Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

4η μέρα


Όπως βλέπετε μου φέρανε τη Κλώντη να τη δω....έχει πάθει μελαγχολία και δεν τρώει παρά μόνο  ότι ..απαγορευμένο της δίνει ο Δημήτρης για να τη καταφέρει. Νομίζω ότι θα κάνω μάχη για να την βάλω πάλι στον ίσιο δρόμο!


Συνωμοσία φίλοι μου με τους  φυσιοθεραπευτές μου! Το δωμάτιο μου είναι τυχαίως το τελευταίο και έχει δίπλα του μία πόρτα που οδηγεί σε έξοδο μάλλον κινδύνου. Είπαν στον άνδρα μου πως να έρχεται και να παρκάρει, με βγάζουν με καροτσάκι και χαίρομαι το σκυλάκι μου όσο μπορώ να είμαι καθισμένη γιατί το πόδι μου δεν πρέπει να είναι σε γωνία 90 μοιρών και αρχίζουν πόνοι.
Είμαι καλύτερα τουλάχιστον ψυχικά, χθες μόνη στο δωμάτιο κοιμήθηκα όπως ήθελα και χάρηκα το ανοιχτό παράθυρο και το αεράκι της περιοχής. 
Τώρα το πρωί σηκώθηκα από τις 7, με τη περπατούρα έκανα στο μπάνιο τη πρωινή μου ..beaute.. πρωινό στις 8, φάρμακα στις 9..ενέσεις ..ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ..δεν αντέχονται αυτές οι 2 μικρές ενέσεις στη κοιλιά..Έχω αποκτήσει έγχρωμη κοιλιά..δεν υπάρχει άσπρο μέρος..ρώτησα που λέτε τη νοσοκόμα μέχρι πότε θα μου τις βάζουν και μου απάντησε με χαμόγελο..1 μήνα!!! Ελάτε να με σώσετε...χλωμό το βλέπω να φθάνω το μήνα! 
Τα παιδιά μου βέβαια δεν με αφήνουν χωρίς παρέα και ο Δημήτρης μου το ίδιο όμως χθες πρόσεξα πόσο αδυνάτισε και στεναχωρήθηκα πολύ.
 Τι να το κάνω εγώ να είμαι καλά όταν εκείνος δεν είναι..μου λείπει..μου λείπει ακόμα και η ώρα που βλέπαμε μαζί τα σήριαλ, που με ..έδιωχνε από τη κουζίνα ΤΟΥ..που πίναμε το καφεδάκι μας .Ο καφές που μου αγοράζει 2 φορές την ημέρα εδώ σε..πλαστικό δεν έχει την ίδια αξία.. Σάββατο αύριο ,η Κυριακή νομίζω ότι θα μου φανεί ατελείωτη.. και να φανταστείτε ότι θέλω άλλες 12 μέρες για να βγάλω ράμματα....θα αυτοκτονήσω!!!!!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου, να περάσετε καλά και όλα να σας πάνε όπως τα θέλετε.

46 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

υπομονη αχτιδουλα θα περασουν οι μερες και θα εισαι παλι σπιτακι σου! :)

myStickland είπε...

Kαλημέρα Αχτιδούλα!
Ελα,μη γκρινιάζεις!Μια χαρά είσαι..
Έρχομαι και παρακολουθώ τη πρόοδο σου.Αλλά να σου πω την αλήθεια,με τις όμορφες,χαμογελαστές φωτογραφίες,με τα γλυκά και αισιόδοξα λόγια σου,αιθάνομαι το βρίσκεσαι κάπου διακοπές και όχι σε ενα τέτοιο-άβολο-μέρος!χαχα
Συνέχισε να αντιμετωπίζεις έτσι αισιόδοξα τα πράγματα..Μια χαρά,θα περάσει ο μήνας..Τέσσερις εβδομάδες,μόνο!Αντε,να περνάς απο τα σπιτάκια μας,να σε κερνάμε καφεδάκι και να τα λέμε..
Να δω χαμόγελο..Έτσι!
φιλάκια**)

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Chryssa είπε...

Kαλημέρα Αχτίδα!!
Κάνε υπομονή και κράτα αυτό το όμορφο χαμόγελο στο προσωπάκι σου! θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλα πολύ πιο γρήγορα!
Τον έφαγες τον γάιδαρο στην ουρά έμεινες!!


xo

Sofia είπε...

Καλημέρα αγαπητή αχτίδα! Εύχομαι καλή ανάρρωση και όπου να σαι θα βρεθείς στο σπιτάκι σου με τους αγαπημένους ανθρώπους και με το σκυλάκι σου! Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα είσαι μια χαρά! Να ξέρεις ότι και εμείς οι blogoφίλοι σου θα είμαστε εδώ να περιμένουμε τα νέα σου! Πολλά φιλούθκια :)

Μαiρη είπε...

Κουκλάρες!!! Κι εσύ και η Κλώντη!!!

Kidspaintingplanet είπε...

Αχτίδα κάθε κίνηση προοδου είναι και μια νίκη που δικαιούσαι να την γιορτάσεις έστω και σιώπηλά. Ξέρω πως βλέπεις περιπτώσεις πολυ ασχημες και σου κόβεται η χαρά όταν κατορθώνεις μια βελτίωση όμως το μόνο που μπορεις να κάνεις για τους υπόλοιπούς είναι προσευχή στην ΠΑναγία μας να τους βοηθάει.
Πανηγυρισε λοιπόν και μην νιωθεις τύψεις. Υπομονη και προσευχή ειναι το όπλο της νίκης. Φιλια
Ελίνα

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα!!!Μην σκέφτεσαι πόσες μέρες έχεις αλλά πόσες πέρασαν!Τα δύσκολα τελείωσαν Αχτιδούλα...τώρα είπαμε κάθε μέρα θα είναι πιο εύκολη. Σε λίγο καιρό αυτά θα είναι μια ανάμνηση. Άντε ψηλά το κεφάλι!Φιλιά πολλά!

Pinelia είπε...

Η πρώτη φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή!

Marina είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα μου!!!!!
Κάθε μέρα και καλύτερα σε βλέπω!!!
Τι να κάνουμε καλή μου, σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι στεναχωριούνται, και οι νοσηλευόμενοι και η οικογένεια! Θα τα ξεπεράσετε όλα, θα γίνουν μία ανάμνηση!
Όσο για το Δημητράκη σου, να μη στεναχωριέσαι! Δεν ήθελες να τον αδυνατίσεις;;;Ορίστε η ευκαιρία! Άντε να σε δω που θα γυρίσεις σπίτι και θα τον κυνηγάς πάλι να μην τρώει!!!
Φιλάκια τρυφερά!!!

Chrisi είπε...

Καλημέρα και υπομονή μη χάνεις το κουράγιο σου,θα περάσουν όλα,καλή συνέχεια.

BUTTERFLY είπε...

Υπομονη Αχτιδουλα μου! Οταν σε παιρνει απο κατω απλα να θυμασαι πως ειναι μονο για λιγο. Ενας μηνας φαινεται ατελειωτος, αλλα εχεις μια ολοκληρη ζωη που σε περιμενει πισω γεματη αγαπη, λιγη υπομονη μονο...

Anna είπε...

φιλια σου στελνω..!!! Ναι τα σαββ/κυριακα..που δεν κανουν και πολλα, φαινονται ατελείωτα..ελα για βολτες στα μπλογκοσπιτακια μας!!! και το ξαναλεω..ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!! όσο βαρετο και να ειναι...όταν θα εισαι σπιτι παλι, θα χρειαστεις δυναμεις !!! ...με τις ενεσεις τα ξερω..στο τελος τα εκανα μονη μου..και ηταν πολύ καλύτερα!!! ;)

Μαίρη (Ginger) είπε...

Φαντάζομαι τις χαρούλες που θα έκανε το κοριτσάκι σου. Τώρα τα δύσκολα είναι πίσω σου και μη τα σκέφτεσαι πιά. Σιγά σιγά θα σταθείς με το καλό και στα πόδια σου και τότε η Κλώντη δεν θα σε προλαβαίνει! Καλή μέρα, καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι.

Unknown είπε...

kalimera axtida mou!!
sou euxome perastika kai na pane ola kala kali mou!!!
pola filia!!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

από την σημερινή σου ανάρτηση ολα φαίνονται πως*βαίνουσι καλώς* πίστεψέ με εχω πείρα μόνον να τους ακούς και να κάνεις αυτά που λένε με μαθηματική ακρίβεια.... προσοχή!για αρκετό καιρό στον τρόπο καθίσματος και να μην σταυρώνεις τα πόδια σου για κάποιο μεγαλούτσικο διάστημα...Ετσι θα μπορείς να φροντίζεις τους αγαπημένους σου οπως παλιά και οπως μόνον οι γυναίκες-μάνες συζυγοι μπορούν.... Τα πρωινά μου φιλιά....

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σου αχτιδα μου βασω λαρισα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ, τι άλλο να κάνω πες μου..άλλωστε υπάρχουν τόσα σοβαρά εδώ που εγώ είναι..αθλήτρια!

@ myStickland, ξέρεις οτι προσπαθώ να δω τα πράγματα όσο μπορώ πιο ..ροζ..όμως..τις νύχτες όταν πιάνεται η μέση και δεν βρίσκεις πουθενά ξεκούραση..τότς γίνεται γκρι και είναι ολόγυρα σου.

@ ...irida...καλημέρα όλη μέρα γλυκιά μου!

@ Chryssa, δεν έχω δικαίωμα να διαμαρτύρομαι εδώ..υπάρχει τόσος πόνος αλλού , σε άλλα δωμάτια που θα ήταν ντροπή μου!

@ basiliki μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους.

@ Μαiρη μου ευχαριστώ, προσπαθώ..

@ Kidspaintingplanet, φίλη μου πολύ στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω είναι αλήθεια..νέα άτομα..ανάπηρα από ατυχήματα κυρίως.

@ MARIA VILLIOTI, το ξέρω..τα είπαμε όμως είναι δυσκολη η αναμονή.

@ Pinelia ευχαριστώ το Κλωντάκι μου μ' αγαπάει..

@ Marina μου τον εαυτό μου ήθελα να αδυνατίσω..στεναχωριέμαι γι' αυτόν, έπαθα και κάτι με τον θυροειδή μου και πάφτουν τα μαλλιά μου γι' αυτό και τα έκοψα να δυναμώσουν και κάνω θεραπεία.

@ Neli, πες μου που την πουλάνε να αγοράσω περισσότερη..

@ BUTTERFLY, πραγματικά..μερικές φορές με πιάνει ένα σφίξιμο..

@ anna μου προσπαθώ να ασχολούμαι με διάφορα στη σειρά για να περάσει η ώρα μου.

@ Mary-Ginger σ' ευχαριστώ φίλη μου προσπαθώ είναι αλήθεια όσο μπορώ, υπάρχουν τόσα χειρότερα..

@ Vasiliki Toutountzoglou, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου που είσαι μαζί μου..

@ Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου, κάθε μέρα είμαι καλύτερα εκτός του ότι δεν μπορώ να σκύψω καθόλου η να λυγίσω το πόδι μου..ανησυχώ για τον άνδρα μου..μη πάθει κάτι όσο λείπω και δεν είμαι κοντά του να τον βοηθήσω..

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλα μου γλυκια κανε υπομονη θα περασουνε οι μερες σαν το γαργαρο νερο..τοσο γρηγορα και δεν θα τις καταλαβεις!!!Εσυ να καθεσαι αναπαυτικα πανω στο ροζ συννεφακι σου και με χαμογελο!!!Ποσο χαιρομαι την αγαπη που εχετε με τον Δημητρη σου...να σας εχει καλα ο Θεος!!! Ολα θα πανε καλα,κι αν καμια φορα χανεις την υπομονη σου εδω ειμαστε να μας "γκρινιαζεις", αντεχουμε, γιατι ειναι γλυκια η γκρινια σου!!!!!!χαχα!Σε φιλω γλυκα!!!Χαρα

Unknown είπε...

Καλημέρα σας!
Να σκεφτεστε οτι τα δυσκολα περασαν, οτι ολα εγιναν και γινονται για καλο, και που θα παει θα περασει και αυτο, στο χερι του ειναι αλλωστε? :*
Το ξερω οτι οταν πονας ειναι το χειροτερο να σου λεει ο αλλος κανε υπομονη αλλα καντε ενα κουραγιο και μετα θα ειστε καινούργια!
Φιλακια πολλα, αν μπορω να βοηθησω σε κατι θα χαρώ πολυ!

OLINA M είπε...

Ναι, καλά!!!
Αδυνάτισε γιατί κοιμάται τον ύπνο του δικαίου -μόνος στο διπλό κρεββάτι- και δε σηκώνεται νυχτιάτικα να τρώει πεντακόσιες φορές...αυτό να του πεις του παραπονιάρη!
Εξάλλου, κούκλος έγινε που έπεσε λίγο η κοιλίτσα.

Σε ένα μήνα θα τρέχουμε στα βουνά και θα πίνουμε τα τσιπουράκια μας σε κανένα ξεχασμένο χωριό ή θα μας μαζεύει πάλι περιπολικό από το δάσος...αυτά να σκέφτεσαι εσύ και άσε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.
Αμέτρητα φιλάκια !

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μπορεί να ερχομαι λιγο καθηστεριμενα ..αλλα διαβάζω και τις προηγούμενες αναρτησεις σου..οπότε βλέπω πως την σκασπούλαρες με την γιαγιά...ανακούφιση έ;;; Αχτιδούλα μου μια χαρά φαινεσαι στις φωτό...με συγκλόνισε αυτό που έγραψες με τα παιδιά.... αυτό να σου δίνει και εσένα κουραγιο...και δύναμη...την ζωή την βλεπουμε διαφορετικά μετα απο τέτοιες καταστασεις..και ευχαριστούμε τον Θεό ..για αυτά που έχουμε....γιατί παντα ψυχή μου υπαρχουν και χειρότερα.. καλη και γρήγορη ανάρωση σου ευχωμαι..

marileni είπε...

Την καλημέρα μας!!!!!!Κουράγιο και υπομονη και να σκέφτεσαι αυτούς που σ'αγαπάνε και τους αγαπάς και είναι δίπλα σου!!!!!Μέχρι και τη Κλώντη κατάφεραν και σου έφεραν!!!!!Και βέβαια έχεις τη μεγααααααάλη παρέα της μπλογκογειτονιάς που σου κρατάει συντροφιά!!!!Φιλιά,σε σκεφτόμαστε!!!!

marilia είπε...

Γκρινιάρα! Ε, γκρινιάρα! Σου είπαμε ότι είσαι "σούπερ" και σε φωνάξαμε και "εύκολη κυρία" και το πήρες πάνω σου, ε; Για... φρονίμεψε, σε παρακαλώ! (εντάξει... λίγο, όχι πολύ!) Που ακόμα δεν πέρασαν 5 μέρες, θες βόλτες και... αγανακτείς κιόλας!

Σε μάλωσα τώρα, αν δεν κατάλαβες. χιχιχιχι! Άντε, πιάσε ένα φιλάκι, μην το πάρεις και τοις μετρητοίς!
Σμακ

anthivolon είπε...

Να 'μα κι εγώ εδώ είμαι και σήμερα!!!! Πως είπες 4η μέρα; και με εξόδους στους κήπους; είσαι αστέρι.....και εις ανώτερα!!!!
Άντε Αχτιδάκι, πάμε για την 5η τώρα, πάρε δύναμη και προχώρα!!!
Φιλάκια

Unknown είπε...

αχτιδουλα δεν θελω τετοιααααα αααααα ολοι σε προσεχουν..κ θα μαθουν να προσεχουν κ τους εαυτους τους..εσυ κοιτα να ξεκουραζεσαι να δυναμωνεις κ ολα τ αλλα θα πανε πισω.. απειρα σμουτς κ σματς

ΕΛΕΝΑ είπε...

Υπομονή Αχτιδούλα μου!
Ολα θα τελειώσουν σύντομα και θα χαρείς και πάλι την παρέα των αγαπημένων σου στο σπιτάκι σου!
Πολλά φιλιά!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Φίλη μου παρόλο που δεν σε γνωρίζω λυπάμαι πολύ για την περιπέτειά σου.
Θα περάσει ή ήδη πέρασε αν κρίνω από τις φωτογραφπίες σου.
Σε βάζω στα αγαπημένα μου και γίνομαι αμέσως μέλος σου.
Αν θέλεις κάνε μου κι εσύ επίσκεψη στο www.texnistories.blogspot.com και αφού σου περισσεύει χρόνος τώρα διάβασε τις ιστορίες που μου έστειλαν οι φίλοι μου και βαθμολόγησε αν θέλεις.

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Είσαι πολύ τυχερή για όλη την αγάπη που υπάρχει τριγύρω σου!Αυτό μόνο να σκέφτεσαι!

Ποδηλάτισσα είπε...

Μια "Αχτιδούλα" δεν πρέπει ποτέ να γκρινιάζει!!!!! Τα δύσκολα πέρασαν... σε λίγο θα είσαι ΄καλύτερα από πρώτα και δεν θα προλαβαίνουμε να βλέπουμε αναρτήσεις από τις εξορμήσεις σου με τον Δημητράκι!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!

kiki είπε...

Καλή ανάρωσηηηηηηηηηηη! Υπομονήηη!

ΕΥΗ είπε...

Βγήκες βόλτα ,είδες την Κλώντη
όλα καλά ,φαίνεσαι πολύ καλύτερα τα δύσκολα πέρασαν υπομονή ..

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Ότι και να λέμε εμέίς, η αλήθεια είναι πως μόνο όποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο μπορεί κάπως να σε καταλάβει. Πάντως από ότι διαβάζω έχεις μεγάλη υπομονή και επιμονή και σίγουρα όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Άσε που δρόσισε και λίγο .... ακόμα και ο καιρός είναι μαζί σου.

Thalassenia είπε...

Δες και την θετική πλευρά, έχεις απεριόριστο χρόνο για blogging, χαχα

Φιλιά θαλασσένια και μια αγκαλιά:)

Hfaistiwnas είπε...

Μην σκέφτεσαι τις ενέσεις! Εγώ τις έκανα επί δυο μήνες στην κοιλιά μόνος μου.. εκεί να δεις χρώματα!!!

vivi ka είπε...

Νομίζω πως τα πολύ δύσκολα πέρασαν και τα πήγες περίφημα...Τώρα θα κάνεις λίγο υπομονή να περάσουν αυτές οι μέρες εκεί μέσα. Δεν είναι οτι καλύτερο αλλά πρέπει να γίνει.Φοβερή η φωτογραφία με την Κλώντη. Είμαι σίγουρη πως σε "μάλωνε" όταν σε είδε. :)

DIMI είπε...

Χαίρομαι πού σάς βλέπω μαζί Αχτίδα μου παρέα μέ τό Κλωντίνι μας!!Υπομονή φίλη μου!!Καί ο Δημήτρης σιγά σιγά θά ηρεμήση!!Καλό καί ήσυχο βράδυ σού εύχομαι φίλη μου!Φιλάκια!!Δώσε αύριο ένα στήν Κλώντη από μένα!!!

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και όσο περνούν οι μέρες όλο και καλύτερα!!!

Σε φιλώ!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου.
Να σκέφτεσαι θετικά όπως μας έμαθες και εμάς να σκεφτόμαστε τόσο καιρό. Μόνο η θετική σκέψη θα σε βοηθήσει να γυρίσεις νωρίτερα στη ζεστή θαλπωρή του σπιτιού σου και στην αγκαλιά του Δημήτρη σου και να απολαύσεις την παιχνιδιάρα σου Κλώντη. Και φυσικά να μπορέσεις να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τις κόρες σου και τα εγγόνιά σου και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Καλό ξημέρωμα

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,όλα θα περάσουν μανούλα μου..είναι θέμα χρόνου!!!ο νταντούλης μου κ το κλωντούλι...ε!τους λείπεις !!!πως να είναι καλά?κ αυτό θα περάσει μαμ..που έλεγε κ η μαμά!!σ'αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!

Aspa είπε...

Υπομονή γλυκιά μου...το σημαντικό είναι ότι όλα πάνε καλά..οπότε γρήγορα θα περάσουν οι 12 μέρες...Φιλάκια!!!

KatrinArt είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ... ΕΙΧΑ ΣΥΝΤΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ... ΟΡΙΣΤΕ , ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΣ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ...ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Eustathia είπε...

Αχτιδούλα μου γλυκιά...περαστικάααα.......δεν ξερω τι να πω παρα μονο υπομονη.....εμεις οι γυναικες αντεχουμε τον πονο .....εισαι δυνατο κοριτσι και ολα θα τα καταφερεις....Σε φιλω!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κουράγιο... όσο γίνεται βέβαια,τα πας πολύ καλά και σε θαυμάζω που το παλεύεις και δε χάνεις το χιούμορ σου και τη δύναμή σου μέσα στον πόνο σου.Σε σκέφτομαι και σου στέλνω πολλά φιλιά αγαπημένη κ.Γεωργία.Όλγα.

ΧΡΥΣΟΜΕΛΙΣΣΕΣ είπε...

Aχτίδα μας κατέπληξες...Λάνσαρες και νέο look...(είσαι ομορφούλα, αλλά το τυρμπάν πολύ σου πάει...σου δίνει άλλον αέρα...)
Η φωτογραφία με το σκυλάκι σου, υπέροχη !!!Ξεχειλίζει απο αισθήματα αμοιβαίας αγάπης...!!!
Χιούμορ έχεις, υπομονή έχεις, εύκολη κυρία είσαι, όλα θα πάνε καλά και οι ταλαιπωρίες θα ξεχαστούν.
Πήγαινε και βόλτα στο texnistories
ης φίλης μας της Φλώρας, διάβασε τις ιστορίες και βαθμολόγησε...λάβε μέρος και στο επόμενο παιχνίδι (εντός των ημερών), σεργιάνισε στα σπιτάκια...
κάνε τις ασκήσεις σου...και ο καιρός θα περάσει...αυτό είναι εντελώς βέβαιο !!!

Ελευθερία είπε...

θα περάσουν οι μέρες... βλέπω ότι καθε μέρα και καλύτερα είσαι... βήμα βήμα όλα θα γίνουν...και ξανα βόλτες και ξανά έξωση από την κουζίνα του κ.Δημήτρη και όλα μια χαρά και η Κλώντη αγκαλια!!!!

να είσαι καλά γλυκειά Αχτίδα...γερη και σιδερένια και γρήγορα χωρίς περπατούρες!!!!