Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ένα κουτί από μπισκότα!



Έχω τρελαθεί να ταΐζω το παππού μας μπισκότα από μεταλλικό κουτί για να έχω μετά ένα μεταλλικό κουτί να ζωγραφίζω..
 Δωράκια για φίλες που με επισκέπτονται όπως η γλυκιά Ποδηλάτισσα που πέρασε το μεσημέρι της μαζί μας..ένας εξαιρετικός άνθρωπος πιστέψτε με..Πόσο χαίρομαι όταν μου λένε: - είναι σαν να σε ξέρω μια ζωή..νοιώθω άνετα..
 
Αύριο είναι μέρα που θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης με τα συρτάρια και ο καιρός μας τα έχει κάνει...( μη πω τη λέξη) , κι εγώ η βιαστική με τη ζέστη που είχαμε δυο μέρες πριν μάζεψα όλα τα μακρυμάνικα...άντε να δούμε τι θα βρω να βάλω..

Νάτα και τα αδέσποτα γατάκια του άνδρα μου που τα έχει κανονικό συσσίτιο 3 φορές την ημέρα.. λείπει μία..και αυτή μαύρη..τον βλέπουν με μισό μάτι οι γείτονες!
 Να φανταστείτε ότι ξέρουν τον ήχο από τη μηχανή του αυτοκινήτου μας και ..τρέχουν από όλες τις μεριές να τον υποδεχθούν..


Ο καιρός με έχει επηρεάσει και αισθάνομαι κουρασμένη..έβγαλα ξανά και το ..παπλωματάκι μου που λίγες μέρες πριν το είχα πλύνει και μαζέψει..( δεν θέλω γέλια) , είμαι κρυουλιάρα..σας το έχω δηλώσει.. 
Σε λίγες μέρες ( στις 21) γίνομαι 60 χρόνων..δεν με φοβίζει η ηλικία ..απλά μου φαίνεται παράξενο πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος..λοιπόν..δικαίως το ..παπλωματάκι!
Αχτιδένια φιλάκια..πάω να φορτίσω τη φωτογραφική μου μηχανή γιατί ετοιμάζομαι για..ρεπορτάζ στην έκθεση !!!!!!!!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ οι γατούλες...πάντα εκεί και πάντα με φαγητό!!!όμορφα τα κουτάκια ,πολύ μου αρέσουν μανούλα .ο κος Νίκος με τα γλυκάκια του.και εδώ έχει κρύο μαμ!καλά να περάσεις αύριο!!!σας φιλώ όλους

Nasia είπε...

με τον καιρο ,κοντομανικα -μακρυμανικα-παπλωματα,τα ιδια τραβαμε!!!!!καλη επιτυχια στην εκθεση!!!!!

Faidra είπε...

καλο βραδυ!!!
πολλα φιλια!

Nena είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!
ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΟΥΛΑ???ΥΠΕΡΟΧΟ.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ...ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΟΥΜΕ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ.....ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Ξανθή είπε...

Καλή επιτυχία στην έκθεση!!!
Πολλά φιλιά.

OLINA M είπε...

Τόσα χρόνια παντρεμένη, πρώτη φορά με έπιασε η προκοπή και μάζεψα τα χειμερινά στην ώρα τους...συνήθως τα σέρνω μέχρι τον Αύγουστο!
Τώρα στέλνω τα παιδιά στο σχολείο με κοντομάνικα και ψιλοζακετούλες και υπόσχομαι ότι του χρόνου ΔΕΝ θα το παίξω καλή νοικοκυρά...!

Θες βοήθεια στο φάγωμα των μπισκότων;;;;;;;

Rena είπε...

Αχτίδα τώρα διαπιστώνω κι εγώ πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός,όταν σε γνώρισα εδώ στη πλογκογειτονιά μας το μπολγκ σου λεγόταν <>,εγώ γιατί νομίζω πως ήταν μόλις χτες;;;;;
Φιλιά!!!!

fantaizi είπε...

Αχτιδουλα μου δεν ειναι ενα απλο κουτι μπισκοτων ενα Αριστουργημα ειναι!Και εγω και ο γιος μου σαν τον Κ Δημητρη ειμαστε αν ειχαμε χωρο σιγουρα θα μας εδιωχναν απο τη γειτονια.Πολλα φιλια απο τη νοτιοτερη πολη της Ελλαδος.

Unknown είπε...

Αχτίδα,γεια χαρά!60 ε?Σου εύχομαι από τώρα τα καλύτερα,πολλά χρόνια και καλά,να ζήσεις.
Πάρα πολύ γλυκό το μπισκοτοκουτάκι-)
αλλά και οι γατούλες είναι υπέροχες.Τις λατρεύω και έχω 5.Αν κάποτε με επισκεφτείς,τέρμα κάτω έχω όλη την ιστορία τους,αν και κάποια πράγματα άλλαξαν
και πάλι χρονια πολλά με υγεία
φιλικά Κρίστα

Thalassenia είπε...

Τα χεράκια σου κάνουν αριστουργήματα!!!

Kι εδώ μας βρέχει συνέχεια, έκλεισα το παράθυρο και χουχουλιάζουμε:))

Πόσο ζηλεύω και χαίρομαι την έκθεση, περιμένω να δω φωτογραφικό υλικό.
φιλιά

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου γλυκειά , υπέροχο το κουτάκι, μα πιο υπέροχη εσύ!! Έτσι μη φοβάσαι, η ψυχή δεν γερνάει έτσι κι αλλιώς, κι εμάς, αυτή μας ενδιαφέρει, όχι το περιτύλιγμα!!φιλάκια γλυκούλα μου!!

Marina είπε...

Θέλω να τα δω ΟΛΑ Αχτιδούλα μου!!!
Καλή επιτυχία!
Μη σε φοβίζει το κρύο! Εγώ εδώ σκεπάζομαι ακόμα με δυό κουβέρτες! Θα 'ρθει το καλοκαιράκι και τότε θα λέμε πόσο σκάμε με τον καύσωνα!!!

Lefkothea είπε...

καλημεραααα...σημερα ειναι μια πολυ ομορφη μερα και ελπιζω μεχρι το τελος της να μπορω να πω το γιατι...λοιπον,πρωτον,δεν εχει να κανει με την ηλικια το κρυο και το παπλωματακι γιατι κι εγω που ειμαι 36 το βραδυ πηρα και κουβερτα και εψαχνα το παπλωμα αλλα απο την νυστα βαριομουν να σηκωθω...αρα,ξεχνα πως φταινε τα 60,μια χαρα ηλικια ειναι και ειλικρινα σου το λεω ..μακαρι ολοι οι ανθρωποι να φτανουν και να ξεπερνουν αυτην την ηλικια και να εχουν ολα οσα εχεις εσυ αχτιδουλα μου,την αγαπη και τους δικους σου ανθρωπους διπλα σου...Θειο δωρο τα γενεθλια σου,πιστεψε με.......δευτερον,το μεταλλικο σου κουτακι ειναι πανεμορφο,φανταζομαι θα ξετρελαθηκε η ποδηλατισσα...κι εγω το ιδιο κανω με την μαμα μου,οταν θελει κουλουρακια...χαχαχαχα....τριτον...το ξαναλεω...τι τυχερες που γνωριστηκατε... τεταρτον.. νομιζω πως ολες το ιδιο καναμε πανω κατω (βιαστηκαμε να μαζεψουμε μολις ειδαμε λιγο ηλιο..χαχαχαχ)και να δω τι θα φορεσουμε το σκ αν συνεχισει ετσι ο καιρος...μας βλεπω να κυκλοφορουμε με φορμες(ειναι οι μονες ζακετες που μειναν εξω...)και πεμπτο(και καταιδρωμενο)ευχομαι να περασετε ομορφα στην εκθεση και να εχει επιτυχια...περιμενω φωτο,μου ειπαν πως τα συρταρια απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα απ οτι δειχνουν στις φωτογραφιες οποτε εχει πολυ μελετη να πεσει...φιλακια και καλη σου μερα(μαλλον για ηλιο το παει εδω...πανε οι λαμαρινες...)καλημερααααααααα

mammy on line είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα! Τι λες τωρα για ηλικίες...με πάπλωμα κανονικό κοιμήθηκα το βράδυ και ξυπνήσαμε με συννεφιά,βροχή και κρύο! Καλή επιτυχία στην έκθεση να περάσετε όμορφα τυχερούλες θεσσαλονικιές...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς..ΚΡΥΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙ ΤΟ ΜΕΤΕΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΔΩΡΟ !!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, καλημέρα. Νομίζω ότι ο παππούς τα απολαμβάνει τα μπισκοτάκια, αλλιώς θα παραπονιόταν. Το κουτί άλλαξε παντελώς όψη και έγινε ένα ωραίο δώρο για την Ποδηλάτισσα, που είμαι σίγουρη ότι θα το χαρεί πολύ. Άλλωστε μεταμορφώθηκε από τα χεράκια σου,γι' αυτό έγινε τόσο όμορφο.
Καλή σου ημέρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη είμαι μια ώρα στη ντουλάπα μου και βλέπω τι να βάλω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nasia, θα το πιστέψεις οτι έβαλα πάλι μπουφάν εγώ και όλος ο κόσμος έξω που είδα.

@ Faidra μου θα τα πούμε από κοντά.

@ Nena νομίζω οτι τα χρόνια πάνε σύμφωνα με τη διάθεση που έχουμε, αυτό το καιρό που είμαι ανήσυχη με την όλη κατάσταση νομίζω οτι ο χρόνος μου φαίνεται..

@ Ξανθή μου όταν ξανάρθεις θεσσαλονίκη σε περιμένει ένα διαμερισματάκι να μείνεις..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M μου κατά μάνα κατά κύρη μου φαίνεται..

@ rena μου είμαι στα μπλοκ από το 2007 τον Ιούνιο.

@ fantaizi, αγαπόυσα πάντα τα κουτιά..λοιπόν τώρα σκέπτομαι να αγοράσω ξύλινα..

@ Χρυσούλα Μαυροπούλου σου έρχομαι η περίεργη γάτα!...

Mika είπε...

Καταρχήν ζηλέυω που θα πάτε στην έκθεση και θα δείτε απο κοντά όλα αυτά τα αριστουργήματα και θα γνωριστείτε και θα περάσετε τέλεια!
Ευχομαι πραγματικά να εχει επιτυχία η έκθεση.
Μην αγχώνεσαι για τα χρόνια, σε κόβω πιο ζωντανή απο όλες μας!
φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassenia, για χουχούλιασμα είναι, φασολάδα έβαλε ο Δημήτρης!

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, η ψυχή δεν γερνά..το σώμα όμως είναι δυστυχώς συναρτηση της..θα τα πούμε από κοντά.

@ Marina φαντάζομαι τι κρύο κάνει εκεί..

@ Lefkothea μου φίλα μου το κοριτσάκι σου, όσο για ωτογραφίες θα κάνω το δυνατόν..( το ρεπόρτερ κους κους είμαι!!)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, στη Χαλκιδική είσαι πουλάκι μου;Καλά να περνάς!

@ fotolabida1, ευχαριστώ γλυκιά μου με έπιασε τώρα μια μανιούλα με τα κουτιά..

@ Ειρήνη Ε.δεν μπορείς να φανταστείς πόσα γλυκά τρώει!

Hfaistiwnas είπε...

Ας περνάει ο χρόνος, καλά να είμαστε!
Δεν είναι στο σπίτι τα γατιά και πάτε με το αμάξι;

Maria είπε...

Achtida kalimera. Sygnomi pou sou grafo etsi alla eimai Gallida pou zei sti Gallia (gia tora!)kai den exei to "sosto" pliktrologio.Hrtha tyxaia sto blog sou pou mpika apo periergeia giati ki ego leo "Egina 59! E! Kai..." Ego tha po "Egina 60!" ligo meta apo sena. Ton Aygousto.Ki ego den pistebo oti perase toso grigoro o xronos! Na eisai panta kala.
Maria.

el.mar είπε...

Αχτιδούλα μου τα λετρεύω αυτά τα μπισκότα..χιχι..αλλά δεν ξέρω να φτιάξω τόσο όμορφα τα κουτάκια όπως εσύ!!!Μεγαλώνεις?..άντε καλέ μικρή είσαι ;)!!!Περιμένουμε νέα και φωτογραφίες απο την έκθεση!!!
Πολλά φιλιά!!!

Αγγελικη Ν είπε...

Υπέροχο το κουτί των μπισκότων! Τα χρώματα δροσερά τα λουλούδια τέλεια!
Μπράβο Αχτίδα! Όσο για την ηλικία, καλά να είσαι και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή!!!!

Ioanna K. είπε...

εγώ και η ιωάννα θα πάμε αύριο. υπάρχει περίπτωση να σε δούμε;