Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν οι επιστήμονες κάνουν το Θεό...


http://www.genpets.com/index.php  

Μου έστειλε ένας φίλος το σύνδεσμο για να δω αυτό τα σάιτ..έμεινα ..άφωνη! Αναρωτιέμαι ποιά μητέρα θα αγοράσει για το παιδί της κάτι τέτοιο και τι ακόμα θα δημιουργήσουν οι λαμπροί επιστήμονες για το κέρδος.. Παρακαλώ δείτε το και πέστε μου αν είναι τόσο μακριά απο αυτό τα ε΄ργα επιστημονικής φαντασίας που βλέπουν τα παιδιά μας κι ..εγώ μαζί!!!!!

23 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Μένω άφωνος..

Lemeshianos είπε...

Πάντοτε θα υπάρχουν αφελείς ανθρώποι που θα πιστεύουν ότι οι πληροφορίες σε κάθε χαζό email που λαμβάνουν είναι πέρα για πέρα αληθινές...
http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet

Unknown είπε...

παναγία μου....έλεος...
αλήθεια όμως θα το αγοράσει καμιά..?

eleni είπε...

Καλό μήνα,Αχτίδα!
Έλεος,τι άλλο θα σκεφτούν για το κέρδος!
Και βέβαια ποτέ δεν θα το αγόραζα.
Φιλιά!

Rena είπε...

Καλό μήνα!!!
Τι θα δούμε ακόμα!!!

para-kelsoscooks είπε...

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας . Καλό μήνα.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤ ; ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΕΤ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΚΑΛΑ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου!

Τι να σχολιάσω και τι να πω??
Προτιμώ να μην πω τίποτα!

fantaizi είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΣΑ.ΠΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αίσχος και ντροπή!!!!!!!!!!!είναι φοβερό!

Ποδηλάτισσα είπε...

Φρίκη... χωρίς άλλα σχόλια!!! Καλό Μήνα... Καλό Φθινόπωρο!!!!

Άννα είπε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω. Είναι δυνατόν να πάρει κάποιος στο παιδί του ένα τέτοιο πράγμα; Παλιά μας έπαιρναν μία κούκλα όμορφη και γλυκιά ή ένα ζωάκι. Τώρα ποιος γονιός θα πάρει ένα έκτρωμα για να παίζει το παιδί του; Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι με τα σκουπίδια που μας ρίχνουν προσπαθούν να μας κάνουν να συνηθίσουμε την ασχήμια και όχι μόνο. Πολλά πολλά φιλάκια.

Υ.Γ. Βαστάτε παλικάρια. Τι άλλο θα ακολουθήσει άραγε;;;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lemeshianos ίσως ή μάλλον ειμαι ΑΦΕΛΉΣ και πάντα σας το λέω παλόλη τη μόρφωση μου που θεωρείται σε ανώτερες σπουδές..Όμως η wikipedia στηρίζεται σε γνώσεις που προέρχονται άμα προσέξεις απο πηγές βέβαια νόμιμες μα και..απο πληροφορίες γνώσεων διαφόρων απλών ανθρώπων που τις προσθέτουν σαν πληριοφορίες.Δεν την θεωρώ καλή πηγή.Όσο για το άρθρο..κάποτε πολλά πράγματα ήταν για μας ένα ..αστείο..ένα παραμύθι και όμως ..έγιναν στη πραγματικότητα.Θυμάμαι ένα καλοκαίρι διάβαζα ένα βιβλίο μυθιστόρημα για τις αρπαγές παιδι[ων για μεταμορχεύσεις στη Ινδία..σφαγεία σε κρυφά δωμάτια και πωλήσεις οργάνων..λίγα χρόνια μετά τα έβλεπα σε εφημερίδες και ειδήσεις.Τίποτε πλέον δεν είναι απίστευτο για μένα..τίποτα πίστεψε με..όσο τον άνθρωπο τον ιακυβερνά το χρήμα και η ανάγκη για εξουσία ..όλα μου είναι πιστευτά..

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ! ΟΛΓΑ.

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα και καλό φθινόπωρο να έχουμε. Το συγκεκριμένο ''κουκλάκι'' το έχω δει πριν αρκετά χρόνια(πάνω από 5,δεν θυμάμαι πότε ακριβώς) σε ρεπορτάζ στην τηλεόραση κι έλεγε πως απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του. Είναι ένα δημιούργημα εργαστηρίου όπου έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία κούκλα-έμβρυο όσο πιο πιστά γίνεται. Το δέρμα του μοιάζει με το ανθρώπινο,και μπορεί να πίνει γάλα να ανοιγοκλείνει τα μάτια του κλπ. Επίσης κοιμάται, ξυπνάει σαν μωρό.Τέλος πάντων είναι μία φρίκη και δεν ξέρω αν ποτέ βγήκε στην αγορά.Πάντως το ρεπορτάζ ήταν σε δελτίο ειδήσεων.

Unknown είπε...

μη τρελενεστε καλε..

τεχνη ειναι, ψαξτε το λιγο στο google.

τα εχει βγαλει ενας στην εκθεση του, με συνεργασια με καποιες εταιρειες, δεν ειναι κουκλες για να δωθουν σε παιδια.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΜΩΝΩΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ..... ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΜΩΝΩΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ..... ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

Guardian Angel είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα!
Πάντως εγώ δεν θα πάρω κάτι τέτοιο στα παιδιά μου αλλά κ ούτε πολλές άλλες ανοησίες που ξεφεύγουν από τον όρο "παιχνίδι".
Φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Αχτίδα μου γλυκιά, καλώς σε ξαναβρίσκω! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να είστε όλοι καλά! Το είδα το εν λόγω σάιτ, πιστεύω πως είναι μια κούκλα και τίποτε άλλο, αλλά το κακό είναι ότι είναι κι άσχημη πανάθεμάτην! Σε φιλώ γλυκά με όλη μου την αγάπη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Παιδιά απλά εγώ σας έδειξα ένα μέιλ που μου έκανε εντύπωση.Το είπα σε γενικά πλαίσια.. ακόμα και τα σημερινά κόμικς εμε΄να με τρομάζουν. Είμαι στα Φλογητά με θέα στη θάλασσα......

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα τα παρακάτω είναι αντιγραφή από άλλο blog που διάβασα κάτι σχετικό 'Τα genpets είναι δημιουργία του καλλιτέχνη Adam Brandejs και τα έφτιαξε χρησιμοποιώντας πλαστικό, χρώματα, πηλό, τσιπάκια και πολλά ακόμα υλικά, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ανθρώπινο και ζωικό DNA.
Σκοπός του ήταν (με λίγα λόγια) να δημιουργήσει ένα σούσουρο γύρω από το θέμα της βιο-μηχανικής και να μας προβληματίσει… Ποια θα ήταν η αντίδραση μέσου ανθρώπου μπροστά σε μία ανθρώπινη ζωντανή δημιουργία, όπως το GenPet;
Όλη η εξήγηση του ίδιου του καλλιτέχνη βρίσκεται στο brandejs.ca'
Καληνύχτα, Νάνσυ.

αναμνησιολόγιον είπε...

Μάλλον το πέτυχε.
Καλό ξημέρωμα.