Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το στούντιο μου φτιάχνεται..



glitter-graphics.com

Όλη μέρα έλειπα σήμερα...όχι βολτίτσες και σούρτα φέρτα αλλά..συνοδός δια της.. βίας σε μαγαζιά με υλικά και είδη υγιεινής..με τον άνδρα μου που έχει πέσει με τα μούτρα ( για να ξεχάσει τις ειδήσεις!) στο να φτιάχνει το μαγαζί μας όπως το σχεδιάζει και με θέλει συνέχεια μαζί του. 
Βέβαια από τη μια μεριά δεν πάω άδικα αφού είμαι το..φρένο στη λογική των αγορών του.. Έτσι είναι φίλοι μου τα ..ταιριαστά ζευγάρια..μοιάζουν , ταιριάζουν, μα σαν χαρακτήρες είναι εντελώς διαφορετικοί.. Εκείνος ψωνίζει και βάζει στο καρότσι  κι εγώ βγάζω και κάνω μισή ώρα να του εξηγήσω επί τόπου την λανθασμένη επιλογή του.. Επικρατώ δια της λογικής.. που παραδόξως όσο και αν δεν μου φαίνεται είναι άκρως ρεαλιστική... και πρακτική! Γι αυτό ξέρετε όταν θέλει κάτι πολύ το αγοράζει χωρίς εμένα.. κι εγώ το δέχομαι σαν..αταξία! Χαίρομαι πάντως που βρήκε να ασχοληθεί με κάτι που τον κάνει ευτυχισμένο στη κυριολεξία έστω και με περιορισμένα και ελεγχόμενα τα έξοδα. Το Πράκτικερ κοντεύει να μας κάνει άγαλμα..μας έμαθαν και οι πωλητές από έξω... μα...παιδάκι είναι..άστον να ασχολείται γιατί ..χειμώνιασε φίλοι μου και δεν είμαι πολύ για έξω.. 
Η Πάρκινσον, η αρθρίτιδα, οι πόνοι που άρχισαν να μου χτυπούν τη πόρτα μαζί με το κρύο  και με δυσκολεύουν στη κίνηση, παθαίνω κράμπες τα βράδια και όμως ξεχνώ το πρωί να πάρω τα φάρμακα μου...ξεμυαλισμένη.. Όμως τα απογεύματα τώρα με τη ψυχρούλα θέλω να μένω σπίτι άλλωστε ζωγραφίζω μέχρι να φτιαχτεί κάτω ο χώρος που μου υποσχέθηκε και να αρχίσω κάποιες μικροκατασκευές για τα Χριστούγεννα πιο πολύ για δωράκια που θέλω να προσφέρω σε φίλες. Σήμερα μάλιστα για να με καλοπιάσει με πήγε και σε κατάστημα με είδη ζωγραφικής να αγοράσω υλικά...
Αύριο μας περνούνε τα στορ ασφαλείας που παράγγειλε και το μεσημέρι περιμένω τα εγγόνια μου για φαγητό. Βέβαια  τη Τετάρτη  Αγ. Δημητρίου η οικογένεια μαζεμένη ...γιορτάζουν δύο πια σ' αυτήν..κι εμείς..όπως κάποτε οι γονείς μου χαιρόντουσαν ..ετοιμάζουμε το παραδοσιακό τραπέζι της γιορτής.. για τους δύο Δημητράκηδες!
Φιλάκια Αχτιδένια φίλοι μου πάω να κάνω καμιά δουλειά..γιατί έχω παραγγελία δύο κυκλικά για την εκκλησία που έφτιαξα κάποτε το τέμπλο της και έτσι όπως πάμε ..δεν βλέπω να τα φτιάχνω..

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αγαπημένη μου αχτίδα,θα τα κανεις όλα τέλεια είμαι σίγουρη,να προσέχεις τον εαυτό σου και λίγο.Ανυπομονώ να δω το στούντιο έτοιμο.Η Ιωάννα πως πάει με τη σχολή?Από χτες το βράδυ έχω πόνο στο στομάχι σαν κράμπα που έρχεται και φεύγει.Αν ξέρεις κανένα βότανο εκτός απ'το χαμομήλι μου απαντάς σε μήνυμά σου.Σ'αγαπώ πολυ πολυ και σε φιλώ πολύ πολύ.Όλγα.

OLINA M είπε...

Ξέρεις,όταν άρχισε να χειμωνιάζει ένιωθα μια θλίψη γιατί δεν πρόλαβα το χουχούλιασμα στο εργαστήρι,με καφεδάκι στο χέρι,κουβεντούλα και έξω να ψιλοβρέχει.Έκλεισες το μαγαζί σχεδόν μόλις σε γνώρισα και...έμεινα με την όρεξη!
Τώρα έχω αγωνία για την τελική μετατροπή,λες και είναι δικό μου!

Και..ναι!!!!! Έρχονται σιγά-σιγά και τα Χριστούγεννα,η καλύτερη εποχή του χρόνου!!!
Φέτος θα είναι πράγματι μαγικά!!!!

princess είπε...

Γεια σου Αχτιδούλα! Λατρεύω τέτοιες προετοιμασίες! Ανυπομονώ να δω αναρτησούλα! Χαίρομαι πολύ που σε βρήκα! Καλό απόγευμα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Όλγα. κοριτσάκι μου νοιώθω τύψεις κάθε φορά που διαβάζω σχόλιο σου και δεν σε έχω πάρει τηλέφωνο. Σ' αγαπώ και το ξέρεις..άντε..έλα για τα χριστούγεννα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M ,εμείς γλυκιά μου έχουμε μπριοστά αμς πολλά χουχουλιάσματα, κουβεντούλες και καφεδάκια στο μέλλον..ήρθες στη ζωή μας με τον Ηρακλή για να ..μείνεις..ξέρεις πόσο σας αγαπούμε..Του φτιάχνω μεζεδάκι πες του...Σήμερα με τρέλλανε ο φίλος του , αγόρασε τα είδη υγιεινής και είχαμε πάλη στο Πράκτικερ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ princess, αυτό πια να κλέγεται..καλέ κρατιέμαι εγώ; έχω βγάλει φωτογραφίες το πρίν και το ΄τωρα..μέλεται το ..αύριο!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ομορφες ετοιμασίες Αχτίδα μου, με το καλό να τελειώσουν όλα και να τα χαρείς!
Φιλάκια!

mia είπε...

Αχτίδα τυχερούλα....πόσο μου αρέσει αυτή η φάση της προετοιμασίας για ένα δικό μου χώρο....να κουρνιάζεις εκεί και να ξεχνάς να βγείς....άει κάνε και καμμιά δουλειά σε αφήνω...τα λέμε

Ξανθή είπε...

Σας στέλνω τις ευχές από σήμερα για΄τι πάω στο χωριό κι εκεί ούτε κινητό δεν πιάνει πάντα.
Πολλά φιλιά και Χρόνια Πολλά!!!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΑΠ‘ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΙ ΕΕΕ;;;ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΡΧΕΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΣΕΝΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ η αλήθεια είναι οτι το χαίρομαι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mia το τι δουλειά έκανα δεν λέγεται..όμως είμαι ικανοποιημένη γιατί προχώρησα πολύ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή μου σου ετοιμάζω μικροπράγματα για το παζάρ σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nάσια μου προχθές τη νύχτα ξύπνησα απο ένα φοβερό πόνο απο κράμπα στο πόδι μου ευτυχώς ξέρω απο την ναυαγοσωστική τι να κάνω Μόλιε έγινε καλά με ε΄πιασε το άλλο..αποτέλεσμα ήμουν ξύπνια απο τις 5..

KaPaworld είπε...

Είσαι το πρότυπο μου!! Γενναία, ενθουσιώδης, δημιουργική...απίστευτη!!!
Ανυπομονώ να δω τι σκαρώνεις για τα Χριστούγεννα...

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΝΕ!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Υπεροχο θα το κανετε ειμαι σιγουρη...δυο χρυσοχερηδες μαζι.Την μερα που ηρθα θεσσαλονικη αδειαζες το μαγαζι αντε τωρα ελπιζω να το δω γεματο!!φιλια πολλα ΕΙΡΗΝΗ Κ.

Hfaistiwnas είπε...

Συνήθως οι γυναίκες βάζουν στο καρότσι και οι άντρες βγάζουν! χαχαχχα!!!
Με το καλό να τελειώσετε με το ατελιέ!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ εγώ τι να πω που έχουμε περάσει τόσα σ'αυτό το εργαστήριο!!!!!όμορφες στιγμές και στενάχωρες .....δεν μπορώ να σε φανταστώ μανούλα μου χωρίς πινέλα και χρώματα!!!!!!!!1μου λείπετε!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

τι ομορφα που θα εχεις το δικο σου εργαστηριο..παντα απολαμβανω τις αναρτησεις σου.. μου δινεις ομορφες εικονες κ με κανεις να νοιωθω οτι σ εχω απεναντι κ μου μιλας

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Το να έχεις ένα χώρο δικόσου να μπορείς να δημιουργείς εκεί ειναι Αχτιδένια μου απο τα καλήτερα που μπορείς να χαρείς... και τώρα που χειμωνιάζει θα εχεις περισσότερς ώρες να κάνεις τις δημιουργίες σου
καλό σου βραδυ και φιλιά απο Κρητη

Ελευθερία είπε...

είμαι σίγουρη πως το στούντιο θα είναι έτοιμο σύντομα και θα είναι ονειρεμένο, φτιαγμένο με αγάπη!!!
να το χαρείς και να χαρούμε κι εμείς με τη χαρά σου και με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!
φιλάκια πολλά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa, βαρύ το φορτίο που μου βάζεις φίλη μου..πρότυπο..μεγάλη λέξη..σ' ευχαριστώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Desi, θα σας δείξω αυτά που έκανα σήμερα..

"ζαχαρούλα.." είπε...

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO.... ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Fanypap είπε...

Καλορίζικο!!!!!! θα 'ρθω όταν τειλιώσεις! φιλάκια και καλές δημιουργίες!