Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σκάωωωωωωωω!

Πω! πω! βρε παιδιά! Βαριέμαι..βαριέμαι..δεν αντέχω άλλο τη ζέστη και το..σπίτι!


Δύο μέρες τώρα με τους πόνους δεν αντέχω να βγαίνω έξω και να περπατάω.. ντρέπομαι και το μπαστούνι..δεν έχω καν όρεξη να φτιάξω κάτι στο εργαστήρι μου..
Στεναχωριέμαι διπλά με τον άνδρα μου που όσο κι αν τον παρακινώ δεν πάει στους φίλους του και μένει κοντά μου..με πιάνουν και οι ..τσατίλες μου που έτσι καπνίζει περισσότερο...
Έχω ταράξει τα κολοκυθάκια τα βραστά και τα φρούτα.. Α! μου έφερε ο Δημήτρης να δοκιμάσω.. κίτρινο καρπούζι.. αν είναι δυνατόν..κάτι σαν  κολοκύθα άνοστη ήταν που δεν σου έδινε ούτε τη χαρά του χρώματος.


Ακούω και τις ειδήσεις θέλοντας και μη θέλοντας και με πιάνει κάτι σαν.. Μανιάτικο !!!! Αναρωτιέμαι που πηγαίνουμε πια και κυρίως τι άλλο θα περιμένουμε.. 
Έτσι..γρουσούζα σήμερα..σαν το Γκρινιάρη στα Στρουμφάκια που όταν τα κοριτσάκια μου ήταν μικρά τα έβλεπα μαζί τους με ανυπομονησία.
Μπα..δεν είμαι εγώ για κλείσιμο..μα ούτε και για ..γκρίνια γι' αυτό...σας αφήνω μέχρι νεωτέρας αλλαγής διάθεσης..
Αχτιδένια φιλάκια..σε όλους..

15 σχόλια:

Leviathan είπε...

Εύχομαι να φύγουν αμέσως οι πόνοι...δεν υποφέρονται...το ξέρω καλά...Καλό βράδυ!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Υπομονή, υπομονή κι επιμονή... Ξέρεις εσύ!

Α. Παπαγιάννης είπε...

Γειτόνισσα, για να παρηγορηθείς σου γράφω ότι χθες χειρούργησα τη χολή μου, μετά από μια επώδυνη κρίση την περασμένη εβδομάδα. Δόξα τω Θεώ, σήμερα γύρισα στο σπίτι, και με λίγη υπομονή θα περάσει κι αυτό.
Για μένα το κίτρινο καρπούζι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, σε σημείο που το προτιμώ για το βάρος του σε σύγκριση με τα θεόρατα 15κιλα που δεν σηκώνονται.

Maria Villioti είπε...

Γκρίνια είναι θα περάσει... Είναι αυτές οι μέρες της αναμονής,όσο περιμένεις είναι χειρότερα...Αύριο θα 'σαι καλύτερα.Φιλιά πολλά...α και μη βλέπεις τηλεόραση,δεν υπάρχει χειρότερο σπάσιμο νεύρων...την έχω κόψει ενάμιση χρόνο και είχα καλύτερα αποτελέσματα κι από το κόψιμο του τσιγάρου...χαχα...

Unknown είπε...

Να χεις τα δικά σου, την ζέστη, την πανσέλινο και να καραδοκούν και οι ειδήσεις... ε, όχι πάει πολύ!!!! Άσε που τους ψάχνω όταν και αν θυμηθώ οτι υπάρχουν. Μα σαν τους βλέπω τους τρελαίνω στο ζαπινγκ!!! Καλό κουράγιο.

myStickland είπε...

Θα περάσει και αυτό αχτιδούλα μου..
Περαστικά είναι όλα..Κάνε υπομονή..σκέψου οτι σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν..
καλό σου βράδυ<3

Ανώνυμος είπε...

απο αυριο χαλαει ο καιρος περαστικα και φιλακια βασω λαρισα

Hfaistiwnas είπε...

Είναι και ο καιρός με τη ζέστη που δεν φτιάχνει τη διάθεση!!! :)
Υπομονή!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε λιώσει στην Αθήνα. Στο πάτωμα πάνω σε δύο μαξιλάρια ξάπλωσα λίγο χθες!!! Σιγά, έκαιγε το σύμπαν!!! Καρφωμένο στο 37-41 το θερμόμετρο. Τα καημένα τα ζωάκια μου πέφτουν από εδώ και από εκεί, και κάλά, το σκυλί το κάνω ντυσάκια, τη γάτα πού να την πιάσω, άσε που δεν την βλέπω. Και σήμερα καταμεσήμερο έχω ενδοκρινολόγο στην άλλη άκρη της Αθήνας. Άστα!!! έχουμε μέλλον ζέστης ακόμα!!! Κάνε υπομονή και περαστικά. Σοφία
Υ.Γ.:Καλό μήνα είπα, δεν είπα! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου με περισσότερη δροσιά και λιγότερα άσχημα νέα....

ΕΥΗ είπε...

Όλα θα πάνε καλά ,θα περάσει και αυτό .Κλείσε την τηλεόραση ,μην ακούς τίποτα όλα είναι κατευθυνόμενα.
Αύγουστος σήμερα καλό μήνα να έχουμε

Penelope είπε...

:-)))
Κίτρινο Καρπούζι; Δες το από την χιουμοριστική του λοιπόν πλευρά αυτό Αχτιδούλα μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα και κουράγιο! Ευτυχώς μας έβρεξε λιγάκι και συνήλθαμε κάπως.START2

Tante Kiki είπε...

Όλα θα πάνε καλά Αχτιδούλα μου κι εύχομαι να σου περάσουν γρήγορα οι πόνοι γιατί η ζέστη ...εξαρτάται από άλλον!! Κουράγιο, εσύ είσαι δυνατή στα δύσκολα και θα περάσουν!!
Πολλά φιλιά

Τζόνσον ο αλογόμυγας είπε...

Για να χάσεις κιλά μην τρως πολλά φρούτα. Για λίγες μέρες απέφευγε τα όσο μπορείς και προτίμησε λαχανικά (αγγουράκι, φρέσκα κρεμμυδάκια, πιπεριές κλπ) και κόψε τελείως, τελείως λέμε, ζάχαρη και άσπρο αλεύρι.