Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

3η μέρα!


Μία δύσκολη βραδιά χθες πέρασα φίλοι μου τόση που δεν περιγράφεται μα ευτυχώς έληξε μάλλον τώρα μετά από ένα υπέροχο μπανάκι που μου έκαναν αυτά τα αξιοθαύμαστα κορίτσια. 
 Ηρωίδες φίλοι μου και ξέρω ότι οι περισσότερες είναι εκπαιδευόμενες που κάνουν όλες τις δύσκολες δουλειές για ελάχιστα χρήματα.. Πάντα ευγενικές με χαμόγελο και πρόθυμες σε κάθε κάλεσμα. Με έχουν ονομάσει "η εύκολη κυρία" κι εγώ προσπαθώ να μη τις ζητώ παρά όσα δεν μπορώ να..φθάσω!
Θυμάστε που σας έλεγα για τη γιαγιά συγκάτοικο μου που έφεραν χθες;...ξάγρυπνη φίλοι μου όλη νύχτα, δεν έκλεισα μάτι μαζί της ! Έκλαιγε, ήθελε το γιο της , μου ζητούσε να χτυπώ συνέχεια το κουδούνι, να ..διώχνω λέει τους γονείς της που την φωνάζανε, να την σκεπάζω και κάποια στιγμή μου ούρλιαξε στα ξαφνικά να πάρω τηλέφωνο το γιο της να έρθει να τη πάρει..- Τώρα σου λέω..πάρε τώραααα!.
Έριξε επάνω της ένα μπουκάλι νερό, έσχισε τη πάνα της και έκανε την ανάγκη της και τα άπλωνε στο κρεβάτι της...έχει κάνει την ίδια εγχείρηση με μένα  όμως από ατύχημα. Κάποια στιγμή η μία νοσοκόμα ήρθε κοντά μου με φίλησε στο μάγουλο και μου είπε ότι το πρωί όλα θα τακτοποιηθούν. Δεν μπορούσα να σταθώ από τη κούραση γιατί όταν δεν κοιμάσαι τη νύχτα και κοιτάς συνέχεια το ρολόι τότε βγαίνουν όλα τα..κουσούρια σου. Πονούσε η μέση μου, ίδρωσα, το πόδι μου δεν μπορούσα να το βολέψω. Το αστείο ήταν ότι με πήρε ο ύπνος κατά τις 5 και στις 5.20 ανοίγει το φως και έρχεται η νοσοκόμα να μου αλλάξει τη πληγή!!! Πάει ο ύπνος..άρχισα να μετρώ τα ..φορτηγά και τις νταλίκες από τον απέναντι δρόμο.
 Όταν στις 9πμ  ήρθε ο φυσιοθεραπευτής κατάλαβε από το πόνο και το βάδισμα μου ότι κάτι έχω , το νεύρο μου ήταν πιασμένος και πονούσα.. Εκείνη τη στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο άνδρας μου να με ρωτήσει χαδιάρικα:...-Μ' αγαπάςςςςς;.....- Όχι ,του λέω..θέλω να πάω σπίτι μου..μια Κλώντη έχεις και σήκωσες τα χέρια ψηλά!.....Γελούσε όλος ο διάδρομος μαζί μου!
Ευτυχώς μετά την επίσκεψη των γιατρών ,μέσα σε μία ώρα όλα έγινα σε χρόνο αστραπή.. Η κυρία δίπλα μεταφέρθηκε σε ανάλογη με αυτή κατάσταση. Μου κάνανε πεντακάθαρο το δωμάτιο να φύγει η μυρωδιά από τα ούρα που δεν άντεχα, μετά μου κάνανε ένα μπάνιο υπέροχο..υπέροχο , ολοκάθαρα σεντόνια , αιρ κοντίσιον και τώρα άραξα να σερφάρω μαζί σας... Νοιώθω τόσο όμορφα τώρα..Σε λίγο θα με πάρουν για φυσιοθεραπεία και νομίζω ότι θα καταλάβει την διαφορά..
 Έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα στο πόδι μου έχω μία ελαφρά απόκλιση προς τα αριστερά ολίγων μοιρών καθώς βαδίζω..κάτι σαν..καβουράκι δηλαδή!!! Λέτε να μου μείνει κουσούρι;


Αχτιδένια φιλάκια..ελπίζω αύριο μια καλύτερη μέρα σε όλους μας!

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ παραξενο πραμα το ιντερνετ τελικα! Δε σε ξερω κι ομως καθε φορα που περιμενω να ανοιξει ο υπολογιστης μου σκεφτομαι πως να ξημερωσε αραγε η Αχτιδα και αμεσως η πρωτη μου δουλεια ειναι να δω αν εκανες αναρτηση.Λυπαμαι που δυσκολευτηκες αποψε αλλα αφου τωρα ειναι ολα καλα ξεχασε το .Θα κυλησουν οι μερες γρηγορα θα το δεις .Φιλακια πολλα.Ευη

BUTTERFLY είπε...

Για αγρυπνη και φρεσκοεγχειρισμενη μια κουκλα εισαι!!! Πολυ γλυκεια η σκηνη με το φιλι στο μαγουλο, πολυ ζεστο.

Anna είπε...

και εγω όπως η φίλη στο επανω σχολειο..!!! :)
νομιζω πως κανεις πολυ καλα και τα γραφεις ΟΛΑ!!! εχουμε πολλα να μαθουμε και να αναλογιστουμε..πως ο κοσμος εχει και άλλες πλευρες!! ελπίζω η γιαγια να ηρεμησει κάπως..δύσκολα και για εκεινη! Φανταζομαι τα νευρα σου....ευτυχως που περασε η νυχτα!!!!
Μη παρακουραζεσαι με άλλα...πρεπει να εχεις δυναμεις για τις θεραπιες σου!! ( τον καημενο τον αντρα σου...πετυχε την στιγμη!!!:)
φιλια πολλα! Αννε

stella είπε...

περαστικα και συντομα απο κοντα Αχτιδα μου

anthivolon είπε...

Mη στενοχωριέσαι, και μια μικρή απόκλιση να μείνει θα είναι η τσαχπινιά σου!!! Θα περάσουν όλα, θα δεις, τίποτα δε θα μείνει, σε λίγο όλα θα είναι μόνο μια ανάμνηση!!
Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

αχτιδενια μου σε ειχα στο μυαλο μου και ελεγα για να μην κανει αναρτηση μαλλον ποναει!υπομονη με τους πονους και ολα τα υπολοιπα που συμβαινουν,φιλακια και ναι εισαι κουκλα και φαινεσαι αδυνατισμενη!βασω λαρισα

Ανώνυμος είπε...

εύχομαι να πας το συντομώτερο στο σπιτάκι σου,σιδερένια και αυτή νάναι η τελευταία σου ταλαιπωρία.σε φιλώ eviv

Chrisi είπε...

Καλό κουράγιο και εύχομαι γρήγορη επάνοδο στο σπιτι σου

marilia είπε...

Έχω μια ψυχή στο μυαλό που μου με τα... μισά απ' όσα σου 'τυχαν, θα 'χε χαλάσει τον κόσμο και θα μ' είχε οδηγήσει στην τρέλα!!! Γιατί με σένα όλα φαίνονται εύκολα, βρε παιδί μου! Και, αν διαβάσεις την ανάρτηση αυτή αύριο, είμαι σίγουρη κι εσύ θα γελάσεις, όπως γέλασα κι εγώ!

Βούτα μια αγκαλιά, "εύκολη κυρία"! ;)

Marie είπε...

Κορίτσι μου όμορφο δε θα σου μείνει κανένα κουσούρι! Ακόμα δεν εγχειρίστηκες καλά καλά και θες να μου τρέξεις και στο Σπάρταθλον? Χα χα χα!!!! Εδώ εγώ στραβοπατάω, αν δεις τα παπούτσια μου όλα τα δεξιά έχουν αλλάξει φόρμα...!!! Αλλά πέρνω ύφος θεάς και δεν το προσέχει κανείς (μόνο η μαμά μου που το'χει προσέξει από όταν ήμουν παιδάκι). Φυσιοθεραπεία άκουσα!!! Μπάνιο άκουσα, καθαρά σεντόνια άκουσα... ε, τι στο καλό, πες και μια γλυκιά κουβέντα στο Δημητράκη! Τώρα είσαι πολύ ήρεμη και κουλ! Αχ βρε Αχτίδα, πως χώθηκες έτσι στην καρδιά μας βρε πειδάκι μου!!! Να'σαι καλά! Πολλά φιλιά και τα ξαναλέμε!

despina είπε...

Παρακολουθώ τις αναρτήσεις σου και το μόνο που έχω να σου πω υπομονή,κουράγιο να πάνε όλα καλά και γρήγορα να πας σπίτι σου!!!!γιατί σαν το σπίτι πουθενά!!!!φιλιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά, περαστικά και αγύριστα στην εύκολη και γλυκύτατη κυρία! START2

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά!!! Σε θαυμάζω και στα εύκολα και στα δύσκολα ακτινοβολείς αγάπη και ελπίδα. Όλα θα πάνε καλά γιατί σου αξίζει. Πολλά Φιλιά.Μία Μαρία.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Αχτίδα μου είναι σίγουρο ότι αύριο η μέρα θα είναι πολύ καλύτερη και κάθε μέρα από εδώ και πέρα θα γίνει καλύτερη και ομορφότερη για σένα. Και για μας γιατί θα είσαι καθημερινά μαζί μας και θα μας δίνεις ελπίδα για αυτή την καλύτερη ημέρα που θα μοιραζόμαστε μαζί σου.
Είδες που τελικά γα όλα υπάρχει μία λύση και η επόμενη ημέρα είναι καλύτερη από τη σημερινή. Να είσαι πάντα καλά και να διασκεδάζεις κάθε άσχημη στιγμή που μπορεί να σε βγάλει για λίγα δευτερόλεπτα από την πορεία σου!

mahler76 είπε...

τώρα είδα τις 3 αναρτήσεις μαζεμένες. Περαστικά Αχτίδα μου, σιδερένια και με το καλό γρήγορα στο στο σπιτάκι σου. Καλό σου απόγευμα :)

OLINA M είπε...

Μπορεί η δόλια να είχε το δικό της ζόρι, αλλά έπρεπε να το είχαν προβλέψει ότι θα δημιουργούσε προβλήματα και να είχαν προνοήσει...
Γυάλιζε το μάτι της, καλέ!!!!

Σ'αγαπάμε όλοι και καθόλου δεν μας αρέσει που έσπασε το παρεάκι μας. Μην νομίζεις ότι περνάμε ζάχαρη οι υπόλοιποι χωρίς εσένα...

Μου λείπεις...είμαι όμως ΤΟΣΟ περήφανη για'σένα!

Χρυσούλα είπε...

Υπομονή...και καλή δύναμη Αχτίδα!...Όταν πας στο σπιτάκι σου όλα θα τα ξεχάσεις!
Καλό σου απόγευμα!...κι`εύχομαι απόψε να τα καταφέρεις και να κοιμηθείς...

Demi είπε...

ΑΧΤΙΔΑ!!!!!!!!Χαιρομαι που είσαι καλά!!!!Καλή ανάρρωση !!!!!!!Δύσκολη η γιαγιά την νύχτα αλλα όλα καλά τελικά....
Υπόμονη, δύναμη και καλή επιστροφή στο σπίτι!

Fanypap είπε...

Αχτιδούλα μου γλυκιά μου, σε βλέπω μια χαρά και δεν πιστεύω ότι ταλαιπωρήθηκες τόσο!!Μου αρέσει που το διακομωδείς το θέμα...έτσι περνάς πιο εύκολα τα δύσκολα!!!Και τα δικά μας πόδια έχουν αποκλίσεις, μη στεναχωριέσαι αν μείνει... θα είναι η τσαχπινιά σου που είπε και κάποια άλλη φίλη πρίν.Αρκεί να μη πονάς!! Όσο για τον Δημήτρη, φαντάσου πόσο του λείπεις του καημένου, αφού λείπεις σε μας!!!Άντε βάλε τα δυνατά σου, να γίνεις γρήγορα καλά και να γυρίσεις πίσω!!φιλάκια πολλά και περιμένω εναγωνίως βελτιωμένα νέα σου!!!

Memaria είπε...

Τι νύχτα κι αυτή!!
Ευτυχώς πέρασε πια...κουράγιο και όλα θα περάσουν..φιλιά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ αγαπημένη μου... είσαι γερό σκαρί εσύ!!!
δεν σε φοβάμαι...
σε διαβάζω και προχωράω μπροστά.. με ψηλά το κεφάλι και απαλλαγμένη από τις ασχημες σκέψεις...

απόκλιση? τι είναι αυτό? εσύ δεν..χαμπαριάζεις από αυτά!!!!

ΥΓ: κράτα επαφές με τους κούκλους, να μου γνωρίσεις κανέναν όταν θα ανέβω Σαλόνικα!!!!!

ασωτος γιος είπε...

τα ημερολόγια νοσοκομείου σου είναι τόσο γλαφυρα
σου αφιερώνω την ανάρτηση σου

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Γεωργία μου καλησπέρα!Στην φωτό λάμπεις μετά την τόση ταλαιπωρία.
Για το βραδυνό σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα περάσαμε και εμείς από ηλικιωμένους που δεν μπορούσαν ούτε οι δικοί τους να τους ελέγξουν..
Τέλος άλλη μέρα καλύτερη θα ξημερώσει και εσύ θα κατακτήσεις ένα άλλο σκαλοπάτι της περιπέτειας σου!!!
Βραδυνοαπογευματιά φιλάκια από μένα και την Μελίτα μου (με το σκυλάκι σου να δείς πως σε καταλαβαίνω!!!)

mary's crafts είπε...

Περαστικα σου Αχτιδενια μου!!!!!!!!
Ετσι ειναι δυστυχως στα νοσοκομεια! Εχω περασει κι εγω αναλογη εμπειρια!! Υπομονη να αναρρωσεις και να πας στο σπιτακι σου με το καλο!!!
Φιλακια πολλα!!!!

Thalassenia είπε...

Γλυκιά αχτίδα, σε παρακολουθώ κάθε μέρα, παρακαλώ και εύχομαι για το καλυτερο σε σένα.
Σε προσέχουν γιατί είσαι ένας άγγελος.

Φιλιά θαλασσένια.

stalamatia είπε...

Μια χαρούλα εισαι και το πόδι μια χαρά θα γίνει! φιλάκια!

Hfaistiwnas είπε...

Τίποτα δεν θα σου μείνει καλέ! Σιγά!!
Όλα θα είναι οκ! Απλά θες υπομονή! Και φιλιάαααα από μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ..ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΈΑ ΜΟΥ ΚΆΝΕΤΕ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΝΥΧΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΑ.Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΡΟΣΟΛΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ.ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΦΙΛΟΙ..ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Αχτιδα καλε ποσο αδυνατισες μπραβο μονο που δεν θελω να σε βλεπω ετσι στο κρεβατι συγγνωμη ουτε γνωστη σου ειμαι ουτε συγγενης σου ομως σε γνωρισα μεσα εδω εντελως διαφορετικη κι ετσι θελω να εξακολουθησεις φιλια

ΧΡΥΣΟΜΕΛΙΣΣΕΣ είπε...

Αχτιδούλα καλησπέρα, τα κατάφερες μιά χαρά....και παρά την ταλαιπωρία είσαι κεφάτη,χαμογελαστή και πολύ όμορφη!!! Περαστικά σου ευχόμαστε όλες οι Χρυσομέλισσες και κάνε μία επίσκεψη στο σπιτάκι μας γιατί τα νέα μας των προσεχών ημερών θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα...!!!
Φιλιά και ευχές απο όλες τις Χρυσομέλισσες

DIMI είπε...

Καληνύχτα φίλη μου!Μία ήσυχη νύχτα σού εύχομαι!!Φιλάκια!!

Άννα είπε...

Αχτίδα μου ελπίζω σήμερα να έχεις ένα όμορφο και ήσυχο βράδυ! Σε φιλώ!

b|a|s|n\i/a είπε...

περαστικά περαστικά περαστικά!
και σιδερένια! και γρήγορη ανάρρωση να έχεις αχτίδα μου. φιλιά σου πολλά πολλά!

Μαiρη είπε...

γεωργία μου, δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως βλέπω μια κουκλάρα!!!
Υ.Γ Άντε, τη φάγαμε και τη σημερινή μέρα, κοντεύουμε!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου γλυκιά περαστικά σου... έλειψα αρκετό καιρό και δεν ήξερα για τις δυσκολίες που περνάς!!!! Κάνε λίγη υπομονή όλα θα περάσουν γρήγορα και θα είσαι και πάλι κοντά στον Δημητράκι σου και στην Κλώντη!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!

Rena είπε...

Σιδερένια Αχτίδα μου,πραγματικά χαίρομαι που πας καλά,δεν μασάς εσύ στα δύσκολα σε έμαθα πια!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!
Εύχομαι να έχεις μια ήσυχη νύχτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ τι έζησες μανούλα μου!!μάλλον δεν ήταν καλά η κυρία..ευτυχώς όλα εντάξει τώρα.τίποτα δεν θα μείνει κουσούρι καλέ!!!όλα καλά θα πάνε..σ'αγαπώ πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα μου μια χαρα φενεσε !!!!!!!!!!!!παρολη την ταλαιπωρια της νυχτας καλο ξυμερωμα γλυκια μου ...να δεις τα πιο ομορφα ονειρα!!!!!φιλακια...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι η εφη απο αταλαντη

Ανώνυμος είπε...

αχτιδουλα μου μια χαρα φενεσε !!!!!!!!!!!!παρολη την ταλαιπωρια της νυχτας καλο ξυμερωμα γλυκια μου ...να δεις τα πιο ομορφα ονειρα!!!!!φιλακια...εφη αταλαντη

Unknown είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια..καθε μερα αναζητω να δω τι κανεις..κοριτσακι μου τι δυνατη που εισαι ..κ μην γελασεις με το κοριτσακι.. γιατι αυτο ακριβως εισαι.. μια ζαχαρένια αχτιδα.. αντε..κ αυριο καλυτερα..τα φιλια μου

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα μου ξερεις τι λεγαν οι παλιοι???
'' κι αυτο θα περασει''
με λιγη υπομονη -οση μπορεις να κανεις- θα πας σπιτι και θα θυμασαι μονο τους κουκλους και το αληθινο φιλη προς την ''ευκολη κυρια''
εμεις θα σε αγαπαμε οπως και να γυρισεις σπιτι σου

Ανώνυμος είπε...

....έχω την έννοια σας καθημερινά....σιδερένια και γρήγορα!!!! πολλά φιλιά!!!! Βάσω

Ανώνυμος είπε...

Mια ταλαιπωρεια την ειχες γλυκια μου Αχτιδα,μα εισαι γερο σκαρι εσυ κι ολα τ αντεχεις!!!Κανενα κουσουρι δεν θα σου μεινει μην φοβασαι..εισαι μια κουκλιτσα και πολυ γλυκια "ευκολη κυρια"!!!!Σε αγαπαμε!!!!!Κι ευχομαι καθε καινουργια μερα που ξημερωνει να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη!!!!Κι αλλη ταλαιπωρεια να μην σε βρει...και γρηγορα να πας στο σπιτακι σου!!!φιλακια (Χαρα)

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

συμμερίζομαι την ταλαιπωρία με τη γηραιά κυρία, έχουμε περάσει παρόμοια εμπειρία με τη Ναταλία μου στην ορθοπεδική...και ακόμη τη θυμόμαστε, κλαίμε και γελάμε μαζί!!!

καβουράκι μου σε σκέφτομαι, αλλά ακόμη δε μπορώ να έρθω, εγώ είμαι καβουράκι ένα χρόνο τώρα, τώρα θα είμαστε 2 καβουράκια!!!....θα επανέλθεις, είναι νωρίς ακόμη.

σε φιλώ και σε σκέφτομαι κάθε μέρα.

Τερέζα είπε...

Όλο το καλοκαιράκι δεν άνοιξα υπολογιστή.Επέστρεψα απο τις διακοπές και σας βρήκα μισή(!!!να μας πείτε την δίαιτα!),πάντα χαμογελαστή και ΝΙΚΗΤΡΙΑ στις δυσκολίες.
Μας διδάσκετε με το modus vivendi σας ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
Σύντομα να σας δούμε να κάνετε εκδρομούλες πάλι!

labrini είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!ελπίζω η νύχτα σου να ήταν καλύτερη...........υπομονή γλυκιά μου,συμβαίνουν αυτά,έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση και μπορώ να σε καταλάβω!!!!!!!γρήγορα να γυρίσεις στο σπιτάκι σου!τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Μια χαρά σε βρίσκω σήμερα.
Σε λίγο όλα θα είναι ανάμνηση, ακόμα και τα "απόβλητα" της γιαγιάς θα χαθούν, μόλις ο Δημήτρης σωτάρει το πρώτο σκορδοκρέμμυδο!!!!!!
Θα γυρίσω σε τρείς μέρες και θα δω την πρόοδο.
Καλημέρα!