοιπόν οι ημέρες της παραμονής σου σο κέντρο αποκατάστασης. Για σένα ήταν δύσκολες και επίπονες γεμάτες από μικρές και μεγάλες προσπάθειες που σε οδήγησαν στην αποκατάστασή σου....
Και τώρα που το παραμύθι εφτασε στο τέλος του, η σταχτοπούτα περιμένει τον πρίγκηπά της να έρθει να την πάρει και να την οδηγήσει στο παλάτι τους, και να ζήσουν καλά και ευτυχισμένοι γεμάτοι αγάπη.
Σου εύχομαι όλη σου η ζωή να είναι ένα παραμύθι και αν υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια, η ηρωίδα θα τα ξεπερνάει εύκολα και απλά και στο τέλος το παραμύθι θα έχει αίσιο τέλος...
Να λάμπεις πάντα και να γεμίζεις φως με τις αχτίδες όλους όσους σε νοιάζονται και σ' αγαπάνε.
Φιλάκια
Ευδοκία

Φιλία είπε...

Αχτιδένια μου, τέλος η "ξενιτιά"!!! Αύριο φεύγεις και γυρνάς σπίτι, με όλους τους αγαπημένους γύρω σου. Δεν τελείωσε η προσπάθεια αλλά τώρα θα γίνει πιο εύκολη. ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ!!!!
Πολλά φιλιά

...irida... είπε...

καλημεραααααααααααααα!!!!!!!ολα καλα!!!!!ολες οι ευχες μεσα απο την καρδια μας να σε συντροφευουν!!!!καλη συνεχεια!!καλη δυναμη!!!!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

vivi ka είπε...

Καλημέρα!!
Μια και απόψε Αχτίδα μου...έτσι δεν μετράνε οι φαντάροι τις μέρες;
Μπορεί να χρειάζεται ακόμα προσπάθεια από σένα αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά που θα είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους.

Maria Villioti είπε...

Γιούπι!!! Τελειώνεις και φεύγεις επιτέλους!Θα κάνεις πολλά όμορφα πράγματα τώρα Αχτιδούλα μου...σιγά σιγά όμως μη πέσεις με τα μούτρα!!!Άντε μία και σήμερα!Φιλιά πολλά!

BUTTERFLY είπε...

Βρε Αχτιδα με συγκινησες! Λοιπον, εμενα προσωπικα οχι μονο δεν με κουρασες, αλλα μου εδινες δυναμη και κουραγιο με καθε αναρτηση, με καθε εμποδιο που ξεπερνουσες, καθε ανθρωπο που πλησιαζες, ισως καποια στιγμη μπορεσω να σου εξηγησω τι εννοω...Εισαι παντως ο πιο θετικος ανθρωπος που ξερω! Να εισαι καλα και να προσεχεις τωρα!

Giorgos Varvakis είπε...

Όπως όλοι, έτσι κι εγώ νιώθω την ανάγκη να ξεφωνίσω: Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Με το καλό, γερή και δυνατή
Να είσαι καλά Αχτίδα μας :)
Φιλιά πολλά
Καλή σου μέρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου σ' ευχαριστώ για όλο αυτό το καιρό..για την..πετσετούλα σου την αφράτη που μου έκανε παρέα κάθε πρωί!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φιλία, γυρνάω επιτέλους..πάντως ήταν για μένα μία εμπειρία ζωή ξέρεις..είδα πολλά και κατανόησα άλλα τόσα.Σήμερα έκανε τα πρώτα βήματα ένας νεαρός μετά από..2 χρόνια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida...σ' ευχαριστώ γλυκιά μου με όλη μου τη ψυχή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fotolabida maria, ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τη παρέα και την αγάπη σου.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου αχτιδουλα!!!!!!!παει και αυτο περασε.φιλια πολλα βικη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ confusedmind ένα χρυσό κλουβί δεν παύει να είναι ..κλουβί.Πάω σπίτι μου και νομίζω θα είμαι καλύτερα με τους δικούς μου ανθρώπους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Villioti , έχω να ζωγραφίσω πίνακες για δωράκια που υποσχέθηκα σε όσους ήταν δίπλα μου αυτό το καιρό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, μικρή μου φίλη αχάριστη δεν ήμουν ποτέ.Με βοηθούσατε με το δικό σας μοναδικό τρόπο κι εγώ το αναγνωρίζω και σας ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ gvarvakis, Γιώργο μου σ' ευχαριστώ, πάει..πέρασε κι αυτό..είμαι έτοιμη να ..προχωρήσω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βικη , φίλη μου σ' ευχαριστώ..πάει..τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,ποιός σε πιάνει μαμ!!!άντε τέλος τα βάσανα!!σπίτι σου ολοταχώς!!!!!σε φιλώ γλυκά!!

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι τοσο πολυ για σας!λοιπον δεν μενει παρα να σας ευχηθω σιδερενια! με το καλο να πατε στο σπιτακι σας, αλλα ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! ολα αυτα που θελετε θα τα κανετε αλλα σιγα σιγα! φιλια Βαλ

Anna είπε...

την ακους την ντουντουκα...απο αθηνα??? "ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ" αυριο σπιτι σου...τα καταφερες, παλευψες, κουραστικες...αλλά έμεινες ΟΡΘΙΑ..απ όλες τις απόψεις! δυναμη και ξανα κουραγιο σου ευχομαι, για τις πρωτες μερες στο σπιτι..και σιγουρα γρηγορα θα βρεις τους ρυθμους ξανά!! τα μηνηματα και η υποστηριξη εδω με τοσους φίλους ειναι ανεκτίμητη..και εγω το νιωθω τωρα ιδιαιτερα με την περιπετεια του άνδρα μου. Μεγαλη συγκινηση και τόσο όμορφη βοήθεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο, φίλη μου. Αξιζε ο αγώνας σου και απέδωσε η ταλαιπωρία σου. Να είσαι σιδερένια!

(Σου έχω ξαναγράψει, έχουμε επικοινωνήσει και με μειλ παλιότερα. Θα σου ξαναστείλω μάλιστα αργότερα, όταν τακτοποιηθείς, τώρα είσαι φορτωμένη).

Κωνσταντίνα είπε...

Σιδερένια και άλλο πρόβλημα να μη σε βρεί ποτέ! Στο σπίτι όσες δυσκολίες κι αν βρεις θα είναι άλλη η ψυχολογία σου και θα πάνε όλα καλά. Καλώς να σε δεχτεί ο Δημήτρης σου και είμαι σίγουρη ότι θα μαγειρέψει νοστιμότατα φαγητά για να σε υποδεχτεί!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου άλλη μία και τέλος!!!!!!! Σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία δοκιμασία που πέρασες!!!! Από εδώ και πέρα μόνο όμορφα ταξιδάκια με τον Δημητράκη σου & την Κλώντη, μαγικές & ευτυχισμένες στιγμές με όλους αυτούς που αγαπάς να έχει η ζωή σου γεμάτες χρώμα... όπως τα χρώματα που με τόση επιδεξιότητα παίρνεις από την παλέτα σου και δημιουργείς!!!! Πολλά φιλιά με πολλή αγάπη!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα πηγαν κατ'ευχην κι εσυ συντομα θα πας στο σπιτακι σου και στους αγαπημενους σου!!!Κι εμας ποιος θα μας "ζαλιζει" και θα μας "γκρινιαζει"???!!!χαχα!Χαρα δικη μας ητανε που σου κρατουσαμε συντροφια και σου διναμε κουραγιο!Η δυναμη ψυχης σου εκανε το θαυμα... εμεις απλα ειμασταν "διπλα σου ",με την σκεψη μας και τις ευχες μας!Με το καλο να πας σπιτακι σου και μην βιαστεις να κανεις πραγματα...σιγα σιγα και με προσοχη!Ολα θα γινουνε...εισαι δυνατη και δεν σε φοβαμαι!Χαιρομαι με την χαρα σου...κι ας ειναι το τελευταιο που περνας!Πολλα φιλια και σφιχτη αγκαλιτσα!Χαρά

AFRA είπε...

Με το καλό να σε υποδεχτουν, το σπιτι οι αγαπημενοι σου και το Κλωντινι!

Ανώνυμος είπε...

παει τελειωσε και αυτο αχτιδα,μονο γλυκιες στιγμες να εχεις απο εδω και περα!φιλακια βασω λαρισα

DIMI είπε...

Αντε φιλενάδα από αύριο ποιός σέ πιάνη!!Ολα καλά Αχτίδα μου!Οταν γυρίσω θά σέ πάρω!!Φιλάκια από Καλαμάτα μεριά!!

princess είπε...

Άντε Αχτιδούλα μου με το καλό να γυρίσεις στο σπιτάκι σου! Το καφεδάκι από τα χεράκια σου δεν το ξέχασα! Θα περιμένω!

Gina-Teta είπε...

Σιδερένια!!! Όταν καμμιά φορά με "παίρνει από κάτω", τότε άτομα σαν και σένα μου λένε : " Ε και; Τι έπαθες, κοίτα γύρω σου. Κοίτα πόση δύναμη πόση ελπίδα υπάρχει. Σήκω προχώρα!

Βασιλική είπε...

με το καλό να γυρίσεις σπίτι σου, να είσαι πάντα καλά και να μας γεμίζεις κουράγιο όπως μόνο εσύ ξέρεις. Σιδερένια!!!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Πάντα δυνατή και μόνο υγεία από δώ και πέρα Γιωργία μου. Ερχεται η μεγάλη έξοδος. (Κοίτα μη προσπαθήσεις να κάνεις το σπίτι ν'αστράφτει σε μιά νύχτα γιατί θα σε μαλώσουμε ομαδικά και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ)

Φιλιά, καλή "λευτεριά"

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου θυμάσαι παλιά;..πόσο θα ήθελα να είσαι δίπλα μου..

@ Βαλ, φίλη μου σ' ευχαριστώ για κάθε σου επίσκεψη..για κάθε καλό σου λόγο..

@ anna μου σ΄ευχαριστώ για όλο αυτό το καιρό που ήσουν μαζί μου στις δυσκολίες.

@ ris, σ' ευχαριστώ για το μέιλ γλυκιά μου.

@ Κωνσταντίνα, μόλις έφυγε ο καλός μου, αύριο θα έρθει το απόγευμα να με πάρει..ευχαριστώ φίλη μου.

@ Ποδηλάτισσα μου σε περιμένω να ιδωθούμε στην έκθεση με τους κουμπαράδες πλέον.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χαρά μου πολλές φορές αισθάνομαι ότι γίνομαι ενοχλητική..όμως κάτι με τραβά να επικοινωνώ μαζί σας,,είστε η γλυκιά συνήθεια μου..είστε οι φίλες οι άγνωστες γνωστές..

@ AFRA, φίλη μου σ' ευχαριστώ από τη καρδιά μου..

@ βασω λαρισα, κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ για το ότι ήσουν κοντά μου με τα σχόλια, τα μέιλ και τα τηλεφωνήματα.

@ DIMI, τι να πω για σένα..τα τηλεφωνήματα στο κέντρο και η καλή σου κουβεντούλα..Φίλη μου εύχομαι να συναντηθούμε κάποια στιγμή..

@ princess, μόνο καφεδάκι; ότι θες θα σου φτιάξω.

@ GINA, φίλη μου..γι' αυτό είναι οι..Αχτίδες..για να δίνουν χαμόγελο και ..γι' αυτό είστε εσείς οι φίλες..για να τις δίνουν φως.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βασιλική - Βίκη, ευχαριστώ από καρδιάς φίλη μου, η παρέα σας με κράτησε δυνατή εδώ μέσα.

@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя© , μπααα! ο Δημήτρης φρόντισε να έρθει η γυναίκα να καθαρίσει πριν πάω!1Όλα τα σκέπτεται..

Πόπη είπε...

Άντε πάει και η ουρά του γαϊδάρου!!!
Σιδερένια!!!!!!!!!!
Να προσέχεις!!!!!!!!!
Ένα μεγάλο μπράβο σε σένα που ήσουν άριστη μαθήτρια και στον άγγελο φύλακά σου, στην κολώνα του σπιτιού σου, στον Δημήτρη σου.
Καλή επιστροφή!!!!
Οι οδηγίες που δίνουμε εμείς είναι να κάνεις χρήση του νέου ισχίου. Όχι κατάχρηση!!! Δηλαδή να μην το παρακάνεις!!!
Φιλάκια.

Hfaistiwnas είπε...

Δεν είναι τέλειο όταν έχεις φτάσει στο τέλος των προσπαθειών; Αν και ποτέ δεν σταματούν..

Pepi είπε...

Πάει! Πέρασε! Και εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να ήταν η τελευταία δοκιμασία που πέρασες! Με το καλό να γυρίσεις στην όμορφη οικογένειά σου! Οσο για τις δημιουργίες, με το μαλακό!! Φιλάκια και σιδερένια!!

marileni είπε...

Άντε με το καλό στο σπίτι σου,Αχτίδα!!!!Πάντα γερή και δυνατή!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ

ElenaG είπε...

Άντε γιαβρί μου...τρέχα σπίτι...στις αγκαλιές τις δικες σου...τις μυρωδιές τις γνωστες σου!!!!!!!

Σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβακι μου!!!!

Vivika είπε...

Αυτό ήταν Αχτίδα! Όλα θα γίνουν, να είσαι σίγουρη. Και θα ζωγραφίσεις και βραχιολάκια θα φτιάξεις και χίλια δυο όμορφα πράγματα θα κάνεις! Φιλάκια πολλά!

Marina είπε...

Ονειρα γλυκά...Σταχτοπούτα!!!
Αύριο ξημερώνει μία καινούργια μέρα!!! Με το καλό!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου...
Ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη ημέρα!!!!!
Είμαι σίγουρη ότι έχεις ετοιμάσει τα πράγματά σου από χθες το βράδυ, και τώρα το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις και τις σημερινές ασκήσεις και να αποχαιρετήσεις όλους όσους γνώρισες εκεί.
Σταχτοπούτα είσαι έτοιμη???
Έρχεται ο πρίγκηπάς σου με το άλογό του να σε πάρει στο παλάτι του...
Καλή σου ημέρα

Σοφία είπε...

Kαλημέρα Αχτίδα !
Μεγάλη μέρα σήμερα για σένα,
σιδερένια και πολλά φιλιά !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙς 9.30, ΜΕΤΆ ΞΑΝΆ ΣΤΙς 11.30 , ΜΕΤΆ ΦΑΓΗΤΟ, ΜΕΤΆ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΣΤΙΣ...5 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΠΛΕΟΝ..ΣΠΙΤΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Madlen είπε...

Καλημέρα Αχτίδα, εύχομαι σιδερένια, ως εδώ να ήταν η ταλαιπωρία και ξανά τίποτα να μην σε ενοχλήσει!!!
Με το καλό να γυρίσεις στο σπιτάκι σου και να σε υποδεχτούν και πάλι τα αγαπημένα σου πρόσωπα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Εφθασε η μεγάλη μέρα!!!
Με το καλό στο σπιτικό σου και στην αγαπημένη σου οικογένεια!
Είδες... "κι αυτο πέρασε"!!!

Καλη επάνοδο και με το μαλακό!!!


Γιώτα από Αθήνα