Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μία τέλεια συνάντηση...φίλες μου σας ευχαριστώ!


Πως περιγράφει κάποιος μία τόσο όμορφη σύναξη φίλων από όλες τις ηλικίες που τις ένωσαν τα ψυχρά και απρόσωπα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας;
Τους υποσχέθηκα να γράψω σήμερα για το απογευματινό καφεδάκι μας, για τα φιλιά, τα γέλια , τις νέες γνωριμίες, τα ..κατασκοπικά ψευδώνυμα ...Οι μάσκες έπεσαν και τα..blogspot...έγιναν πρόσωπα χαμογελαστά και αγκαλιές...Είμαι η Κατερίνα..είμαι η Μαρία..είμαι η Πελαγία...είμαι η Αναστασία..., η Εύα, η Niatta, είμαι η Φαίδρα...είμαι η Φανή, η Ιωάννα, ..η Ρένα, η Θεσσαλονικιά, η Κική.. είμαι η Αχτίδα...
Για το μόνο που δεν να σας υπόσχομαι σήμερα είναι να θυμηθώ ΟΛΑ τα..31 τελικά άτομα που παραβρέθηκαν, μου είναι αδύνατον ..γνώρισα τόσα νέα ατομα που το ..σιτεμένο μυαλό μου δεν μπορεί να συγκρατήσει..Ξέρετε τι κράτησα; ..Φύλαξα μέσα μου τα χαμόγελα, τα φιλιά και τα ζεστά λόγια τους..Φύλαξα τη δροσιά και τη γλυκιά παρουσία τους μαζί με  την επιθυμία  να φτιάξουν δεσμούς σε μία εποχή που μόνο τα συναισθήματα μας κάνουν να νοιώθουμε οτι υπάρχουμε.
Το Art cafe ήταν τελικά μία υπέροχη εκλογή από τη Μαρία που δυστυχώς δεν μπόρεσε για λόγους υγείας να έρθει..


Και ξαφνικά ο κύριος που μας σερβίρησε έπαθε λίγο ..ψυχικό κλονισμό από τις φωνές, τα γέλια, τις φωτογραφικές μηχανές, τα φιλιά και τις φίλες που ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη..







Η Λίλα ήρθε από τα Τρίκαλα και μας έφερε και πίτα φτιαγμένη από τα χεράκια της..



Αναστασίαααααα! από το πολύ γέλιο κουνήθηκε η φωτογραφία!
Εδώ φίλοι μου  ΟΦΕΙΛΩ να ευχαριστήσω και να επισημάνω το κόπο που έκανε η Scrapmaria Sil και μας έφτιαξε αυτά τα υπέροχα αναμνηστικά δωράκια μαζί με μικρές χειροποίητες κονκάρδες με τα ονόματα μας..


Καλή μου φίλη η προσφορά σου ήταν φανταστική, ευχαριστούμε για το κόπο που έκανες και σε διαβεβαιώ οτι  θα μπουν στη ...συλλογή μου στο μικρό μου βασίλειο των κατασκευών μου σαν ανάμνηση της μέρας αυτής..σ' ευχαριστώ εγώ προσωπικά γιατί ...( να σκάτε!!!) μου έδωσε δύο!


Δύο ολόδροσα κορίτσια ποζάρουν με τη τσαγιέρα στο χέρι σαν Εγγλέζες  bloggers..κούκλες..δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση;
Όχι...μη κοιτάτε επάνω..εκείνο το " ολόδροσα"  και το " κούκλες " για τις...κάτω το έλεγα..κάτω κοιτάτε...η Αχτίδα και η Tante Kiki ποζάρουν..


Τα ..είπαμε, γελάσαμε, μιλήσαμε, γνωριστήκαμε, αλλάξαμε διευθύνσεις και τηλέφωνα, ιδέες και όνειρα, σχέδια και δημιουργίες..
Μία όμορφη συνάντηση κατα τις 8 πήρε τέλος..Amaryllis ευχαριστούμε..


Η δική μου βραδιά είχε και συνέχεια όμως .. 


Η  Ολίνα κι εγώ και τα....στεφάνια μας που πάγωσαν κάνοντας βόλτες στη παραλία..( μας έκαναν και παράπονα ότι δεν τους αφήσαμε να μείνουν μαζί μας ) τραβήξαμε κατά τα Λαδάδικα και κλείσαμε την βραδιά με...κάτι το πολύ πολύ...πως να το πω...εντάξει θα το πω..  Μπακαλιάρο σκορδαλιά , μανιτάρια και ρετσίνα...( ντροπήηηηηη...μα το φάγαμε..χωρίς...ντροπή!)
Φίλοι μου κλείνω τη βραδινή μου κεφάτη ανάρτηση ..αισθάνομαι όμορφα , τόσο όμορφα από τα συναισθήματα που πλημμύρισαν τη καρδιά μου μαζί σας ώστε θα ξεχάσω ότι αύριο έχω με τον άνδρα μου ...ραντεβουδάκι με γιατρούς.. Εύχομαι να μπορώ για πολλή ακόμα καιρό  να ζήσω άλλες τέτοιες βραδιές μαζί σας.

69 σχόλια:

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Πότε πρόλαβες βρε θηρίο να πας στα λαδάδικα για μπακαλιάρο-σκορδαλιά και ρετσίνες και να κάνεις και ανάρτηση για τη συνάντηση, δε μπορώ να το καταλάβω!! Χαχαχαχαχαχα.... Άντε και στην επόμενη φορά με το καλό!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο ;)

alex είπε...

πολυ ομορφη συναντηση!!!
Τυχερες οσες τα καταφεραν να παρεβρεθουν!
Δε σε εφτανε ολη αυτη η ομορφη βραδια...ηθελες και μπακαλιαρο χαχαχαχα....μ αρεσεις γιατι δεν εχεις τον θεο σου !!!!χιχιχχι
Η ζωη θελει καλοπεραση!!!καλη εβδομαδα...φιλιαα

mary's crafts είπε...

Αχτιδα μου ποσο πολυ χαιρομαι και παραλληλα ζηλευω που βρεθηκατε ολες μαζι!!!!Ποσο πολυ θα ηθελα να ειμουν κι εγω εκει να σας δω απο κοντα, να γνωριστουμε, να μιλησουμε, να γελασουμε!!!!!Αν και ειμαι πολυ μακρια, σας νιωθω ολες τοσο κοντα μου!!!!! Χαρη στις φωτογραφιες σας που βλεπω και ξαναβλεπω βρεθηκα κι εγω καπου εκει κοντα!!!!Να.στε ολες καλα και να το επαναλαβεται, κι εσυ να εισαι σιγουρη ολα θα πανε καλα και θα ζησεις εκατονταδες τετοιες συναντησεις!!!! Φιλια πολλα!!!!!!

ElenaG είπε...

καλεεεεεεεεεε ποτά πρόλαβες και πηγες στα λαδάδικα!!!!

Admin είπε...

Κυρία Γεωργία, πόσο θα ήθελα να είμαι και εγώ σε αυτές τις φωτογραφίες.. είχα περιπέτειες με το μωρό μου, που είναι με ρήξη τυμπάνου..δείτε εδώ http://mamafromgreece.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Βλέπω ότι περάσατε τέλεια, χαίρομαι γι΄αυτό, ελπίζω να ήπιατε κάτι και για μας που λείπαμε,

Καλό σας βράδυ

Rena Christodoulou είπε...

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ!!!!!!!!
ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!!
ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ!!!!!!!1
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ,ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΙΚΗ, ΤΗΝ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ!
ΑΧ! ΑΧΤΙΔΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ !
ΑΝΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ....
ΩΡΑΙΟΣ ΒΡΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ;
ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Nena είπε...

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία,μακάρι να' μουν κοντά να έρθω κι εγώ.σε φιλώ και σου στέλνω χαιρετίσματα,σε όλους.όλγα.

Αντυ είπε...

Περάσατε όμορφα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες.. Πάντα τέτοια λοιπόν και να επαναληφθεί σύντομα εύχομαι! Κρίμα που η Αθήνα πέφτει μακριά, θα ερχόμουν κι εγώ!!
Καλή εβδομάδα για αύριο
Τα φιλιά μου

Niatta είπε...

Περάσαμε υπέροχα!!!
Μακάρι να επαναληφθεί...
Χαίρομαι που σας γνώρισα από κοντά.
Λυπάμαι για τα κορίτσια που δεν τα κατάφεραν, άξιζε τον κόπο.

Tante Kiki είπε...

Καλά εεεεε;;;; Είσαι απίστευτη γλυκιά μου Αχτίδα... και λαδάδικααααα;;;;;; Μου φαίνεται ότι εκεί θα πάμε την άλλη φορά!!! Να πάνε όλα καλά αύριο και να ...κλέψω καμμιά φωτό και για μένα που δεν πήρα (ως συνήθως) μηχανή μαζί μου;;;; Πολλά φιλιά!!

Maria Villioti είπε...

Μπράβο μπράβο!!!Όχι πως ζηλεύουμε...λίγο μόνο...Άντε να το ξανακάνετε για να έρθουν όλες...Τώρα αυτό που τα πρόλαβες όλα είναι εντυπωσιακό...Φιλιά πολλά από την Αθήνα!

Eva's blog είπε...

Επ εμενα με ξεχασες?Θα βαλω μπλουζακι που θα γραφει "Ημουν κι εγω εκει"'''Σε πειραζω Αχτιδα μου!Οντως ηταν ομορφη συναντηση αν και ειμασταν πολλες και ο χρονος λιγος για να γνωριστουμε καλυτερα.Δεν πειραζει ομως ,πως αλλιως θα υπαρξει συνεχεια...Χαρηκα ιδιαιτερα που σε γνωρισα απο κοντα!!!Και εμεις ευχαριστουμε!!!!

Evita είπε...

ε ναι είσαι απίστευτη.....πειράζει να το πω ακόμα μια φορά? Οντως ήταν τέλεια η συνάντηση μας.φιλια...περημένουμε νέα για αύριο....

Ειρηνη Σ είπε...

ζηλευωωωωωωωωω
να εισαστε καλα να ξαναβρεθητε και πολυ πιο πολλες
μπραβο κοριτσια

Despina είπε...

Όλα τα προλαβαίνεις... είσαι ασυναγώνιστη.. Καλή εβδομάδα και όλα να έρθουν όπως τα θέλεις. Φιλάκια

Kiki Aposeki είπε...

Καλά είσαι απίστευτη!!! Πότε τα πρόλαβες όλα;;;; Ήταν όλα πολύ όμορφα πράγματι!!! Όλα καλά να είναι αύριο! φιλιά πολλά!!!

δημητρα λαγονησι είπε...

να πω οτι ζηλευω,δεν θα το πω!!ευχομαι στην επομενη συναντηση να μπορω να ειμαι μαζι σας,και να μου δειξης τα φημισμενα λαδαδικα.πολυ ωραιες φωτογραφιες!!καλα αποτελεσματα με τους γιατρους.θα σε παρω.τηλεφωνο.φιλακια

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου , είσαι ασυναγώνιστη!!!πρόλαβες πριν απ'όλες μας να κάνεις ανάρτηση!!!Καλά οι δικές μου φωτογραφίες όλες κουνημένες!!! Δεν θα φαίνονται και οι ρυτίδες!!! θα κλέψω κι εγώ καμμιά δική σου, για να έχω!!!Σ'ευχαριστώ ...ξέρεις εσύ! Γι αυτό βιαζόσουν να φύγεις κορίτσι μου, σε περίμενε ο ...μπακαλιάρος;;!!!άντε σε συγχωρώ!!!φιλάκια και την άλλη φορά ραντεβού για μπακαλιάρο!!!

Fanypap είπε...

Κορίτσια περάσαμε απίθανα!!Ζήλιες!!!την άλλη φορά να 'ρθείτε όλες γιατί θα σας βάλουμε απουσία!!!φιλάκια.

Thalassenia είπε...

Tι καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να φέρει το μπλογκιν από αυτή τη συνάντηση;;;
Ως εδώ ακούστηκαν τα γέλια και τα μπουρου-μπουρου, σας χάρηκα πολύ.

Φιλιά θαλασσένια

Riccie Finestra είπε...

μπράβο ρε κορίτσια, μπράβο σας...είναι μαγκιά να βρίσκεσαι, είναι μαγκιά να συντηρείς φιλίες...

ElenArt είπε...

Axτίδα μου....και λοιπά κοριτσόπουλα....να είστε πάντα καλά, γερές, δυνατές και δραστήριες και να συναντιέστε συχνά.....Μπράβο σας....πολλά φιλιά σε όλες (...και στα κακόμοιρα τα στεφάνια που τα στήσατε και ξεπάγωσαν......και σας πήγαν και για τσιμπούσι)

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια...μια συναντηση ανθρωπων γεματων θετικη ενεργεια ειναι οτι πρεπει σε αυτες τις μερες που περναμε ολοι....χαιρομαι που περασατε καλα αχτιδουλλα μου....φιλια στην κλωντη και ελπιζω να βρεθουμε συντομα σε μια Ελλαδα γεματη φως ....απο Κυπρο με αγαπη....ΕΙΡΗΝΗ Κ

princess είπε...

Περάσατε τέλεια! Μπράβο σας!

Μαiρη είπε...

Μπράβο!!!! Πάντα έτσι να περνάτε!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Υπέροχη συνάντηση... άνθρωποι που μιλούν καθημερινά μέσα από έναν υπολογιστή... να συναντιούνται και να είναι σαν να γνωρίζονται από πάντα!!! Να είστε καλά να το ξανακάνετε σύντομα!!!! Με το καλό τις εξετάσεις σου σήμερα!!!!!!!!

Lefkothea είπε...

υπαρχει αραγε κατι πιο ομορφο για μια κυριακατικη συναντηση???Τι ομορφα που περασες...υπεροχο συναισθημα να συναντας ανθρωπους που μονο τους εχεις φανταστει...η πιο ωραια φωτο φυσικα με την αγαπημενη μου tante kiki...να πω οτι ζηλευωωωωωω???οτι θα θελα να μουν κι εγω εκει???Αχ Αχτιδουλα,ποσο χαιρομαι που περνας τοοοοσο ομορφα....φιλια και καλη εβδομαδα αν εχουμε!!!

pisces είπε...

Καλημερα αγαπημενη Αχτιδουλα καλα πρωι πρωι εχω..............σκασει ..απο την ζηλια μου.Τι ομορφη παρεα!!!!Ποσο θα ηθελα να ειμαι και εγω μαζι σας (το Ναυπλιον ειναι μακρια)αντε παντα τετοια φιλακια πολλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΑ!!!!
ΒΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ...............

mammy on line είπε...

Πολύ όμορφη και ζεστή η παρέα σας.Φαίνεται ότι περάσατε καταπληκτικά!Καλά εσύ βρε αχτιδούλα είναι να μην πάρεις φόρα δε μαζεύεσαι!χα-χα-χα!
Με το καλό και στην επόμενη συνάντηση με ακόμα πιο πολλές παρουσίες
Φιλάκια καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι.

Marina είπε...

Πάντα τέτοια, χαρές και πανηγύρια, καινούργιες, όμορφες γνωριμίες!!!
Όλα καλά να πάνε στις εξετάσεις!!!

Rena είπε...

Εγώ σας θαυμάζω και σας ζηλεύω από μακρυά,φιλάκια πολλά και καλή βδομάδα!!!!

Georgina είπε...

Κράτησα την ομορφότερη ανάμνηση! Σας ευχαριστώ! Είστε όλες υπέροχες!

Unknown είπε...

τι ομορφα που περασατε..μπραβο σας..παντα τετοιες στιγμες ευχομαι

anthivolon είπε...

Σας χάρηκα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να έρθω κι εγώ στην επόμενη συνάντησή σας!!!
Φιλιά

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα. Κι αν και τελευταία και καταιδρωμένη λόγο της ταλαιπωρίας για παρκάρισμα χάρηκα που ήμουν εκεί και γνώρισα αρκετές από εσάς!
Kathy by Anthomeli

Litsa είπε...

Τι τέλεια που ήτανε Αχτιδάκι!!! Ευτυχώς έβγαλες φωτός γιατί εγώ ξεχάστηκα και δεν έχω ούτε μία! Αλλά δεν πειράζει, την άλλη φορά!
Φιλιά και καλή εβδομάδα

Stone είπε...

Τι πετυχημενη συναντηση!Τι όμορφες παρουσιες..Ζήλεψα πολύ αλλα δυστυχως ειμαι τοσο χαλια που δεν καταφερα να παρευρεθω..Να ειστε καλά, χαρηκα πολύ!!

ANAZHTHΣH είπε...

σας χαζεύω και σκέφτομαι αυτό που είχα ακούσει από έναν αγαπημένο γέροντα:¨να έρθει η μέρα που όλοι οι λαοί του κόσμου θα σφιχταγκαλιάζονται¨
μοιάζει ουτοπικό, υπερβολικό
μα ας το οραματιστούμε...κάτι θα ξέρει ο γέροντας...

πάντα γιορτινές και γλυκές γεύσεις να έχεις αχτιδένια μου-κι ευχάριστα από τους γιατρούς,φιλιά

kiki είπε...

Τι ωραία! Καλά να περνάτε πάντα!

Ευτυχία είπε...

Αγαπημένη μου Αχτίδα, δεν προλάβαμε να γνωριστούμε καλύτερα, ήμασταν τόσες πολλές που....Την επόμενη φορά όμως θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα
και σίγουρα θα πούμε περισσότερα!!!!
Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις με ποιον μιλάς, έχεις μια εικόνα με ψυχή!!!
Ήταν τέλεια κορίτσια!!!Με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανά οργανώσουμε, καλά να είμαστε!!!
Ίσως να πάμε όλες μαζί για μπακαλιάρο;;;;
Πολλά πολλά φιλιά!!!

pearls and thread είπε...

ποσο ζηλευω που δεν τα καταφερα να ερθω λογω ιωσης!!!και ποσο συγκινηθηκα οταν ειδα στην φωτογραφια σου το ταμπελακι με το ονομα μου!!!!την ευχαριστω πολυ την φιλη που μπηκε σε τοσο κοπο να κατσει να τα φτιαξει!!!

Μαρία είπε...

να σαι καλα Γιωργια μου..ολες το ευχαριστηθηκαμε..στην επομενη συναντηση θα ειναι ακομα ποιο ομορφα..ολα του Θεου να γινουν..καλη βδομαδα..σε φιλω..

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μπράβο κορίτσια, κούκλες όλες!!
Τι όμορφα που περάσατε!!
Και η Κικίτσα (Tante Kiki) τι γλυκός άνθρωπος!!!
Πάντα τόσο όμορφα να περνάτε όλες!
Φιλιά, καλή βδομάδα!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Πάντα τέτοια κορίτσια!
Να ανταμώνετε και να ξεφαντώνετε!

Faidra είπε...

καλησπερα ολα τα προλαβες!!!!!
η συναντηση ηταν πολυ ωραια κριμα που δεν ηταν και η Μαρια...και ετσι εχουμε και ενα επιπλεον λογο να το ξανακανουμε τι λες?φιλια πολλα!!!!!

Μαρία είπε...

Εμείς οι...απέξω ζηλεύουμε...Κορίτσια δεν κάνετε και στο Βόλο μια συνάντηση...

Ανώνυμος είπε...

χερωμαι αχτιδα μου που περασατε τοσο ομορφα [ζηλευω ] σε νιοθω δικο μου ανθρωπο .και χερωμαι οταν ειστε και περνατε καλα!!!!καλο ξυμερωμα καλη μου και καλη χωνεψη το μπακαλιαρο που μου αρεσει πολλυ.φιλια εφη αταλαντη.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Το ποσο ομορφη ηταν η ατμοσφαιρα στην συναντηση φανηκε απο το σχολια αυτων που παρευρισκοντο ...Σ ευχαριστω Αχτιδα μου που με ενημερωσες...ναστε παντα καλα...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑς, ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Φιλία είπε...

Καλώς ήρθες στον "κόσμο μου" Αχτίδα!!! Ωραίες φωτογραφίες για μια πολύ ωραία συνάντηση... θα περάσατε θαύμα... Να είστε καλά να το ξανακάνετε! Διάβασα την τρυφερή ανάρτησή σου για τον εγγονό σου, είμαι κι' εγώ γιαγιά και πώς σε νιώθω... πώς σε νιώθω....!
Θα τα λέμε... Φιλιά πολλά

Tante Kiki είπε...

Αχτιδούλα μου, ελπίζω να πήγαν όλα καλά σήμερα!! 'Ηταν υπέροχα χθες , έτσι δεν είναι;;;; Χαίρομαι που τα είπαμε από κοντά... αύριο αν έχεις χρόνο το πρωί πάρε τηλέφωνο ή θα σου τηλεφωνήσω για τα νέα σου!!! Πολλά φιλιά!

marileni είπε...

ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΙΣΩς ΚΑΠΟΤΕ...

SpIrToKoYto είπε...

Αχτιδούλα μου ξέρω πως αισθανθήκατε,είναι πολύ πρόσφατη η εμπειρία η δική μας εδώ στην Αθήνα...
πραγματικά είναι πολύτιμες αυτές οι συναντήσεις,όταν οι φωτογραφίες και οι λέξεις μετασχηματίζονται σε πρόσωπα και φιλίες...
πάντα τέτοια κορίτσια,μακάρι κ'αποια στιγμή να το κάνουμε πανελλάδικά...-:))

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,πάντα τέτοια να γίνονται μανούλα μου !!χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα και ζηλεύω που δεν ήμουν και εγώ μέσα σ'αυτή την πανέμορφη παρέα!!!την επόμενη φορά!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Τοσο πολύ δεν έχω ζηλέψει στην χωή μου ..με την καλή έννοια....πως θα ήθελα να ήμουνα εκεί..πρωτα γιατί συναντηθήκατε όλες και περασατε τόσο ομορφα....και δευτερον γιατί είσασταν στην πατρίδα μου ...και εγώ ειμουνα τοσο μακρυα!!!μπραβο σας κορίτσια.....τι όμορφο να γνωρίζεσαι και να κάνεις καινούργιους φίλους...παντα τέτοια!!! ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ μου φιλακια..

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

οι συναντήσεις, το γέλιο, τα σχέδια ενάντια στην καταθλιψη!Μην το βάζετε κατω.ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!Πάντα τέτοια κορίτσια,χαίρομαι που οργανωθήκατε και τ απολαύσατε

Eleni είπε...

Χαίρομαι που περάσατε καλά!!!Μπράβο!Πότε τα πρόλαβες όλα;Φιλιά πολλά!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα!!!! αααα!!! εσείς τα τσούξατε κιόλας!!!! Πώς και δεν ανέβηκαν για καφέ??? Σαν δυο άγνωστοι!!! Φιλάκια!!!!

Giorgos Varvakis είπε...

Τι όμορφα!!!!!!
Καταπληκτική παρέα!!!
Πάντα τέτοια, αχτίδα μου
Πολλά φιλιά
Καλημέρα

alex είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!!
τι ειπε?σε μαλωσε?...ΠΕΣΤΑ ΟΛΑΑΑ!
φιλια και πολυυυ καλημερα σας χαχαχα

labrini είπε...

Τι κρίμα να μένω στην Αθήνα!κορίτσια μικρά και μεγάλα να είστε καλά και να οργανώνετε συναντήσεις!το έχουμε πολύ ανάγκη στην εποχή που ζούμε!Πολλά φιλιά στην Αχτίδα μας αλλά και σε όλες σας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΥΚΛΌΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΟΛΕΣ ΕΝΑ...ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!

Ελευθερία είπε...

πάντα να βρίσκεστε και να γελάτε και να περνάτε υπέροχα!!!!! τι όμορφο που είναι ότι μέσα από τον υπολογιστή, τον ψυχρό και τον απρόσωπο, δημιουργούνται τέτοιες φιλίες!!!!

Eustathia είπε...

τι τέλεια που περάσατε κορίτσια!!!!!!!! Μου φτιάξατε τη διάθεση όπως σας είδα...θα ήθελα κι εγώ κάτι ανάλογο....αχ πάντα τέτοιαααααααααα............!!!!!!!

Χαριτίνη είπε...

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΙΚΗ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!