Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012



Καλημέρα, καλημέρα..να πω οτι βαρέθηκα τη ζέστη θα φανώ σίγουρα επαναλαμβανόμενη  γιατί θα το  έχετε ακούσει από πολλούς. Άλλωστε σκέπτομαι και αυτούς που ξεκινάνε τώρα τις διακοπές τους...ε!..καλά να περάσουν κι αυτοί!
Χθες όλη μέρα σπίτι , την..πλήρωσα τη βραδινή διασκέδαση προχθές στην ακρογιαλιά με πόνους όλη μέρα αλλά..χαλάλι. 
Τελευταία εβδομάδα του Ιούλη και βέβαια ένας Αύγουστος μπροστά μας με ..εκπτώσεις! 
Όχι βέβαια οτι θα σκοτωθούμε στις αγορές γιατί αν προσέξατε τα ..ραβασάκια της εφορίας ήρθαν (τουλάχιστον σε μένα) και μαζί λες και είναι συνενοημένοι στέλνουν και όλοι οι άλλοι. Όμως σκέπτομαι να αγοράσω ένα -δυο νυχτικούλια για ..σέξυ εμφάνιση στη κλινική και αργότερα στο κέντρο αποκατάστασης.
 Είμαι από αυτές που θέλω να βάζω σε πρόγραμμα και λίστες ό,τι έχω να αντιμετωπίσω και έτσι πήρα τις σχετικές πληροφορίες για ένα τέτοιο κέντρο σχετικά κοντά μας .Λοιπόν  μίλησα μαζί τους και πήρα τις αποφάσεις μου δεν πρόκειται να κουράσω ούτε στο ελάχιστο τους δικούς μου ανθρώπους, είναι κάτι που δεν θέλω.
 Έτσι τις..διακοπές μου θα τις κάνω Φθινοπωρινές..κι εσείς θα ησυχάσετε από μένα για ....40 μέρες..αν και όπως με πληροφόρησαν θα έχω ίντερνετ στο δωμάτιο (!!!!!!!). Θα δούμε..ανάλογα με τα κέφια μου, άλλωστε και ένα δύο βιβλία είναι η καλύτερη παρέα μαζί με ίσως μία καλή γειτόνισα στο διπλανό κρεβάτι ( θα πάρω δίκλινο) . 
Ξέρετε πάντοτε σε όλες τις εγχειρήσεις μου ήμουν τυχερή σε διπλανή παρέα και πέρασα καλά, πιάνω εύκολα φιλίες και είμαι βολική . Ας ευχηθούμε να μη σχεδιάζω ..χωρίς το..ξενοδόχο ..γιατί όπως λένε ..όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει  ο Θεός γελάει.
Καλημέρα λοιπόν, καλημέρα όλη μέρα φίλοι μου, καλή εβδομάδα να έχουμε και υπομονή στα δύσκολα..ραβασάκια!

36 σχόλια:

ΕΥΗ είπε...

Καλήμερα Αχτίδα μου , αχ αυτά τα ραβασάκια επιτέλους . η πρώτη δόση από το δικό μου είναι 31-8 και δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου..καλά κάνεις και προγραμματίζεις τα πράγματα ,όλα θα πάνε καλά.Καλή εβδομάδα να έχουμε ...

Konstantina είπε...

Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!! Καλή σου μέρα!!
Φιλιά!

Maria Villioti είπε...

Τα σκέφτηκες όλα και τα οργάνωσες τέλεια.Η ιδέα με το κέντρο αποκατάστασης μου φαίνεται σούπερ...Ούτε εσύ να στενοχωριέσαι,ούτε οι άλλοι να τρέχουν.Και θα'χεις κι ανθρώπους που θα ξέρουν να σε φροντίζουν...και ίντερνετ...αυτό που το βάζεις...χαχα.Όλα θα πάνε καλά και μετά ποιος θα σε πιάνει.Καλό κουράγιο με τα χαράτσια και τους φόρους,εκεί πραγματικά χρειαζόμαστε υποστήριξη...χαχα.Φιλιά πολλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΗ, καλημέρα φίλη μου, εμείς πληρώσαμε κι όλας τη πρώτη δόση (31/7) ..μας σκέπτονται νωρίς οι χρυσοί μου και μας φροντίζουν!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Konstantina, εντάξει..το χώνεψα..όλα θα πάνε καλά!

Hfaistiwnas είπε...

Θα έχεις και ίντερνετ; Ε τότε θα είσαι γρήγορα κοντά μας! Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ MARIA VILLIOTI, νομίζω οτι είναι αυτό που χρειάζομαι και πρέπει..θα έχω τη σωστή αντιμετώπιση , με σωστό τρόπο και δεν θα κουράσω και θα στεναχωρέσω κανένα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas όπως καταλαβαίνεις ..μάλλον θα σας κάνω αναμετάδοση πως περνάς σε κέντρο αποκατάστασης!!!!

myStickland είπε...

Καλημέρα,Αχτιδούλα!
Μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε..Εσύ θα βρεις τρόπο να έρχεσαι για επίσκεψη..χαχα:)
Όλοι οι φίλοι σου γνωρίζουμε πόσο δυνατή είσαι..Θα τα καταφέρεις!!
καλή εβδομάδα..

Unknown είπε...

καλημέρα Αχτίδα!!!όλα θα πάνε καλά,ευτυχώς θα έχεις Internet και εμείς ,έστω και από μακριά θα είμαστε όλοι κοντά σου!!!!!Και πολύ καλά το σκέφτηκες για τα νυχτικάκια,σε πληροφορώ ότι όλοι λατρεύουν τις περιποιημένες ασθενείς και εσύ θα έχεις τέλεια διάθεση!!Και καλλυντικά να πάρεις!!!φιλάκια!!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου. Με το καλό να γίνει η επέμβασή σου και να τελειώσουν όλα καλά. Και έχει και internet στο κέντρο αποκατάστασης??? ε, τότε θα είσαι σε διαρκή σύνδεση για τις αναμεταδόσεις.....
Καλά ψώνια να κάνεις και όσο για τα ραβασάκια, ε, τί να κάνουμε θα τα υποστούμε όπως έχουμε υποστεί και τόσα άλλα για το καλό της χώρας μας!!!! (και δυστυχώς για το καλό στις τσέπες των ολίγων!!!!)
Καλημέρα Αχτιδα....

Memaria είπε...

Αφού θα έχεις ίντερνετ θα έχεις κι εμάς μαζί σου...
Όλα θα πάνε καλά!!!
Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

ΥΓ..η ζέστη δεν αντέχεται άλλο!

OLINA M είπε...

Επιστρέψαμε Θεσσαλονίκη, η θάλασσα μας λείπει ήδη αλλά τα πιτσιρίκια χαίρονται που επιτέλους έχουν internet.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και να πω ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ιωάννα για την ΥΠΕΡΟΧΗ τούρτα της!
Αχτιδούλα, τα ξημερώματα σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος, γείτονας, καλός φίλος και υπέροχο παλικάρι. Άφησε πίσω του ένα μπόμπιρα που μόλις χρόνισε ...
Άναψε ένα κεράκι στη μνήμη του....

Penelope είπε...

ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΑ!
Η θετική ενέργεια η δικιά σου και όσων σε διαβάζουν θα συμβάλλουν σ' αυτό.
Χαιρετισμούς πολλούς.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ myStickland, ναι καλέ..το ..εμπέδωσα κι όλας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ GURU, φίλη μου πάντα προσέχω την εμφάνιση μου και τη καθαριότητα ειδικά, όσο για κρέμες είμαι λίγο..καθυστεριμένη..έχω μα ξεχνώ να βάλω και δεν βάφομαι ΠΟΤΕ από μικρή το είχα αυτό.Ευτυχώς ο καλός Θεούλης μου έδωσε πυκνές βλεφαρίδες και εύκολο δέρμα..απλά προσέχω τα χέρια μου τις μόνες κρέμες που δεν ξεχνώ είναι στα χέρια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ..ου! να μου χαθούν..μας έχουν ταράξει οι αφιλότιμοι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ me (maria αν το πιστεύεις κοντεύω να γίνω πάπια από το πολύ λούσιμο!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M . κοριτσάκι μου λυπάμαι αφάνταστα.. αυτά είναι τα άσχημα και τα χειρότερα, όλα τα άλλα είναι εύκολα να τα παλέψουμε αφού μπορούμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope μου το ξέρω πουλάκι μου..αφού έχω εσάς δεν είμαι μόνη ούτε στο πόνο!

marilia είπε...

Όλα καλά θα πάνε! :) Αφού... το λέμε τόσοι άνθρωποι! ;)

σνουποφιλάκι

Nasia είπε...

καλή εβδομάδα!!!νομίζω πως έκανες πολυ καλη επιλογή!όλα θα πάνε καλά και μετά ποιος σε πιάνει!!!!!!!!

Unknown είπε...

Ευχομαι κι εγω ολα να πανε καλα και ο Θεος να σου δινει υπομονη και ν απαλυνει τους πονους σου και να εχεις μια καλη συγκατοικο που να ταιριαζετε Ευτυχώς Αχτιδα μου που μπορείτε και φοράτε τα δικα σας νυχτικα Και τι όμορφα νυχτικα που έχουμε στην Ελλάδα !!! Μας φαντάζεται εμάς μ εκείνες τις ´´´´ρομπες ´´ made in América ´´ που ανοίγουνε πίσω :D ?τότε με το ατυχημα το αυτοκινητιστικο ήμουνα στο ναυτικο νοσοκομείο κι Εκεί δεν υπήρχαν νοσοκόμες , μονο ναυτακια Τοσες κοπελουδες στο ναυτικο τις εχουν μι αρμενιζουνε τις θαλασσεs :D Ειχα διαλυμένο τον αστραγαλο και τραύματα στο στήθος , με λίγα λόγια δεν μπορούσα ν αυτοεξυπηρετηθω Καθώς όμως έκανα και θεραπεία για καρκίνο του μαστού έπρεπε να με μεταφέρουν απο το ναυτικο νοσοκομείο σ ενα αλλο κάθε μέρα .... Όσο για καθαριότητα .... Ευτυχώς ηταν γυναικα η γιατρός και κάπως βολευτηκε η κατάσταση Οι ναυτες ντρεποντουσαν να με πλησιασουνε Ήμουνα κι εγω νέα τότε ..... :D υπηρχανε στιγμές που ήθελα ν ανοίξει η γη να με καταπιει .... Το αστείο Ειναι οτι αυτος που με τρακαρε ηταν ναύτης Οπως εσυ , έτσι κι εγω βρίσκω αστεία σε κάθε υπόθεση Χαίρομαι που θα μπορούμε να σε διαβάζουμε οταν θα αιστανθεις κάπως καλλίτερα Πολλα φιλια απο την μακρινή Αμερική

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia, φίλη μου μικρή στη ζωή μου αντιμετώπισα αρκετές φορές χειρουργεία.. όλα θα πάνε καλά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nasia μου σ' ευχαριστώ καλή εβδομάδα να έχεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Kalliopi Tucker, πέρασες πολλά φίλη μου και έκανες υπομονή. Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε;Εγώ έσπασα τον αστράγαλο μου πριν 10 χρόνια ..η Βασούλα μου η εγγονή μου ήταν τοτε μωρό και την πρόσεχα..έκανα ένα χρόνο να περπατήσω..ακούω για σπάσιμο και μου σηκώνεται η τρίχα!

debbgoud είπε...

εύχομαι από την ψυχή μου να πάνε τα πάντα κατ' ευχήν και όπως τα έχεις σκευτεί!

Leviathan είπε...

Αχ αυτά τα ραβασάκια...και σε μας ήρθαν...Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα! Όλα θα πάνε καλά!! και αφού θα έχεις και ιντερνετ τέλεια!!!! και όσο για τη ζέστη...τη σιχάθηκα πια φέτος...καλό βράδυ εύχομαι!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ debgoud, ευχαριστώ φίλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, ούτε τους νοιάζει για το κόσμο που δεν έχει δουλειά και δεν μπορεί να πληρώσει.

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,νομίζω ότι όλα θα είναι καλύτερα μαμ!!σ'αγαπώ κ σε φιλώ!!μου λείπετε τόσο..θα τα πούμε όμως τώρα που θα αναίβω

KaPaworld είπε...

Αχ γλυκιά μου Αχτιδένια!!! Χάθηκα και έχασα τα νέα σου και σε πεθύμησα πολύ!! Θα κάνεις εγχείρηση και εγώ ούτε χαμπάρι το πήρα...ΝΤΡΟΠΉ ΜΟΥ!! Εύχομαι τα καλύτερα.όλα να πάνε κατ ευχήν, να μην ταλαιπωρηθείς και να μην πονέσεις καθόλου και να έχεις μια τέλεια συντροφιά στο διπλανό σου κρεββάτι!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για το σχόλιο σου στην γενέθλια ημέρα του μικρού μου!!! Να είσαι καλά, με συγκίνησες, τελικά όλοι οι άνθρωποι έχουμε βιώσει τα ίδια ή παρόμοια στη ζωή μας!! Εύχομαι όλο το κουράγιο του κόσμου γλυκιά μου Αχτίδα!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου πολλα φιλακια σε σκεφτομαι συνεχεια και να ξερεις ολα θα πανε καλα βασω λαρισα

DIMI είπε...

Καλημέρα Αχτίδα!Πολύ σωστή η απόφαση σου!!Σού εύχομαι όλα ν πάνε καλά,πού θά πάνε!!Οσο ποιό γρήγορα τόσο τό καλύτερο,νά μήν υποφέρης άλλο από πόνους!Μετά ποιός σέ πιάνη!!Θά σουρτουκεύης συνέχεια!!Φιλάκια φίλη μου!!Καλή εβδομάδα σού εύχομαι!!!

Fanypap είπε...

Γειά σου Αχτίδα μου γλυκιά!!Περαστικά σου καλή μου, φιλάκια πολλά!!