Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παίζω τα παιχνίδια σας...

Καλημέρα , καλημέραααααα! Θα αρχίσω την ημέρα μου με τα βραβεία που μου χάρισαν τόσοι φίλοι και τους ευχαριστώ πολύ και για ακόμα μια φορά θα πω ότι το μπλοκόσπιτο μου είναι για μένα ένα κομμάτι ακόμα του σπιτιού μου ..με ένα άνετο καναπέ  για να κάθεστε και ένα τραπέζι γεμάτο ..καλούδια για να σας φιλεύω..!


από τις φίλες μου Φανή Παπαγεωργίου , την φίλη  "L", την φίλη  Μαμά Κουκουβάγια και αν ξέχασα κάποια..συγχωρέστε με...



Να ευχαριστήσω και το φίλο μου Leviathan που μου έδωσε αυτό..γιατί το να παίρνεις βραβείο από ένα αγόρι της παρέας και μάλιστα νέο..είναι κάτι διαφορετικό και γιατί ο τρόπος που απάντησε στο δικό του είναι καθαρός και ειλικρινής..
Απαντώ λοιπόν σε 7 ερωτήσεις!
1) Μου αρέσει κάθε τι που με κάνει να χαίρομαι το πιο πολύτιμο δώρο..τη ζωή, μου αρέσει να έχω φίλες  δίπλα μου, μου αρέσει η θαλπωρή του σπιτιού, τα ζώα, τα ταξίδια και η ...ζωγραφική!
2) Με εκνευρίζει εκείνος που δεν είναι ακριβής στα ραντεβού που μου δίνει, με εκνευρίζει ο αχάριστος και ο θρασύς.. ο υστερόβουλος και ο κακοπροαίρετος..
3) Το κακό μου ελάττωμα.. είμαι ευκολόπιστη ( το έχω πληρώσει πολλές φορές αυτό και δεν διορθώθηκα ακόμα), βαριέμαι εύκολα και γι' αυτό ασχολούμαι με πολλά πράγματα συγχρόνως, είμαι απρόβλεπτη γιατί ενεργώ με δύο τρόπος εντελώς αντίθετους..με τη καρδιά και με τη  άκρως ρεαλιστική μου άλλη πλευρά..
4) Μπορώ να δώσω τα πάντα για κάτι που αγαπώ, να συγχωρέσω και να προσπεράσω ..μέχρι εκεί που υπάρχει μία κόκκινη γραμμή ..μία γραμμή που όταν κάποιος τη προσπεράσει για μένα δεν υπάρχει επιστροφή.. τότε μπορώ να τινάξω τα πάντα στον αέρα χωρίς να σκεφτώ το κόστος..
5) Είμαι ..πιστή μέχρι θανάτου σε αξίες και ανθρώπους που έχω βάλει μέσα μου.. για μένα δεν υπάρχει διπλό παιχνίδι.. δεν υπάρχει προδοσία και γι' αυτό κλαίω με σπαραγμό όταν πληγωθώ από κάτι που δεν πίστευα ότι θα μου κάνουν.. Η..κόκκινη γραμμή που σας έλεγα...τότε γίνομαι κάτι διαφορετικό..σταθμίζω με τη λογική και ψυχρά μπορώ να διαχωρίσω θέσεις και δεσμούς.
6) Δένομαι με καταστάσεις και υποχωρώ σε πονεμένα , δακρυσμένα ματάκια...κρατώ κουτί με ..αναμνήσεις, τα βραχιολάκια των παιδιών μου όταν γεννήθηκαν, το τηλεγράφημα πρόταση γάμου του άνδρα μου, το δαχτυλίδι της μητέρας μου, τη ζωγραφιά των παιδιών μου..το πρώτο μου καβαλέτο..
7) Προσπαθώ το ..ακατόρθωτο.. να μη σκέπτομαι πως θα είμαι σε λίγα χρόνια..να παραβλέπω τα σημάδια στα χέρια και το κορμί μου, να μη ..ξεχνώ τα φάρμακα μου που τα...ξεχνώ...να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και κυρίως στη συνείδηση μου ακόμα και αν αυτό είναι αντίθετο με τα θέλω μου..το πρέπει είναι σημαντικό στη ψυχή μου... γιατί αυτό είναι φίλοι μου ο Θεός η συνείδηση μας. 
  Σκέφτηκα να δώσω τη σκυτάλη σε άλλους 7 μα..δεν ξέρω ποιους να διαλέξω γιατί αυτό το παιχνίδι το έχω ξαναπαίξει μα  σας αφήνω φίλες μου να το παίξετε όσες θέλετε...


Σήμερα σας περιμένω..και είμαι χαρούμενη γι' αυτό..Φωτογραφίες ( περίεργαααααα!) αύριο!


32 σχόλια:

Mani di fata είπε...

Ποσο μοιαζουμε να ηξερες

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλημέρα μανούλα μου!!!αχ πόσο σ'αγαπώ γι'αυτό που είσαι!!!!να περάσετε όμορφα!!...έχω σκηλιάσει..θέλω να είμαι εκεί!!!!!!!

Litsa είπε...

Μπράβο αχτίδα μου, μόνο μπράβο! Καλημέρα με γέλια και να περάσετε όμορφα!!

ElenaG είπε...

A! ρε Aχτιδουλα μου!!!!
Καλημέρα...όμορφα να περάσετε...

Mani di fata είπε...

80 κλμ μακρια.Ζηλευω την ωραια συντροφια σας.Φιλω την ψυχη της παρεας.Θα πιω καφε μαζι σας νοερα.Αγαπες και φιλια σε ολες.Αχ σαν τηλεγραφημα το εγραψα

BUTTERFLY είπε...

Βλεπω πολλα απο τον εαυτο μου στις σκεψεις σου.
Καλα να περασετε!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑ!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ;
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!!!!
Μπορείς να δίνεις τα πάντα για ότι αγαπάς.. το θέμα είναι να μην πληγώνεσαι.. :)

Ανώνυμος είπε...

καλέ καλέ βάλε μας τα φαγιά που έφτιαξες για τις συνάξεις σας!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata να σου πω ..μπράβο που μοιάζουμε;..μάλλον χαμένη είσαι ..θα ήθελα μερικές φορές να ήμουν λίγι αναίσθητη μα..δεν αλάζω με τίποτε!Ε! 80 χλμ..δεν είναι πολλά..ψίχουλα για τον άνδρα μου που τρέχει! θα έμενες σε μένα το βράδυ καλέ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG θα μας λείπεις πραγματικά..γιατί δεν λερς τον γιο σου να βάλει σύνδεση να μιλάμε και να βλεπόμαστε;;;;;;;;

Ερωφίλη είπε...

Ζηλεύω το απογευματινό παρεάκι.Γι αυτό κι εγώ κανόνισα απογευματινό καφέ στο σπίτι μου με τις σχετικές ετοιμασίες. Εύχομαι να περάσουμε όλοι καλά μακριά από τηλεόραση ,ειδήσεις και συζητήσεις σχετικές με την κρίση!!!
΄Οσο για την τοποθέτησή σου σχετικά με τον χαρακτήρα σου είμαστε ίδιες!
Τι ζώδιο είσαι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY φιλάκια Αχτιδένια γλυκιά μου..να δώσεις και ένα στο μωράκι σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Desig, άντε βρε..και νόμιζα οτι είσαι Θεσσαλονίκη και θα ειδωθούμε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, πες μου έναν " άνθρωπο " που να μη πληγώνεται..πρέπει να είσαι αναίσθητος..και εμείς αγόρι μου δεν ήμαστε..άντε..έλα για πιτούλες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου δεν έκανα φαγητά..πίτες έφτιαξα και γλύκά..ελαφριά πράγματα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη καλά να περάσεις ..είμαι η πρώτη μέρα των Διδύμων 21/5

"MPISOVO" είπε...

Πόσο πολύ θέλω να είμαι απόψε κοντά σας.
Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια!
Πολλά φιλιά.

dhmhtra είπε...

Αχτίδα το σχόλιο με το όνομα MPISOBO (το παλιό όνομα του χωριού) είναι δικό μου.
Φιλιά

Dee Dee είπε...

αχτιδουλα μου

δεν ειμαι για μεγαλες συναντησεις εγω. Συνηθιζω μονο κατι περιεργες ωρες ( 9 το πρωι) να συναντιεμαι με την τρελλοκορη σου χαχα :):)

Ξερεις ομως οτι οταν περναω απο την παλια μου γειτονια, παντα βρισκω λιγο χρονο να περασω να σε δω. Θα σε παρω καμια μερα να περασω με την μικρη να σε δω, να δεις πως μεγαλωσε :)

Σε φιλω πολυ πολυ!!! Ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις φτιαξει της παναγιας τα ματια για σημερα :):) Περιμενουμε φωτογραφιες!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Λές Αχτίδα μου να υπάρχει κάποια αύρα
που πλανιέται στον αέρα και να κάνει να [ γνωρίζονται] κάποιοι άνθρωποι έστω και απο μακρυα..και να βλέπουνε σε πόσα πράγματα ταιριάζουν με άλλους;; το λέω γιατι διαβάζοντας τις απαντήσεις σου έβλεπα σε πολλά εμένα...και μόνο ότι εισαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη έφτανε να σου [μιλήσω ] σας φιλώ και σένα και εκείνη!!!

marimar είπε...

Αχτίδα φωτεινή στην ζωή των δικών σου, των φίλων σου και κάποιων ... ξέμπαρκων. Πατούσα κλικ με τον πόντικά μου να αποφύγω... τις αμπελοφιλοσοφίες σου. Όχι εκεί, με έβαλε να τις διαβάσω και να βάλω μυαλό.
Να είστε καλά και να θυμάστε πάντα την αγαπημένη σου μητέρα.
Να περάσετε καλά απόψε με τις φίλες σου. Πάντα με γέλια και χαρές. Κανένα κομματάκι πίτα φάτε και για για τους απόντες.

Leviathan είπε...

Sto 2 kai sto 5 eimaste apolita idioi! :) se euxaristo pou dex8ikes ti protasi! :) se euxaristo kai gia to sxolio sto blog mou! na sai pada kala!!! :) kalo vradaki!

Pepi είπε...

Αχτίδα, είσαι απίθανη !!! Πάντα με πολλά βραβεία!! Και να είσαι πάντα καλά!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ dhmhtra φίλη μου μας έλειψες πραγματικά..περάσαμε υπέροχα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee, κοριτσλακι μου με κάνεις να έχω τύψεις..εγώ σου οφείλω επίσκεψη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρουλα Σμαραγδενια, γλυκιά μου με συγκινείς..λίγο πριν κάνω τη νέα μου ανάρτηση σου λέω οτι περάσαμε υπέροχα...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marimar, σ' ευχαριστώ πολύ, ήταν μια φανταστική συνάντηση μακάρι να την βλέπατε όλοι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, ευχαριστώ αγόρι μου η τιμή είναι δική μου που με διάλεξες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Pepi ευχαριστώ γλυκιά μου καληνύχτα..

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, έπαιξες τελικά!!!!Είσαι σπάνιος ΆΝΘΡΩΠΟΣ!!!!! Είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα!!! Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ, στο ζεστό περιβάλλον του πανέμορφου σπιτιού σου!! Καλά , δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ετοίμασε παιδιά;;;!!!Ίσως μ'αυτές τις λιχουδιές, να τάϊζε ολόκληρο λόχο!!!Και όλα πανόστιμα!!!Θα σας τα λέμε σε δόσεις, σαν να είναι σήριαλ....Οι δε blogοφίλες... Όλες ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!Είμαι πολύ χαρούμενη...σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Αχτίδα μου, που μου χάρισες μια ΥΠΕΡΟΧΗ βραδυά!!!
Κι εγώ Αχτίδα μου, ειμαι 26/5... σου λέει τίποτα αυτό;;;

Mania είπε...

Αυτό το ευκολόπιστη σηκώνει πολύ συζήτηση!! Καλό σου βράδυ!!