Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Χρειάζομαι κάτι από εσάς...



Φίλοι μου ξέρετε από παλιά ήμουν αιμοδότρια και έχω τιμηθεί γι' αυτό με το σχετικό έπαινο..όμως αυτό έπαψε εδώ και 3 χρόνια όταν με την Πάρκινσον έπαιρνα φάρμακα.. Όσες φιάλες είχα στο λογαριασμό μου τις έδωσα κατά καιρούς σε όποιον τις χρειαζότανε..τώρα χρειάζομαι εγώ και δεν ..έχω!
Λοιπόν σκέφτηκα ότι θα μπορούσατε όσοι μπορείτε να μου δωρίσετε 4 φιάλες αίμα Α1+ θετικό μέχρι τις 28 /8 που τελικά θα κάνω την εγχείρηση, βλέπετε όσοι έχω γύρω μου έχουν πρόβλημα υγείας ή λόγω ηλικίας δεν είναι δεκτοί.

Αν κάποιος από εσάς τελικά μπορεί σας βάζω τα στοιχεία που χρειάζονται.
Για το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης προς Ιδιωτική Κλινική Αγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης
Για Γεωργία Μανασή 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Τι σας έλεγα εγώ χθες ..αφήστε με να ..κελαιδώ!!Τ ώρα μετράω μέρες και..μουρμουράω!

52 σχόλια:

Anna είπε...

ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθουν οι φιάλες που χρειάζεσαι!! Δυστυχως δεν μπορώ η ιδια να δωσω, Ευχομαι απ την καρδια μου, να περασουν αισιόδοξα και θετικά οι μερες μεχρι την έγχειρηση.με την βοήθεια του Θεού, όλα καλά θα πάνε! 2,3 μέρες θα νιώθεις λιγο "εκτός" και μετά θα εισαι μια χαρά!!!Θα σε σκεφτομαι! Χαιρετίσματα απο Αθηνα :)

Ανώνυμος είπε...

Σου είπαν ότι το αίμα πρέπει να είναι της συγκεκριμένης ομάδας?
είχα πάει στο Μεξικό τον Φεβρουάριο και δεν δεχτηκαν από το Λαίκό,όπου δίνω,να μου πάρουν αίμα.Θα επικοινωνήσω αύριο με το Νοσοκομείο Σάμου,όπου είμαι για διακοπές και τα λέμε.απάντησέ μου στην ερώτησή μου για την ομάδα. είμαι Β θετικό.eviv

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna μου σ' ευχαριστώ πολύ και μόνο που μου έγραψες κορίτσι μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ eviv, ευχαριστώ πολύ, δεν μου είπαν συγκεκριμένα, απλά μου είπαν οτι χρειάζομαι 4 φιάλες.Είμαι Β θετικό από ότι ξέρω απλά παλιά γραφότανε ΑΒ. Δεν θέλω να σας βάλω σε κόπο,μόνο αν μπορείτε και ευχαριστώ πολύ γι' αυτό ακόμα και αν δεν μπορεσετε.

Α. Παπαγιάννης είπε...

Γεωργία, εφόσον θα έρθεις στον Άγιο Λουκά, θα ανταμώσουμε εκεί (η πρωινή μου εργασία), αν και μπορεί να λείψω κάποιες από αυτές τις μέρες. Θα δω αύριο στην αιμοδοσία τί υπόλοιπο έχω από τις δικές μου καταθέσεις. Σίγουρα οι αιμοδότες μπορούν να δώσουν αίμα οποιασδήποτε ομάδας για να καλύψουν εκείνο που θα χρειασθείς (πολύ σπάνια δίνουν απευθείας το αίμα από τον δότη στον λήπτη, αφού ούτως ή άλλως χρειάζεται χρόνο για τους ελέγχους). Το ερώτημα πάντα είναι αν η αιμοδοσία θα διαθέτει την αντίστοιχη ομάδα στην εποχή που τη χρειάζεται κανείς. Πάντως άλλο είναι ΑΒ και άλλο Β+.

Anna είπε...

κορίτσια, και από άλλες εγχειρησεις ξερω, δεν χρειάζεται συγκεκριμένη ομαδα αίματος για την αιμοδοσια. ( μονο σε εντελως εξαιρετικές περιπτυωσεις). φιλια

Μαίρη Τρακάδα είπε...

Αχτίδα μου όπως σου είπαν κι οι άλλες φίλες σπάνια χρειάζεται να είναι η ίδια ομάδα αίματος όταν ζητάνε αίμα για επεμβάσεις κι αυτό πιό πολύ όταν είναι ομάδα 0(-) που είναι σπάνιο να βρεθεί.
Είμαι κι εγώ εθελοντής αιμοδότης και θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς μέσα στην εβδομάδα να δώσω οπότε θα σημειώσω να πάει για σένα. Θα σε ενημερώσω μόλις πάω...
Καλή επιτυχία εύχομαι! Όλα να πάνε καλά! Φιλιά πολλά!

Gyro είπε...

Μέσω του twitter μου και άλλων πέντε μέχρι στιγμής (ίσαμε 3000 άτομα) είδαν την έκκληση. Μακάρι να βρεθούν όσο γίνεται περισσότεροι

Όλα καλά θα πάνε
Χαμόγελο όπως πάντα.

myStickland είπε...

Μακάρι αχτιδούλα να πάνε όλα καλά!!!
Έχεις τόσους φίλους που σε αγαπάνε!!
Μακάρι να μπορούσα και εγω να δώσω αίμα!!!
Είναι τόσο χρήσιμο για όλους:)
Φιλιά:)

mahler76 είπε...

Αχτίδα μου έδωσα πρόσφατα για επέμβαση του πατέρα μου οπότε δεν μπορώ τώρα, αλλά αν δώ πως μπορεί κάποιος δικός μου να δώσει, ευχαρίστως. Όπως και να έχει είμαι σίγουρος πως και οι φιάλες θα βρεθούν και η επέμβαση θα πάει καλά. Τα φιλιά μου.

Aspa είπε...

Δηλώνω παρούσα και εγώ...θα πάω αύριο κιόλας στο Ρίο και θα σου γράψω το ΟΚ!!!Μην αγχώνεσαι!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Α. Παπαγιάννης, Γιατρέ μου τόσα χρόνια στην ίδια γειτονιά και θα ανταμωθούμε σε κλινική;πω!πω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΓΩ, Η ΜΑΙΡΗ, ευχαριστώ πολύ φίλη μου.Με συγκινείτε με το ενδιαφέρον σας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Gyro, μόνο 4 θέλω βρε παιδιά..καλέ θα βάλω τα κλάμματα μαζί σας που με νοιάζεστε τόσο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, φίλη μου σ' ευχαριστώ και μόνο που το λες φθάνει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mahler76, φίλε μου όπως βλέπεις..με αγαπάει ο κόσμος..σας ευχαριστώ πολύ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aspa μου σ' ευχαριστώ .Δεν αγχώνομαι για το αίμα...όλα θα πάνε καλά..αγχώνομαι που θα αφήσω πόισω μου άλλους να ανησυχούν για μένα.

Maria B. είπε...

Αίμα δεν μπορώ να δώσω ακτιδούλα μου αλλά μπορώ να δώσω πολλές πολλές ευχές μεσα απο την καρδιά μου για καλή επιτυχία και να εισαι γρήγορα ξανά κοντά μας !!!!

με πολλή αγάπη Μαρία

Ρένα είπε...

Αχτίδα μου είδα στα σχόλια πως μαζεύτηκαν πολλοί για να σου δώσουν αίμα,ευτυχώς γιατί εγώ δεν μπορώ να δώσω!Ούφ!!!Όλα καλά θα πάνε !!!!Θα δείς!!!!!Πολλά πολλά φιλιά και καλή επιτυχία !!!!!!!!Θα περιμένουμε με αγωνία νέα σου!!!!!

Gyro είπε...

Τι μόνο 4, Πάρε 1014.
Έχω Ο+ δυστυχώς. Είμαι τακτικός αιμοδότης έτσι κι αλλιώς.

Chrisi είπε...

Αχτίδα μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε και αίμα θα βρείς (εγω δυστυχως δεν μπορω να δώσω κι ο γιος μου που είναι εθελοντης αιμοδότης έδωσε για τη γιαγιά του πριν ακριβως 10 μέρες,και όλα καλά θα πάνε στο τέλος όλα περνάνε και τα θυμόμαστε σαν κακό όνειρο.Φιλιά και δύναμη πολλή σου εύχομαι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria B δεν πειράζει γλυκιά μου αρκεί ο καλός σου λόγος.

@ Ρένα μου ελπίζω γιατί έχω πολλές μέρες μπροστά μου.

@ Gyro έχεις την ίδια ομάδα με τον άνδρα μου, όμως όπως τελικά μου είπαν μπορούν να δώσουν και άλλες ομάδες.

@ Neli μου σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Onirokosmos είπε...

Έχουμε την ίδια ομάδα αίματος. Αν δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα φιλενάδα, πες το...κι έφυγα πετώντας!! Πληροφοριακά, η ομάδα αίματος 0 δίνει σε όλες τις άλλες ομάδες, εκτός τον εαυτό της, γι΄αυτό και ονομάζεται "πανδότης" (σε αντίθεση με την ΑΒ, που παίρνει απ΄όλες τις ομάδες και ονομάζεται "πανδέκτης")....Φιλάκια και με το καλό να έρθει η ώρα, για να πάψεις να ταλαιπωρείσαι πια.

Niatta είπε...

Έχω υπόλοιπο φιάλες στον λογαριασμό μου αλλά αν χρειαστεί δίνω και τώρα, αρκεί να μου πεις. Νομίζω έχω Α+ ομάδα (έχω καιρό να δώσω, τα έντυπα τα έχω στο γραφείο και έχω άδεια) στείλε μήνυμα για επικοινωνία.

Hfaistiwnas είπε...

Αχτίδα μου! Ελπίζω να βρεθεί το αίμα που χρειάζεσαι! Έχω την ίδια αλλά δεν μπορώ να δώσω, θα πω όμως σε κάνα δυο άτομα που ξέρω!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Onirokosmos φίλη μου σ' ευχαριστώ και σε βάζω στα..υπόψην!

@ Niatta μου το αφήνω στη δική σου διάθεση αν μπορείς να κάνεις το κόπο να δώσεις.

@ Hfaistiwnas καλέ μου φίλε για σένα δεν το συζητάω..πέρασες τόσα πολλά!Ευχαριστώ γλυκιέ μου.

Χρυσομέλισσες είπε...

Aχτίδα, προσευχόμαστε για σένα, παρ΄όλο που είμαστε σκορπισμένες αυτο τον καιρό, επικοινωνούμε και ενημερωνόμαστε για τα σπουδαιότερα γεγονότα...! Ολα θα πάνε καλά, οι ευχές όλων μας θα σε συντροφεύουν και όταν με το καλό περάσει αυτή η ταλαιπωρία, στον καμβά που σε περιμένει, θα ζωγραφίσεις κάτι εξαιρετικό....!!!

maria είπε...

Αχτίδα μου, δεν έχω δώσει ξανά αίμα και πάντα σκεφτόμουνα ότι πρέπει να αρχίσω να το κάνω. Καλή αρχή με σένα. Θα πάω στο Ιπποκράτειο αύριο. Και εσύ να μην το χρειαστείς ίσως το χρειάζεται κάποιος άλλος. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η αιμοδοσία. Αυριο θα μάθω.
φιλιά και όλα να είναι περαστικά.

Penelope είπε...

Λυπάμαι πραγματικά που δεν μπορώ να προσφέρω το αίμα μου, λόγω πρόσφατων προβλημάτων υγείας μιας και το έχω κάνει πολλές φορές, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθούν αυτές οι τέσσερεις φιάλες αλλά και πολύ περισσότερες ακόμη για χάρη σου.
Δύναμη και ταχεία ανάρρωση εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας ομάδας... αρκεί να δώσεις μία φιάλη... έτσι και αλλιώς ποτέ δεν μεταγγίζουν το ίδιο αίμα.

Ας κολλήσεις και δεν βρεις, και εγώ μπορώ να δώσω... στείλε μου ένα μήνυμα και θα δώσω...

Όλα θα πάνε καλά :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χρυσομέλισσες, τι όμορφο ψευδώνυμο..ευχαριστώ φίλες μου να περνάτε καλά και η σκέψη σας με κάνει να νοιώθω όμορφα κιόλας.

Unknown είπε...

αχτιδα μου εγω δεν μπορω να δωσω αιμα αλλα μπορω να σου βρω απο του δικους μου.ευχομαι ολα να σου πανε καλα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

αχτιδα μου εγω δεν μπορω να δωσω αιμα αλλα μπορω να σου βρω απο του δικους μου.ευχομαι ολα να σου πανε καλα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maria μου σ' ευχαριστώ γλυκιά μου με κάνετε και πέρασε κάθε μου στεναχώρια γιατί σκέπτομαι οτι ..όταν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που με αγαπούν τότε δεν υπάρχει ούτε ένα συννεφάκι στον ουρανό μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope μου όπως βλέπεις όλοι με σκέφτηκαν παίρνω την αγάπη και τη σκέψη σου μαζί μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, φίλε μου σ' ευχαριστώ σε βάζω στα..υπόψην!

pisces είπε...

Aχτιδουλα μου μολις γυρισα και ειδα οτι χρειαζεσαι αιμα, λογω αναιμιας εγω προσωπικα δεν επιτρεπεται να δωσω αλλα μπορω να ψαξω.....το λιγοτερο που μπορω....να κανω. .
......φιλακια πολλα και ολα καλα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω εδώ και δυο χρόνια.Σχεδόν σας νοιώθω δικό μου άνθρωπο αν και δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ μαζί σας,ούτε καν σχολιάζοντας κάτι.Ίσως γιατί μένουμε πολύ κοντά(Χαριλάου),ίσως γιατί με άγγιξε η θλίψη στα μάτια σας την μέρα που "έφυγε" η μητέρα σας.Έτυχε νά'μαι στην Εμπορική εκείνο το πρωί και το πρόσωπο σας ήταν ανοιχτό βιβλίο.Δυο είναι οι λόγοι που μ'έκαναν να παραβώ την αρχή μου να μην επικοινωνώ διαδικτυακά με άγνωστα άτομα.Ο πρώτος να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην επέμβαση σας.Με τόση θετική ενέργεια γύρω σας,είναι δεδομένη.Ο δεύτερος να σας πω ότι σας "ζηλεύω" απίστευτα πολύ για όλους αυτούς τους δοτικούς ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.Είστε πολύ τυχερή που έχετε τέτοιους φίλους.Τους βγάζετε πιθανότατα τον καλύτερο εαυτό τους.Αυτό είναι ευλογία.
ΥΓ.και πιστέψε με,σιχαίνομαι τους κόλακες.Τα εννοώ όλα μέχρι κεραίας.
Τίνα.

Maria είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΑΣ!ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ!

Marie είπε...

Αχ Αχτίδα μου αγαπημένη, έδωσα πριν καμιά 15αριά μέρες που εγχειρίστηκε ο πατέρας μου στο Ιπποκράτειο στην Αθήνα και λιποθύμησα γιατί έπαθα υπόταση... Δεν πρόλαβα να γεμίσω τη φιάλη.. Και να σκεφτείς ότι παλιά ήμουν αιμοδότρια αλλά τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν καταφέρνω να δώσω όσο και να το θέλω.. Λυπάμαι πολύ που δε μπορώ να συμβάλω κι εγώ και να σε στηρίξω τώρα που μας χρειάζεσαι.. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ... Όμως χαίρομαι που από ότι βλέπω θα βρεθεί η απαραίτητη ποσότητα αλλιώς να σου πω την αλήθεια θα έψαχνα για γνωστούς μου δε θα σ'άφηνα έτσι! Σ'αγαπάμε και σε νοιαζόμαστε να το ξέρεις! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! Θα προσεύχομαι για'σένα! Πολλά φιλιά κορίτσι μου!

Pinelia είπε...

Πιστεύω όλα θα πάνε καλά γιατί ο κόσμος σε αγαπάει με απόδειξη τη συμπαράσταση που εισπράτεις τώρα!Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ!Σου στέλνω πολλές ευχές!Φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pisces, φίληυ όπως βλέπεις δεν χρειάζεται, όλα θα πάνε καλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τίνα μου σ' ευχαριστώ.Στο μικρόκοσμο του διαδυκτίου θα βρεις γλυκιά μου ότι επιλλέξεις όπως στη ζωή.Όπως βλέπεις η δική μου επιλογίναι γεμάτη από φίλους καρδιάς.Σε θυμάμαι και περίμενα να έρθεις μια μέρα για καφεδάκι όπως είχες πει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ.

@ Marie μου είσαι φοβιτσιάρα σαν τον άνδρα μου..όταν έδωσε στη μητέρα μου αίμα μετά τον..μαζεύαμε!

@ Pinelia όπως βλέπις γλυκιά μου όλα κανονίστηκαν ευχαριστώ πολύ.

Unknown είπε...

Αχτιδα μου,ελπιζω να εισαι καλα! τωρα ειδα την αναρτηση και κατατρομαξα.
Δεν καταλαβα βρεθηκε το αιμα?
Σε φιλω και προσευχομαι

Unknown είπε...

σήμερα κιόλας θα ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να αρχίσω να δίνω και εγώ αίμα!!!! θα έχεις νέα μου σύντομα!!!! σε φιλώ και σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!!!!!

stella είπε...

Αχτιδα μου μακαρι να μπορουσα να δωσω αλλα λογο υγειας απαγορευεται κι εχω Α- !μακαρι να βρεθει θα ενημερωσω και γνωστους μου αν μπορουν να δωσουν
ολα θα πανε καλα!!

Ioanna K. είπε...

Γεωργία μου! τώρα το είδα! πες μου σε παρακαλώ τι έγινε και αν έχεις αρκετό! Α+ έχω και εγώ και είμαι αιμοδότρια! μπορώ να δώσω!

Unknown είπε...

Γεωργία μου καλημέρα!!! Σήμερα πήγα στο Νοσοκομείο για να δώσω αίμα!!!!!!δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να δώσω και η στεναχώρια μου δεν περιγράφεται!!!! Είμαι σίγουρη ότι με την δύναμη του Θεού θα πάνε όλα καλά!!!! Από την ζεστή Εύβοια θερμές ευχές και ότι καλό!!!!!!!!!! Φιλάκια !!!!!!!!!!

kiki είπε...

Όλα να πάνε καλά εύχομαι!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Τώρα το είδα. Έχουμε την ίδια ομάδα αίματος και είμαι αιμοδότρια, όμως έδωσα πριν 2 μήνες και δε μπορώ ξανά. Μπορώ να ζητήσω να χρησιμοποιήσουν το αίμα που έδωσα;;;;

Ελευθερία είπε...

Μόλις σήμερα το είδα Αχτίδα μου και λυπάμαι που δεν πρόλαβα... ο άντρας μου ειναι αιμοδότης και εχει μια φυάλη καβάτζα...χαίρομαι όμως παρα πολύ που έμαθα καλα νέα. ... φιλια πολλά!!!!