Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Επέστρεψα!..δεν είμαι για καθισιό εγώ!

Νάμαι καλέ.. ούτε φοίνικας να ήμουνα...σας το είπα εγώ..το πολύ 2-3 μέρες και θα σας επιστρέψω! Ξέρω τι θα πείτε..μας απειλείς;...  είπαμε ..όσοι δεν μας θέλουν ας αλλάξουν..κανάλι..να πάνε αλλού που λέει και η διαφήμιση.
Δεν είμαι εγώ για...ξεκούραση..απλά θέλω το χρόνο μου για να συνέλθω και να πάψω να ρημάζω τα σερβίτσια.. και για να αποδείξω ότι είμαι καλά έφτιαξα χθες βράδυ και τους λαχανοντολμάδες μου για τον Δημήτρη μου!!
Μη λέτε λέξη..θα μου πείτε που τους θυμήθηκες τους λαχανοντολμάδες ντάλα ο ήλιος; σας ορκίζομαι ούτε έναν  δεν δοκίμασα..τους έφτιαξα μόνο για εκείνον που τους λατρεύει..
Σήμερα από το πρωί πήραμε τους δρόμους, πεταχτήκαμε στη Καλλικράτεια στη συννυφάδα μου, πήραμε την ανιψιά μας για φαγητό σε ένα από εκείνα με τα " βρώμικα" φαγητά..... είχαμε χρόνια να φάμε κάτι τέτοιο αλήθεια..



Πήγαμε μετά για παγωτό στα Φλογητά για ...1 ωρίτσα την αφήσαμε στη κόρη μας και τα εγγόνια και...φύγαμε για ...καφέ στο Πανόραμα στα Πλατανάκια με μια φίλη.. Πολύ φασαρία στα Φλογητά αυτό το καιρό ..πολύ ζέστη ..δεν κάνει για μένα όπως καταλαβαίνετε..



 Λέμε να βρούμε ένα δροσερό μέρος μάλλον σε βουνό να πάμε λίγες μέρες.. όμως και η θάλασσα θα μας λείπει...τη Κλώντη εύκολα δεν την δέχονται σε ξενοδοχείο ..οπότε.. καλά ήμαστε και έτσι που πηγαινοερχόμαστε εδώ κι εκεί σαν τους τσιγγάνους. Του χρόνου ..δεν λέω πια κουβέντα..ποιος ξέρει του χρόνου πως θα ήμαστε.. Φιλάκια Αχτιδένια..

27 σχόλια:

Fanypap είπε...

Θα είσαι μια χαρά αχτίδα μου! για πολλά χρόνια ακόμα! μη χάνεις την αισιοδοξία σου! μόνο να προσέχεις, δεν χρειάζεται να κουράζεσαι, με το μαλακό, μην αγχώνεσαι! έτσι κι αλλιώς είσαι τέλεια σε όλα σου! πολλή αγάπη από μένα, και περαστικά σου!!!φιλάκια.

Guardian Angel είπε...

Καλώς την! Με το καλό να ξαναπάς όπου ποθεί η ψυχή σου και λαχταράει ο νους σου!!! Πάντως και το Βρώμικο φαγητό έχει τη "γλύκα" του. Να περνάς όμορφα γιατί έχεις να δώσεις πολλά ακόμα σε όλους όσους σ' αγαπάνε κι αγαπάς!
Φιλιά και να προσέχεις!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μου έλειψες μανούλα μου!!!!το cheece cake έγινε τρέλα!!!την βάση την έκανα με desestive!!τι όμορφοι που είστε και οι τρείς στην φωτό!..αχ πλατανάκια..έχω να πάω..δεν θυμάμαι από πότε!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!!!!
Βρώμικο φαγητό! χμμ! Δεν είναι κακό! χαχαχαχαχα! Μια χαρά και το παγωτό μετά!
Βουνό; Η καλύτερη επιλογή!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Γύρισα κι εγώ στη βάση μας για λίγες μέρες και διαβάζω τις τελευταίες αναρτήσεις σας για να ενημερωθώ! Με ταξιδέψατε πάλι, με τον υπέροχο πίνακα, με το φεγγάρι, με τις βόλτες σας....
Να προσέχετε, να περνάτε ήρεμα και καλά και να είμαστε όλοι καλά να διαβάζουμε τα υπέροχα που γράφετε!
Καλό βράδυ....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου, μακάρι γλυκιά μου , μα δεν με νοιάζει αυτή είναι η ομορφιά της ζωής..το απρόβλεπτο, τα πετραδάκια στη λίμνη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Guardian Angel πίστεψε με είχαμε πολύ πολύ καιρό να φάμε κάτι τέτοιο, έφαγα λίγο τσιγαριστό και το υπόλοιπο στα..αδέσποτα που βρίκαμε.Τα παίρνω πάντα σε σακουλίτσα όταν πάω σε εστιατόριο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου σε περιμένω και θα σε πάω παντού..μου λείπεις..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas άστα φίλε μου..το έδωσα και κατάλαβε σε..λιπαρά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου καλώς ήρθες εύχομαι να ξαναπάς πάλι όπου μπορείς..

Unknown είπε...

πίσω πάλι εδώ δυναμική..ναστε καλά όλοι σας.....
καλη σας συνέχεια....

αχχχ..λαχανοντολμάδες.......αχχχ

ag είπε...

Εγώ σας εύχομαι ολόψυχα να είστε καλά και να ξαναπάτε όπου θέλετε! Ααααχ και βαχ μπορώ να πω για το "βρώμικο" που βλέπω και που γενικά σπανίως αντιστέκομαι!
Τα φιλιά μου και να περνάτε σούπερ!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδουλλα μου πραγματι δεν εισαι εσυ για καθισιο....καλα να εισαι καλη μου ...φιλουθκια πολλα.ΕΙΡΗΝΗ Κ

Unknown είπε...

ο δημητρης λαχανοντολμαδες κ εσυ βολτα..αχχχ καλη μου τι ομορφα που ειστε αγκαλια..παντα ευτυχισμενοι ευχομαι

fantaizi είπε...

Αχτιδουλα μου ευχομε να εισαι καλα και παντα να βλεπουμε το μπλογκ σου.Στχωραμε χαθηκα κι ουτε ενα τηλ αλλα εχω αρρωστη τη μητερα μου οταν τη παω σπιτι τα λεμε στο τηλ.Φιλια πολλα!

Rena Christodoulou είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ homemade καλημέρα καλημέρα φίλε μου.Είσαι ακόμα διακοπές;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Andie "AnGl", φίλη μου αποφεύγω εντελώς να τρώω έξω..έχω κάποιες ασχημες εμπειρίες με..μαμούδια σε μελιντανοσαλάτα ..οπότε..σπίτι και σπίτι καιο σε φίλους ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ, καλημέρα φίλη μου καλημέρα..πολύ ζέστη και σήμερα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Λενα μου σ' ευχαριστώ, ο άνδρας μου αγαπά πολύ τους λαχανοντολμάδες , εγώ πάλι τώρα με τη ζέστη με το ζόρι τρώω κάτι..προτιμώ μια σαλάτα..άντε και ένα παγωτάκι!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi, φίλη μου καλή σου εύχομσαι κάθε ευκολία, ξέρω απο αυτά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, Ρένα μου σ' ευχαριστώ..ξέρεις πόσο μου στοιχίζει να μη μπορώ να αγιογραφώ πια..

Ερμιόνη είπε...

Λαχανοντολμάδες, βρώμικο και παγωτό! Αυτό θα πει δυναμική επάνοδος! Περαστικά λοιπόν και καλή συνέχεια στις άπειρες δραστηριότητές σου! Φιλιά!

love2love είπε...

βρε βρε τσαπερδονα τι κανεις ;
δεν πειραζει καλα εισαι και ετσι μια χαρα
ηρεμια δροσια και πανω απο ολα προσοχη στον κ δημητρηηηηηηη

Aνθήλη είπε...

Γυρίσατεεεε; Καλημέρα Αχτιδούλα. Και μας έλειψες και μας ανησύχησες. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και που περνάς πάντα τόσο όμορφα όπου και αν είσαι και βέβαια πάντα με τον Δημήτρη σου. Πάντα τέτοια και θα δείς ότι όλα θα είναι καλά. Φιλιά και στους δυό σας.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Εμένα τώρα μου θύμισες τους λαχανοντολμάδες που τους λατρεύω πιο πολύ από ότι ο αντρούλης σου χα χα χαα!
Καλά να περνάς Αχτίδα μου!

Εφη είπε...

Αχτιδούλα μου πάτησες τον κάλο με τους λαχανοντολμάδες....αχ, βαχ και ξαναάχ!!!!
Καλά να περνάς όπου κι αν είσαι!!!