Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Με χαμόγελο..με χιούμορ..με ελπίδα..ας πούμε λοιπόν ..Καλημερά!



Καλημέρα, καλημέρα..μην ακούτε ειδήσεις..κάντε τη τηλεόραση απλά διακοσμητικό του σπιτιού σας και πέστε ότι ζήτε σε άλλη χώρα, σε άλλη εποχή παρέα με το..Φασολάκη που ζει στο ίδιο ...μπαχτσέ με τα λουλούδια! 
Μόλις τελειώσω με τα ..πρωινά θα ξεκινήσω να  φτιάξω μία Φανουρόπιτα γιατί σήμερα θα πάω με τη φίλη μου τη Μαιρούλα στον Άγιο μπας και μας φανερώσει κανένα μονοπάτι να βγούμε από το ..τροπικό δάσος. Έχω και μία ελπίδα να ..χαλάσω τον Άγιο και να μου στείλει στο όνειρο μου το σχεδιάγραμμα από μία μηχανή που ονειρεύεται ο άνδρας μου ..μία μηχανή κατασκευής Ευρώ και τότε να δείτε θα σας στέλνω τσουβαλάκια μαζί με κάρτες με την αφεντομουτσουνάρα μου!
Τέλος..δεν πρόκειται να χαλάσω την ημέρα μου και τη καλή πρόθεση μου να χαμογελώ ακόμα και στα δύσκολα...έχω να πάω και στο ταχυδρομείο να στείλω σε κάποιες από εσάς ..κατόπιν εορτής..κάποια πραγματάκια . Εγκαινίασα χθες και το γραφείο μου και μετά πανηγύριζα γιατί " βολεύτηκα" στη γωνιά μου και έχω σχέδια να φτιάξω πολλά πράγματα ...για ποιόν θα μου πείτε; μαγαζί δεν έχεις! Δεν πειράζει βρε παιδιά..θα τα κάνω δώρα να βλέπω να τα χαίρονται να χαίρομαι κι εγώ..
Καλημέρα λοιπόν φίλοι μου..καλημέρα..έστω και παγωμένη... αυτό το καιρό οι γιατροί μου δώσανε τόσα χάπια που άστα να πάνε..ότι σιχαινόμουν.. Ποτέ δεν θυμάμαι να βάζω ..κρέμα και να πίνω χάπια αλλά έχω το Δημήτρη μου που μου ..ουρλιάζει με το ποτήρι στο χέρι..όμως του το ανταποδίδω με τη σειρά μου στα δικά του! Το καταλάβατε; γίναμε δύο μεσήλικες από το Μάπετ Σόου που πάμε σαν τους Χιώτες μαζί, μαγειρεύουμε μαζί, βλέπουμε το αγαπημένο μας σήριαλ μαζί και βρίζουμε τους..κυβερνώντες μαζί...δηλαδή εμείς από μόνοι μας έχουμε πλάκα!
Καλημέρα λοιπόν ακόμα μια φορά να το ..εμπεδώσετε...και Αχτιδένια φιλάκια!

37 σχόλια:

Katerina είπε...

Καλημέρα, Καλή Χρονιά, όλα καλά!
Υγεία, αγάπη, χαμόγελα, επισκέψεις, αγκαλιές, αισιοδοξία, ελπίδα και όνειρα που θα γίνουν πραγματικότητα Αχτιδούλα μου, σου εύχομαι για το 2012!
Να χαίρεσαι όλο τον κόσμο και μεις να σε χαιρόμαστε και να μας κάνεις να χαμογελάμε και να ελπίζουμε!
Σε φιλώ γλυκά!

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχαχα είσαι απίστευτη! Εμ δεν πρέπει να τα ξεχνάμε!!! Ωραία μέρα και η σημερινή! Από το βράδυ χαλάει! Να περάσετε καλά!!!

Αντυ είπε...

Καλημέρα καλημέρα! Καλέ ναι είναι άχρηστη η τηλεοραση πλεον, κακό μας κάνει, δεν το συζητώ.
Να περάσετε μια όμορφη μέρα!
Πολλά πολλά φιλιά

Litsa είπε...

Καλή μου Αχτιδούλα χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, καλοπέραση, χαμόγελα και δημιουργία!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Τα φραουλένια μου φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katerina μου να με..χαίρεστε..να με ανέχεστε..να με ακούτε..και τέλος πάντων αν με βαρεθείτε μη μου το πειτε και στεναχωρηθώ..απλά ..στέλνετε με μία καλημέρα πότε πότε..Αστειάκια κάνω καλέ!!Καλή χρονιά να έχεις κορίτσι μου και καλές δημιουργίες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas εμείς..αδιαφορούμε..κάνουμε όπως λένε τη..πάπια..έχει ο ΘΕΌς ..δεν μας αφήνει! να σου στείλω φανουρόπιτα να βάλεις στο μαξιλάρι σου να δεις..πρόσωπο;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ χθες είδα στην ΕΡΤ3 ένα υπέροχο ντοκυμαντερ..βλέπω όμως ταινίες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ L, καλημέρα γλυκιά μου ..καλή χρονιά να έχεις!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλημερούδια με χαμόγελο μ αυτά που γράφεις , όπως τα γράφεις !!
Καλημερούδια και σαμιώτικα χαιρετίσματα

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλημέρα μανούλα μου!!θα κάνω το υγρό κέικ με γλάσο χωρίς αυγά σήμερα,γιατί το απόγευμα θα πάω στην πεθερά μου..λέω να τους γλυκάνω λίγο,τι λές?φιλιά μανούλα μου

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

δημητρα λαγονησι είπε...

καλημερα αχτιδα,ο αγιος φανουριος να σας φανερωση οτι ζητατε,αλλα πρωτα υγεια.ουτε ειδησεις βλεπουμε,ακουω μουσικη,και αργα nova καννενα εργο.περιμενω με αγωνια να δω τι μας ετοιμαζεις.ειμαι λιγο περιεργη.πολλα φιλακια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aθηνά μου αυτό που μου έστειλες απίθανο..το έκανα προώθηση σε πολλούς.Θεσσαλονικιώτικη καλησπέρα πια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89 μου καλησπέρα πια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ δημητρα λαγονησι, τις πήρα τις φωτογραφίες είστε κουκλιά!

Hfaistiwnas είπε...

αν έφτανε η Φανουρόπιτα.. θα είχα φτιάξει τώρα δεκάδες!1!!!!
Λες να κάνει δουλειά;

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα καλή μου αχτίδα!!!!!!!! καλή χρονιά σου εύχομαι... όμορφη σαν τους πίνακες που ζωγραφίζεις... γεμάτη χρώματα και ταξίδια..

φιλάκιαααααααααα!!!!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!!
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟ 2012!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ!!!!!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ,ΦΤΙΑΧΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Rena είπε...

Αχτίδα δεν είναι ανάγκη να έχεις μαγαζί για να δημιουργείς,άσε που εγώ φτιάχνω φτιάχνω και παρ' όλο που δεν έχω μαγαζί για μένα δεν μένει τίποτα, μου τα παίρνουν όλα οι φίλοι και οι συγγενείς,μήπως πρέπει να γίνω τσιγκούνα,τι να κάνω όμως που δεν μπορώ!

kiki είπε...

Πάντα κεφάτη!!!Ξεκίνησες τη μέρα με μιά όμορφη καλημέρα όμως εγω τέτοια ώρα θα σου πω μιά γλυκειά καληνύχτα!!!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ!!!

mia είπε...

Καλησπέρα πια Αχτίδα μου ...εύχομαι να κύλησε η μέρα σου όπως την σχεδίασες....χαρούμενη

Αναστασία είπε...

Καλή χρονιά!Απόλαυση είναι το διάβασμα του Blog σου! Να είστε και οι δυο καλά!Φιλιά πολλά και την αγάπη μου!

Fanypap είπε...

Μια χαρά είσαστε Αχτίδα μου!!Απολαυστική παρέα!!!και τόσο αγαπημένοι που σας έχω για πρότυπο!!! Όσο για την τηλεόραση, δεν χάνουμε και τίποτα που δεν προλαβαίνουμε να δούμε, λόγω των επισκέψεων στις φίλες της blοgoγειτονιάς!!! Να είσαστε πάντα καλά και μαζί!!!Καλή χρονιά και πάλι! φιλάκια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, έχω μια φίλη στη Λάρισα..τελειώσαμε μαζί τη σχολή και η μητέρα μου μας έφτιαξε μια φανουρόπιτα..μία μόνο και βάλαμε τα ονόματα μας..Όταν πήγαμε να τα διαβάσουμε ο παπάς μας κοίταξε και είπε:-μία μόνο φανουρόπιτα;την ευλόγησε, την έκοψε και γελώντας μας είπε:-Ίδια θα εναι η τύχη σας..Πάντρευτήκαμε την ίδια χρονια, πήραμε και οι δύο υπέροχους συντρόφους, κάναμε από δύο κόρες και οι δύο..και ήμαστε φίλες μέχρι τώρα..Το συζητάμε και γελάμε μέχρι τώρα..Τυχαίο; ίσως!Εγώ πάντως σου λέω κάνε μία , και ο Άγιος Φανούριος θα σου φανερώσει ότι του ζητήσεις..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ "ζαχαρούλα.γλυκιά μου σου το έγραψα σε μήνυμα..ευχαριστώ για τα κρασιά και ..το ένα το ήπιαμε κι όλας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, ευχαριστώ γλυκιά μου σήμερα ήμουνα με τη Μαιρούλα και σε μελετήσαμε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου κι εγώ τα μοιράζω..ελάχιστα κρατάω..την Αχτιδένια την ε΄στειλα στη φίλη μου το Δρομάκι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ kiki μου την κάνω προσκεφάλι και πάω να κοιμηθώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nάσια μου σ' ευχαριστώ πέρασα και ένα υπέροχο απόγευμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mia πράγματι ..πέρασα μία φανταστική μέρα..όλο γλύκα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αναστασία μου εύχομαι καλή χρονιά να έχεις γλυκιά μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Καλές και πολλές δημιουργίες να ε΄χεις..Το σαλιγκαράκι σου με κάνει να σε θυμάμαι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπ., Ζωγράφος χρόνια πολλά και καλά γλυκιά μου.

Hfaistiwnas είπε...

Αλήθεια ε; εγώ πάλι ντρέπομαι να την πάω στον παπά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, το τι ευχή κάνεις τη κρατάς μέσα σου , όσο για το παπά ..σε πληροφορώ οτι εκείνη την ημέρα γεμίζει με πίτες.Εδώ στον Αγ. Φανούριο φέρνουν πίτες κάθε μέρα από τις 5.30 έως τις 6.30 γίνεται η ευχή.Στη γιορτή τοπυ δε..δεν μπορείς ν απάρεις σειρά .Χθες είχαμε λίγες μόνο ..11 πίτες!

apinkdreamer είπε...

καλημερουδια και καλη μαγικη χρονια να εχεις αχτιδα μου!!!

Hfaistiwnas είπε...

Ντρέπομαι όπως και να χει..