Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Υπέροχα..υπέροχα...υπέροχα..μοναδικά και ...εξαίσια!!!!!!! Θα το ξανακάνουμε!

Ξέρωωωω! Σκάτε από περιέργεια ατιμούλια να μάθετε πως περάσαμε!!!! Ε! λοιπόν ..περάσαμε υπέροχα...με καμάρι λέω και δηλώνω με το χέρι στη καρδιά ότι ήταν μία από τις πιο πετυχημένες συναντήσεις μας.. και ναι...θα το ξανακάνουμε ...και ναι...στο σπίτι μου πάλι γιατί ...γιατί... έχει μέλι ..πάρτε το απόφαση!!!!!!
Από το πρωί δεν είχα καν καθίσει φίλοι μου παρέα με τη κοπέλα που ήρθε να μου κάνει τις δουλειές εκείνη έσιαζε κι εγώ ...έψηνα! ήρθε το απόγευμα και δεν το κατάλαβα..σαν τρελή τελευταία στιγμή προσπαθούσα να ..συμαζευτώ να μη με δουν και τρομάξουν...
Τα κουδούνια άρχισαν να χτυπούν και το σπίτι γέμισε με αυτό το υπέροχο άρωμα φιλίας που φτιάχτηκε μέσα σε ένα άψυχο μηχάνημα και σε ένα απρόσωπο πρόγραμμα...και πήρε ανθρώπινη υπόσταση πρόσωπο και καρδιά .. Μέτρησα 16 ...αν δεν έκανα λάθος..γιατί τα έχασα λιγάκι μα ευτυχώς που βρήκα βοηθούς για τους καφέδες....
Ευχαριστώ από ψυχής τις φίλες... Γαστερόπληξ Χρυσούλα , Μαίρη , Ρένα Χριστοδούλου, Νιόβη , Φανή Παπαγεωργίου, Τάντε Κική, Ειρήνη, Στέλλα, Ολίνα, Μαρία, Ιωάννα, Ιωάννα, Ρία , Ιωάννα, Εύα, Χαρά της Δημιουργίας  που με τίμησαν και μου έδωσαν τόση χαρά. Γιατί πρέπει να πω ότι η χαρά η δική μου ήταν ότι πολλές από αυτές σήμερα συναντήθηκαν για πρώτη φορά και έγιναν...φίλες, μιλήσανε , θαύμασαν τα έργα τους, ανταλλάξανε ιδέες..άρωμα φιλίας ξεχύθηκε και γέμισε το χώρο....


Με τη Χαρά της Δημιουργίας που είναι και η ίδια μια ...χαρά δημιουργίας αφού το σαλιγκαράκι που μου έφερε ήταν έργο της..


Με τη καλή φίλη και ζωγράφο και δασκάλα Ρένα Χριστοδούλου και δημιουργό περίτεχνων πραγμάτων όπως το καπάκι μαγνητάκι που μου έφτιαξε που στολίζει πλέον το ψυγείο μου μαζί με το ..προφιτερόλ της που θα το γευτούμε αύριο..
Ευχαριστώ τις φίλες για τα λουλούδα τους τα γλυκά και τα κοσμήματα έργα δικά τους που μου έφεραν και τα...στολίστηκα!


Τις αντικαπνιστριες τις βάλαμε σε άλλο καναπέ μα ..γρήγορα το χαλάσαν το αντικαπνιστικό, τις ..καταγγέλλω...βουνό οι σταχτοθήκες..θα πανηγύριζε ο άνδρας μου αν ήταν ! Το προσέξατε; τον ..εξαφάνισα!

Και εδώ μου έκανε πόλεμο εντυπώσεων η κόρη μου Ιωάννα με το γλυκό της : Η σοκολατόπιτα της που δεν μου λέει το μυστικό πως τη φτιάχνει...Σκασίλα μου.. θα μου την φτιάχνει και θα μου την φέρνει έτοιμη!


Η αλήθεια όμως ήταν ότι την ...εξαφάνισαν τη σοκολατόπιτα...το σαραγλί μου τέραταααααα! εγώ γιατί το έκανα; ..τη γλυκιά κολοκυθόπιτα; ..άδικα έσπαγα τα καρύδια; όμως η κρυφή εγώ...χαντάκωσα στο βάθος του ψυγείου το γλυκό της Ολίνας που είναι το αγαπημένο μου...όλο δικό μου !


Ένα μπουκέτο από τις νεαρές μπλογκερ...Ειρήνη Χειροτεχνήματα, Ιoanna ,Love- Love, Thalassitsa και εκείνη η ...μικρούλα που χώθηκε διδάσκει Αγιογραφία ...άταχτο μικρό κορίτσι!


Η Ταντε Κική μας αποτελείωσε με τα υπέροχα σοκολατάκια της...


Όλες υπέροχες, όλες χαρήκαν , συζήτησαν, γνωρίσανε η μία την άλλη...


Τα μικρά ..παίζουν...τα τσάκωσα!


Και ένα μέρος από το μπουφέ μου , λείπουν κάποιες πίτες..
 τα καρτελάκια είναι ..( θα σας φάει η περιέργεια) για να μη με ρωτούν τι είναι το καθένα.. έκανα μανιταρόπιτα, κρεατόπιτα, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, χορτόπιτα  με διάφορα , κολοκυθόπιτα καυτερή Μακεδονίτικη, κολοκυθόπιτα γλυκιά, σαραγλί με φιστίκι Αίγινας και κορμόοοοο ..που ΞΕΧΑΣΑ να τον βγάλω!!!


Κάθε μια που έφευγε έλεγε ότι θα ξανάρθει...χωρίς πρόσκληση πλέον... να γιατί εγώ φτιάχνω το μαγαζί μου καλέ για να βάλω ένα τεράστιο καναπέ να καθόμαστε και να τα λέμε... 
Ευχαριστώ όλες γα τη χαρά που μου δώσατε βλέποντας την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους και την Φανή που το έσκασε από τη δουλειά της για να με τιμήσει..
Αχτιδένια αγκαλιά φίλες μου εσείς που δεν μπορέσατε να έρθετε..ήσασταν κοντά μας έστω με την αναφορά  στο  μπλοκ σας..


93 σχόλια:

stella είπε...

Αχτιδα μου περασαμε τελεια,με 1-2 κιλα επιπλεον σιγουρα
η σοκολατοπιτα μας αποτελειωσε ,οι πιτες ηταν φανταστικες!
να σαι παντα γερη και δυνατη και θα μαζευομαστε εμεις(οχι που θα ξεφευγες)

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΡΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ!ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΗ...ΧΑΧΑΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΝΑ 10 ΗΜΕΡΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΑΓΙΑ...!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΨΑ!

ElenaG είπε...

Πάντα τέτοια Γεωργία μου!

Αυτή η σοκολατίνα με στοιχειώνει από τότε!!!
μου την χρωστά η Ιωάννα!!!ΧΑ!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Πω..πω!!!! ζήλειααααα...εχω πρασινίσει τώρα που σας βλεπω μαζεμένες να ειστε όλες μια όμορφη παρέα Αχτιδένια μου.. μπράβο σου που έβαλες όμως φωτο να δούμε και μείς που είμαστε μακρυα πως περάσατε... ειμασταν εκεί όμως με τη σκεψη μας...να είστε καλά οοολεςς!!!! τα φιλια μου απο Κρητη

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΤΟ LOVE TO LOVE ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ ΟΛΕΣ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,χαίρομαι πολύ και ζηλεύω μανούλα!!περάσατε υπέροχα ε?τι όμορφα όταν έχεις καλή παρέα!!πάντα τέτοια και την επόμενη φορά και εγώ μαζί σας!καλό βράδυ μανούλα!!

Ioanna K. είπε...

πέρασα πάρα πολύ ωραία! Αχτίδα μου, ακόμα καλύτερη από ότι σε περίμενα! και φυσικά όλες οι κυρίες υπέροχες!

εννοείται πως θα είμαι εκεί και την επόμενη φορά που ελπίζω να είναι σύντομα!

φιλιά! :*

Rena Christodoulou είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ!!!!!
ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!
ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ!!!!
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΛΥΚΑ!!!!!
ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΙ ΜΩΡΕ ΑΧΤΙΔΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΣ ΟΛΕΣ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

είσαι γλύκα, πότε να έρθω να φάω κορμό; καλά ξεχνάς το καλύτερο;
ξεκινάω να ξέρεις, αχ και δε προλαβαίνω λεωφορείο, ξημερώματα εκεί θα' μαι αν το πάρω με τα πόδια!!!!!!

φιλάκια!!!!!!

Tante Kiki είπε...

Αχτιδούλα μου, περάσαμε καταπληκτικά μια και είσαι μοναδική στην φιλοξενία. Είσαι σκέτη γλύκα και σ΄αγαπώ πολύ. Όσο για τα όσα φάγαμε το "κρίμα" στο λαιμό σου και οι θερμίδες σε μας γλυκιά μου!!! Ήταν όλα φ α ν τ α σ τ ι κ ά (το ίδιο και η κολοκυθόπιτα!!)!!!! Τέλεια!!!! Να είσαι πάντα καλά και η ψυχή της παρέας!!! Σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση και...πότε θα μου δώσεις τη συνταγή για την καυτερή πίτα;;;; Πολλά πολλά φιλάκια!

maya =^o^= είπε...

πάντα τέτοια κορίτσια!!!!

el.mar είπε...

Α εσείς περάσατε πολύ ωραία!!!
Και να υποθέσω δεν έμεινε τίποτα!..χαχα!!!Φιλάκια!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Πλάκα μου κάνεις;;;; Τόσα πράγματα;; Εκτός ότι πρωί πρωί μου άνοιξες την όρεξη, εσείς είστε για μπουφέ ξενοδοχείου!!! χεχεχεε!
Καλά να περνάτε πάντα!!!

apinkdreamer είπε...

ζηλευω!!!!!!!!

Αναστασία είπε...

Πότε πρόλαβες κι έκανες ανάρτηση! Χαίρομαι με τη ζωντάνια σου, η οποία είναι διάχυτη είδα, και στα άλλα μέλη της οικογένειας! Σ΄ευχαριστούμε. Όλα ήταν υπέροχα! Πολύ χάρηκα που γνωρίστηκα με τις μπλογκοφίλες μου κι από κοντά. Θέλω τη συνταγή από τη σοκολατόπιτα! Είναι κόλαση!!!!! Φιλιά πολλά`!

Ελευθερία είπε...

ηταν σίγουρο ότι θα περάσατε υπέροχα...τόσο όμορφη παρέα, υπέροχη οικοδέσποινα..
ο μπουφές υπέροχος...γεια στα χεράκια σου και στην υπομονή σου....

εύχομαι να μπορέσω να σε γνωρίσω από κοντά!!!!

να είσαι πάντα καλα και το σπίτι σου πάντα γεμάτο χαρούμενα πρόσωπα

OLINA M είπε...

Και εγώ δηλώνω ότι θα θυσιάσω την υπέροχη σιλουέτα μου στο βωμό της φιλίας.
Θα έρθω να τσακίσω τον κορμό (ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ ξέρω ότι με αγαπάς,αλλά άσε με να θυσιαστώ) γιατί διέκρινα τον κρυφό σου πόνο,αχτδούλα μου,για τον αφάγωτο κορμό!
Ήταν όλα και όλες υπέροχα,όπως είναι πάντα οι καλόκαρδες παρές.
Ευχαριστούμε πολύ,κυρία οικοδέσποινα.....να μας ξαναμαζέψεις!
Κι αυτή η πονηρή που πήγε για λάτιν χορούς μετά το φαγοπότι,ΜΗΝ τολμήσει να εμφανιστεί την επόμενη φορά ακόμη πιο αδύνατη....!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΤΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stella μου χάρηκα όπως πάντα που σε είδα και ελπίζω να μη σε ..μάτιαξα που σε θαύμασα για την εμφάνιση σου.Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη.Μπήκα στο μπλοκ σου το βράδυ και διάβασα για τη κοπέλα, της έγραψα σχόλιο ελπίζω να μπορέσουμε να βοηθήσουμε..φοβερή ανάρτηση..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ [handmade+art] x2, αγάπη μου σε νοιώθω, πρώτα ήμαστε μαμάδες και μετά φίλες.Όμως..ο μπαμπάς έπρεπε να βοηθήσει..για ...σφίξτου τα ..λουριά λιγάκι..Θα σε περιμένω την επόμενη φορά που σίγουρα θα υπάρξει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, φίλη μου κάπποια στιγμή χθες σε πήρα τηλέφωνο να σου αστειευτώ μα δεν απάντησες..μετά ..ξεχάστηκα.Περάσαμε υπέροχα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρουλα Σμαραγδενια, εσύ απο Κρήτη δεν ε΄χεις να ζηλέψεις τίποτε γλυκιά μου γιατί εσείς οι Κρητικές ξέρετε καλύτερα απο όλες τοι σημαίνει μπουφές και συναντήσεις..όταν έρθω Κρήτη ξανά θα σε συναντήσω κι ε΄σενα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nάσια μου όταν έφυγαν όλες και άδειασε το σπίτι ένοιωσα στο στόμα μου τη γλυκιά γεύση του ακριβού κρασιού απο το άρωμα της συνάντησης μας..Περάσαμε υπέροχα και νομίζω όλες το ίδιο αισθάνθηκαν, θα το επαναλάβουμε σίγουρα , να κάνετε το ίδιοπ στην Αθήνα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου ...μας έλειψες πραγματικά, μου έλειψες όσο δεν λέγεται..πούλα τον βρε..πούλα τον και έλα!( να του αγοράσω ένα νέο παιχνίδι για τον υπολογιστή να ..ξεχαστεί;)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ioanna χαίρομαι που δεν σε απογοήτευσα..και βέβαια σε περιμένω όποτε θες κουβεντούλα, συμβουλή και ...καλό φγητό.Ξέρεις τι..δούλεμα έκανα τον Δημήτρη το βράδυ..Του λέω..είχα μια κούκλα στα γούστα σου που ήθελε να σε γνωρίσει κι εσύ ..έλειπες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί δεν έρχομαι συχνά...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΧΎΝΩ!!!
Ήταν όλα υπέροχα!Κοίτα να πάρεις άλλο σπίτι γιατί τα 120 τμ δεν έφτασαν για μας τις καλλίγραμμες!!!!Γεμίσαμε τους καναπέδες...
Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ _ΙΩΑΝΝΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, φίλη μου θα σε θυμάμαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..που ανοίγω άπειρες φορές το ψυγείο!!!Το δωράκι σου θα μου λέει οτι είσαι στο..σπίτι μου.Σ' ευχαριστώ πολύ για τη παρέα σου και τη παρουσία σου στο σπίτι μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, φίλη μου σ' ευχαριστώ ..τώρα η επόμενη συνάντηση με τον άνδρα σου για ..τραπέζωμα και ..κάποια θα μου φέρει σαλάτα με πατζάρια και γιαούρτι!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tante Kiki, χάρηκα όσο τίποτε τη παρουσία σου στο σπίτι μου..είναι αυτό που λένε ..χημεία με μας τις δύο να το ξέρεις , το ε΄νοιωσα αποτη πρώτη μέρα που σε είδα σε εκείνη τη συνάντηση με τους μπλογκερ φαγητού.Θα έχουμε πολλές συναντήσεις φίλη μου

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maya:). ευχαριστούμε ελπίζω κάποτε και με σας..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar έμειναν λίγες πιτούλες..που να σου τις στείλω;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, ευχαριστούμε..για να δεις τι έχασες πουλάκι μου!

Κωνσταντίνα είπε...

Πάντα τέτοια....σττις μέρες μας είναι τόσο αναγκαία η φιλία! Που ξέρετε...μπορεί κάποτε να σας συναντήσω κι εγώ από κοντά...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer, εγώ πάντως ..περίμενα τη σκούπα σου στο..μπαλκόνι μου.Αλήθεια..έφθασε στα χέρια σου το ημερολόγιο;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αναστασία μου χάρηκα όσο δεν λέγεται τη συνάντηση μας..'όσο για τη σοκολατόπιτα..δεν μου την δίνει το...τέρας..τη κρατά μυστική..ποιόν έμοιαξε αυτή η κόρη μου;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου εγώ είμαι..ΕΔΩ..για όλες..όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη έχεις ένα δωμάτιο και μια..κουζίνα!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M, φίλη..κόρη..αγαπημένη..εσύ είσαι πλέον του..σπιτιού..ευχαριστώ για τη παρουσία σου..το άρεσε το σαραγλί καλέ ο Ηρακλής;το δικό σου σήμερα θα το ..δοκιμάσω..το έχω κρυμένο στο ψυγείο!!!!!!είναι δικό μουυυυυυυ!Η επόμεη συνάντηση με ...κοκινέλι!

Dee Dee είπε...

Πω πω πραγματα!!!!
Ξεπερασες ακομα και την φαντασια μου, που σε ξερω πλεον λιγα χρονια :)
Πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα!!

Η Ιωαννα μια κουκλα, αδυνατησε κι εγινε ακομη πιο ομορφη :) φτου φτου!!

Πολλα φιλια και μην ξανακουσω την λεξη τυψεις, εμενα με εκνευριζουν τα στερεοτυπα και ξερω καλα τι νιωθεις για μενα. Δεν φαινεται με επισκεψεις αυτο :) Εγω περναω επειδη ερχομαι ουτως η αλλως στην γειτονια σου :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΙΩΑΝΝΑ( κόρη) η σοκολατόπιτα σου θέμα συζήτησης ευχαριστώ παιδί μου!

Katerina είπε...

το πόσο ζήλεψα δεν λέγεται.... ήθελα κι εγώ να είμαι μαζί σας!!!
Φαίνεται από τα χαμόγελα πόσο τέλεια περάσατε!
Φιλάκια πολλά αχτιδούλα μου!
Καλημέρες!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου ελπίζω πάντα να γίνετε όλες σας μία εικόνα στη μνήμη μου , ένα πρόσωπο και ένα χαμόγελο γνωστό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου ξέρω πάντα τι ..χρωστάω.. θα συναντηθούμε και με την Ειρήνη κάποια μέρα όλες μαζί.Τώρα που φτιάχνω το μαγαζί σαν στούντιο θα συναντιόμαστε εκεί για καφεδάκι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κατερινα μου..καλά έκανες και ζήλεψες..να ελπίζω στο μέλλον για συνάντηση και με σένα;

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Αχ..θα σκάσω από τη στεναχώρια μου που έχασα τέτοια υπέροχη παρέα...άτιμη ίωση!!! Περάσατε πολύ όμορφα από όσο βλέπω...και τόσα πολλά πράγματα πότε πρόλαβες βρε αχτίδα να τα ετοιμάσεις;;; Μπράβο!!! Πάντα τέτοια...την επόμενη συνάντηση ελπίζω να μην τη χάσω με τίποτα...Πολλά φιλιά σε όλες...εύχομαι να σας γνωρίσω από κοντά σύντομα.

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Αχτιδούλα σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!! Μας άνοιξες το σπίτι σου σα να μας γνώριζες χρόνια και μας έκανες να νιώσουμε πραγματικά σαν στο σπίτι μας... Το τί φάγαμε δεν το σχολιάζω, γιατί οτι και να πω δε μπορούμε να κρυφτούμε :)
Εύχομαι να είμαστε γεροί και να ανταμώνουμε, όπως εχθές!! Σου στέλνω τα φιλιά μου!!

Mani di fata είπε...

ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ.ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΧΤΙΔΑ.ΗΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ.ΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΡΔΙΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΤΤΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ

Litsa είπε...

Καλή μου Αχτίδα από που ν' αρχίσω!! Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω και ανακαλύπτω ποια είναι ποια!! Τι ωραία?!! Όλα τα κορίτσια, η Ρένα, η Tante Kiki, εσύ, ΟΛΕΣ!! Τι όμορφη συνάντηση... Καλά πόσα πράγματα φτιάξατε?? Τα λιγουρεύτηκα όλα.
Κρίμα που δεν μπόρεσα, αλλά με φαντάζεσαι με τα δυο μικρά μου εκεί μέσα? Ο Ανδρέας δυστυχώς δουλεύει μέχρι αργά... και δεν έχω αλλού να τα αφήσω. Την άλλη φορά όμως ελπίζω να τα καταφέρω. Τώρα είδα και τα μηνύματά μου και το τηλέφωνό σου το κρατάω γιατί θα τα πούμε!!
Χαίρομαι που περάσατε όμορφα, ζήλεψα και λιγάκι αλλά ευτυχώς μας αποζημιώσατε με πολλές φώτο. Τα φιλιά μου και μια όμορφη καλημέρα

Evita είπε...

Αχτίδα, ηλιαχτίδα...Ηλιος λαμπερός! Σ'ευχαριστώ πολύ με τιμή που μ'έκανες να με καλέσεις σε αυτό το γεγονός! Μου έδωσες την ευκαιρία να γνωριστώ από κοντά με τα γλυκύτατα κορίτσια. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την εικόνα του χθεσινού απογέματος, οι φωτογραφίες δίνουν μια γεύση! Οι ετοιμασίες σου και η φιλοξενία είναι κάτι που σπανιότατα συναντάς! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Απλά υπέροχος! Χαίρομαι ειλικρινά που σε γνώρισα, και με αγκάλιασες σαν να είμασταν φίλες χρόνια.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Καλημερα Αχτιδα μου .Εκλεισα ραντεβου με τον διαιτολογο να χασω τα κιλα που πηρα απο τις γευσεις που eτοίμασες .Βλεπω και η κορη σου Ιωαννα εχει το DNA σου .Το γλυκο που εφτιαξε ηταν υπεροχο.Χαιρετισμους σε ολα τα κοριτσια νεα και μεσοκοπα (και γω)και ευχομαι η ζωη σου Αχτιδα μου να ειναι γλυκεια.

Ξανθή είπε...

Την άλλη φορά θα ρθούμε και οι μακρινές!!!Φιλιά

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος !!!!
Γλυκομίλητος, ανοιχτός, χαμογελαστός, θετικός και καλοσυνάτος άνθρωπος!!
Με το σπίτι και την καρδιά ανοιχτή για όλους !!
Χαίρομαι που σε γνώρισα, λυπάμαι που τότε που ήρθα ταξίδι αστραπή στην Θεσσαλονίκη για τον γυιό μου δεν τα κατάφερα να τα πούμε από κοντά ,
και ναι , ομολογώ , θα θελα να ήμουνα κι εγώ στην μάζωξη που κάνατε στο φιλόξενο σπίτι σου !!
Και μέσα από τούτη τη σελίδα κι από τα γραπτά σου και τα τηλεφωνήματά σου , είναι σαν να έχουμε συναντηθεί πολλάκις !!
Να σαι καλά, πάντα τέτοια
Σαμιώτικους χαιρετισμούς

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΔΑ!
ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!!!! ΛΙΓΑΚΙ ΖΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΩ ΤΗΝ ΚΛΩΝΤΟΥΛΑ! ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΡΕΝΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΚΙΚΗ! ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!
ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ΜΑΤΣ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!

love2love είπε...

αμαν αμαν αυτος ο μπουφες αναστεναξε και δικαιως μιας και ειχε φοβερα πραγματα πραγματικα παιδια χασατε οσες δεν ηρθατε....
φοβερη παρεα 20 χρονων κανονιστηκαν και αλλα ραντεβου μεσα στην πολη
μια αγαπη ετριβε ενα καραμελομενο λεμονι μια σειρα απο καλλιτεχνιδες μαζευτηκαν και ανταλλασαν σχεδια μια σοκολατοπιτα δυχασε το κοινο γιατι δεν ξερουμε τι ειχε μεσα αλλα μας αρεσε και οποιος προλαβε δεν εχασε. κατι μαγικα σοκολατακια αθορυβα εξαφανιστηκαν αχτιδα εκεινη την μανιταροπιτα την ξανα θελω σαν τρελη. αυτα

labrini είπε...

Aχτίδα μου,χαίρομαι πολύ για σένα,να περνάτε πάντα καλά,να είσαι γερή να κάνεις τέτοιες συναντήσεις,μακάρι να έμενα Θεσσαλονίκη για να έρθω και να σας γνωρίσω!
Να είσαι ευτυχισμένη με τους δικούς σου ανθρώπους και η αγκαλιά της μανούλας να σε προστατεύει από εκεί ψηλά που βρίσκεται!Πολλά φιλιά!!!!!

ZouZouna είπε...

Εγω με τις γυναικοπαρέες, γνωστό πως δεν κάνω χωριό..πάραυτα, ηρθα διάβασα καταχάρηκα που χαρήκατε, που φάγατε (άτιμη, ούτε ένα κομματάκι πιά))))!!!
και έφυγα...

ομως είναι η πολλοστή φορά που έρχονται απο εσένα γυναίκες, και με βρίζουν γιατί κάτι γράφω στο μπόγκ μου. Δεν το ανέχομαι! Αρκετά !

Σπουδαίος κόσμος σου μαζεύεται.... μεταξύ άλλων...


Θα με βγάλεις λοιπόν απο το blogroll να μην διαβάζουν τι γράφω...

και την επόμενη που θα δω κάποια απο σένα θα χρησιμοποιήσω άλλα μέτρα και σταθμά.
Οχι για σένα βρε.. για την αυτή που θα πατήσει σ' εσένα και θάρθει κείθε... ξέρεις εσύ τι λέω...

μάκια και πάντα τέτοια
(γιορτές βρε και μαζώξεις !!)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαμά Κουκουβάγια, φίλη μου ..πραγματικά έχασες..έχασες ..έχασες..όμως..υπάρχει και το αύριο οπότε που θα πάει ..στην επόμενη συνάντηση..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ειρήνη χειροποιήματα, κουκλίτσα μου θα πρέπει να πω..μιά όμορφη λεπτεπίλεπτη κουκλίτσα. γλυκιά, πρόθυμη, ευγενική...υπέροχη.Χάρηκα που σε γνώρισα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata, ζούλευεεεεε όσο θες..περάσαμε υπέροχα..όλες ήταν μοναδικές..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ L. μη σκας κούκλα μου ..θα υπάρξει σίγουρα μία άλλη φορά..με λιτότητα περισσότερη αν δεν πάρουμε τη ..σύνταξη ακόμα μα..με πολύ αγάπη σίγουρα!

Andie είπε...

Πάντα τέτοια χαρούμενα να συμβαίνουν.. Όλα ήταν σούπερ απ όσο διαβάζω.. Να είστε καλά και πάντα ευχάριστα να συμβαίνουν.
Πολλα φιλια

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Evita μου μπορείς να έρχεσαι όποτε θες για καφεδάκι και παρείτσα..γλυκιά μου η χαρά ήταν δική μου, σας αγάπησα όλες και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..έχεις φιλάκια απο τη..Κλώντη που σε αγάπησε ιδιαιτέρως!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Το blog της Θεσσαλονικιά, φίλη μου ευχαριστώ που ήρθες και σου λέω οτι ο Δημήτρης τίμησε με το παραπάνω τα γλυκά σου γιατί λέει είναι μικρά..( γι' αυτό τα ..καθάρισε ΟΛΑ!)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή..ζηλεύουμε..ζηλεύουμεεεεεε! Την επόμενη φορά να έρθεις!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aθηνά μου χαίρομαι αφάνταστα για το σχόλιο σου..γλυκιά μου άλλαξες το αβατάρ σου και δεν το κατάλαβα αμέσως..λοιπόν ..την επόμενη φορά θα έρθεις και ναι..απο τις τόσες φορές που μιλάμε στο τηλέφωνο είναι σαν να σε ξέρω..φιλάκια Θεσσαλονικίωτικα!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Designs φίλη μου σ' ευχαριστώ..ήταν όλα υπέροχα,ενα απόγευμα με πολύ αγάπη και φιλία..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, το ..διαβολάκι της παρέας..λοιπόν..α πάρεις τις υπόλοιπες 3 και θα έρθεις καλέ πάλι κι εγώ θα σας κάνω τη μανιοταρόπιτα σου..άντε και ένα γλυκάκι..άντε και κανένα μεζεδάκι !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ labrini μου σ' ευχαριστώ..έτσι ακριβώς θα ήθελε η μητέρα μου τη μέρα αυτή ..το μνημόσυνο της..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sweet cherry - Zouzouna, γλυκιά μου...μη σκας ..το βγάζω αμέσως..όμως γιατί απο μένα; θέλουν να τα..τσουγκρίσουμε;;;δεν θα μπορέσουμε...εμείς δεν σκαμπάζουμε απο τέτοια...

meril είπε...

πάντα τέτοια χαρούμενα λοιπόν....
:)

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΤΟ ΠΟΣΟ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ!!!!!!ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΜΑ!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ meril ευχαριστώ γλυκιά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποτέ μην πείς ποτέ! δεν χρει'άζονται λόγια παιδί μου..είσαι μάνα και μία μάν θέλει το καλύτερο για το παιδί της, μακάρι να μπορούσα να έφτιαχνα το δρόμο σας λουλουδιασμένο μονοπάτι.. να είσαι ευτυχισμένη και τυχερή ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Andie, ευχαριστούμε γλύκιά μου

mahler76 είπε...

πρέπει να περάσατε τέλεια!!! Καλή χώνεψη να ευχηθώ :)
Καλό σου βράδυ Αχτίδα μου :)

Βαρβάρα είπε...

Εύχομαι το σπίτι σου να είναι πάντα μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και να κλείνει μέσα του όμορφα χαμόγελα και καρδιές γεμάτες αγάπη και ειλικρινή φιλία.
Να είσαι πάντα καλά,
φιλιά

Ερωφίλη είπε...

Βρε θηρίο! πές μου το μυστικό..πώς τα καταφέρνεις και φτιάχνεις τόσες πιατέλες; Πολύ μου άρεσαν τα ταμπελάκια!
Είστε όλες υπέροχες. Κρίμα να μην είμαι πιο κοντά...
Και μεις περάσαμε ωραία αλλά πιο λιτά. Μου φαίνεται έχω αρχίσει να σε αντιγράφω.
Σας αγαπώ! Φιλάκια!

Fanypap είπε...

Κορίτσιαααααα! δεν φαντάζεστε τι χάσατεεεε;;;!!! ήξερα εγώ και το έσκασα από τη δουλειά μου!!! περάσαμε Α Π Ι Θ Α Ν Α!!!!! Ένας μπουφές!!!!ούτε στο καλύτερο ξενοδοχείο δεν υπάρχει!!!όλα ήταν φανταστικάααααάά΄!!! Οι blogοφίλες υπέροχες όλες, με κέφι και χαρά!!! Η οικοδέσποινα Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η!!! Πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους πάντες και ευγενική με το χαμόγελό της για στολίδι, έκανε τους πάντες να νιώθουν πολύ οικεία... Η κλώντη, να περνάει ανάμεσα από τα πόδια μας ήρεμη και χαρούμενη...ούτε άχνα δεν έβγαλε!!! είναι καλά!!! πολύ χάρηκα! Η πανέμορφη και καλόκαρδη (φαίνεται...) κορούλα της Αχτίδας μας, φώτισε τον χώρο με το χαμόγελό της!Μας έφερε μια σοκολατόπιτα...Κόλαση!! Δεν την αρνήθηκε καμμιά!!! Τι να σας λέω τώρα!!! Αυτή τη συνάντηση θα την διηγούμαστε σε συνέχειες, σαν σήριαλ!!Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ αγαπημένη μας Αχτίδα!!!Να είσαστε όλοι πάντα καλά και ευτυχισμένοιιιι!!!! φιλάκια πολλάάά΄΄ααά΄΄!!!!!

Rena είπε...

Αχτίδα ζήλεψα η Θεσσαλονίκη νίκησε είστε η πιο ζεστή μπλογκοπαρέα!!!!

mia είπε...

Όμορφη παρέα ....καλό φαγητό....έτσι φτιάχνονται οι όμορφες στιγμές....μακάρι να έχουμε πάντα τέτοιες....

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλλα μου λυπηθηκα πολυ που δεν ημουν θεσσαλονικη εγω ναρθω.Φυσικα γλυτωσα και κανενεδυο κιλα χαχα γιατι οσο και αν κανω διαιτα στις πιττες σας δεν θαλεγα οχι .Φιλια πολλα απο κυπρο.ΕΙΡΗΝΗ Κ

foufoula89 είπε...

ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΡΘΑΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΕΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mahler76, πανέμορφαα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαρβάρα , φίλη μου ευχαριστώ για την ευχή απο βάθος καρδιάς..μακάρι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη, φίλη μου εγώ τα θεώρησα λίγα..μα ..λιτότητα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου,γλυκιά μου δεν έκανα τίποτε περισσότερο απο το να σας δεχθώ..ευχαριστώ για τη παρουσία σου και..βλέπεις τι κάνει η κακή συναναστροφή με την Αχτίδα; μέχρι σκασιαρχείο!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου ήμαστε ..ζωηρούλες και χαρούμενες πάντα εμείς οι Θεσσαλονικιές!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mia φίλη μου μακάρι να ημαστε γερές και για μια ακόμα τέτοια συνάντηση.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ, βρε έλα εσύ και άσε την δίαιτα για άλλες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, εσύ που ντρέπεσαι ...θα δεις πως θα έπιανες ένα σωρό φίλες..θυμάσαι που δεν μου μιλούσες στο τηλέφωνο απο..ντροπή κι εγώ νόμισα οτι ..δεν ήθελες να μου μιλήσεις; θα σε ξαναπάρω καλέ!

χρυσάνθη είπε...

Εγώ Αχτίδα μου δεν ζήλεψα!!Στεναχωρέθηκα που δεν ήμουν εκεί μαζί σας!!!Ας όψεται η απόσταση!!!!Πάντα τέτοια γλυκιά μου!!!Φιλάκια!!!

Penelope είπε...

Δεν σας ζήλεψα, αλλά σας ΑΠΟΛΑΥΣΑ και λέω και πάλι ΕΥΓΕ σας.
Σύντομα και στο επόμενα με όρεξη και χαμόγελα σας εύχομαι.
Πολλές πολλές καλημέρες.

Ioanna K. είπε...

χαχαχα ήθελα στ'αλήθεια να τον γνωρίσω γιατί πρέπει να είναι υπέροχος άνθρωπος! την επόμενη φορά! ;) θα πάρω την αντι-love2love και θα έρθουμε! :Ρ ♥

φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Λυπηθηκα πολύ που δεν ήρθα!!! Το είχα διαβασει και με ενημέρωσε και η Ρενα αλλά απόγευμα καθημερινης και με τρια παιδια, που το καθένα έχει άλλη δραστηριότητα, τρέχουμε και δεν φτάνουμε!!! Εύχομαι να υπάρξει επόμενη φορά και να μου είναι πιο εύκολο να είμαι εκεί!!! Πολλά φιλάκια!!!