Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σας έλλειψα...μου λείψατε..



                                       Όμορφα δεν είναι;...
                                        Τα έκανα...ποτό!


Να ευχαριστήσω αρχικά για το ενδιαφέρον σας, για τα μέιλ και τα τηλεφωνήματα...καλά είμαι βρε πουλάκια μου.. εγώ είμαι σαν το 7ψυχο γατούλι των καρτούν .. σηκώνομαι εύκολα από τα δύσκολα απλά ..γιατί το  θέλω! Γιατί είμαι από τους ανθρώπους που δεν μιλώ ποτέ στους γύρω μου για τους πόνους μου.( έχω ένα καρούμπαλο στο κεφάλι) , ε! μη λέμε και ψεματάκια ..καμιά φορά είμαι γκρινιαρούλα μα ..μόνο σε σας..εύκολα μιλάς σε ανθρώπους ... σε φίλους που δεν βλέπεις... 
Ανάμικτα τα συναισθήματα μου αυτές τις μέρες που δεν σας χτύπησα..καρτέλα..κι εσείς ξεκουραστήκατε από μένα κι εγώ ξεπέρασα την ελαφριά κρισούλα μου ψυχική και σωματική ...με φίλους καλέ...με τι άλλο!
Κάτι που περίμενα τη ψυχοκόρη μου την Αθηνούλα με τον άνδρα της..κάτι ο άνδρας μου που ξέρει καλύτερα από όλους το φάρμακο μου.. είμαι καλά. ..Αγοράζει τα ..υλικά της κουζίνας του και σκαρώνει μία σπεσιαλιτέ..μετά παίρνει τηλέφωνο φίλους που αγαπώ μιας και οι κόρες μας έλειπαν και...νάτηνε..μία όμορφη Κυριακή ...με παρέα αγαπημένη και ευχάριστη... Φίλους..όχι..καλύτερα θα έλεγα συγγενείς..κόρες που..υιοθέτησα πλέον ..κόρες καρδιάς..Προσέξατε το πληθυντικό;..όσο πάει και τις πληθαίνω.. ίσως δεν το πιστεύετε μα ..νομίζω ότι έχω μία αγκαλιά που χωράει όλο το κόσμο..έτσι νοιώθω ακόμα και τώρα που λόγω ηλικίας παραξενεύω..


Δεν την χάρηκα πολύ την Αθηνούλα μου μα ..τα Χριστούγεννα κοντογιορτή όπως λένε.. αλήθεια σας είπα ότι το Σάββατο που πήγα στο ΙΚΕΑ στόλιζαν Χριστουγεννιάτικα; και μετά στο ΤΖΑΜΠΟ πάλι τα ίδια; ( προσέξατε ότι δεν άφησα μαγαζί για μαγαζί κούτσα κούτσα;) και σήμερα το βράδυ που γύριζα από τις κόρες μου ανακάλυψα μαγαζιά με στολίδια φωταγωγημένα;..μου φαίνεται λίγο νωρίς ακόμα .. και κάπου η όλη ατμόσφαιρα δεν με προκαλεί να τα βλέπω τόσο πρόωρα..
 Η Κλώντη πάντως είχε τη τιμητική της..από αγκαλιά σε αγκαλιά ήταν όλη μέρα όσο εμείς με την υπόλοιπη  παρέα τιμούσαμε το ..μυδοπίλαφο και τα καβούρια του άνδρα μου.



Ο εγγονός μου άρχισε να τραγουδά το πρώτο του τραγουδάκι που του το έμαθε η αδελφή του..τι άλλο; "Φεγγαράκι μου λαμπρό..."


                                 Κάποιος παίζει κρυφτό στη κουρτίνα!


              Κάποιος δεν λέει να βγάλει τις καινούργιες του..μπότες!


Και κάποια...γιαγιά Αχτίδα που της έλειψαν τα εγγόνια της λόγω ταξιδιού με τη μαμά τους..πήγε να τα χαρεί  και μετά..επιστροφή σπίτι..κουρασμένη αρκετά και ..παρόλα αυτά..δεν την πιάνει ύπνος..Κάποιος ροχαλίζει..μαντέψετε!
Αχτιδένια φιλάκια..πάω σαδιστικά να τον ξυπνήσω..

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AXTIDOYLA POLY XAIROME POY EISAI KAI PERASES KALA EISAI DYNATH DEN SE FOBAME PANTA TETEIES XARES MIA AGKALITSA APO MENA STHN KLVNTITSA !MIA GLYKIA KALHNYXTA SE OLOYS SAS EFH APO LOKRIDA

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μανούλα μου φτάσαμε γύρω στις 11 και κάτι..είχε τραγική κίνηση!!!εντάξει όμως φτάσαμε και είμαι έτοιμη για ύπνο γιατί το πρωί ξυπνάω νωρίς.τι όμορφες οι φωτό..τι όμορφα που περάσαμε..όυτε εγώ σας χόρτασα!!!τα χριστούγγενα όμως!!!!!!θα κουτουρντήσουμε!!!!!!!!!!!ευχαριστώ για όλα μανούλα μου και νταντούλι μου!σας αγαπώ τόσο..!!!καλό βράδυ,θα τα πουμε αύριο!

ElenaG είπε...

Γιατί καλε να τον ξυπνήσεις τον άνθρωπο!!!!
Άντε πάνε και συ αγκαλιά...
φιλιααααααααααααα

Fanypap είπε...

Ευτυχώς!! τώρα που ξέρω ότι είσαι καλά, και διαβάζω ξανά την ανάρτησή σου για το πέσιμό σου, με πιάνουν τα γέλια...βρε αθεόφοβη, πώς τα γράφεις έτσι, δεν χάνεις ποτέ και το χιούμορ σου!!!γιαυτό σ'αγαπάμε όλοι... γιατί είσαι τόσο αυθόρμητη και αληθινή, που δεν χάνεις την αυθεντικότητά σου ούτε στις τραγικές σου καταστάσεις...Πάντως μη χοροπηδάς πολύ... γιατί όποιος πηδάει πολλά παλ....ξέρεις την συνέχεια έ;;;σ' αγαπάω πολύ... φιλακια πολλά.

Βαρβάρα είπε...

Καλημέρα,
Ετσι ωραία να κυλούν πάντα οι ημέρες σου.
Ευχές για μια όμορφη και καλή εβδδομάδα. Φιλιά

Ελευθερία είπε...

πολύ χαίρομαι που είσαι καλα και πέρασες καλά!!!!
γέμισες μπαταρίες, πήγες τις βόλτες σου...
φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι περάσατε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
πάντα να περνάς καλα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Έφη από Λοκρίδα, καλημέρα φίλη μου , πίνω το καφεδάκι μου και σας κάνω παρέα, σήμερα θα ασχοληθώ με το να φτιάχνω πράγματα για ένα παζάρ φιλανθρωπικό.Ευχαριστώ γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, κοριτσάκι μου να είσαι καλά. δεν σε χόρτασα..ούτε καν μείναμε μόνες..πρώτα ο Θεός Χριστούγεννα..αν έχουμε ..βενζίνη..χα! χα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, τι κάνεις πουλάκι μου; θα σε πάρω τηλέγφωνο..σπίτι σήμερα έχω δουλειές για να φτιάξω μικρο πράγματα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου, γλυκιά μου..το χιούμορ είναι η ανάσα της ζωής..εκείνο που σε κάνει να σηκώνεις το κεφάλι όταν οι καταστάσεις σε πιέζουν..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βαρβάρα μου καλημέρααααα!

Ξανθή είπε...

Πολύ μου άρεσε το εφτάψυχη!!Καλέ τι έπαθες εγώ έλειπα και τώρα το είδα.
Αφού ήταν περαστικά όλα καλά!!
Καλή εβδομάδα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου καλά πέρασα..δόξα το Θεό..προσπαθώ να δω τη ζωή απο τη καλή πλευρά της γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω γύρω μου άσχημες καταστάσεις..Βέβαια σημασία δεν έχει να περνώ εγώ καλά..σημασία έχει να σηκώσει ο ένας τον άλλο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή σου φτιάχνω λίγα πράγματα ..ελπίζω να σου αρέσουν και να κάνουν καλή πώληση στο παζάρ.

mariak είπε...

...Γλυκιά μου καλημέρα και περαστικά , μόλις διάβασα τί σου συνέβει καθώς δεν είχα σύνδεση τις προηγούμενες μέρες...να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι...πολλές βόλτες έκανες με το καρουμπαλάκι στο κεφάλι. Καλή εβδομάδα πολλά φιλάκια

OLINA M είπε...

Μακάρι όλες οι Κυριακές μας να είναι έτσι όμορφες!
Τσαγκαροδευτέρα σήμερα για εμένα,αλλά όμορφη και δημιουργική για τα χεράκια σου.
Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας!

pisces είπε...

Καλημερα αχτιδουλα χαιρομαι που εισαι καλα αν ..και δεν σε φοβαμαι εσενα .Τι ωραιο το ροδι σου ,αυτο θα γινει λικερακι απο οτι καταλαβα [πεσ μας και την συνταγη ντε...εμεις που ειμαστε μακρια τι... να ζηλευουμε???αφου δεν μπορουμε να δοκιμασουμε στο φιλοξενο σπιτι σου!!!!!]Ο Δημητρακης ποσο μεγαλωσε..κουκλος.Καλημερα φιλια απο Ναυπλιο.

Ξανθή είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κι είμαι σίγουρη για το ωραίο!!!
Πολλά φιλιά και θα τα πούμε τηλεφωνικώς κάποια στιγμή. Τρέχω στις εφορίες κλπ.

Μαρία είπε...

Μια γλυκιά καλημέρα σου στέλνω..μου φαίνεται πως πέρασες πολύ όμορφα..χαίρομαι..φιλιά πολλά

dhmhtra είπε...

Καλημέρα...έτσι να είσαι πάντα καλά και να περνάς καλά.
Φιλιά σε όλους

marimar είπε...

Έλειπα και γυρίζοντας τα διάβασα όλα μονορούφι.
Εσύ είσαι που λένε "φοβού τον χιουμορίστα άνθρωπο". Το θέμα με το ροχαλητό το έχετε ελέγξει; Είναι λένε σοβαρό πρόβλημα που το έχω και εγώ αλλά δεν έχω κάνει κάτι. Πρέπει να απαλλαγώ πρώτα από κάτι σωσίβια.
Περαστικά για το καρούμπαλο και τους μώλωπες.
Φιλιά και περιμένουμε συνταγή για το λικέρ του ροδιού. Τι ποτό χρησιμοποιείς;

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Αχτίδα καλημέρα !!
Περαστικά σου , αν και για να κάνεις εσύ τέτοια ανάρτηση και να φροντίζεις τόσους επισκέπτες , και από τα γραφόμενά σου, σίγουρα θα σαι καλύτερα !!
Και το χιούμορ σου δεν το χάνεις με τίποτα !! Τι χορηγός θετικής ενέργειας θα ήσουν ?? Τσάμπα το έβγαλα το παρατσούκλι σου??
Ο πιτσιρικάκος είναι γλυκύτατος και η Κλωντίτσα μια χαρά !!
4 χρόνια που διαβάζω την σελίδα σου (από το 2008, ήμουν νιά και γέρασα, που λέει ο λόγος) πάντα την ίδια θετική ενέργεια σκορπίζεις, είσαι απίθανη !!
Να σαι πάντα καλά, σου στέλνω πολλούς φιλικούς σαμιώτικους χαιρετισμούς

ΥΓ Αν και άργησα λιγάκι , στέλνω ευχές για τον σύζυγο και για τον μικρούλη Δημητράκη , να ναι γεροί και δυνατοί , να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται !!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Πολύ καλή η φωτο με τα ρόδια , χαχαχα!!!! Φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariak, φίλη μου πόσο χαίρομαι όταν σε βλέπω, ξέρεις πόσο, σε εκτιμώ και σε αγαπώ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M , ο άνδρας μου μέσα..μαστορεύει το καζανάκι(!!!!!) κι εγώ μέχρι τώρα έφτιαχνα κεραμικές χάντρες, ρόδια και ματάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pisces φίλη μου είναι τόσο εύκολο..ακόμα τώρα α έβαλα στη ζάχαρη ..μόλις γίνει βάζω βότκα μέσα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή μου μέχρι τώρα φτιάχνω πραγματάκια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία μου τι κάνεις θα περάσω να βολταρίσω στο μπλοκόσπιτο σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ dhmhtra,βγήκαν καλέ φιληνάδα τα μανιτάρια;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αθηνά ..όταν τα ..τεζάρω.. μη ξεχάσετε στο τάφο μου να βάλετε τη φράση: "Είχε μπόλικο χιούμορ".Σε πήρα μία Κυριακή τηλέφωνο και δεν απάντησες..Πάντα χαίρομαι όταν σε βλέπω ή σε ακούω γλυκιά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marimar, το ροχαλητό αν δεν κόψει το κάπνισμα ..δεν φεύγει πουλάκι μου.όσο για το ποτό κάντο τώρα που έχει παντού ρόδια..βάζω βότκα μέσα..

stalamatia είπε...

Κακούργα τον ξύπνησες;
Είναι που δε τον ξύπνησες όταν ήρθες κοκοτούμπα! χαχα χα
Αχτίδα το βαζάκι με τα ρόδια και τη ζάχαρι που έχεις φωτογραφία για γράψε κάτι.

KaPaworld είπε...

Είσαι η χαρά της ζωής.Χαίρομαι που είσαι καλά!!Τόσο αισιόδοξη πάντα....

δημητρα λαγονησι είπε...

αχτιδα μου ευχομαι παντα η ζωη σας να ειναι ολο χαρα ,ευτυχια,και το σπιτι σου γεματο κοσμο.και στα σπατα στο ikea ειχαν χρηστουγεννιατικα την δευτερα που πηγα.απο οτι ειδα περασατε ωραια με την αθηνουλα.να μο φιλησεις την κλωντη.καλο βραδυ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia τελικά τον ..λυπήθηκα..είναι και τσαχπινούλης θα ήθελε άλλα μετά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa, καλή εβδομάδα γλυκιά μου

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Έλειπα κι εγώ πολύ καιρό και δεν κατάλαβα την απουσία σου. Με τον υπολογιστή μου έχω θέμα!! φιλιά καλό βράδυ!

Litsa είπε...

Αχτιδούλα μου καλή, ήμουν στα χαμένα και τώρα διάβασα τις αναρτήσεις σου μαζεμένες...
Αρχικά να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και τον εγγονό σου, να είναι γεροί κι ευτυχισμένοι!!
Δεύτερον περαστικά σου και χαίρομαι που με την σημερινή σου ανάρτηση μοιάζεις να είσαι πολύ καλύτερα!
Τρίτον τέέέλειο το λικεράκι που ετοιμάζεις, το αγαπώ!
Φιλιά και να είστε όλοι καλά!