Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Απο το μπαλκονάκι ..με φάτσα τη θάλασσα!


Επέστρεψα φίλοι μου στα Φλογητά... απόλαυσα από το πρωί τον ήλιο και τη μυρωδιά της θάλασσας...
Πραγματικά κάτι τέτοιες στιγμές αισθάνομαι το πόσο απαραίτητο είναι για όλο το κόσμο να μπορεί να αναπαύει το βλέμμα του στο γαλάζιο αυτό μαγικό όνειρο που σε τραβά με νεραϊδένιο κάλεσμα στην αγκαλιά του.. Αισθάνομαι λοιπόν υποχρεωμένη στη καλό Θεό που μπορώ και το κάνω και αισθάνομαι πιστέψτε με στενάχωρα όταν ξέρω ότι πολλοί δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα για πολλούς λόγους. 
Μα σαν τη στρουθολάμηλο κι εγώ βάζω το κεφάλι μου στην άμμο μαζί με τις τύψεις μου και σαν βολεμένη δυστυχώς απολαμβάνω...
Και εκεί που σκεπτόμουν όλα αυτά και αποκοίμισα τις ενοχές μου .....ανακάλυψα με ...απελπισία ότι η ...χαζοβιόλα,  ξεχασιάρα και ε! πια  ξεμωραμένη...είχα φορέσει το μαγιό μου...ανάποδα (!!!!!!!!) και μιας και ήταν καινούργιο κρεμόντουσαν από το πλάι όλες οι σχετικές ταμπελίτσες...και εκεί λοιπόν που τα έψελνα στον Δημήτρη ( -καλάααα  βρε ! δεν με βλέπεις;;;;;;; γι' αυτό με κοιτά ο τύπος δίπλα κι εγώ νόμιζα ότι με έκανε καμάκι;;;;;) ...νάσου μια φωνούλα: 
- γειάσας...ήρθατε; η Thalassitsa.!!!! 
Φιλιά..  κακό..της εξηγώ τι μου συνέβη...και επειδή βαριόμουνα να πάω απέναντι...έκανα επιτόπου τη σχετική ...αλλαγή με κάλυμμα το φουστάνι μου! Κάτι σαν τις...9 1/2 εβδομάδες σε πιο ...ελαφριά έκδοση! Πάντως..το άλλαξα και βουτήξαμε στη θάλασσα όλοι μαζί!
Τώρα στο μπαλκονάκι μου... ο Δημήτρης απολαμβάνει το μεσημεριανό του υπνάκο, στο άλλο δωμάτιο ο παππούς μας το ίδιο για να συνέλθει από τη ταραχή που έπεσε στην αμμουδιά στη θάλασσα φαρδύς πλατύς και έγινε λέει ρεζίλι σε μια ...γιαγιά που τον γλυκοκοίταξε!!!
Το βραδάκι περιμένω την Ολίνα και τον Ηρακλή για το σχετικό τσιπουράκι με μπακαλιάρο σκορδαλιά που ετοιμάζει ο καλός μου!!! Μέχρι τη Παρασκευή εδώ θα είμαι γιατί μετά έρχονται τα ..μικρά και εξαφανίζομαι για ηρεμία στο σπίτι πίσω..μέχρι τότε..θα σας τα ζαλίζω από το μπαλονάκι μου, με το Laptop και τη θάλασσα φάτσα!

32 σχόλια:

Κωνσταντίνα είπε...

Να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε τη θάλασσα, την καλή παρέα και τα τσιπουράκια! Ανεβαίνει και η θερμοκρασία οπότε είσαστε από τους τυχερούς που είσαστε δίπλα στη θάλασσα....Καλά να περνάτε!

el.mar είπε...

Χαχα ο παππούς!!!
Καλή συνέχεια στα ωραία Αχτιδούλα μου!!!Σε φιλώ!!!

foufoula89 είπε...

ΠΕΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑ?....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...

Ερμιόνη είπε...

1-Χαχαχαχαχαχα!!! Τέλειο το σκηνικό με το ανάποδο μαγιό και το ψαλτήρι στον Δημήτρη!!
2-Ζηλεύω!!! Θέλω κι εγώ θάλασσα! Μέχρι να ξεχυθούμε κι εμείς κάνε καμιά βουτιά για μας!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου εδώ είναι μια χαρά τώρα φεύγω για τη θάλασσα!Φιλάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, κουνελάκι ..που να έβλεπες σκηνικό!!!

Dee Dee είπε...

Mia boytia kαι για μας παρακαλω :):):):)

Και λιγη σκορδαλια φυλαξτε μου :)

Φιλιαααααααα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, ε! ήταν και για γέλια..δεν έχεις άδικο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερμιόνη μου πρώτη φορά το παθαίνω..τώρα φόρεσα το άλλο μου και πάω για μπάνιο..φέυγωωωωω!

marie είπε...

Και ανάποδα που το φόραγες το μαγιό μην ανησυχείς... όλα στη μόδα είναι!!! (Τον μάτιασε η γιαγιά τον παππού σας γι'αυτό σωριάστηκε κατάχαμα... χα χα χα!) Φιλάκιαααα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου την έκανα τη σκορδαλιά , έκανα και πατατοσαλάτα και τζατζίκι..πάρε τη κουκλα και το ..κούκλο σου και έλα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marie μου ούτε εκεί να ήσουνα! Αυτό είπε κι εκείνος! Με ματιάσανεεεεε!

marie είπε...

Έτσι είναι ... άμα είσαι ομορφάντρας!!! Φιλιά!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

χαχαχα!
Δεν γελάω για την..γκάφα αλλά θυμάμαι τα χάλια μου!
Καλά να περνάτε!

Αν περισσέψει σκορδαλιά μέσα είμαι!

Φιλιά πολλά και μη ξεχάσεις μια βουτιά για μένα σε παρακαλώ!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα! Γέλιο έχετε!!! χεχεχεχε!! Δεν πειράζει, καλύτερα ανάποδα για το κακό μάτι!! Έτσι δεν λένε;; χεχε!

Tante Kiki είπε...

χαχαχα! Μην αγχώνεσαι κι η αδερφή μου το έπαθε με μια μπλούζα που ναι μεν δεν την φορούσε ανάποδα αλλά είχε ξεχάσει να βγάλει το καρτελάκι κι αυτό κρεμόταν...!!!! Καλά να περνάτε!

Ποδηλάτισσα είπε...

Χα!χα!χα! όλοι την έχουμε πατήσει… εγώ κάποτε πήγα στην δουλειά με διαφορετικά παπούτσια … ένα καφέ και ένα μαύρο!!! Να περνάς υπέροχα και τα τσίπουρα με ρέγουλα!!!

Unknown είπε...

περιγραφεις πολυ ομορφα κ μου γιναν εικονες οσα εγραψες χαχα ομορφα ηταν

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, γλυκιά μου τι κάνεις; γύρισες;μόλις πάω σπίτι τη Παρασκευή θα σε πάρω τηλέφωνο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas , φίλε μου πριν λίγο το..διαλύσαμε..βραδάκι..λέμε με τον άνδρα μου να πάμε για μια νυχτερινή βουτίτσα μα..λέω να το αφήσουμε για αύριο γιατί τώρα μιλά και λίγο το τσιπουράκι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tante Kiki, ρεζιλέξ...έγινα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτησα, εδώ γελάω εγώ γιατί ...το έχω πάθει...2 φορές...μη γελάς!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Λενα μου όταν περνώ καλά έχω πλακίτσα..τώρα μιλά και λίγο το τσιπουράκι..πάω βολτίτσα στην αμμουδιά ..έχει και συννεφιά και δεν φαίνονται τ' αστέρια!Ευχαριστώ..χαίρομαι που σε κάνω να βλέπεις όμορφες εικόνες..αστείες να πω;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!

Αναστασία είπε...

Tυχερούλα! Βλέπω ο άντρα σου σε βοηθά και μαγειρεύει!! Οστόσο θέλω να δω και μια φωτογραφία της θάλασσας από το μπαλκόνι σου. Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλό βράδυ μανούλα μου!τελείωσα αργά,θα τα ούμε αυριο.μου λείπει τόσο η θάλασσα!!!!!!!!!!!11να μου φιλήσεις τον νταντούλι μου.θα του στείλω μηνυμα ,για να μην παραπονιέται!!

Katerina είπε...

Να περνάς πάντα έτσι όμοτφα, να απολαμβάνεις την ομορφιά του τοπίου και κυρίως τη θάλασσα και την ωραία παρέα και μη σκας για το μαγιουδάκι, είναι για να μην σε πιάνει το κακό μάτι!
Φιλάκια πολλά πολλά!
Καλές βουτιές :-)

Kiki Aposeki είπε...

Θάλασσα, μυρωδιές, τέλεια παρέα και ένα ανάποδο μαγιό!!! Υπέροχο σκηνικό!!!

love2love είπε...

βρε βρε κοιτα να δεις και εγω σας ψαχνω και τις 2 και εσεις μαζι ειστε τσουπριτσες ε; αντε καλα να περασετε και βρε το εβαλες αναποδα για να μην σε ματιαζουν σιγα τωρα και εδειχνες ποσο ωραια εισαι και ετσι. φατε και μαι μπουκιτσα για μενα

fantaizi είπε...

Αχτιδουλα μου ειμαι μια χαρα.Ειμαι στην Ελουντα ηρθα απο την δευτερα να δω λιγο την αδερφη μου και φευγω σημερα.Θα σε παρω τηλπολλα φιλια καλα να περνας.

Αναστασία είπε...

Αχτίδα μου και φως, υπέροχη η πρότασή σου για τα Φλογητά, δεν θα σου αρνιόμουν και ζωγραφική στα βοτσαλάκια σου, δεν θα μπορούσα άλλωστε, μα.... δουλεύω. Κάποια μέρα όμως.........

maya =^o^= είπε...

έχεις χάρισμα στο γραπτό λόγο!!!! :)κινείς το ενδιαφέρον του αναγνώστη!!!