Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

όλα δεν μπορεί πάντα να είναι ρόδινα, έτσι;

Τα ήπιαμε χθες με την Ολίνα και τον Ηρακλή, ψήσαμε τα ..σχετικά..και κάναμε επισήμως έναρξη του καλοκαιριού για τα Φλογητά.




Πηγαίνοντας το πρωί στη μόνιμη λαϊκή που υπάρχει εδώ σας στέλνω να θαυμάσετε τα δένδρα Ροδοδάφνες που υπάρχουν εκεί και είναι φανταστικές. 
Η μέρα αν και ηλιόλουστη δεν είναι τόσο καλή, έχει πολύ αέρα που δεν μπορείς να ανοίξεις ομπρέλα κι εγώ δεν μπορώ να μείνω πια στον ήλιο λόγω του ..γνωστού προβλήματος. Και να φανταστείτε ότι κάποτε λιαζόμουν σαν σαύρα στις αμμουδιές.....
Λίγο στραβή η μέρα μου από το πρωί μιας και έχω προβλήματα με το χέρι μου που δεν πιάνει σήμερα τόσο καλά μα..εντάξει..πιστεύω ότι θα μου περάσει. Μαζεύω πέτρες και τις φέρνω στο σπίτι για να τις ...ζωγραφίσω..μα μένουν ..έτσι..εδώ και εκεί. Μελαγχολώ όταν ο άνδρας μου σχεδιάζει επόμενα καλοκαίρια και σκέπτομαι ότι ίσως του χρόνου θα είναι διαφορετικά για μένα.. 
ΛΟΙΠΟΝ...ΘΑ το φορώ το βραχιόλι στο πόδι να πάρει η ευχή ..τελικά μου αρέσει κι ας κουδουνίζει ελαφρά !
Και επειδή όλα τα στενάχωρα μου συμβαίνουν μαζί με πήρε τηλέφωνο και η κόρη μου ότι ο μικρός Δημητράκης έπεσε και έβαλε νάρθηκα , κάταγμα..δυστυχώς..οπότε δεν κρατιέμαι και αύριο επιστρέφω να τον δω από κοντά και μετά ίσως γυρίσω .. 
Η κόρη μου βέβαια με διαβεβαίωσε ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών να θρέψει ..της είπε ο ορθοπεδικός.. 
Δεν αντέχω τέτοιες αγωνίες πια βρε παιδιά, εγώ που πάντα τακτοποιούσα τα πάντα τώρα τα χάνω στα πιο μικρά προβλήματα..
Περιμένουμε φίλους σε λίγο , ο Δημήτρης μου φτιάχνει γεμιστά...Μα δεν βλέπω να κάνω μπάνιο αν δεν κόψει ο αέρας, οπότε...παρεούλα βρε τυχερούλια...θα σουλατσάρω στα μπλοκόσπιτα σας μα ίσως δεν γράψω σχόλια...ανάλογα με τη διάθεση μου.
Υπάρχει και αυτό το παιχνίδι με τη Πόλη που μου κόλλησε η κόρη μου από το facebook που με τσατίζει γιατί δεν μπορώ να αγοράσω έκταση και δεν έχω λέει πολλούς κατοίκους και δεν καταλαβαίνω όσα μου ζητά συνέχεια, και που τελειώνει η παλιοενέργεια μου συνέχεια...είμαι εγώ για τέτοια τώρα; βοηθάτε βρε παιδιά...πέστε μου τι να κάνω..
Ελπίζω να περάσετε μια όμορφη Κυριακή, φιλάκια Αχτιδένια...ήρθαν οι φίλοι μας!

31 σχόλια:

Ερωφίλη είπε...

Περαστικά στον μικρό,δεν είναι τίποτα, για τους μεγάλους ίσως να ηταν πρόβλημα,μην στενοχωριέσαι.
΄Οσο για τις φωτογραφίες που σου έστειλα, είναι ψεύτικα σκηνικά ( τοίχοι, σκάλες κ.λ.π.), για τις ανάγκες του "Νησιού" τα έφτιαξαν και μόνο στην Σπιναλόγκα που δεν είναι.
Ζηλεύω το μπαλκόνι σου!!! Σου τόχω πει ότι το έχω ερωτευτεί;

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,περασστικά μανούλα μου!!ολα θα πάνε καλά!!μου λείπετε........πολύ!!!!υπομονή.τι άλλο να κάνω

sunnefoula είπε...

περαστικά στο Δημητράκη!

Κι εδώ φυσάει πολύ, τουλάχιστο έχουμε δροσούλα :)

για να λυθεί το πρόβλημα στην πόλη σου, πείσε τους φίλους σου να ξεκινήσουν να παίζουν χιχι!

φιλιά!

stalamatia είπε...

Σήμερα έχι λίγο αέρα αλλά τουλάχιστον είναι δροσερά ,τώρα βέβαια άμα φυσάει πολύ χαλάει και τη μέρα των λουόμενων.΄

Περαστικά στο Δημητράκη τα καημενούλια όταν είναι τόσο δα μικρά και κτυπάνε τα λιώνει η ψυχή μου.Θα του περάσει αλλά εσυ γιαγιούλα άμα δεν το δεις δεν ησυχάζεις

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Αχτιδούλα από Πάρο!!
ασε..σημερα θα μας παρει ο αερας....δε βλεπω να πηγαινουμε στη θαλασσα...κατα τα αλλα περναμε καλα. Φιλοξενουμε εδω στο νησι εδω και λίγες μέρες ένα γκρουπ απο Κυπρο και δινουν παραστασεις καθε μερα..!
Περαστικα στο Δημητρακη σας!

Χριστινα

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτίδα μου γειά!!! αρχικά περαστικά στον μικρό Δημητράκι, ο ζούζουνας δεν ησυχάζει!!! Και εδώ αέρας σήμερα... τι να κάνουμε το φετινό καλοκαίρι θα είναι λίγο περίεργο!!! Καλή εβδομάδα!!!

marie είπε...

Περαστικά στον Δημητράκη και μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά, συμβαίνουν συχνά τέτοια στα παιδιά (έτσι να λαχταράμε που και που μην ησυχάσουμε και λίγο...)Και σε θέλω αισιόδοξη, απόλαυσε το φέτος και όσο για του χρόνου... κανείς μας δε μπορεί να ξέρει! Ας ελπίζουμε όμως ότι θα είναι όλα καλά, και να το πιστεύουμε, και τότε θα γίνει!!!
Να'σαι καλά και να περνάς καλά! (Το βραχιολάκι σούπερ μην το βγάλεις). Φιλάκια πολλά!!!

Astrofegia είπε...

Περαστικά στον εγγονούλη σας!
Και μην μελαγχολείτε! Να θυμάστε: Ο ήλιος πάντα λάμπει!
Φιλιά πολλά και καλή σας εβδομάδα! :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη μου νόμιζα οτι ήταν αληθινά, υπέροχη δουλειά. ξέρεις οτι ήθελα να ασχοληθώ με την σκηνογραφεία κάποτε μα ..παντρεύτηκα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη , πότε θα έρθεις...χαμένο;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sunnefoula μου έχω φίλες μα ...βαρέθηκαν να μου λένε οι καημένες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia φίλη μου.. μέσα σε 15 μέρες πήγε να πέσει απο το μπαλκόνι, έριξε τη κουζίνα επάνω του με μια κατσαρόλα λάδι ευτυχώς κρύο και τώρα έσπασε το χέρι του.Απο που να τον σώσεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστινα απο Πάρο, φαντάζομαι τι αέρα έχει...κι εδώ χθες είχε συγκροτήματα χορευτικά απο τον Έβρο..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτησα,το φετινό καλοκαίρι είναι πράγματι αλλίωτικο.Ελπίζω να είσαι καλά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Astrofegia, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου, θα μου περάσει..

OLINA M είπε...

Εχθές σχολιάζαμε τα πεδιλάκια σου και δεν πρόλαβα να σε πειράξω για τα...κουδούνια σου!
Τρελοκομείο!!!
Πάμε να κάνουμε και ένα τατουάζ με χένα,που πολύ τα ζηλεύω αλλά δεν τολμάω;Τόσα τετραγωνικά δέρμα έχει αυτή η κορμάρα,γιατί να τα αφήνω ανεκμετάλλευτα;
Όπως κατάλαβες ο Ηρακλής κατάφερε επιτέλους να κάνει τη σύνδεση με το internet.Μόνο που το άτιμο πιάνει καλά μόνο στην κρεββατοκάμαρα.Με βλέπω να τον ξαποστέλνω στο σαλόνι όλο το καλοκαίρι..!
Να μου φιλήσεις το Δημητράκη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M φίλη μου ...χαίρομαι για το ίντερνετ σου!όσο για το τατουάζ..είμαι κάτι που δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ ούτε καν ψεύτικο..ύστερα λες εμένα τρελλούτσικη!Μόλις γυρίσω θα πιούμε καφεδάκι.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Aργησα να περασω λογω εξεταστικης αλλα σημερα επανορθωνω αφηνοντας πολλες ευχες για καλη εβδομαδα.Να εισαι παντα καλα.Περαστικα στον μικρο.

Mary Ka είπε...

Αυτός ο Δημητράκης όλο και πέφτει, όλο και χτυπάει, το ματιάσαμε το μωρό! Καλά να πάει, θα θρέψει το κοκκαλάκι του, μωρούλι είναι αλλά κια σιδερένιο να είναι.

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

περαστικούλια στο μικρούλι μας, καλέ το ματιάσαμε το μωρό!!!
φόρα τα κουδουνάκια σου να ξορκίζεις το κακό!! κι άσε το Δημητράκη να του ρίχνει μοχθηρές ματιές! χιχι!!

Δημιουργία είπε...

Περαστικα στον Δημητρακη, τα παιδια γιανουνε γρηγορα.Καλη εβδομαδα να εχεις, ομορφη και δροσερη.

Ελευθερία είπε...

αχ περαστικά στο μικρούλι σας!!! δεν είναι τίποτα... 10 μερες το πολύ!!! τα παιδιά γιένουν γρήγορα....
και ειδικά όταν έχουν γύρω τους ανθρώπους που τους αγαπούν!! αν είσαι καλά!!!!!

marilia είπε...

Τι έπαθε ο Δημητράκης; Περαστικά του! Εγώ πάντα λέω πως τα παιδάκια είναι από... πλαστελίνη! Για λίγο πονούν και ξανά προς τις διαολιές τραβούν!
Το βραχιολάκι να το φοράς! Εγκρίνω! Και... συμπαρίσταμαι, φορώντας και η ίδια! Εμένα όμως δεν κουδουνίζει, γμτ! χαχαχα!

Να ομορφοπερνάτε πολύ! Φιλάκια!

Λήμνος είπε...

Ευχαριστώ για το σχόλιό σου στο blog μου.Περαστικά στον μικρό τον οποίο έχουμε γνωρίσει πολύ καλά από τα πολύ παραστατικά γραφόμενα της γιαγιάς του.
Παρακολουθώ το ιστολόγιό σου εδώ και μήνες, πάνω από χρόνο, χωρίς να έχω εγγραφεί ως αναγνώστρια. Ομολογώ πως είναι πολύ ζωντανό και φαντάζομαι πόσο ζωντανή θα είναι και η δημιουργός του.
Να είσαι καλά. Να χαίρεσαι την αγαπημένη σου οικογένεια, ιδιαίτερα την εγγονή σου την οποία είχα μαθήτρια. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα.
Καλό καλοκαίρι, χωρίς άλλα απρόοπτα. Αν και η ζωή μας συντίθεται από αλλεπάλληλα απρόοπτα...
Θα τα ξαναπούμε.

fantaizi είπε...

Καλησπερα Αχτιδουλα μου!Και εδω περνει τον κοσμο ο αερας.Τωρα σχολασα και ειμαι ψωφια και με κορτιζονη για τη μεση μου.Περαστικα στο Δημητρακι και καλη εβδομαδα.Μην σκεφτεσε αρνητικα.Πολλα φιλια

Marina είπε...

Περαστικά και δύναμη φιλενάδα!!! Στο παιχνίδι μου έπαιξες;;;

Tante Kiki είπε...

Αχτιδούλα μου...μη στενοχωριέσαι! Αν και ξέρω ότι δεν σε παρηγορεί αυτό... και η δικιά μου ανιψούλα (η μικρή 20 μηνών) μόλις πριν λίγες ημέρες έβγαλε το γύψο (όταν βρεθήκαμε ήταν με το πόδι στο γύψο) αλλά τώρα όλα καλά. Το ίδιο θα γίνει με τον Δημητράκη σας... περαστικά του και το τελευταίο να είναι.
Όσο για σένα υπομονή... μήπως ένας αγώνας δεν είναι η ζωή αλλά έχει πάντα και τα καλά της. Όταν έρχονται τα δύσκολα όλα μαζί... όλα μαζί φεύγουν κι έρχονται χαρές! Πολλά φιλιά!

Ρένα είπε...

Περαστικά στο Δημητράκη!!!Και μένα ο μικρούλης μου είχε ραγίσει το ποδαράκι του γιατί είχε πέσει απο την αλλαξιέρα !ευτυχώς πέρασε !δεν τα προλαβαίνεις με τίποτα τα πιτσιρίκια!!!!Καλή εβδομάδα!!!

Αγγελικη Ν είπε...

Και βέβαια μπορεί να είναι όλα ρόδινα, όταν έχεις ένα μαγικό ραβδάκι με χρυσόσκονη και τα κάνεις όλα να γίνονται ρόδινα! Προσοχή να έχεις πάντα παρακαταθήκη χρυσόσκονης!
Σιδερένιος ο Δημητράκης! Και εσύ όπως είπαμε: έχε παρακαταθήκη χρυσόσκονης!
Οι φωτογραφίες τέλειες!

PiciFriki είπε...

καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια!

Εφη είπε...

Ατσα!!! Αχτιδούλα και cityville????χαχαχαχα!!!
Θα σου στείλω αίτημα φιλίας...χχαχαχα!!!
Οσο για τα άλλα μην στεναχωριέσαι!!!Ολα περαστικά είναι και ακόμα και τα πιο δύσκολα με καλή διάθεση γίνονται ευκολότερα καλή μου!