Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μία επίσκεψη απο ...νιάτα!

Μέσα στη τόσο άσχημη ατμόσφαιρα των ημερών που πρέπει να παραδεχθείτε επηρέασε όλους μας χρειάστηκε μία χαρούμενη νότα για να με επαναφέρει σε μία καλύτερη διάθεση.. 
Δυο μικρές μου φίλες από τα μπλογκς η  love2love  και η Ιωάννα μου έκαναν επίσκεψη το απόγευμα και το σπίτι μας γέμισε από τα γέλια και τα νιάτα τους..


 Σου το είπα γλυκιά μου...θα σε κάνω ρόμπα..με το γέλιο σου!!!!!!!!!!!!!!!
 Ο Δημήτρης μου που όλο το πρωί είχε τους υδραυλικούς στο μαγαζί δεν βαρέθηκε και έκανε το απόγευμα μια πρασόπιτα ζεστή ζεστή και νόστιμη που τη φάγαμε συνοδεία με το κρασάκι που μας έφερε η Love2love  !!!!!!!!!!!!!!!



Εγώ σκάρωσα ένα γλυκάκι για το ..μετά... ε! χρειάζεται  και κάτι γλυκό..


 Μιλήσαμε, κριτικάραμε τα γεγονότα, βρίσαμε τους κυβερνώντες..απολαύσαμε το κρασάκι.. τι όμορφη παρέα... τη Κλώντη που θρονιάστηκε στην αγκαλιά του!


Αυτό το δαχτυλίδι ...φλιτζάνι να το πω...κοτρόνα με καφέ και κρέμα...το έφτιαξε η Ιωάννα στη φίλη της και το μόστραρε κι όλας.. Δεν έχασα την ευκαιρία να το αποθανατίσω..δεν έχω ξαναδεί δαχτυλίδι φλιτζάνι!!!!!!!!!


Παρέδωσα τη σκηνή και εύχομαι να τη χαρεί η Ιωάννα με ...παρέα σε κάποια ακρογιαλιά.. Ιωάννα μου το τσουρέκι της μαμάς σου υπέροχο..όταν έφυγες το τίμησα δεόντως..πριν..ντρεπόμουν!!!!!!
 Τελικά φίλοι μου ..ακόμα και στις πιο δύσκολες μας στιγμές..μια χαμογελαστή παρέα μπορεί να μας δώσει πολλά. Φροντίστε να .." επενδύσετε" σε ανθρώπινες  ψυχές, να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο..
Το πρωί έμαθα κάτι δυσάρεστο , ένας καλός φίλος και πελάτης μας χάθηκε ..έτσι ξαφνικά ..ένα " ζωντανός" υπέροχος άνθρωπος.. μας στεναχώρησε το νέο ακόμα περισσότερο γιατί η γυναίκα του και φίλη μας μας ειδοποίησε αργά...Βλέπετε  με το θάνατο του διαλύθηκε στη κυριολεξία..ένα υπερβολικά δεμένο ζευγάρι, αγαπημένο και  τόσο ακατάπαυστα αεικίνητο.. Έτσι θα πάμε στη Βέροια τη Κυριακή.. να τιμήσουμε  και να αποχαιρετίσουμε..ένα καλό φίλο και συνεργάτη ετών έστω και μέρες μετά .. Είδατε φίλοι μου..όλα στη ζωή έχουν τη λύση τους ακόμα και τα πιο δύσκολα..εκτός από αυτό που δεν ελέγχουμε..το τέλος μας..
Όσο λοιπόν αναπνέουμε και ξυπνάμε το πρωί..χαμογελάστε..υπάρχουν λύσεις για όλα.. 

24 σχόλια:

el.mar είπε...

Αυτά είναι τα ωραία!!!
Οι τυχερές!..Αχ βρε Αχτιδούλα να μη σε έχουμε πιο κοντά!!!Φιλιά!!!

KaPaworld είπε...

Τι θλιβερό κλείσιμο της εβδομάδς Αχτίδα!! Λυπάμαι ειλικρινά για τον φίλο σας...Οι φωτογραφίες δείχνουν οτι περάσατε τέλει...μικρές κυρίες1 Εδωσες τα ρέστα σου με το γλυκό!!

fantaizi είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ.ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

mia είπε...

Μακάρι να το καταλαβαίναμε Αχτίδα μου....αλλά που ....καλό ταξίδι να κάνετε ...

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλό του ταξίδι μανούλα,τον ήξερα?ποιός ήταν?τι όμορφη παρέα που είστε?πολύ όμορφα πρέπει να περάσατε και ζηλεύω!!και την πρασόπιτα του ντάντη μου....

δημητρα λαγονησι είπε...

μμμμμ!ωραια η πρασοπιττα!!και βλεποντας τα κοριτσια περασατε καλα.παντα τετοια.να πω οτι ζηλευουμε λιγακι,και τι ωραιο γλυκο!φιλακια και καλο βραδυ

Hfaistiwnas είπε...

Λυπηρός ο χαμός, υγεία να έχουμε.. και να περνάτε καλά! Με νιάτα και χωρίς!!! :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, αν δεν είχα τα εγγόνια μου εδώ..πίστεψε με θα μετακόμιζα στη Κρήτη για πάντα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa για μένα ήταν μία μεγάλη λύπη γιατί ήταν ένα ζευγάρι πολύ δεμένο και ταιριαστό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi, φίλη μου όπως πολλές φορές λέω η ζωή είναι τόσο απροσδόκητη και σύντομη που είναι βλακεία να τη σπαταλάμε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mia μου το σκεπτόμαστε αργά μα η ανθρώπινη λαχτάρα για το σήμερα μας κάνει να λησμονούμε το αύριο.Θα φύγω πολύ πρωί στις 8 για να προλάβω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου ήταν ο Μάκης και η Γεωργία απο τη Βέροια..πολύ καλός πελάτης μου για χρόνια..τώρα συνεργάζομαι με τους γιους του.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Δήμητρα Λαγονήσι, κάνει πολύ όμορφη πίτα πίστεψε με..αν κι εγώ αγαπώ τη τυρόπιτα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλημέρα φίλε μου τι κάνεις, καλό ΣΚ σου εύχομαι..

Ανώνυμος είπε...

@ Αχτιδούλα μου ήμαστε την ίδια ώρα στον υπολογιστή, φεύγω για το χωριό όπως σου είπα στο τηλέφωνο.Ζ'ήλεψα υπερβολικά...τη παρέα..θα έρθουμε όποτε μπορέσουμε .Η φιλοξενεία σου μαγική πάντα μας τραβά..
Τένια απο Κέρκυρα.

ElenaG είπε...

Ο Θεός να ανάπαυση τον φίλο σας και να δυναμώνει την σύντροφο του που έμεινε μονη σε δύσκολους καιρούς...
Ας μαζεύουμε στιγμές χαράς με ανθρώπους αγαπημένους
...να έχουμε καβάτζα...
καλο Σ/K Γεωργία μου

foufoula89 είπε...

ΠΕΙΡΑ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ.ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΗΛ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

BUTTERFLY είπε...

Συλληπητηρια και καλο του ταξιδι.
Μου εστειλες οντως το χαμογελο και σε ευχαριστω!

Ioanna K. είπε...

η πίτα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και δε θυμάμαι αν το ανέφερα εχθές, αλλά...τρελαίνομαι για όλες τις πίτες, ειδικά σπανακόπιτα και πράσα με κιμά, οπότε...έπεσε μέσα ο Δημήτρης!
Να τον ευχαριστήσω και από εδώ που με πήγε σπίτι -να 'ναι καλά ο άνθρωπος!- εξαιρετικός κύριος!
το γλυκό ήταν επίσης πάρα πολύ ωραίο -παρόλο που με μερικές μερικές γκουχου γκουχου ΑΜΕΣΩΣ να ρωτήσουν τι γλυκό είναι!-. Υποσχέθηκα στο Δημήτρη ότι όταν στήσω τη σκηνή θα τη βγάλω φωτογραφία για να τη δει.
Η μαμά μου είπε ότι δεν της πέτυχε αυτή τη φορά το τσουρέκι και ντράπηκε που το πήγα δώρο.
Όσο για το δυσάρεστο γεγονός, λυπάμαι πολύ. Μα όπως είπαμε και εχθές, όταν ανέβουμε εκεί πάνω θα κοιτάμε κάτω και θα λέμε "γιατί δε φύγαμε νωρίτερα;;"
φιλιά και ευχαριστώ για τη φιλοξενία! ^_^

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Τί όμορφη και χαμογελαστή παρέα!! Εύχομαι στην Ιωάννα να τη χαρεί τη σκηνή με πολλές-πολλές εκδρομές και καλούς φίλους!! Λυπάμαι πολύ για το φίλο σας, αλλά τελικά ποιός ξέρει;! Μπορεί εκεί που πάει να είναι και καλύτερα από 'δω...

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Να επενδύουμε σε ανθρώπινες ψυχές έγραψες.. Αχτιδένια μου αυτό ειναι το καλήτερο που μπορούμε να κάνουμε νομίζω.. σ αυτούς τους καιρούς που είναι δύσκολοι...το να βρεθούμε με όμορφα άτομα..και δεν εννοώ εξωτερική ομορφιά καταλαβένεις ε;;; ειναι μικρες οάσεις χαράς...και όσο για τους ανθρώπους που φέυγουν για εκεί πάνω...να ειναι καλά όπου κι αν είναι.... καλό βράδυ

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Επέστρεψα ..ξεχασα να σου πώ διαβασα σε απάντηση σου στη..el.mar.. και εκείνη στο νησί ειναι;;; ότι θα κατέβαινες Κρήτη αν μπορούσες να ερθεις και εσύ να κατέβει και η Ginger και όποιοι θέλουν να κάνουμε τον πρώτο μπλοκοσύλλογο..... να σε ρωτήσω;; γιατί δεν μπορώ να σε βάλω στα αγαπημένα μου ιστολόγια το έχω προσπαθήσει πολλές φορες...δεν μου το κάνει αποθήκευση...

PiciFriki είπε...

πάντα τέτοια!

Fanypap είπε...

Καλέ απίθανη παρέα!!!Συληπητήρια Αχτίδα μου. φιλάκια πολλά.