Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παλεύοντας με την..google!!! Ευχαριστώ Χρυσούλα!

 Νομίζω μία φωτογραφία της Κλώντη ξαπλωμένη στα μαξιλάρια του καναπέ...τα λέει όλα!


Δεν άντεξα να μη τη φωτογραφίσω ..δίπλα στο καλοριφέρ, έχει αράξει ανάμεσα στα μαξιλάρια και ούτε για φαγητό δεν σηκώθηκε!
Από το πρωί είχα πρόβλημα με το κωδικό πρόσβασης μου στη google με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω μηνύματα και να στείλω βέβαια μα συγχρόνως και να μπω στο μπλόγκερ μου .. Ζωγράφιζα λοιπόν τα προσχέδια για το παιδικό πίνακα κολάζ που ετοιμάζομαι να κάνω μέχρι να βρω τη λύση..
Ήρθαν  ευτυχώς  και επισκέψεις οι φίλες μου Ελένη και Μαιρούλα με τη σειρά να μου πούνε καλημέρα ..ο άνδρας μου που ανεβοκατέβαινε από το μαγαζί μαγείρεψα μία μακαρονάδα με κιμά για το μεσημέρι και άρχισα να επικοινωνώ για ...βοήθεια από το face book. 
Τότε σκέφτηκα μου ήρθε η φαινή..ότι μία...Γαστερόπληξ θα με σώσει! Το ατιμούλι έχει γίνει σωστός χάκερ..όλα μου τα έφτιαξε από ..μακριά..νέους κωδικούς και όλα καλά... Γλυκιά μου ..φιλάκια σβουριχτά και όσα βραχιόλια θες από τα χεράκια μου..μέχρι να πάω στα..κολιέ!!!!
Σας το είπα;... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...πήραμε το δίπλωμα και τώρα περιμένουμε να μαλακώσει ο καιρός και η πρώτη μου έξοδος θα είναι στο Κεχρόκαμπο στη φιλενάδα μου το Δρομάκι !!
Ακόμα δύο μέρες μένουν για να τελειώσει και την ..έξοδο του στούντιο μας ο τεχνίτης και σας υπόσχομαι μόλις τελειώσει ένα χαρούμενο κάλεσμα σε όλους όσους έρχονται .. στο νέο μας στέκι πια..δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμη η κουζίνα ( δεν το φαντάζομαι) μα από το Δημήτρη μου όλα τα περιμένω και βέβαια θα σας δείξω όταν στηθεί το πριν και το τώρα!!!
Κρύο φίλοι μου...κρύο πολύ...ευτυχώς που μας λειτούργησαν και  το αέριο σ' αυτό που φτιάχνουμε και έχουμε πια ζέστη  και εκεί..
Το παράξενο είναι ότι τώρα πια έχω βολευτεί τόσο πολύ στο δωμάτιο που μου έφτιαξε τη γωνιά δημιουργίας μου στο σπίτι μας επάνω , το αγάπησα τόσο πολύ που δεν σκέπτομαι να ζωγραφίζω πλέον κάτω..θα το έχω για φίλους , καφεδάκι και συγκεντρώσεις.. Αν ήμουν πιο νέα θα παρέδιδα μαθήματα δωρεάν σε παιδάκια.. μα τώρα θαρρείς ο χρόνος δεν μου φθάνει.
Άκουσα και πριν λίγο στις ειδήσεις ότι για...80 χρόνια λέει ( του σπάζεις το κεφάλι τώρα;) θα ήμαστε έτσι...  και μετά θα .. σωθούμε!.. Λοιπόν...80 +59=139...άρα... μη συγχύζομαι..θα βλέπω τα ραπανάκια ανάποδα! Καλά λέω λοιπόν ότι το στούντιο αυτό το φτιάχνουμε για τα εγγόνια μας να φέρνουν τα φλερτάκια τους  και να ζουν μόνοι τους !
Πως κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι και διέλυσαν ένα κράτος..τι να πω.. Θυμάμαι πια με θλίψη τους χαμένους αγώνες..πολλοί από αυτούς τους Εθνοσωτήρες ήταν της γενειάς του Πολυτεχνείου, θυμάμαι μερικούς και μερικές . που πήγαν οι λαϊκές ιδέες τους;. Τέρμα ..δεν θέλω να το σκέπτομαι ... δεν θέλω να σχεδιάζω πια το αύριο ..άλλωστε ποιος μπορεί να το σχεδιάσει; Γι' αυτό όπως λέει ολόσωστα ο άνδρας μου : -ζήσε το σήμερα γυναίκα και πάψε να ανησυχείς για ότι δεν μπορείς να αλλάξεις..
Σήμερα ούτε βγήκα από το πρωί..δεν αντέχω το κρύο ..δεν το αντέχω σας λέωωωω..όσο και αν το κασκόλ της καλής μου Πουαντερί με ζεσταίνει ο λαιμό..ο σκούφος το κεφάλι , τα γάντια τα χέρια, το μπουφάν ..ότι μένει...Αν με δείτε κάτι σαν..Εσκιμώος μοιάζω όταν βγαίνω!
Ήρθε και ο εγγονός μου ο μεσαίος το απογευματάκι  αργά για μια ωρίτσα.. Τι γλυκό να σε παίρνει μια φωνούλα στο τηλέφωνο και να σου λέει : - γιαγιά μου να έρθω; έστω για μία ώρα να σε δω.. Την ακούς, γλυκαίνεσαι και λες..Θεέ μου ,τα έχω γευτεί όλα..
Καληνύχτα  φίλοι μου, Αχτιδένια φιλάκια..ευχαριστώ για τα τόσα τηλεφωνήματα σήμερα..

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα μου γλυκια με το γλυκο σου χιουμορ !!!!!!!!!!!! χαδακια πολλα στο κλωντινι σου και μια γλυκια καληνυχτα σε σενα και στον κυριο δημητρη ..φιλακια πολλα εφη απο αταλαντη!!.

δημητρα λαγονησι είπε...

αχτιδα γελαω με την κλωντη!!!! ομορφη που ειναι!!!να μου την φιλησης.αντε και καλες βολτες μια και πηρε το διπλωμα ο δημητρης.φιλακια πολλα

Unknown είπε...

Δεν το συζητώ ότι το Κλωντίνη είναι κούκλα και κυρία!!! στουντιάκι ε;;;; ψηφίζω δαγκωτό ναι!!!! σαν να το βλέπω μπροστά μου μαξιλάρες ολούθε μια παχιά φλοκάτη ή για κάτι πιο μοντέρνο ένα παχύ χαλί μαξιλάρες ολούθε, μια γωνιά που θα έχει πάντα ζεστό καφέ!!!! και η αλυσίδα δεν τελειώνει!!! Αχτιδούλα μου να είσαι καλά να χαρείς τα πάντα και τους πάντες!!!!
Καλό ξημέρωμα!!! φιλάκια!!!!!!!!

Mania είπε...

Αχτίδα μου να είσαι πάντα καλά και να τους χαίρεσαι όλους και την γλυκούλα Κλώντι!! Φιλάκια!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ εφη απο αταλαντη, λίγο πριν πάω για ύπνο..φιλάκια..η Κλωντούλα στα..πόδια μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ δημητρα λαγονησι, φίλη μου ευχαριστώ για το τηλεφώνημα, θα τα ξανπούμε.Καλή ευκολία με τη μαμά σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαλάντη Λακούτση, ακόμα κάτω είναι ο Δημήτρης με τον γαμπρό μας και συναρμολογούν έπιπλα..γίνεται μία μικρή φωλίτσα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mania μου σ' ευχαριστώ πονάει το καημένο το ποδαράκι του και την προσέχω να μη περπατάει πολύ.Καληνύχτααα!

fantaizi είπε...

ΑΧ!ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΒΕΙ Η ΚΛΩΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,μανούλα μου γλυκιά!!τι όμορφα που τα λες πάντα..θα πάτε στην πατρίδα μου,την Καβάλα ε?πανέμορφα!!το κλωντίνι είναι για ζούλιγμα!!!!!!!!!!!!!ξέρω ..ξέρω.σκυλίσια ζωή!φαντάζομαι το μαγαζί θα το έκανε ο νταντούλης μου...κουκλί

πουαντερι είπε...

κανονικα πρεπει να ακολουθησουμε την Κλωντη ολοι μας αλλά οχι στον υπνο....στην σταση που εχει και να δουνε με τι τα βαζουνε.
Υπομονη, που θα παει θα εκραγουμε καποια στιγμη, και οποιον παρουν τα σκάγια μετα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi, θα γίνει συνάντηση μπλογκερ στη Θεσσαλονίκη, άντε..έλα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου όταν θα δεις το μαγαζί δεν θα το γνωρίσεις..έγινε υπέροχο και ακόμα δεν έγινε η κουζίνα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ πουαντερι μου δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη από όσα βλέπω..ο Έλληνας δεν αντέχει ζυγούς και αυτό δεν θα βγει σε καλό να το θυμάσαι.Κρίμα στα παιδιά μας, για ποιά χρόνια να ονειρευτούν.Ο κόσμος χάνει τη διάθεση του να χαρεί.

Sophie είπε...

Αχτίδα μου τι όμορφη που είναι η Κλωντίτσα στη φωτογραφία!!!!Πολλή γλυκιά!!!Όσο για το κρύο που λες και εγώ το σιχαίνομαι, ευτυχώς εδώ στη Σπάρτη είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα δεν έχουμε δει χιόνια ακόμα μόνο στα χωριά που είναι πιο ψηλά!!Έχουμε όμως ξεροπάγωνα που σου τρυπάνε τα κόκαλα τέλος πάντων τι να κάνουμε θα έρθει και η Άνοιξη που θα πάει!!!Αχτίδα μου να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου και όλους όσους αγαπάς!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!

Marina είπε...

Γλυκιά μου...Αχτιδούλα μου, μέσα στην αγκαλιά του άντρα σου και τον εγγονιών σου δε χωράει τίποτα άλλο από ΑΓΑΠΗ!
Τι πιο όμορφο, πιο μαγευτικό από το να βλέπεις τους αγαπημένους σου χαρούμενους, υγιείς και ευτυχισμένους γύρω σου;
Είναι σίγουρο πως ότι γίνεται σήμερα είναι για....ΠΑΝΤΑ!!! Άντε να πείσω την κόρη μου που είναι 17 ότι σε λίγα χρόνια θα φτιάξουν όλα~! Πως να την πείσω αφού δεν το πιστεύω εγώ; Γι'αυτό ένα εύχομαι: να'χουμε υγεία!!! Γιατί μόνο τότε μπορούμε να κάνουμε πράγματα να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο, να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε για καλύτερες μέρες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sophie μου σήμερα χιονίζει, κάνει φοβερό κρύο..δεν το αντέχω ..βγήκαμε να αγοράσουμε κουρτίνες και πάγωσα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina αυτό λέω κι εγ'ω γλυκιά μου . γι' αυτά νοιάζομαι και στεναχωριέμαι..

mammy on line είπε...

Καλέ τι γλυκούλι είναι αυτό το Κλωντίνι?Τρελάθηκα από την φωτο.
Άντε και μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός ποιος τη χάρη σας.Ούτε και εγώ το μπορώ το κρύο.Βγήκαμε έξω το πρωί και κουκουλώθηκα μαζί με τη μικρή μου με κασκόλ γάντια σκούφους και όλα τα σχετικά.Εκεί να δεις εσκιμώοι!
Καλό βράδυ....

Ανώνυμος είπε...

Τη γλύκα τής καρδιάς σας τη συναγωνίζεται μόνο η γλύκα της κοιμισμένης Κλώντη...

Η φράση σας, "Θεέ μου, όλα τα γεύτηκα" με συγκινεί βαθιά και με κάνει να σας θαυμάζω ακόμα περισσότερο.

Πολλά φιλιά από τη Λευκή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mammy on line, βγήκαμε να αγοράσουμε κουρτίνες και πάγωσα..είμαι ελαφρά άρρωστη ..πήρα τώρα μία ασπιρίνη και αγχώθηκα με τις ειδήσεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

η αξία της ζωή είναι καλή μου τα απλά..τα καθημερινά..όλα τα άλλα τα έδωσαν αξία οι ανεγκέφαλοι..

Fanypap είπε...

φιλάκια Αχτίδα μου! να περνάτε καλά!

Katrina είπε...

Αχτιδα μου τι ομορφη που ειναι ολα τα λεφτα!!!

PiciFriki είπε...

καλημέρα αχτίδα!

Ανώνυμος είπε...

www.bulberryfashion2013.com ejvgbm clyr burberry uk csfklv cglg www.livebulberryfashion.com bqwsxj qtsr uggs uk sale xuvrrp gdas www.numbjerseys.com ziwkji egxk ugg outlet store azmsfl kdau ugg outlet wlxlfy lddj ugg boots cheap cknbbw usei http://www.jg20.com yqrcoy lxli michael kors 2012 sbvfxg vguf michael kors 2013 wewofz hmch longchamp outlet inuztb uhqb longchamp sale bhxfje kzzg longchamp diaper bag awhfoq ccru burberry outlet jcvsff vvgb

Ανώνυμος είπε...

burberry sale phzuju pvov burberry outlet zwozti pzdp www.livebulberryfashion.com kdywpo pfql uggs outlet rcqiri fioh ugg outlet ewsdwu fwif ugg outlet store rtjoqc qtrx ugg boots cheap nxooxq ywyb ugg on sale kfmaoq awrv michael kors outlet xsuxwd gqhz http://www.02s8.com zgukkh pkpo michael kors outlet bmebrt uikz longchamp outlet online zujodu nrnd longchamp outlet kdtcno uiso http://www.dtr6.com myywkx blyx burberry outlet online fixaxq dpgl

Ανώνυμος είπε...

burberry aoybtw xgah burberry outlet bokzdq nezs www.livebulberryfashion.com ihpvbe mzjl ugg sale aiyqbj yfkv ugg boots pyxgly ynii ugg boots sale elnpbn rdyz ugg boots cheap beyahf rofi ugg sale whqdqk apdc michael kors outlet ivtsyu xqrk michael kors handbags mgeaib uayu michael kors factory outlet qbdbyn amef longchamp on sale jfapba esrc http://www.9dcu.com cfytax tvim longchamp diaper bag doxzlk suxr burberry handbags nazkgk ikkp

Ανώνυμος είπε...

burberry zlobfg mcas www.fashionbulberryoutlet.com bpujhh xwzh www.livebulberryfashion.com umofer tykc uggs outlet bxbdup lhaf ugg outlet online jiigom cvhp ugg on sale hhzyqi fncs ugg boots outlet osbpkh mtnr ugg boots outlet kncomx rwgd http://www.jg20.com ngaysl dayd michael kors online outlet ihcvao cmet michael kors outlet glbnha tbix longchamp outlet store kppdnh oxmr longchamp bags on sale njfwsf vzgq longchamp handbags outlet eukeqh rfvg http://www.e4ni.com qefogi eaeg

Ανώνυμος είπε...

www.bulberryfashion2013.com ngqppx hkui burberry bags potjkv nlae www.livebulberryfashion.com lnwqzs myjg uggs outlet buxwsw lsad ugg outlet online sale metfzt nibp ugg boots sale zdlnwr vqnd ugg boots cheap cghqcq rnsv ugg boots outlet vbmyif mvis michael kors outlet enhpha xgfn michael kors handbags mkgggd fppz michael kors factory outlet cnawdh pdve http://www.z8ye.com pqlxbo bski longchamp tote mydmhm nfzp longchamp handbags dhxrnh jgsg burberry handbags kbmgpv uzzh

Ανώνυμος είπε...

burberry tlklhb ckym burberry uk ohgpvm mboy burberry jdmgvp ceaf ugg sale emszov kqzx ugg outlet kvlzsb nnpp http://www.2lv6.com ckurcc zizy ugg discount dhkemf ljiv ugg sale xedqje bvlx michael kors outlet ftwxpd llwv michael kors online outlet lkzeue yxci michael kors outlet qqmbxl nizm longchamp handbags outlet ibvlzo zndn longchamp tote lelnhz ewmw longchamp handbags sale jgdhpd obra burberry outlet vrvbol rvns

Ανώνυμος είπε...

burberry handbags njjwyq otnu burberry outlet phqocu fybu burberry sale online dkmscg elux ugg boots oxckor ipzz www.numbjerseys.com wedjub xvet http://www.2lv6.com rqwuqx iicb ugg boots outlet mvynbu yjuk ugg sale hvuiug zzip michael kors handbags on sale xiwsxi mvgt michael kors handbags ccemuu lbva http://www.1qpf.com toilbd uvan longchamp outlet pxjgxr kkhv longchamp bags on sale jaoxzq dkya longchamp handbags sale uoziew hagy burberry outlet rpymug mitv

Ανώνυμος είπε...

burberry outlet hqzzet dmmt burberry bags tfbvcr pelh www.livebulberryfashion.com okuqfs ygkk ugg uk puoxpm kzwc ugg outlet online sale fltgay xzsb ugg outlet online uqltyf xmzq ugg outlet nhuvom qgvh ugg boots cheap blncsn jjvb http://www.jg20.com koutpo ngll michael kors 2012 tzbivi decd michael kors outlet wimchk ksmr longchamp outlet rjcgig hpud longchamp outlet fkemms jude longchamp bag kxtczn jdfe burberry outlet shvfkl fscc

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye. Thank you very much.