Σάββατο 5 Μαΐου 2012

 Να κάνω πρώτα μια ευχή στις φίλες μου Ειρηνούλες (και τις έχω μπόλικες...) μα πρώτα στη κόρη μου την Ειρήνη..το πρώτο μου σκίρτημα σαν μάνα..και να της ευχηθώ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. και να παρακαλέσω το Θεό να έχει λούλουδα και πούπουλα στο δρόμο της για να μη πονέσει ποτέ . Πάντα ευτυχισμένη γλυκιά μου..σ' αγαπούμε !


 Τι μέρα και η χθεσινή!  Άρχισε όμορφα και απροσδόκητα ταξιδιάρικη. Ζήτησα το πρωί από τον άνδρα μου να με πάει μέχρι τη Vodafon να πληρώσω το λογαριασμό της HOL και ..καταλήξαμε στα Γιαννιτσά και μετά Έδεσσα να σουλατσάρουμε στην εξοχή . Είχε φαίνεται κακό σκοπό από το πρωί αφού είχε πάρει και τάπερ με το παστίτσιο που έφτιαξα το βράδυ...
Η μέρα υπέροχη, και φθάσαμε στα Γιαννιτσά να προσπαθούμε να βρούμε τη πλατεία αφού παρκάραμε όπως είδαμε μετά αρκετά μακριά ..


Η πόλη σε κατάσταση προεκλογικού πυρετού και εδώ..μας έπιασε η ..αλλεργία μας σε αυτό και φύγαμε μακριά από τις στημένες εξέδρες. Καθίσαμε να πιούμε καφεδάκι σε ένα καφενείο κοντά στο αμάξι μας όπου και εδώ το ..ίδιο..οι ηλικιωμένοι περνούσαν γενιές δεκατέσσερις όλους ανεξαρτήτως τους πολιτικούς..
Φύγαμε για Έδεσσα με το πάσο μας αφού πρώτα σταματήσαμε για ψώνια σε ένα μαγαζί..το πήρα το μπλουζάκι μου φίλοι μου και μετά παντοφλίτσες καλοκαιρινές  για μένα και τα εγγόνια μας.
Η Έδεσσα που τόσο αγαπώ μας υποδέχθηκε καταπράσινη από το Λόγγο..πάντα για να χαζέψω το θέαμα που δεν χορταίνω ποτέ.


Έφθασε μεσημέρι και βρήκαμε μέρος σκιερό κάτω από το καταρράχτη να βγάλουμε τα ταπεράκια μας που τόσο όμορφα είχε φτιάξει ο Δημήτρης. 
Παστίτσιο στα δένδρα..με τον ήχο του νερού..και τσαλαπετεινούς ..μάλιστα 2 τσαλαπετεινούς που πετούσαν γύρω μας και δυστυχώς δεν μου έκανα το χατήρι να ..ποζάρουν.



Όμως φεύγοντας από εκεί για να ανάψουμε κεράκι στον Άγιο Νικόλαο είδαμε κατάπληκτοι   έτσι..ξέμπαρκες..φραγκόκοτες!!!!!


Βρήκαμε και τη ..σταθερή άγρια κληματαριά μας που μαζεύω κάθε χρόνο υπέροχα φύλλα για ντολμαδάκια και όσο εγώ διάβαζα τη συνέχεια από το βιβλίο ο Δημήτρης μου τα μάζεψε διαλέγοντας τα με προσοχή.


Νάτα τα πρώτα κεράσια..ροδίζουν και σίγουρα σε μία εβδομάδα θα τα έχουμε στο..πιάτο! Πάντως τα δοκίμασα, μου διάλεξε μερικά κόκκινα και τα κρέμασα στο..αυτί για το καλό!


Και ξάφνου..ένα μπουρινάκι..ψιλοβρόχι μάλλον.. θα τα μαζέψω σκέφτηκα τα σαλιγκάρια μου!


Κάποια βλέπει απογοητευμένη το καιρό από το ανοιχτό παράθυρο. Αυτές τις μέρες πονάει το πόδι της, δυστυχώς δεν το πατά σχεδόν και στεναχωριέμαι γι' αυτό αν και δεν ακούς ποτέ ούτε ένα κλαψούρισμα από αυτήν.. 


Μία επίσκεψη στο μικρό φράγμα και τη τεχνική λιμνούλα κάτω από τους καταρράχτες από όπου το νερό με τεράστιους σωλήνες διοχετεύεται μετά τη ΔΕΗ στο να ποτίζει τα κτήματα των κατοίκων με μικρά κανάλια.


Μετά από μία επίσκεψη στο κτηματάκι του κουνιάδου μου που τον βρήκαμε να φυτεύει τα ζαρζαβάτια του και ένα καφεδάκι στο σπίτι του πήραμε το δρόμο της επιστροφής..

Γύρισα και άνοιξα τον υπολογιστή μου..και η όμορφη μέρα μου σκοτείνιασε από το μήνυμα μιας άγνωστης- γνωστής φίλης από Αμερική όπως κατάλαβα της Λευκής.  . Μου άνοιξε τη καρδιά και ξεδίπλωσε το πόνο της και το θεωρώ τιμή και ευθύνη για μένα κάθε φορά που μου το κάνετε..
 Μου ζήτησε κάτι απλό..μια προσευχή , ένα κεράκι για εκείνη και τον άνδρα της που του διαγνώστηκε καρκίνος στον εγκέφαλο μη χειρουργήσιμος..
Μου ζήτησε απλά ..να τη σκέπτομαι..μου ζήτησε απλά να μην είναι μόνη σε αυτό που περνάει.. "Βιώνω την απόλυτη εγκατάλειψη." αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποίησε και νομίζω τα λέει όλα..
Βλέπετε φίλοι μου πως η μέρα από φωτεινή μπορεί να γίνει άχρωμη και σκοτεινή..όταν βλέπεις και ακούς και δεν μπορείς παρά να είσαι μόνο..θεατής.
Λοιπόν..μια προσευχή από όλους μας, ένα κεράκι για μία άγνωστη σας σε όποιο παρεκκλήσι βρείτε στο δρόμο σας..αγαπά τον άνδρα της και είναι όπως λέει ο σκοπός της ζωής της.
Η ελπίδα Λευκή μου είναι κάτι που φυτρώνει και στο πιο άγονο έδαφος.. Έχεις δει το λουλούδι "σκυλάκι";...φυτρώνει σε τοίχους..σε πέτρες...σε πεζοδρόμια χωρίς ίχνος χώματος..και είναι πανέμορφο και πάντα γερό κόντρα στις άσχημες συνθήκες.. δεν πεθαίνει ακόμα κι αν δεν έχει στάλα νερό ..και πάλι ξαναβγαίνει στο ίδιο μέρος ακόμα κι αν το ξεριζώσεις...

 Αχιδένια φιλάκια ..σε όλους..σε όλες..

51 σχόλια:

myStickland είπε...

Aνάμεικτα συναισθήματα,μου άφησε η σημερινή σου ανάρτηση..
Καταρχήν,είδα τις όμορφες φωτογραφίες απο τη μικρή σας απόδραση και τις ευχαριστήθηκα.Το πικ-νικ,το ψιλόβροχο,όλα..
Αλλά αμέσως μετά στεναχωρήθηκα με τη φίλη που υποφέρει..Είναι πολύ κρίμα..Να ευχηθούμε όλοι,να είναι περαστικά..Λάθη γίνονται τόσα..Ας είναι αυτή η άσχημη διάγνωση,άλλο ενα..
(να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου,,κούκλα είναι!)
φιλάκια,καλό βράδυ<3

Litsa είπε...

Να χαίρεσαι το κορίτσι σου Αχτιδούλα μου! Η βόλτα σας υπέροχη!
Κι εγώ θα ευχηθώ στη Λευκή δύναμη και πίστη!
Να είστε καλά...

marimar είπε...

Να χαίρεσαι τη Ερηνούλα σου Αχτίδα μου.
Λατρεύω την Έδεσσα, ήταν τόπος καταγωγής των κουμπάρων μας και την είχα επισκεφτεί πολλές φορές. Έτσι μου άρεσε πολύ η περιγραφή της εκδρομής σας.
Για την καλή σου φίλη την Λευκή, ένα έχω να της πω. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! και ΔΥΝΑΜΗ. Και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς .... Βοηθάει να ξέρεις ότι σε σκέφτονται και προσεύχονται για σένα κάποιοι άνθρωποι. Αλλά τελικά είσαι μόνος στο πρόβλημα!!!
Φιλιά και πολύ πολύ αγάπη και
Καλό Μήνα.

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου εισαι ανθρωπος και αυτο τα λεει ολα βασω χρονια πολλα στην κορη σου

Fanypap είπε...

Να χαίρεστε την Ειρήνη σας Αχτίδα μου γλυκειά!!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένη!!!!Η εκδρομούλα σας απίθανη!!!
Φίλη Λευκή, εύχομαι ο θεός να ακούσει τις προσευχές μας και να γίνει καλά ο άνδρας σου!!! Ξέρεις πολλές φορές γίνονται θαύματα, επειδή τα πιστεύουμε!!!Έχε πίστη βαθειά, στον θεό, και θα προσευχηθούμε κι εμείς μαζί σου!!!Η αγάπη έχει μεγάλη δύναμη, κι αφού τον αγαπάς, θα σ'ακούσει η Παναγία μας και θα γίνει καλά!!!φιλάκια σε όλους σας!!!

maria είπε...

ποσα συναισθήματα η ανάρτησή σου.
πρώτα να χαίρεσαι την κορούλα σου, είναι μιά κούκλα. Οι φωτογραφίες σου υπέροχες απο την εκδρομούλα σας. Αλλά στεναχωρέθηκα για την φίλη σου τη Λευκη. Ασφαλώς και θα προσευχηθούμε να της δίνει ο Θεός κουράγιο, δύναμη , υπομονή και πίστη γιατί θαύματα γίνονται ακόμη και σήμερα.
καλό ξημέρωμα Αχτίδα μου

ElenaG είπε...

ταξιδιάρικα πουλια μου...να χαίρεστε την Ειρήνη σας!

Στη Λευκη τα καλύτερα εύχομαι μέσα απ τη καρδια μου!
Να είναι δυνατή και να έχει πιστη...

Γεωργία μου έστειλα mail...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω... Δεν είχα ποτέ την τιμή και τη χαρά να σας γνωρίσω, και όμως εσείς μου στέλνετε τόση αγάπη. Είναι πολύ ταπεινή και τετριμμένη λέξη το "ευχαριστώ"... είναι όμως από καρδιάς...

Σε όλες τις Ειρήνες και ιδιαίτερα στην αχτιδένια Ειρήνη, Χρόνια Πολλά με Υγεία πάντα, και ποτέ να μη δρασκελίσει το κατώφλι σας πρόωρη απώλεια ή πόνος...

Να ΄στε καλά όλοι και όλες. Η σκέψη και οι ευχές σας με τιμούν και με συντροφεύουν.

Λευκή

stalamatia είπε...

Να σου ζήση η Ειρήνη σας ,μας καιπεραστικά στη φίλη σας!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Να χαίρεσαι την Ειρηνούλα σου Αχτιδένια μανούλα!
Ανάμεικτα συναισθήματα.. η βόλτα.. η χαρά της απόλαυσης μιας φύσης σπάνιας..
Η Λευκή εύχομαι να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τα βαριά και δύσκολα που είναι ασήκωτα πολλές φορές.. όσο και να νιώθεις πως κάπου κάποιοι σε σκέφτονται πάλι μόνος είσαι στο πρόβλημα σου....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλη μου καλημέρα, έτσι ακριβώς ήταν και η χθεσινή μου μέρα..μία αντίθεση συναισθημάτων.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ L, οι άνθρωποι δίπλα μας χρειαζονται τη σκέψη μας..όπως ακριβώς η Λευκή, ευχαριστώ γλυκιά μου για τις ευχές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marimar καλημέρα φίλη μου ευχαριστώ για τις ευχές και για τη θετική σκέψη σου στη Λευκή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, ευχαριστώ φίλη μου να είσαι καλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος, σ'ευχαριστώ φίλη μου η προσευχή και η ευχή των καλών ανθρώπων πιάνει πάντα τόπο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maria μου αυτό το άτομο χρειάζεται συναισθηματική στηριξη αυτό το καιρό και τη προσευχή μας, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, φίλη μου καλή σ' ευχαριστώ, το έμαθα και το ΄ξερα οτι θα σπεύσεις εκεί που τα άτομα χρειαζονται βοήθεια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΛΕΥΚΗμ φίλη μου η θετική σκέψη όλων θα είναι κοντά σου να υπερνικήσει τα δύσκολα, μα επειδή είμαι και ένα άτομο με πολύ ρεαλισμό συγχρόνως θέλω να ετοιμαστείς ψυχικά για τα δύσκολα ..τα πιο δύσκολα και να θυμάσαι οτο τίποτε δεν τελειώνει εδώ..απλά συνεχίζεται κάπου αλλού με άλλη μορφή..η ψυχή είναι αθάνατη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia, καλημέρα και ευχαριστώ γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Η Γιαγιά Αντιγόνη, φίλη μου καλή εσύ νοιώθεις όπως ξέρω καλύτερα τα συναισθήματα αυτής της κοπέλας..ευχαριστώ για τις ευχές.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

να τη χερεστε τη κορακλα σας!! :)

OLINA M είπε...

Ξεκίνησα να διαβάζω με χαμόγελο για τα σουρτουκάκια μου και τις υπέροχες βόλτες τους και τελείωσα με κόμπο στο στομάχι...

ΠΙΣΤΗ...πίστη Λευκή μου και θάρρος!Αυτή την παλιοαρρώστια πρέπει να την κοιτάξεις στα μάτια και να μην τη φοβηθείς,να μην υποχωρήσεις, να μην την αφήσεις να σε λυγίσει.
Η θετική σκέψη είναι το Α και το Ω (ξέρω, σου φαίνεται αδιανόητο αυτή τη στιγμή!) και η πορεία του όγκου εξαρτάται ΚΑΙ από την ψυχολογική κατάσταση του ασθενή.Καθημερινά καινούριες μελέτες εστιάζουν στη σημασία της θετικής ψυχολογίας.
Βρες μέσα σου το δικό σου στήριγμα για να μπορέσεις μετά να στηρίξεις τον άντρα σου.Σε χρειάζεται δυνατή και αισιόδοξη!
Οι προσευχές μου θα σε ακολουθούν.
Καλή δύναμη!

Eleni είπε...

Αχτιδούλα μου Χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη κόρη σου, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!
Για τη φίλη σου Λευκή εύχομαι δύναμη και κουράγιο!
Πολύ ωραία η βολτούλα σας!!!
Φιλιά πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,κ εγώ κάνω προσευχούλα για την κυρία μανούλα μου...τι όμορφη που είναι η Εδεσσα ...την λατρεύω.κ τέτοιο καιρό οργιάζει η φύση της!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!

giasmin είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΙΣΘΑΝΙΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΡΗ.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΕΙΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ.Κ.

BUTTERFLY είπε...

Αχ βρε Αχτιδα! Μαυρισε η ψυχη μου με αυτο που ακουσα! Αν και δεν μπορω να κανω τιποτα για να απαλυνω τον πονο της της στελνω οση θετικη ενεργεια μου εχει απομεινει!
Στα ευχαριστα τωρα! Να χαιρεσαι το παιδακι σου! Τι; Δεν ειναι παιδακι; Ειναι ολοκληρη γυναικα παντρεμενη; Ναι καλα! Για σενα παντα θα ειναι ενα μικρο απροστατευτο παιδακι! Παντα χαρουμενη και γερη να ειναι!
Ζηλευω πολυ τις βολτες σας, γιατι η βορεια Ελλαδα εχει υπεροχα μερη που χρονια θελω να τα δω και δεν το εχω καταφερει!
Τα φιλια μου!

Marina είπε...

Πολύχρονη η γλυκούλα σου!!!
Να'χει υγεία και όμορφη ζωή!!!

Marie είπε...

Φίλη μου ανάμεικτα τα συναισθήματα δε σου κρύβω... Κουράγιο στην άγνωστη φίλη και μη χάνει την ελπίδα της, πιστεύω στα θαύματα! Σου εύχομαι ότι καλύτερο για την κόρη σου η οποία είναι πανέμορφη! Να τη χαίρεστε και να 'ναι πολύχρονη κι ευτυχισμένη!!! Πολλά φιλιά!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Να χαίρεσαι την κορούλα σου Αχτίδα μου, να είναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της!!
Εύχομαι στην Λευκή κουράγιο, δύναμη και πίστη για ένα θαύμα!
Σε φιλώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ, σ ' ευχαριστώ φίλη μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, κοριτσάκι μου εμείς θα τα πούμε από κοντά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΗ μου,σ' ευχαριστώ πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου η ζωή μας είναι απρόβλεπτη. πρώτα η υγεία.

maya =^o^= είπε...

λυπάμαι πάρα πολύ που σας έκλεψαν το γατάκι...πόσο μικρό ήταν;το είχατε μέσα στο σπίτι;ή σε κάποια αυλή;υποπτεύεστε κάποιον;δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει κάποιος να κλέψει ένα γατάκι..τόσα αδέσποτα υπάρχουν... :(((( ελπίζω να είναι γερό κι ευτυχισμένο όπου κι αν βρίσκεται η ψυχούλα μου......<3

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ giasmin, φίλη μου κι εγώ έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να μπω στις παρακολουθήσεις στα μπλοκ..Ευχαριστώ για τις ευχές και κυρίως για τα λόγια σου στη Λευκή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, τώρα θα ε΄χω διαμέρισμα ολόκληρο για να φιλοξενώ, ελάτε με τον άνδρα σου όποτε θέλετε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου σ' ευχαριστώ πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie, ευχαριστώ, ακριβώς όπως τα λες..ανάμεικτα συναισθήματα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ, πρώτα υγεία φίλη μου με τόσα που ακούω με έχει πιάσει άγχος για όσους αγαπώ.

labrini είπε...

Aχτιδούλα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου!γερή κι ευτυχισμένη να είναι!Χρόνια Πολλά και σε όλες τις Ειρηνούλες!
Για την φίλη μας Λευκή,εύχομαι και παρακαλώ τον Θεό να της δώσει δύναμη και κουράγιο!είναι μακρύς ο δρόμος που θα ακολούθήσει,προσωπικά θα προσεύχομαι για αυτήν και τον άντρα της!δύναμη και κουράγιο Λευκή μου!ο Θεός είναι μεγάλος!

kiki είπε...

Να τη χαίρεσαι!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Πολλές ευχές για τα καλύτερα στην Ειρηνούλα σας !!
Να ναι καλά , χαρούμενη κι ευτυχισμένη !!
Να την χαίρεστε !!

Κι εύχομαι όλα καλά να πάνε για τη φίλη και την οικογένειά της

Σαμιώτικους χαιρετισμούς

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!!!! Την βολτούλα σας την ζήλεψα λίγο... αχ!!! αυτή η ΄Εδεσσα με τα νερά της και τα κεράσια της!!!!!! Ένα κεράκι και μια προσευχή στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟ είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την Λευκή!!!

Nena είπε...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΑΙ....ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Pepi είπε...

Αχτίδα μου, πολύχρονη η κορη σου και να είναι πάντα γερή, δυνατή και ευτυχισμένη! Η βολτούλα πολύ ωραία ηταν! Πάντα τέτοια! Οσο για τη Λευκή, εύχομαι ο Θεός να της δίνει δύναμη και κουράγιο! Φιλιά πολλά ! Καλό Σ/Κ!

Μάρνη είπε...

Kατι γινεται σε καμμια 100 χρονια θα ειμαι εξπερ

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου, να χαίρεσαι την Ειρήνη σου, τα καλύτερα της εύχομαι!!!
Η προσεύχη μου, η σκέψη και η θετική μου ενέργεια για την Λευκή, εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα.
Πολλά πολλά φιλιά
Χριστίνα από Κατερίνη

Πόπη είπε...

...να έχει λούλουδα και πούπουλα στο δρόμο της για να μη πονέσει ποτέ. Πάντα ευτυχισμένη να είναι!!!
Να τη χαίρεστε!!!!
Ειρήνη χρόνια πολλά!!!

Ευχές και προσευχές για τη Λευκή και το σύζυγό της!!! Κουράγιο, αισιοδοξία και ελπίδα!!!

Να πω το εξής ενθαρρυντικό. Πριν 2 χρόνια σου είχα κάνει κι εγώ Αχτιδούλα έκλιση για ομαδική προσευχή, (το θυμάσαι;) για την ανηψιά μας που νοσηλευόταν για πολύ καιρό στην εντατική με κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από ένα βαρύ τροχαίο...
Τώρα λοιπόν είναι καλά και φροντίζει τον εαυτό της και την οικογένειά της...
Δόξα στο Μεγαλοδύναμο!!!!
Οι προσευχές σας έπιασαν τόπο!!!
Έτσι να πιάσουν και στην περίπτωση της Λευκής...
Μακάρι!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα μου να χαίρεσαι το Ειρηνάκι σου, να είναι πάντα γερή και δυνατή και να φεγγοβολεί στους γύρω της, όπως και εσύ.
Έτσι είναι στη ζωή, μια βρέχει, μια βγαίνει ο ήλιος. Εύχομαι καλή δύναμη, στη Λευκή και τον σύζυγό της, ελπίζοντας το καλύτερο για εκείνους.
Καλή Κυριακή.

Mary είπε...

Πολύχρονη κι ευτυχισμένη η κορούλα, να τη χαίρεστε!

Λευκή, ήδη έχουν ανάψει δυο κεριά, το ένα για την υγεία του συζύγου σου και το άλλο για σένα, ο Μεγαλοδύναμος να σου δίνει αντοχή, κουράγιο και υπομονή.

Την αγάπη μου!