Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σπίτι.,..μόνη...μια χαρά γιορτάζω!


 Καλημέρα, καλημέρα..γύρισα φίλοι μου στο σπιτάκι μας και αφού έδωσα ..το ελευθέρας να πάει ο Δημήτρης μου με τους φίλους του στο ψάρεμα από το πολύ πρωί γιορτάζω το ...1 ολόκληρο κιλό που έχασα !!!!  
Τελικά είμαι από τα άτομα που βαριέμαι να μένω στο ίδιο μέρος για πολύ, το χάρηκα που βρέθηκα πάλι στη ..βάση μου .. Το χάρηκα που με ρώτησε με δισταγμό αν μπορεί να με αφήσει μόνη σήμερα για να πάει στο ψάρεμα... Το χάρηκα που πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου Μαιρούλα να έρθει για καφεδάκι... Το χάρηκα που σήμερα θα φάω μόνο καρπούζι για μεσημέρι ..αν και αυτή τη στιγμή ψήνω στο φούρνο μια πιτούλα που έκανα με φυλλωτά και τυρί κατσικίσιο υπέροχο! 
Το ανακαλύψαμε με τον άνδρα μου στα Μουδανιά από τη Φάρμα Σιμώνη που πρέπει να πω ότι έχει και υπέροχο γάλα σε γεύση και το λέω εγώ που δεν έχω καλές σχέσεις με το γάλα! . 
Ροδάνι πάει η γλώσσα μου όπως βλέπετε...χαίρομαι το ...μόνη ...μόνη...μόνη.. Είμαι και λίγο θυμωμένη με τον άνδρα μου γι' αυτό το ...αναθεματισμένο τσιγάρο που δεν κόβει και που χθες έβηχε κι εγώ από επάνω από το κεφάλι του έκανα τη σχετική γκρίνια...κρεβατομουρμούρα!
Δεν μπορώ τις εξαρτήσεις φίλοι μου, είναι αδιανόητο για μένα να είμαι παίγνιο σε κάτι  βλ τσιγάρο...αυτός ο πανικός που τον πιάνει όταν το πακέτο τελειώνει ή όταν δεν υπάρχει κοντά περίπτερο..αυτή η αδιανόητη αδιαφορία για την επισήμανση στο πακέτο για ότι προκαλεί αυτό το ..παλιόπραμα! 
Ουφ! τα είπα και ξεθύμανα.. γιατί χθες που του τα έψελνα..είδα σε μια στιγμή ότι δεν ..άκουγε γενικά...και ανακάλυψα με τσατίλα ότι φόρεσε τις ωτασπίδες που του έδωσε η Ολίνα!!!!!! Δηλαδή...μιλούσα σε ...τοίχο!!!
-Βρε ..του λέω...τι θα κάνω αν πάθεις κατι; πως θα ζήσω χωρίς εσένα..βρε θα βρω κανένα μικρούλη!!
- Μπα! μου λέει ..θα σε πάρω μαζί μου για παρέα!!! Δεν θα αφήνω ούτε αρσενική γάτα δίπλα σου !
Λοιπόν εδώ..μαζί σας...θα ταράξω τα τηλέφωνα..να είστε δίπλα του γιατί θα σας καλέσω να δω τι κάνετε και για να ευχαριστήσω και την Hol για τη χαρά που μου δίνει να μιλώ με όλες χωρίς να σκέπτομαι το λογαριασμό ( για μένα έγινε αυτό το πακέτο!)
Φιλάκια Αχτιδένια, πάω να κάνω και ένα κεκάκι για τα πρωινά και τα καφεδάκι..Γαστεροπλήξ ..εσένα θα πάρω τώρα!!!!!!!!

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Θα σε πάρω μαζί μου για παρέα'???
Πολύ πετυχημένο!!! Καλημέρα, Νάνσυ

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.....ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ....ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Mary Ka είπε...

Και πιτούλα κια κεκάκι, πάει πίσω το ένα κιλό. Εκτός αν είναι για παρηγοριά στον κ. Δημήτρη και τους φίλους του για τα ψάρια που...δε θα πιάσουν.

Κωνσταντίνα είπε...

Είπα να πω μια καλημέρα! Θα λείψω λίγο από την πόλη (να κάνουμε κι εμείς κανά μπανάκι) και προβλέπω να πάθω μια στέρηση χωρίς ίντερνετ. Έχει γίνει καθημερινή μου συνήθεια να σας διαβάζω...
Να περνάτε υπέροχα και θα τα ξαναπούμε....

Ελευθερία είπε...

καλημέρα γλυκειά Αχτίδα!!!!
μπορεί να μην σχολιάζω καθε φορά, αλλα δεν σημαίνει οτι δεν σε διαβάζω... πολύ όμορφες οι πετρούλες και το κουτάκι (τίποτα δεν παει χαμένο)...
όσο για το μόνη... χρειάζεται μερικές φορές...απλά να απολαμβάνεις!!!!!

να περνάς καλά... το κεκάκι μύρισε υπέροχα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΤΙΔΟΥΛΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΙΛΗΝΑΔΑ....ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΕΙΡΗΝΗ Κ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νάνσυ μου έλα..μόλις έφυγε η Μαιρούλα και κάθισα να κάνω τις βόλτες μου σ' αυτό το παιχνίδι που με κόλλησε η κόρη μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, είδατε βρε τυχερούλια ..με μένα έχετε γέλιο δωρεάν... ιδίως όταν είμαι στα κέφια μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mary Ka, τη πιτούλα την δοκίμασα, το κεκάκι ..παρέα με τη Μαιρούλα μου δεν το έκανα ακόμα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου , στο καλό να πας..άσε μας εμάς κι εμένα ιδιαιτέρως που όλο φλυαρώ..κάνε βουτιές , ξεκουράσου , κι εγώ θα ξαναφύγω τη Δευτέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου τη πίτα την έκανα το κεκάκι τώρα θα το αρχίσω..είχα καφεδάκι με τη φίλη μου και τα λέγαμε μέχρι τώρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ, τώρα ..αμέσως ..πάω να πάρω!

Ανώνυμος είπε...

Τένια απο Κέρκυρα, Αχτιδούλα μου να είσαι καλά, με μια τέτοια διάθεση ποιός άνδρας θα φύγει απο κοντά σου.Σε επιθύμησα, μπορεί να έρθω το Σεπτέμβρη!!

Τζένη είπε...

Πόσο σε ζηλεύω βρε Αχτιδούλα που βρήκες την ηρεμία σου για λίγο!!!Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!!κλαψ

Καλά να περνάς καλή μου!!!

Hfaistiwnas είπε...

Μα δεν το είχε κόψει το τσιγάρο ή έτσι θυμάμαι;;; ααα νατο κόψει!!!
Έμεινες μόνη και διασκεδάζεις!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Με το Laptop στα χέρια παίρνω τους δρόμους και τα βραχάκια για να βρω σήμα να επικοινωνήσω μαζί σας… Εσύ γύρισες στην βάση σου… και εγώ έφυγα για το εξοχικό με όλο το ασκέρι μου (παιδιά, εγγόνια, σκυλιά …)!!! Όπου και αν είσαι να περνάς όμορφα!!! Α! ξέχασα… η πετρούλα και το μπουκαλάκι… θαύμα!!! Πολλά Φιλάκια!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τένια απο κέρκυρα, έλα κορίτσι μου όποτε θέλεις, το σπίτι το ξέρεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Litsa μου...θες να σου κάνω κατάλογο απο όρκους και υποσχέσεις και σε ..θα..για να κόψει το κάπνισμα.Κάποτε το έκοψε για 1 μήνα ..μετά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τζένη , μόλις έφυγαν οι φίλες μου..
χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μόνες μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, αχχχχ! βαχχχχ! πονεμένη ιστορία αγόρι μου!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτησα φιληνάδα..γελάω που σκέπτομαι την εικόνα!!εσένα στα βραχάκια με τον υπολογιστή!!!Καλό σήμα!

stalamatia είπε...

Αχτίδα μου το τσιγάρο δεν το μπορώ,με την ανοια μη μου ρθει καπνός στη μούρη .Καλά λες για τις εξαρτήσεις! αλλά δε μου λες φιληνάδα το ίντερνετ τι είναι ;; για να σε βάλει και σένα λίγες μέρες χωρίς καν να ακουμπήσεις τα πλήκτρα και θα σε δω!Το τσιγάρο πρέπει όμως να το κόψει συμφωνώ μαζί σου.Και τα κεκάκια τι τα θες;; καλά δεν είναι που έχασες το κιλάκι σου;;; χαχαχα.

ElenaG είπε...

Βρε άστον άνθρωπο ήσυχο λέμε!!!μουρ μουρ όλη μέρα!!!! :-)

Εμενα με πήρες!!!όοοοοοοοοοοοχι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,ωραίο πράγμα η μοναξιά μανούλα!κάποιες φορές ομως!συμφωνείς φαντάζομαι!αχ αν ήμουνα κοντά σου..θα σου έκανα κάτι μασσάζ,και λεμφικό και από όλά!!καλό βράδυ μανούλα.τελείωσα στις 11 και είμ αι λίγο πτώμα..

Αναστασία είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο!