Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σε όλα τα μαθητούδια..

Σήμερα τα εγγόνια μου πήγαν σχολείο..μια νέα χρονιά ..νέα κουράγια για τις μαμάδες.. Ο Πασχάλης μου με το γύψο σχολείο...η Βάσια μου τελευταία τάξη στη δημοτικό.. ο Δημητράκος περιμένει στα κάγκελα τα αδέλφια του να γυρίσουν.. Πρώτη μέρα σχολείο..αλήθεια θυμάστε τη δική σας πρώτη μέρα;..
Γλυκά μου πλάσματα ..σας εύχομαι καλή χρονιά..καλή πρόοδο..ανεβείτε ένα ένα τα σκαλοπάτια.. έχετε πολλά μπροστά σας...
Από το πρωί στις 9.30 γυρίσαμε απόγευμα σπίτι  από το κτηνιατρείο περιμένοντας με υπομονή τους ορθοπεδικούς , το χειρούργο, τον αναισθησιολόγο και τον ακτινολόγο για τη Κλώντη ( συμβούλιο ) όπως καταλαβαίνετε..
Ξέρω ότι πολλές παρεξηγούν την λύπη και την αγάπη μου γι' αυτό το ζωάκι ( το διάβασα σε κάποια σχόλια) μα ..θέλετε την αλήθεια;.. δεν με ενδιαφέρει.. μου αρκεί αυτό που νοιώθουμε ο Δημήτρης κι εγώ αυτές τις μέρες.. ..
Από τις 9.30 μέχρι που βγήκαν τα αποτελέσματα και η απόφαση για εγχείρηση, ευτυχώς ένα σπάσιμο, η λεκάνη είναι ακέραια, η αστάθεια ας ελπίσουμε να μην είναι κατάλοιπο από το κώμα..Εμείς θα του σταθούμε ότι και να γίνει..είναι το σκυλάκι μας ..όπως λέει ο άνδρας μου κλαίγοντας στο γιατρό.. Αύριο λοιπόν εκτός...( η καντεμιά μου!!!) αν πραγματοποιηθεί η κατάληψη που απειλούν .. τότε φέρνω ιδιωτικό γιατρό για εγχείρηση την ίδια μέρα.
Παρέα μου ξαφνική και τυχαία στο νοσοκομείο η Στέλλα με τον Όθωνα της που χτυπιότανε κι αυτή με τους γιατρούς για το ατύχημα που είχε στο ματάκι του..Τα είπαμε..ανάμεσα σε καφέ και τσιγάρο..ελπίζω να μην τον άρπαξε από το μαλλί το γιατρό γιατί έτσι απειλούσε!!!
Φίλοι μου σας ευχαριστώ και εύχομαι στα παιδιά σας μια καλή χρονιά και σε σας μικρές μητέρες και ..γιαγιάδες υπομονή και γερά νεύρα..θα τα χρειαστείτε..

53 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλή σχολική χρονιά!!!
Πάντως και από αυτά που διάωασα στα προηγούμενα, πρέπει να είναι καλοί οι γιατροί, μια χαρά θα πάνε όλα! Του καθενός τις ανησυχίες δεν μπορεί να τις εκτιμήσει ο καθένας..

Rena είπε...

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε Αχτίδα μου!!!
Εύχομαι να έχεις καλά νέα να μας πεις αύριο!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ; ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜ .ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΞΕΡΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή σχολική χρονιά στα εγγονάκια σου και σε όλα τα παιδάκια!
Και εύχομαι τα νέα που θα έχετε να είναι καλά!
Καλή βδομάδα!

Fanypap είπε...

Καλή χρονιά στα εγγονάκια σου!!! καλή πρόοδο!!!όλα καλά! φιλάκια!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, ο γιατρός μου είναι πολύ καλός.τελικά θα γίνει η κατάληψη και πάω πια ιδιωτικά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home De, ο γιατρός μου έδωσε τις π΄ρωτες βοήθειες, μετά έπρεπε να μπει σε εντατική διότι έπεσε σε κώμα.Μόνο η Πανεπιστημιακή κλινική έχει εντατική μονάδα.την μεταφέραμε εκεί και ο γιατρός μου την επισκεπτότανε δύο φορές την ημέρα..Μη νομίζεις οτι στο Πανεπιστήμιο ήταν δωρεάν, θα πλήρωνα για την εγχείρηση όπως και πλήρωσα για όλες τις εξετάσεις απλά ίσως πιο φθηά.Πριν λίγο με ειδοποίησαν οτι τελικά θα γίνει η κατάληψη και να πάω το πρωί να πάρω το σκυλάκι.Ειδοποίησα το γιατρό μου και οργάνωσε για την Τετάρτη πια χειρουργείο στο δικό του ιατρείο με τους 3 άλλους γιατρούς του Πανεπιστημίου.Θα τους πληρώσω βέβαια ιδιωτικά.. δεν με νοιάζει ήμουν έτοιμη για πολύ περισσότερα να δώσω ..ότι θα μου ζητούσαν θα το έδινα..Το θέμα είναι πως θα το κρατήσω μιάμιση μέρα χωρίς μορφίνη..μα ο γιατρός μου είπε οτι είναι καλύερα για τη νάρκωση που θα πάρει..Είμαι πολύ στεναχωρημένη, έχω αγωνία και ανησυχία..Θα δούμε ..ο Θεός είναι μεγάλος αφού το έβγαλε χωρίς βλάβη απο το μώμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ μου σ' ευχαριστώ , εύχομαι αν έχεις παιδάκια καλή χρονιά.Τελικά θα γίνει η εγχείρηση ιδιωτικά την Τετάρτη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου, ευχαριστώ φίλη μου , καλή χρονιά στο αγοράκι σου..

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά στα μαθητούδια, με υγεία και πρόοδο!

Και Καλή Δύναμη σε σας και στο Κλωντάκι μέχρι να γίνει η επέμβαση και να επιταχυνθεί πλέον η ανάρρωσή της. Όλα θα πάνε καλά, θα δείτε. Αφού βγήκε από το κώμα και το κάταγμα είναι ένα και όχι στη λεκάνη, όλα θα πάνε καλά. Εύλογη η αγωνία σας, απόλυτα δικαιολογημένος ο πόνος σας για τον πόνο της, αλλά να θυμάστε πως τα χειρότερα περάσανε και είναι στην τελική ευθεία.

Όσο για τα "άλλα" σχόλια... εντάξει. Σεβαστές όλες οι απόψεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι, μα τόσο μίζερες τις έχουνε τις καρδιές μας που να μη χωράνε άραγε αγάπη για όλους; Δηλαδή αν δεν πονέσω για την Κλώντη είμαι καλύτερη (συν)άνθρωπος; Ή μήπως επειδή έκλαψα για την Κλώντη δεν πονάω και δεν συντρέχω κανέναν άλλον; Στη ζωή μου γνώρισα τέτοια αγάπη από τα ζώα, που έγινα, πιστεύω, καλύτερος άνθρωπος μέσα από την αγάπη τους.

Τέλος πάντων.

Καλό ξημέρωμα και όλα καλά να πάνε και μόνο καλά νέα από ΄δω και μπρος!

Φιλιά πολλά!

Λευκή

marilise είπε...

καλώς σε ξαναβρήκα φιλενάδα καλό φθινόπωρο !!!!
θα πάνε όλα καλά με τη ζουζουνίτσα σας, είανι γενναίο κορίτσι η Κλώντη .Περάσαμε και μεις στο νησί ένα σοκ με το reebo , τον τσίμπησε μια σφήγκα στα χειλάκια και πρήστηκε σε χρόνο ρεκόρ, αν δεν του βγάζαμε το κολλάρο και δεν του κάναμε ένεση αμέσως θα τον χάναμε τον γλυκούλη απλά απο μια αλλεργία .
Φιλιά σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα στον Δημητράκη .

Evie είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου, είναι γνωστό ότι παρακολουθώ την εξέλιξη της Κλωντης σας και συμφωνώ μαζί σας!!! Κι εγώ το ίδιο έκανα και θα ξανά κάνω αφού εδώ κι ένα μήνα έφερα ένα νέο μέλος της οικογενείας στο σπίτι μας.

(Για εμένα όποιος κοροϊδεύει.. του λειπει η σωστή ανθρωπινή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ που έμαθε στο σπίτι του και στα όποια θρανία. Τίποτα βλάχοι θα είναι που ξέρουν μόνο να έχουν σκύλο για τα τσοπανια και την γάτα για τους ποντικούς και κατσαρίδες, μη πω για τα εγκαταλελειμμένα, συγνωμη σταματω εδώ).

Για τα μικρά σκυλιά όπως η Κλωντη, η πιο σωστή νάρκωση είναι με ISOFLORANE GAS. Θα της δοθεί αντιβίωση με παυσίπονο μαζί. Επειδή δεν τρώει και χρειάζεται θερμίδες, όταν έρθει σπίτι με το καλό, επίσης για να αποφύγεις την Υπογλυκαιμία που πασχουν τα μικρά ζώα, σου συνιστώ να αγοράσεις NUTRI-CAL by tomlyn και να την τροφοδοτείς ανάλογα με τις οδηγίες, ανοίγει και την όρεξή τους!!!!
Και το σπουδαιότερο για να θρέψει χρειάζεται κάψουλα βιταμίνη Ε 400mg χ2 φορές την ημέρα, άνοιξέ την με κάτι που ξέρεις ότι θα φάει και μέχρι να αναρρώσει. Κατόπιν κι άμα θέλεις συνεχίζεις με μόνο 1χ400mg την ημέρα. Οι περισσότεροι κτηνίατροι πάνε σύμφωνα με τα βιβλία που διάβασαν.

Καλή επιτυχία και καλό κουραγιο, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ!!!!!

Ερωφίλη είπε...

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και ιδιαιτέρως στα εγγονάκια σου.
Παρακολουθώ με αγωνία την πορεία της υγείας της Κλώντης και όσοι χλευάζουν δ ε ν μ α ς ε ν δ ι α φ έρ ο υ ν (!!!).Ας λένε ότι θέλουν .
Είχα στο παρελθόν μία γάτα και όταν την χάσαμε από δηλητηρίαση υπέφερε ο άνδρας μου τόσο πολύ που αποφασίσαμε να μην έχομε ξανά κατοικίδιο.
Καλή επιτυχία εύχομαι στην εγχείρηση και να πάνε όλα καλά.

ag είπε...

Καλή σχολική χρονιά στα εγγόνια σου και σε όλα τα παιδάκια..Καλό κουράγιο στους γονείς, γιατί απ΄ότι διαβάζω υπάρχουν διάφορα "θεματάκια" (έλλειψη βιβλίων, απεργίες κτλ)
Όλα καλά θα πάνε για τη Κλώντη, μην ανησυχείς, καλή επιτυχία για την εγχείριση. Θα περιμένουμε νέα.
Πολλά φιλιά και θετικές σκέψεις.

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μανούλα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξαναδούμε το κλωντάκι μας γερό και χαρούμενο!!ξέρεις πόσο το αγαπώ!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μανούλα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξαναδούμε το κλωντάκι μας γερό και χαρούμενο!!ξέρεις πόσο το αγαπώ!

sstamoul είπε...

Καλή χρονιά στα πιτσιρίκια! Καλή ανάρρωση στην Κλώντη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Branwen66 ( Λευκή) ευχαριστώ πολύ..είπες ότι ακριβώς ήθελα να πω εγώ, όσα αισθάνομαι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilise καλώς βρήκες το ..δρόμο απο το καλοκαίρι..δηλαδή πέρασες κι εσύ τη ταραχή σου..περαστικά να είναι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Evie μου σ' ευχαριστώ, τελικά θα γίνει τη Τετάρτη η εγχείρηση ιδιωτικά με τους ίδιους όμως 4 γιατρούς, ο ένας ο δικός μου..Με πήραν τηλέφωνο οτι έγινε η καταάληψη και να πάω να πα΄ρω το σκύλο μου...τι να πω..έτσι οργάνωσε ο δικός μου την εγχείρηση απλά μου είπε τη Τετάρτη γιατί θέλει να ηρεμήσει το σκυλάκι απο την μορφίνη.Ας ελπίσω να είναι καλά..θα προσπαθήσω όσο μπορώ..μιάμιση μέρα είναι θα περάσει.Της πήρα τις ειδικές κονσέρβες διαίτης βιταμιν. για μετεγχειρητικές φροντίδες ότι μου είπε ο γιατρός μου..κάνω ότι μου λέει..έχω αγωνία για τη Τετάρτη, φοβάμαι τη νάρκωση..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη, φίλη μου σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Τι να κα΄νω..της ε΄χω αδυναμία , είναι σαν παιδάκι για μένα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Andie "AnGl",όλα τα παιδιά της γης να πάνε καλά , ευλογημένα και τυχερά στη ζωή τους , ζούμε δυστυχώς σε δύκολες εποχές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου μακάρι να ήσουν κοντά μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sstamoul, αν έχεις παιδάκια και πάνε σχολείο ..καλή χρονιά γλυκιά μου!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ.

stella είπε...

Αχτιδα μου ελπιζω να πανε ολα καλα!
δεν αρπαξα τον διευθηντη αλλα φυσικα και πληρωσα μονο 20 ευρω για ολες τις επισκεψεις και την πεμπτη θα κανουν και μια επεμβαση και θα χρεωθω μονο τα υλικα 70 ευρω(θα βαλουν ενα πλασμα στο ματι)
Γλυτωσα πανω απο 200,σιγα μην τους τα χαριζα!
ο οθωνας ειναι καλυτερα το μωρο μου ,ελπιζω η κλωντη να παει καλα αυριο και να ειναι ποιο υγειης και απο πριν!

Ανώνυμος είπε...

Όλα θα πάνε καλά... και εσύ θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς... σε αυτές τις περιπτώσεις ... το να δώσεις τον εαυτό σου και ότι καλύτερο μπορείς... είναι η λύτρωση...

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα καλη σχολικη χρονια στα ζουζουνια του σπιτιου σας
οσο για την στενοχωρια σου για το σκυλακι ασε να λενε
οποιος δεν αγαπα τα ζωα δεν αγαπα και τους ανθρωπους
καλη επιτυχια στην εγχείρηση της Κλωντιν

Ανώνυμος είπε...

καλημερα!!!καλή χρονιά στα παιδάκια σας!!
καλή δύναμη!!!!
και κουράγιο στην μικρή κλώντη!!!!

την αγαπη μου!τις ευχές μου!και μια μεγάλη αγκαλιά στην Αχτιδούλα!!!!!

...irida...

ZouZouna είπε...

To γνωρίζω πως δεν ενδιαφέρεται κανείς για τις αντίθετες απόψεις. Κι όμως υπάρχουν. Και δεν τυχαίνουν και προσωπικής απάντησης παρά μπαίνουν στο σωρό.

Αν οι πτωχοί τω πνεύματι δεν καταλαβαίνουν, τα γραφόμενα, λυπάμαι!

Δεν θα πειράξω, ζώο, δεν τα θέλω τριγύρω.
ας κοιτάξουμε τα παιδιά που πεινάνε, στο διπλανό ορφανοτροφείο όμως...!

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα Αχτιδουλα! Σημερα εχεις το μωρο σου στο σπιτι σωστα; Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε, θα το δεις!
Οσο για τα σχολια, δεν μπορω να καταλαβω γενικα οχι μονο στο συγκεκριμενο γιατι ολα τα θεματα ειναι επιλογη "η το ενα η το αλλο",

Γραφει απο πανω η φιλη Ζουζουνα να νοιαστουμε για τα παιδια που πεινανε στο ορφανοτροφειο. ΦΥΣΙΚΑ! Αλλα γιατι ο πονος για ενα ζωντανο πλασμα που αγαπαμε να σημαινει οτι δεν νοιαζομαστε για τους συνανθρωπους μας;
Κατανοω πως οι ανθρωποι που δεν εχουν ζησει με ζωα ισως δεν μπορουν να αντληφθουν το μεγεθος της αγαπης που δημιουργειται. Τα ζωα ειναι ακριβως σαν τους ανθρωπους και συχνα καλυτερα ακομα, γιατι η αγαπη τους ειναι ανιδιοτελης. Οταν ζεις και μεγαλωνεις ενα ζωακι το αγαπας σαν παιδι σου, εχει αναγκη τη φροντιδα σου και σου προσφερει απλετη αγαπη. Τωρα γιατι αυτο θα πρεπει να ειναι κατακριτεο η να σημαινει οτι δεν εχεις σε προταιρεοτητα την αγαπη για το συνανθρωπο δεν το καταλαβαινω ειλικρινα.
Και καποιος ειπε στο προηγουμενο ποστ, δεν θυμαμαι ποιος, "γιατι στεναχωριεστε, αφου ξερετε απο την αρχη οτι θα πεθανει πριν απο εσας;"
Μα και οι γονεις και οι παππουδες μας και οι θειοι μας ξερουμε εκ φυσεως οτι θα πεθανουν πριν απο εμας. Αυτο τι σημαινει; Οτι δεν θα προσπαθησουμε να τους κρατησουμε εν ζωη οσο περισσοτερο αν μπορουμε; Οτι δεν θα στενοχωρηθουμε οταν τελικα φυγουν;
Ας μην μπαινουμε στη συγκριση ανθρωπος-ζωο, γιατι πρωτον ειναι αδικο και δευτερον, αν την κανουμε με ειλικρινεια μαλλον δεν μας συμφερει.
Συγνωμη για την καταχραση του χωρου.
Καλη σχολικη χρονια!

Εφη είπε...

Καλή σχολική χρονιά Αχτιδούλα!

Ολα καλά να πάνε, είχα μέρες να σε επισκεφτώ και έπεσα από τα σύννεφα....λυπάμαι και εύχομαι γρήγορα περαστικούλια!

ZouZouna είπε...

BUTTERFLY, πάλι εγώ ήμουν στο προηγουμενο που το ανέφερα αυτό για να μην αμφιβάλεις.

Δεν δέχομαι την σύγκριση ζώου ανθρώπου.
Ο άνθρωπος είναι πνευματικο ον. Σου μιλά, σου απαντά.
Είπα τα αγαπώ, αλλά ως εδώ.

Εζησα με σκύλους, που κουβάλαγε ο πατέρας απο τα καράβια. Ράτσες και ράτσες...
Τα πουλούσαμε γρήγορα, γιατί ήταν μπελάς....

Οσο για τους παππούδες, γιαγιάδες, ... θα πω το ίδιο. Δεν δέχομαι την σύγκριση.
Προς θεού.!!!!

Αι γνώμαι διίστανται αλλά δεν ακουτε και την γνώμη του άλλου.


Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ήρθαν πολλοί να με γνωρίσουν... Επισκέψεις απο την Αχτίδα λέει ο μετρητής μου.
Δεν είμαι δολοφόνος αλλά κάποια στιγμή θα σας εξηγήσω ποιά είμαι, που θυμηθήκατε ξαφνικά να με επισκεφθείτε (για να με βρίσετε ίσως αν είχα παρόμοιο πόστ - εχει ξαναγίνει σε αντίδρασή μου)...
Πτωχοί τω πνεύματι όποιοι δεν μπορούν να κάταλάβουν, επαναλαμβάνω.
Υπάρχει και η άλλη πλευρά, γιατί ν είναι κατακριτέα, δεν αντιλαμβάνομαι.>>!

BUTTERFLY είπε...

@Ζουζουνα
Καταρχην, ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμενα, γιατι δεν εχω επισκεφθει το μπλογκ μου.
Το ξερω οτι υπαρχει και η αλλη αποψη, απλα δεν τη συμμεριζομαι.
Για μενα ας πουμε "τα πουλουσαμε γρηγορα, ηταν μπελας" ειναι απαραδεκτο σαν σκεψη και μονο! Τι ειναι το ζωντανο; Τσαντακι που το βαρεθηκες και το πετας; Δεν εχει ψυχη και αισθηματα; Κι αφου βλεπεις οτι δεν το εχεις, γιατι συνεχιζεις και παιρνεις; Εγω ποτε δεν θα μαθαινα τετοια συμπεριφορα στο παιδι μου, λυπαμαι αν αυτο σου ακουστει προσβλητικο.
Περαν αυτου, εννοειται οτι εχεις δικαιωμα στην αποψη σου και προφανως εχεις και τα επιχειρηματα σου. Αλλα, γιατι να κατακρινεις καποιον που νιωθει αγαπη για το ζωακι του; Δεν ξερω αν αυτη ηταν η προθεση σου, αλλα αυτη την εντυπωση εδωσες με τα σχολια σου, οτι πρωτη εσυ δηλαδη κατακρινεις την Αχτιδα για τα αισθηματα της.
Κι ανεξαρτητως θεματος, τα αισθηματα ενος ανθρωπου δεν μπορεινα ειναι αντικειμενο κριτικης.
Αν θελεις να το συζητησουμε περαιτερω, ελα στο μπλογκ η στειλε μου μεηλ, καλυτερα να μην καταχραστουμε αλλο το μπλογκ της Αχτιδας.
Φιλικα.

Ελευθερία είπε...

καλή επιτυχία στην μικρή σας Κλώντη....
καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια που πάνε σχολείο...μικρά και μεγάλα!!!!!

marimar είπε...

@Ζουζουνα = Αν γράφεις γενικά τη γνώμη σου σεβαστή. Αν όμως γράφεις για τη συγκεκριμένη γυναίκα, σύζυγο, κόρη, ανηψιά, μητέρα, γιαγιά, φίλη, άνθρωπο, την Αχτίδα, και την αγάπη της για το σκυλάκι της και την αγωνία της για την υγεία του, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να γράψεις αφού την γνωρίσεις καλά και μέσα απο την στάση ζωής της και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, μια που είναι ένα ανοιχτό βιβλίο.
Εκεί θα καταλάβεις την αγάπη της και την συμπόνια της για τον συνάθρωπο (παιδί, νέο, γέρο)και το ίδιο και για τα ζώα.
Καλή επιτυχία για Τετάρτη, απο μια γυναίκα που δεν είναι "τρελή" (όπως η κόρη της)με τα ζώα. Εμένα. Να ξέρεις ότι σε πολλές παθήσεις τα ζώα βοηθούν τον άνθρωπο να ξεπεράσει προβλήματα. Διάβασε για τα άλογα. Άρα πρέπει να τα αγαπάμε ισότιμα με τον συνάνθρωπο, όταν αποφασίσουμε να τα βάλουμε στη ζωή μας.
Καλή σχολική χρονιά και στα παιδιά όλου του κόσμου.

Katrina είπε...

Καλη χρονια σε ολα τα παιδακια και στα εγγονακια σου !!!!!!Ευχομαι η εγχειρηση να παει καλα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την Κλώντη και να είναι γερή για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Σήμερα είδα την περιπέτεια της...
Όσο για τα σχόλια που γίνονται μόνο για να δημιουργηθεί αναστάτωση κάτω από μια δημοσίευση καλύτερο για όλους είναι να μην τους δίνουμε την παραμικρή σημασία. Δεν γίνεται να κάνεις σοβαρή συζήτηση με άτομο που σου λέει πως πουλούσε τα ζώα γιατί τα βαριόταν κι ήταν μπελάς!!!!!!!!! Με την ίδια ευκολία θα πωλούσε και το παιδί του αν έκλαιγε τις νύχτες κι έκανε ζημιές στο σπίτι! Είναι φανερό πως είναι τρολ που απολαμβάνει να δημιουργεί προβλήματα σε συζητήσεις στο διαδίκτυο! Το παραδέχεται και το ίδιο όταν δηλώνει πως παρακολουθεί πόσοι επισκέπτονται το μπλογκ του από το μπλογκ της Αχτίδας!
Περαστικά στο Κλωντάκι Αχτίδα μου! Όταν σου λένε "Πώς κάνεις έτσι, είναι απλώς ένας σκύλος, χαμογέλασε γιατί "απλώς δεν καταλαβαίνουν και απλώς δεν έχουν νιώσει ποτέ τη σημασία της άδολης αγάπης". Ποτέ ένα ζώο δεν έκανε κάποιον λιγότερο άνθρωπο... Και τίποτα δε με πείθει πως όποιος δεν αγαπάει τα ζώα βοηθάει τα ορφανά παιδάκια!!!! Η ευαισθησία δεν γίνεται να είναι κατευθυνόμενη. Είσαι ή δεν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος κι αυτό εκδηλώνεται σε κάνε ον πάνω στη Γη.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΑΡΙΣΤΗ επιτυχία στην επέμβαση της Κλώντη! Με το καλό να διαβάσουμε αύριο τα καλά νέα, να ηρεμήσετε κι εσείς, Αχτίδα μου, να ηρεμήσει και το έρμο το σκυλάκι που περνάει, το δόλιο, κι αυτό τη δικιά του ταλαιπωρία.

Στέλνω αγάπη, αγκαλιές, φιλιά, θετικές σκέψεις και ενέργεια, και ό,τι καλό υπάρχει σ΄αυτό τον κόσμο, στην αγκαλιά σας να το βρίσκετε.

Όλα καλά! Θα σας σκέφτομαι πολύ.

Λευκή

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΕΝΤΕΛΩς ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗ ΚΛΩΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΠΙΤΙ..ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ, ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΥΛΙΣΜΑ , ΧΩΡΊς ΕΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΤΟ, ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ, ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΤΑΙΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ,ΤΟΥ ΔΊΝΩ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ,ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗ ..ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ .. ΚΑΙ..ΝΑΙ ..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ..ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΣΑΣ ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ..ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΕΙΩΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΥΕΛΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ..ΦΙΛΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ..ΕΓΩ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΠΟΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..ΟΛΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΣΑς ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΙΣΩΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ.

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

Σας διαβάζω καιρό & θαυμάζω το κέφι σας γιά ζωή, την ποιότητα που δίνετε σε ό,τι αγκίζετε.
Η Κλώντη εξ αρχής με έφερε κοντά σας.
Όποιος δεν έχει νοιώσει την απέραντη, δίχως όρους, αγάπη που μας δείχνουν αυτά τα αφοσιωμένα πλάσματα που ούτε ξέρουν από πόσους κινδυνεύουν μακριά μας κι όμως μένουν πιστά σ΄εμάς & τις συνήθειές μας, όποιος δεν έχει νοιώσει τη χαρά τους μόλις μας δουν & τη λατρεία στα μάτια τους, νομίζω έχει χάσει πολλά. ― Σταματώ απότομα διότι συνειδητοποιώ πως παρασύρομαι & γράφω απάντηση στην κυρία-τρολ που δεν καταλαβαίνει & σας έβαλε μέσα στον πόνο σας να απολογηθείτε για την φροντίδα που δίνετε στην Κλώντη. Την Κλώντη που νομίζω ωραιότατα το έθεσε ο άνδρας σας, όταν είπε 'είναι το σκυλάκι μας' . Ατό τα λέει όλα.
Σας στέλνω τις ευχές μου τη δυσκολότατη στιγμή & περιμένω με αγωνία νέα για το σκυλάκι σας.

OLINA M είπε...

Την έχεις στο σπίτι ΖΩΝΤΑΝΗ.Αυτό θα σκέφτεσαι και ΜΟΝΟ αυτό.'Ολα τα υπόλοιπα που βάζεις στο μυαλό σου,δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή.
Ας γίνει το αυριανό χειρουργείο,ας σταματήσει να πονάει και ΜΕΤΑ θα αρχίσεις να ψάχνεις μήπως υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Ένα βήμα τη φορά....
Ξέρω πόσο αγαπάς την Κλώντη,αλλά σε παρακαλώ...πρόσεχε τον εαυτό σου και το Δημήτρη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη Αχτίδα,

Σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι... Φυσικό είναι να πικραίνεσαι να βλέπεις την Κλώντη έτσι, φυσικό κι εκείνη να είναι τόσο πεσμένη... λίγα τράβηξε... ε, θα πονάει κιόλας, πώς αλλιώς να εκφραστεί το ψυχουλίνι;

Εσύ να προσπαθείς να σκέφτεσαι πως η Κλώντη είναι ζωντανή και από αύριο θα αρχίσει να γιάνει με ραγδαίους ρυθμούς. Και να δεις που πιο γρήγορα θα ξεχάσει εκείνη την περιπέτεια αυτή από εσάς!

Είναι δοκιμασία, αλλά είναι προσωρινή! Η Κλώντη ζει και θα ζήσει πολύ καιρό ακόμη μαζί σας, να χαίρεται την παρουσία σας και να χαίρεστε κι εσείς τη μοναδική αγάπη που μόνο ένα σκυλάκι μπορεί να χαρίσει.

Καλό ξημέρωμα και καλή δύναμη και περιμένουμε τα καλά νέα αύριο! Να, όπου νά΄ναι ξημέρωσε! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Φιλάκια.

Λευκή

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΠΛΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Βαρβάρα είπε...

Ακτίδα μου καλημέρα,
κατ΄αρχήν να ευχηθώ στα εγγόνια σου και σε όλα τα παιδιά να έχουν καλή σχολική χρονιά. Επίσης να ευχηθώ η Κλώντη να βγει νικήτρια από το σημερινό χειρουργείο. Καλή επιτυχία, περιμένουμε όλοι νεώτερα.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ Η ΚΛΩΝΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕΙΣ ΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ! ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΑΝΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!
ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ.

BUTTERFLY είπε...

Αναμενουμε νεα! Χαμογελα! Ολα θα πανε καλα!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδούλα μου μόλις γύρισα… και όπως πάντα πέρασα να πω ένα γεια και να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στα εγγονάκια σου !!! όμως δυστυχώς βρήκα και τα νέα της Κλώντη και πραγματικά λυπήθηκα και κατανοώ την αγωνία σου… γιατί και εμείς όταν αρρωσταίνει το μικρό μας κοκεράκι το «Ρεμάκι μας» χανόμαστε!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η γλυκιά Κλώντη να σας κρατά συντροφιά πολλά χρόνια ακόμα!!! Εγώ έχω να σου πω ευχάριστα νέα από την κόρη μου… «τον νίκησε τον καρκίνο» και οι γιατροί μας λένε ότι όλα από δω και μπρός θα πάνε καλά !!! Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

foufoula89 είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜ ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Nα σου πω άγνωστη, δεν θα πέταγα το παιδί μου. πουλούσαν οι γονείς τα σκυλιά γιατί δεν τα ήθελαν.
δώρο μας τα έκαναν.
βάλε το όνομά σου και άσε τα πόλλά λόγια... ανώνυμα
εγώ δεν έκανα συνειδητά παιδιά.
κοιτάξτε εσείς να είστε καλές μάνες και αφήστε τις κριτικές....


αρκετά με τις απόψεις σας πιά.

Αχτίδα, όταν περάσει η περιπέτεια και διαβάσεις με ησυχία, κάτι θα καταλάβεις!! τώρα είσαι σε σύγχιση

Ζουζουνα !!!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις χάρη που σέβομαι τον πόνο της Αχτίδας αλλιώς θα σου έλεγα κι από την καλή κι από την ανάποδη δυό λογάκια εσένα που παρουσιάζεσαι και σαν γλυκιά ζουζούνα! Έχασαν οι λέξεις την έννοια τους με το δηλητήριο που έχεις ρίξει εδώ μέσα ειρωνεύοντας τον πόνο ενός ανθρώπου. Ντροπή σου! Και πήγαινε να λύσεις τα ψυχολογικά σου αλλού όχι εδώ μέσα!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΝ ΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ .ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ; ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕ.ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ Μ Α Ν Α ; ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ . Ε ΚΑΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ; ΧΑΧΑΧΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΟΥΣ ΓΙΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ.ΑΧ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑΓΑΠΟΥΝ.................