Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ε! και λοιπόν;

Την κάναμε όλοι την ανταρσία μας..κι εγώ μαζί ψήφισα οργισμένη και τιμώρησα όσους ένοιωσα ότι με πρόδωσαν. Αν με ρωτήσετε..η γεύση είναι ανάμικτη..γλυκιά σαν την τιμωρία και πικρή σαν την γνώση της αποτυχίας μιας λύσης..
Σαν μάνα αισθάνομαι όπως όταν έβαζα τα παιδιά μου στο δωμάτιο τους τιμωρία για τη ζημιά αφού πρώτα τα κατσάδιασα...μετά ..μόνη στο σαλόνι σκεπτόμουν ότι ..το ..βάζο είχε σπάσει ήδη..η τιμωρία ήταν απλά διαδικαστική πράξη...
Η αλαζονεία της εξουσίας κάποιων ανθρώπων και η απληστία της οικονομικής  συσσώρευσης χρήματος στους λογαριασμούς τους μας οδήγησαν εδώ...η ζημιά έγινε.. το βάζο έσπασε..δύσκολα να γίνουν ένα τα κομμάτια. Απαισιοδοξία; όχι φίλοι μου..πιστεύω πάντα στο θεό της Ελλάδας μας..απλά έχω τη γνώση της κατάστασης και την απογοήτευση για μία λύση που θα φροντίσει για το καλό το δικό μας..των απλών καθημερινών ανθρώπων που τους νοιάζει απλά να εργάζονται, να ζουν ήρεμα και να δουν
μεγαλώσουν τα παιδιά σε ένα κράτος επιτέλους οργανωμένο .
Αρκετά με τη πολιτική..δεν την άντεχα ποτέ ...αν ήμουν νεώτερη και αν δεν είχα να νοιαστώ για τα νέα παιδιά θα έπαιρνα την..βαλίτσα μου και θα πήγαινα σε ..ξερονήσι να ζω με ψάρεμα !!!!!!!!!!
Με φίλους το περάσαμε το απόγευμα και τη βραδιά μας λοιπόν..καλέσαμε ανθρώπους  που αγαπάμε , μαγείρεψε ο καλός μου,έκανα το γλυκάκι μου εγώ..βλέπαμε τα αποτελέσματα και κάναμε τη κριτική μας ανάμεσα στο..γιουβετσάκι του Δημήτρη και τη σοκολατένια καρυδόπιτα τη δική μου.
Σήμερα ..μια νέα μέρα..όπως και να έχει το πράγμα..μία νέα κατάσταση..ας προσευχηθούμε για ένα σταθερό αύριο κι εγώ σαν την ..στρουθοκάμηλο ας βάλω πάλι το κεφάλι στην άμμο και να πω με αισιοδοξία...όλα θα πάνε καλά!
Αχτιδένια φιλάκια.. Λευκή μου να είσαι καλά..Φαίδρα μου ..κι αυτό θα περάσει..Μαρία μου κουράγιο..γιατί φίλοι μου ..γύρω μας υπάρχουν προβλήματα που όποιος και να βγει δεν θα τα λύση παρά μόνο εμείς οι ίδιοι και πάνω απ' όλα ο Θεός.

8 σχόλια:

Stone είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!!Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!Η ψηφος ειναι καθήκον μας, ειδικά σε αυτες τις δυσκολες εποχες πρεπει εμπράκτως να δείξουμε την αγανάκτηση μας!Ας ελπίσουμε να αλλάξει το τοπίο προς το καλύτερο για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας!Φιλια και καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

@ Τένια από Κέρκυρα, Αχτιδούλα μου κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι και τώρα απλά περιμένω.Φιλάκια στον άνδρα σου και θυμάται ο δικός μου ακόμα το φαγητό του.Ελπίζω να έρθουμε σύντομα έστω και για μία μέρα στη πόλη σας.

Μαρία είπε...

Εγώ πάλι το χάρηκα χωρίς πισωγυρίσματα,Αχτίδα...Οτιδήποτε καλύτερο από την μέχρι τώρα κατάσταση...ελπίζω...Πολλά φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλημέρα μανούλα μου!!!δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ από αυτούς!!!ότι κάνουμε μόνοι μας και με τους ανθρώπους που αγαπάμε.καλή εβδομάδα μανούλα μου..σ'αγαπώ πολύ κ μου λείπετε...πολύ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όστρια, φίλη μου δεν μετάνοιωσα..όταν κάνω κάτι το σκέπτομαι πολλή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, αν δεν έχουμε τη κατάλληλη κρατική προυπόθεση τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας;

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

χαχα!! ζωντανεύω σιγά σιγά, θα βρω το δρόμο για το μπαχαρικό από τη μυρωδιά! φιλάκια!

myStickland είπε...

Καλησπέρα αχτιδούλα..Συμφωνώ μαζί σου,αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι τίποτα δεν γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη..πρέπει να έχουμε υπομονή, να σκεφτόμαστε θετικά και να αγαπάμε λιγάκι περισσότερο τον συνάνθρωπο μας..
φιλάκια!