Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μια μέρα ακόμη...

             Κυριακή ..απο τα Φλογητά με αγάπη!


Ίσως να μη περπατήσει πλέον..μα ..θα είναι μαζί μας..παντού..!
Τελευταίες μέρες ίσως με ήλιο αν και ο Οκτώβρης που έρχεται ίσως κρύβει ακόμα καλοκαίρι... η θάλασσα ζεστή , το μπαλκονάκι πάντα όμορφο και η ζωή πρέπει να συνεχιστεί ....

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα περπατήσει. Είναι νωρίς ακόμα. Θα περπατήσει να είσαι σίγουρη γι αυτό. Φιλιά Βίκυ

Marie είπε...

Πιστεύω ότι θα αργήσει αλλά θα περπατήσει! Πάντως όπως και να'χει είναι εκεί μαζί σας! Και αυτό είναι το σημαντικό!!! Πολλά φιλιά!

pinelopi είπε...

Γιατί να μην περπατήσει; Επειδή δεν είχα ίντερνετ για πολύ καιρό, μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι είχε σπάσει το πόδι της. Αυτό δεν είναι λόγος για να μην ξαναπερπατήσει..εδώ περπατάνε και τρίποδα. Υπήρξε κάποια επιπλοκή; Εύχομαι ολόψυχα να γιάνει πλήρως το Κλωντίνι!!

Ερωφίλη είπε...

Δύναμη ψυχής και αισιοδοξία χρειάζονται σ αυτές τις καταστάσεις.
Στην Κρήτη λέμε" και τα καλά δεχούμενα και τα κακά δεχούμενα".
Η ζωή μας δεν έχει μόνο καλοκαίρια αλλά και χειμώνες, μα εμείς έχομε αποδείξει ότι είμαστε παλληκάρια!
Πάντως έχει δίκιο η Βίκυ, είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Κύττα να χαρείτε τα τελευταία μπάνια

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΦΙΛΑΚΙΑ

Leviathan είπε...

Θα περπατήσει, θα το δεις! Καλό υπόλοιπο Κυριακής εύχομαι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βίκυ μου βλέπω οτι δεν είναι μόνο το θέμα του σπασίματος.Δεν πονάει πια μα ..δεν στέκεται.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marie αυτό της λέει ο Δημήτρης όταν την χαιδεύει..οτι θα ήμαστε πάντα κοντά της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pinelopi το σπάσιμο είναι το λιγότερο..μάλλον όπως είπε ο γιατρός προκλήθηκε ελαφριά εγκεφαλική βλάβη..μας δίνει ελπίδες οτι θα συνέλθει μα..αργά ..με τρελλαίνει η μελανχολία της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη μου λες να μη το ξέρω..όλα ο Θεός τα δίνει μα συγχρόνως δίνει και δύναμη να τα πολεμάμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Des, φίλη μου υπάρχει μία ελαφριά παράλυση απο την αντίθετη πλευρά.. να δούμε πως θα εξελιχθεί..δεν στέκεται όρθια, δεν έχει αίσθηση της ισορροπίας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, καταρχάς..χαίρομαι για τα ελληνικά σου γράμματα και δεύτερο σ' ευχαριστώ φίλε μου..

Litsa είπε...

Ω ναι θα περπατήσει!! Δώσε της λίγο χρόνο... Πολλά φιλιά

Astrofegia είπε...

Ακόμα και αν δεν περαπατήσει, σημασία έχει που θα την έχετε κοντά σας!
Φιλιά πολλά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αχτίδα μου θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προηγούμενους, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα!
Εύχομαι ολόψυχα να ξαναπερπατήσει!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα.θα πάνε όλα καλά μανούλα μου ,μην στεναχωριέσαι καλε και μην λες οτι μπορέι να μην περπατήσει!!ολα καλά θα πάνε !!!αφου την έχουμε κοντά μας ..με τόση αγάπη..΄όλα θα γινουν!!σας αγαπώ μου λείπετε και ζηλεύω!!!!!κούκλα είναι πάλι η κλωντούλσ

Hfaistiwnas είπε...

Η ζωή πάντα θα συνεχίζεται.. Θα περπατήσει, είπαν οι γιατροί το αντίθετο?

Evie είπε...

Γεια σου Αχτίδα, διαβάζω τα νέα της Κλωντης αλλά δεν μου επέτρεπε ο google να αφήσω σχόλιο.

Λυπήθηκα πάρα πολύ γι αυτό που γράφεις, δηλ. ότι μπορεί να μην ξανά περπατήσει, δεν γνωριζαμε για τις άλλες επιπλοκές.

Όταν το σπασμένο ποδαράκι της θρέψει και της επιτρέπεται μπορείτε να της κάνετε υδροθεραπεία η και Acupuncture για τα ζωα, εάν υπαρχουν αυτά στην Ελλάδα.

Ευχές, πολλές ευχές για σύντομη ανάρρωση. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ?ΤΟ ΚΛΩΝΤΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ?ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΡΘΕΙΤΕ ΚΥΠΡΟ?ΚΑΛΟ Ε?ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ.ΕΙΡΗΝΗ Κ

χρυσάνθη είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα μου!!Και όλα θα πάνε καλά!!Φιλάκια!

ruth_less είπε...

Αχτίδα μου
ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο να την βλέπεις έτσι, αλλά σκέψου ότι κι οι άνθρωποι όταν πάθουν ελαφρύ εγκεφαλικό παίρνει κάποιο χρόνο και συνέρχονται... Θα βγει απ΄αυτό κι εγώ είμαι σίγουρη, δεν σου λέω λόγια παρηγοριάς.

Θέλει κι αυτό ενθάρρυνση και θετικότητα, οπόταν αυτός θα είναι και ο ρόλος σας... Νάσαι καλά και δυνατή, θα'ρθουν καλύτερες μέρες (μα ήδη δεν είναι καλύτερες;;; Θυμάσαι πριν λίγες μέρες;;;)

Τα φιλιά μου στο υγρό μουσουδάκι της Κλώντης μας!

Ποδηλάτισσα είπε...

Μην βιάζεσαι … και πάνω απ’ όλα μην απελπίζεσαι… η Κλωντούλα θα γίνει καλά μα θέλουν χρόνο αυτά!!! Φυσικά το σημαντικό είναι… ότι όπως και αν είναι θα είναι κοντά σας!!! Πολλά Φιλιά!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα γειά σου,αν αυτό που λες το είπε ο γιατρός δεν μπορώ να πώ τίποτα.Αν όμως το λές εσύ δεν θα γίνει έτσι... δηλ. εξαρτάται από σας τους δύο.Εμένα το σκυλάκι μου[λευκό κανίς], έμεινε παράλυτο στα πίσω ποδαράκια και ενώ όλοι οι κτηνίατροι της Θεσ/νικης, μου έλεγαν ευθανασία, εγώ επέμενα. Με την βοήθεια ενός μόνο κτηνιάτρου και την δική μας επιμονή-πήρε 4 μήνες- ξαναπερπάτησε κουτσαίνοντας βέβαια, όμως αυτό δεν μας ένοιαζε.Του μιλούσαμε διαρκώς, το ενθαρρύναμε κάθε λεπτό, του κάναμε θεραπεία με δυναμωτικές ενέσεις και στο τέλος νίκησε και έζησε καλά άλλα 6 χρόνια.
Μην ξέχνάς οτι υπάρχει και η λύση του ειδικού αμαξιδίου για σκυλάκια με πρόβλημα στα πίσω πόδια.Σαυτό θα σε πληροφορήσω αργότερα αν υπάρχει ανάγκη.
Προς το παρόν επέμεινε με αγάπη και υπομονή, είναι νωρίς ακόμη γιατί μην ξεχνάς και το σόκ που υπέστη το ζωάκι.
Εύχομαι γενικώς υπομονή και καρτερία.

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα χρόνου και υπομονής και άπειρης αγάπης από σας. Αυτά ισχύουν, άρα μην προεξοφλείτε τα χειρότερα. Ήδη το μουτράκι του είναι πιο ζωηρό στη φωτό!

Πέρασε μεγάλη περιπέτεια, αγάλι-αγάλι θα περπατήσει, θα κάνει τις τρέλες και τις τσαχπινιές της πάλι! Έχει καλό γιατρό και σας να τη φροντίζετε. Όλα τ΄άλλα είναι θέμα χρόνου.

Ένα γατουλίνι μου έκανε πρόσφατα εξαγωγές δοντιών, και πήρε ένα μήνα να του φύγει η μελαγχολία και το άγχος από τα μάτια.

Χαίρομαι πολύ που αλλάζετε παραστάσεις και βγαίνετε λιγάκι.

Φιλιά πολλά.

Λευκή

Δημιουργία είπε...

Γεωργια μου χρειαζεται πολλη υπομονη, ξεχνας τι περασαμε εμεις με τα σπασιματα; Θελει τον χρονο της και να μην ξεχνας πως χαιδευεται κιολας.Εμεις παιδευομαστε 9 μηνες με αλλεργια που εκανε το γατακι μας. Φαρμακα, ενεσεις, πλυσιματα, μεχρι που ο γιατρος την κουρεψε. Τρομαξε να υποχωρησει.Το ξερω στενοχωριεσαι, αλλα σε τετοιες καταστασεις ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.

mariak είπε...

Γλυκιά μου έλειπα και μόλις ενημερώθηκα για όλα αυταά που περνάτε...Είμαι σίγουρη ότι η Κλωντούλα δεν θα το βάλει κάτω...γιατί η αγάπη που της έχετε είναι το πιο δυνατό φάρμακο...Κουράγιο και υπομονή είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά...Φιλιά

Unknown είπε...

μόνο θετική σκέψη στην κλώντη...
καλή σας εβδομάδα

Βαρβάρα είπε...

Καλή μου Αχτίδα ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν πρέπει να χάσεις τις ελπίδες σου. Να σκέφτεσαι θετικά και γρήγορα θα δεις καλά αποτελέσματα. Η Κλώντη σου πρέπει να έχει φοβηθεί από το πέσιμο και όλα αυτά που της συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Η αγάπη σας και η φροντίδα σας θα την βοηθήσουν να ξεπεράσει το σοκ.
Υπομονή, καληνύχτα

stella είπε...

θα περπατησει Αχτιδα μου,οπως και να εχει ειναι το σκυλακι σας και την αγαπατε οτι και να γινει!
αυτο ειπα κι εγω,ακομη και τυφλος ο οθωνακος να εμενε εγς θα τον αγαπαω και ποιο πολυ απο πριν!!
τα φιλια μου

Λαμπρινή είπε...

Καλή μου Αχτίδα,παρακολουθώ κάθε σου ανάρτηση για να μάθω τις εξελίξεις με την Κλωντή και χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά.Στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή την φαντάστηκα να ξανατρέχει και να είναι χαρούμενη όπως πριν.Έχει τόση αγάπη γύρω της.θα βάλει κι αυτή τα δυνατά της και στο τέλος θα βγείτε όλοι νικητές από αυτήν την περιπέτεια.Σε φιλώ με πολύ αγάπη και σου εύχομαι καλή εβδομάδα!

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, γιατί το λές αυτό;;; στο δρόμο βλέπουμε (δυστυχώς) σκυλιά χτυπημένα, που περπατάνε με τα τρία πόδια και σηκώνουν το ένα ψηλα! αυτά πως μπορούν;; και η δική σας αγάπη, θα περπατήσει, έστω και με τα τρία...δεν έχουν ανάγκη αυτά... μάλλον φοβάται ακόμα.Μην απελπίζεστε! φιλάκια πολλλά!

ElenaG είπε...

Καλε νωρίς είναι ακόμα!!! Τι έπαθες και έχασες την αισιοδοξία σου Aχτιδουλα μου!
Καλή βδομάδα...όλα καλά θα πάνε!

Ανώνυμος είπε...

ΩΦΦΓΗΗΗΗΗΗΗΗΦΦΦΡΡΥΥΗ