Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

11 η μέρα..ηθικόν ακμαιότατον!

H χθεσινή μας μπόρα έγινε ..παρελθόν πια και μπήκε στο φάκελλο των κακών αναμνήσεων. Ο Δημήτρης κι εγώ προχωράμε ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από τα δύσκολα..
Το βραβείο αυτό το είχα από ..προχθές και είναι από τη φίλη μου την DIMI και αυτό το 2ο  από τη  Chryssa το ίδιο...Ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή να με ξεχωρίσετε.


Έχω ένα τεράστιο φάκελο στον υπολογιστή μου από τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης αν και εγώ προσωπικά αρνούμαι να διαλέξω και να τα δώσω κάπου αλλού. Σας αγαπώ όλες, θαυμάζω τα μπλοκ σας, πολλές φορές ακόμα και αν δεν είμαι στη παρακολούθηση σας τα χαζεύω και μένω με ανοιχτό το στόμα με όσα όμορφα κάνετε..Μη με βάζετε λοιπόν σε αυτή τη διαδικασία  και αφήστε με να τα χαρίσω σε όλες ..όλες όσες με ..ανέχονται αυτό το καιρό σ΄αυτό το ημερολόγιο που κρατώ εγωιστικά για να έχω τη παρέα σας.
Ξέρετε πότε απολαμβάνω την κουβεντούλα  μαζί σας;.. Μου φέρνουν το φαγητό στις 7 παρά 15, ο Δημήτρης μου φεύγει στις 8.30 κι εγώ τότε βάζω τη νυχτικιά μου, ανοίγω τον υπολογιστή και ...γεμίζετε εσείς  το δωμάτιο μου με τη παρουσία σας μέχρι να κουραστώ και να το κλείσω για να κοιμηθώ..Κλείνοντας τα μάτια παίρνω μαζί μου το φιλί του άνδρα μου και τα σχόλια σας της ημέρας μου.
Κοιτάξτε τη τρελούλα..έκανα το μπανάκι μου, έβαψα και τα νυχάκια μου για να είμαι ομορφούλα..πάντα προσέχω τα χέρια μου .



 Καληνύχτα λοιπόν ..ελπίζω να κοιμηθώ..είμαι ξύπνια από τις 4...δεν με παίρνει ύπνος όταν τύχει να ξυπνήσω τη νύχτα. Σήμερα το απόγευμα σκουντουφλούσα από την αϋπνία στην απογευματινή μου άσκηση...Μετά ήρθαν οι δικοί μου με ..καφεδάκι και δεν τους είπα τίποτε. Καληνύχτα λοιπόν..Αχτιδένια φιλάκια...αύριο μετά τη φυσιοθεραπεία θα σας πω τη συνέχεια της ημέρας μου.

Καλημέρα καλημέρα αν και κοντεύει πια μεσημέρι..Κοιμήθηκα επιτέλους υπέροχα και είδα στον ύπνο μου ότι ήμουνα στη γειτονιά μου και περπατούσα χωρίς τη περπατούρα. Τότε θυμήθηκα το φυσιοθεραπευτή μου που μου το απαγορεύει να πατώ το εγχειρισμένο πόδι και με έπιασε πανικός..Του τα έλεγα όταν κάναμε ασκήσεις και γελούσε. Όταν με γύρισαν στο δωμάτιο μου έκαναν τα κορίτσια ένα υπέροχο μπάνιο και μου είπαν ότι σήμερα θα μου φέρουν στο διπλανό κρεβάτι συντροφιά κάποια στην ηλικία μου οπότε θα έχω παρέα.
Φίλοι μου άρχισε να δροσίζει..αυτό μου αρέσει..σας εύχομαι τα καλύτερα και στον εαυτό μου υπομονή..θέλω τόσο να τελειώσει όλο αυτό..
Αχτιδένια φιλάκια και σας ευχαριστώ που με ανέχεστε.



27 σχόλια:

fevis είπε...

Καλημέρα και φιλιά από το Λονδίνο μια με συννεφιά και μια λιακάδα .:)

ΕΥΗ είπε...

Kαλήμερα Αχτίδα μου ,αφού έβαψες και νύχι όλα μπαίνουν σιγά σιγά στην θέση τους.φιλια και υπομονή ..

Anna είπε...

καλημερα!!! δηλαδη..μεσημεριασε κιολας!! χαιρομαι που σε ακουω καλυτερα..!!! :) εσυ τα ξερεις καλυτερα απ όλες μας..η ζωη εχει τα πανω και τα κατω, καμια φορα τα πολυ κατω....αλλά μετα ανεβαινουμε παλι..ισως ετσι μαθαινουμε να παρηγορουμε και τους αλλους οταν εκεινοι ειναι στα κατω!! ¨
απο υπνο...και εγω τοτε ελαχιστα κοιμομουν..οι περισσοτεροι ετσι παθαινουν..δεν βολευεσαι, πονας, τσαντιζεσαι..εκάνα παντα τον σταυρό κου ..οταν ξημερωνε..! ;) χαιρετισματα πολλα ( ps..πολύ ωραια τα νύχια!!! ) :)

...irida... είπε...

καλημερα!!!!

precious dreams είπε...

Καλημέρα αχτίδα μου... χαίρομαι που σε βλέπω καλά και με χαμόγελα.. πάντα έτσι....τα φιλιά μου και να έχεις μια υπέροχη μέρα....

princess είπε...

Αχτιδούλα μου, έχω καιρό να σου γράψω όμως περνώ να δω τι κάνεις! Πάντως σήμερα σε βλέπω πολύ κεφάτη και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως! Μπράβο που προσέχεις τον ευατό σου κι έβαψες και τα νυχάκια σου! Σε λίγο καιρό θέλω να μου δείξεις βαμμένα και αυτά των ποδιών σου! Φιλιά πολλά!

Marina είπε...

Παρεούλα ακούω...! Άντε να τη μυήσεις στα μυστικά μας!!! Εγώ πάντως όταν λέω ότι είμαι μπλογκερ με κοιτάνε λες και τους είπα ότι είμαι εξωγήινη!!!! Που να ξέρουν τι όμορφους ανθρώπους έχει η γειτονιά μας!!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα (για να πιάσω όλες τις ώρες, και τη δικιά σου και τη δικιά μου...χι..χι...)!!!Πάω να φτιάξω μια ταρτούλα για τα κορίτσια μου και το αγοράκι μου->συζυγατούλη μου!

vivi ka είπε...

Αν και μεσημέριασε πια...Καλημερούδια!!

Hfaistiwnas είπε...

Δροσιά να δεις και εδώ!!!
Καλό ΣΚ να έχεις!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα!!!!! Όλα πάνε τέλεια μου φαίνεται... αφού έβαψες και τα ωυχάκια σου... μάλλον ετοιμάζεσαι να αφήσεις και το Π!!! Αντε Αχτιδούλα γιατί η φιλενάδα μας η Ρένα ετοιμάζει εκδήλωση... και οι τρελές οι Αθηναίες ερχόμαστε Θεσ/νικη και φυσικά σε θέλουμε κοντά μας!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γλυκα με τα βαμμενα νυχια καλο μεσημερι!βρεχει απο το πρωι ,απο ψυχολογια ειμαι χαλια,χαιρομαι πολυ για σενα σε φιλω βασω λαρισα

Μαίρη (Ginger) είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ με τέτοια διάθεση κάθε μέρα εύχομαι. Φιλιά και όμορφο Σαββατοκύριακο.

Pepi είπε...

Σε βλέπω πολύ καλύτερα σήμερα και χαίρομαι ιδιαίτερα! Και νυχάκι και όλα! (Ειναι και οι κούκλοι φυσιοθεραπευτές, νομίζεις οτι το ξέχασα?!). Ποιός σε πιάνει τωρα !! Ετσι να είσαι πάντα, γελαστή και ευδιάθετη! Καλό Σαββατοκύριακο να'χεις !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fevis, α! εσύ πουλάκι μου μας έστειλες τη βροχή στη Θεσσαλονίκη!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΗ μου το νυχάκι..νυχάκι..Αλάζει τη ψυχοσύνθεση μας μαζί με το αρωματάκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna, α! σήμερα περνάω χάρμα..μου έφεραν γειτόνισα στα μέτρα μου, έχω πια παρέα.

@ ...irida... να πω ..καληνύχτα πια....ευχαριστώ γλυκιά μου.

@ precious dreams, φίλε μου σ' ευχαριστώ είμαι καλύτερα και εχω και παρέα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ princess κάθε μέρα είμαι και λίγο καλύτερα δόξα το Θεό.

@ Marina ταρτούλα, ταρτούλααα..ουάουυυυ!!Στείλε ένα κομμάτι!

@ confusedmind, απόγευμα προς ..βραδάκι εδώ..βρέχει ελαφρά..έχω πια παρεούλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, κι εδώ σήμερα βρέχει, καλό ΣΚ φίλε μου.

@ Ποδηλάτισσα, λογικά μέχρι το Νοέμβρη θα είμαι καλά..

@ βασω λαρισα, γιατί κοριτσάκι μου; τι έχεις; δεν πήγε το παιδί σχολείο;

@ Mary-Ginger, τώρα έχω και καλή παρέα δίπλα μου φιληνάδα.

@ Pepi μου ξέρεις οτι πάντα προσπαθώ να έχω γραπωμένο το ..ροζ συννεφάκι μου.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλησπέρα και από μένα.
Έτσι μπράβο Αχτίδα μου. Έτσι σε γνωρίζουμε και έτσι σε θέλουμε με ανανεωμένο ηθικό και φυσικά φρεσκοβαμμένα νυχάκια.
Είσαι υπέροχη.
Πάμε για άλλα καλύτερα. Τ' άσχημα τα αφήσαμε πίσω μας. Εξάλλου για ποιά άσχημα μιλάμε???????
Φιλάκια

ΕΛΕΝΑ είπε...

Σε "ακούω" πολύ πιο καλοδιάθετη Αχτίδα μου και χαίρομαι πολύ γι αυτό!
Τα νύχια σούπερ σπέσιαλ!!
Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα Αχτιδουλα μας!!!Ετσι αισιοδοξη σε θελω,ετσι σε Αγαπαω πανω στο ροζ συννεφακι σου... Προσεχε μην κατεβεις απο εκει πανω παλι..κατσε ακουνητη!!!χαχα!!Ξερω πως η ζωη μας δειχνει και το αλλο προσωπο της και προς στιγμη χανουμε το χαμογελο μας...αλλα γρηγορα περνουμε τα πανω μας και χαμογελαμε και την κοιταμε με αισιοδοξια, κι ελπιδα!!!Σημερα του Σταυρου,ας ευχηθουμε να σηκωνουμε τον Σταυρο μας με χαρα και χωρις να βαρυγκομουμε και να μας σκεπαζει απο καθε κακο!!!!φιλακια πολλα και σφιχτη αγκαλιτσα!!!!(Χαρα)

Άννα είπε...

Καλησπέρα γλυκιά μου Αχτίδα. Σημερα διαβασα όλα τα νέα της εβδομάδας σου, με τα πάνω και με τα κάτω της... Ομως εσύ κράτα μόνο τα πάνω και ξέχνα τα κάτω! Με το καλό να σου φερουν και τη συγκάτοικο και να τα πάτε καλά, να έχεις παρεούλα, να περνάει και πιο γρηγορα ο καιρός!
Σε φίλώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου έτσι ακριβώς..προσπαθώ να αισθάνομαι όμορφα..

@ ΕΛΕΝΑ μου ξέρω οτι θα ..ισορροπώ ανάμεσα σε διαφορετικά συναισθήματα..θέλω να γυρίσω σπίτι μου όμως ξέρω οτι είναι βγια το καλό μου.

@ Άννα , μου την φέρανε και είναι μια χαρά κυρία..Όμως πονάει η καημένη..

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλησπέρα όμορφη μανούλα μου!!!έτσι σε θέλω!!είδες που όλα θα πάνε καλά?σ'αγαπώ πολύ πολύ!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ετσι μπραβο....αφήνουμε πίσω τα δυσάρεστα...και συνεχίζουμε...αφου ειναι καλά ο Δημήτρης σου.... τα άλλα όλα θα γίνουν.. εσύ να εισαι καλά και να έχεις κουραγιο Αχτίδα μου... οι μερες παιρνανε ..και η καθε μερα σε φέρνει πιό κοντα στο στόχο σου.... καλο βραδυ...φιλια.. Αυριο ειναι μια καινούργια μερα...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα. Τα δύσκολα περνάνε μέρα με τη μέρα. Για έλα να το πάμε πιο γρήγορα. Η δική σου καλή διάθεση είναι το μισό της θεραπείας
Φιλιά

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Χαίρομαι που είσαιπάντα χαμογελαστή στις φωτογραφίες....και το νυχάκι απίθανο. Με το καλό να δεχτείς τη νέα σου συγκάτοικο. Ελπίζω να τα βρείτε οι δυο σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις.