Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Φθινοπωρινή μέρα; κάπως έτσι....


Βρεθήκαμε πάλι από το πρωί στο ίδιο με χθες μέρος για να πάρω το ξεχασμένο μου κινητό που μου είναι απαραίτητο όχι επειδή είμαι κολλημένη με το κινητό μου μα επειδή είναι κάτι σαν ατζέντα με στοιχεία απαραίτητα μέσα του. 
Η μέρα ήταν διαφορετική, φθινοπωρινή θα έλεγα παρόλα αυτά πιστέψτε με ήταν υπέροχη. Οι δρόμοι ήταν άδειοι, ψυχή, αισθανθήκαμε σαν μέρος της φανταστικής ταινίας εκείνης που οι άνθρωποι είχαν εξαφανιστεί..
Αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα στο υπέροχο πλακόστρωτο δρόμο με τους φοίνικες που είναι λίγο πιο πέρα από μας και οδηγεί στην ακτή του Διόνυσου. Εκείνος ,εγώ και η Κλώντη που την αφήσαμε ελεύθερη χωρίς το λουρί της και ήταν ευτυχισμένη να χοροπηδάει δίπλα μας στο έρημο δρομάκι. Τα μπαράκια ακόμα κλειστά, απλά τα μαζεμένα έπιπλα τους έδειχναν ότι σε λίγο καιρό αυτός ο δρόμος θα μεταμορφωθεί σε ένα πανηγύρι ζωής και νεανικής διασκέδασης..
Όταν φθάσαμε στο τέρμα γυρίσαμε από την αμμουδιά, άκρη άκρη στη θάλασσα που είχε γκρίζο χρώμα κλεμμένο από τον ουρανό. Το αεράκι μας έκανε να σφίγγουμε τα ρούχα επάνω μας και να περπατάμε αγκαλιασμένοι γιατί.. κρυώναμε .
Η Κλώντη γάβγιζε στο κύμα και τραβιώτανε πηδώντας όταν την έβρεχε τις πατούσες της, θαρραλέο σκυλάκι !. Γυρίσαμε σπίτι και φάγαμε το φαγητό μας που φέραμε μαζί μας και ήταν σχετικό με την όψη της ημέρας αυτής..φασολάδα και τα ..σχετικά που φροντίζω να έχω πάντα στο ψυγείο ακόμα και εδώ. Βλέπετε έχω τη συνήθεια να φτιάχνω σαλάτες και να τις έχω σε τάπερ και έκανα το ίδιο και για το εξοχικό εδώ.
Γυρίσαμε νωρίς το απόγευμα αφού είχα μια συνάντηση με μια πελάτισσα που δεν μου ..επέτρεψε να της πω "όχι". Είναι πολύ συγκινητική η σχέση που έχω με τις περισσότερες ακόμα , εντελώς φιλικές αν και τις περισσότερες φορές δεν θυμάμαι τα ονόματα τους απλά αναγνωρίζω πρόσωπα. 
Αύριο αρχίζουν τα ραντεβού μας με γιατρούς και..έχω τη σχετική αγωνία..όπως ακριβώς η φθινοπωρινή εικόνα της σημερινής ημέρας.. Μα ακόμα και έτσι..λίγο σκοτεινή και υγρή ..ήταν όμορφη για μας και ελπίζω το ίδιο και το θέμα που με απασχολεί.
Φιλάκια Αχτιδένια σε σας.. τη παρέα μου.. τη συντροφιά μου στο..καναπέ στα καλά και τα κακά..

22 σχόλια:

Άννα είπε...

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Η αγωνία σου είναι δικαιολογημένη αλλά σε λίγο ούτε που θα τα θυμάσαι. Φιλάκια πολλά.

OLINA M είπε...

Είπαμε!
Πάμε, τελειώνουμε σβέλτα με τους γιατρούς,τους σκάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ (παρέα με τα ευρουλάκια που θα μας ζητήσουν) και την κάνουμε για το εξοχικό!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Αμέτρητα φιλάκια από όλους μας!

Ανώνυμος είπε...

Αχ ανώνυμη γλυκιά μου κοπέλα με την άστοργη μητέρα! Η άστοργη μητέρα σου σου έκανε ένα δώρο! Σε έκανε καλή και στοργική μητέρα για τα δικά σου τα παιδάκια, ό,τι σου έλειψε θα το έχουν πολλάπλό τα παιδάκια σου! Έτσι, λοιπόν, μέσω αυτής εσύ είσαι πολύ παραπάνω από ωστή! Ο Θεός μαζί μας!

Κωνσταντίνα είπε...

Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το θέμα υγείας του κ. Δημήτρη και γεροί και ξένοιαστοι να ξεκινήσετε τις διακοπούλες σας.
Θα σας σκεφτόμαστε...

Hfaistiwnas είπε...

Μην έχεις αγωνία! Να πάτε με καλή ψυχολογία!!!
Ήρεμη η μέρα αλλά κρύο πολύ εδώ..
Φασολάδα!! Καλά κάνατε! Μου θύμισε Χειμώνα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα μου σ' ευχαριστώ, το ξέρω..ίσως αγωνιώ άδικα..μα είναι φυσικό. έτσι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M μου με καταλαβαίνεις.. μακάρι να ήμουνα εγώ και όχι εκείνος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος συγνώμη μα δεν καταλαβαίνω που απευθύνεται το σχόλιο σας, αν είναι για μένα λάθος καταλάβατε, είχα τη πιο γλυκιά μητέρα του κόσμου , αν τα λέτε μέσω του μπλοκ μου σε άλλη δεν είστε ευγενική και αν είστε, λίγο θρήσκα θα ξέρετε τη φράση: μη κρίνετε για να μη κριθείτε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου είμαι σίγουρη οτι έτσι θα γίνει μα ..πρέπει κάπου να πω αυτό που αισθάνομαι και ..τα τραβάτε εσείς.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, ίστεψε με δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για αυτή τη μέρα!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,μαμούλα μου καλησπέρα με συγκίνησε αυτό που διάβασα,να μου φιλήσεις το κλωντούλι και τον ντάντη μου

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη,χθες μου έλειψες, σημασία δεν έχει αν είμαι η μαμά β΄σημασία έχει οτι σ' αγαπώ σαν μαμά φίλη σου.

Ποδηλάτισσα είπε...

'Ολα καλά θα πάνε καλή... και μετά πάλι βολτούλες στα Φλογητά!!! Πολλά φιλάκια σε Σένα, στον Δημητράκη σου αντέ και στην Κλώντη!!! Η Παναγιά η Γιάτρισσα Μαζί σας!!!!!

ElenaG είπε...

Καλεεεε!! δε σε προλαβαίνω πια!!!!
Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε!
Φιλώ σας xxxx

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα μου. Πέρασα να σου πω ένα καλησπέρα και να σου πω ότι όλα να δεις που θα πάνε καλά. Να ξέρεις ότι υπάρχει πολύς κόσμος που σας σκέφτεται και είναι μαζί σας. Φιλιά και καλό βράδυ και σε σένα και στον κύριο Δημήτρη.

Marina είπε...

Η βροχή είναι γούρικη!!! Καλή επιτυχία και θάρρος!

Dee Dee είπε...

αχτιδουλα μου ζηλεψα πολυ τη βολτα σας στο ερημο δρομακι με τους φοινικες!!! Τρελλαινομαι για τετοιους περιπατους!

Καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Ολα θα ειναι μια χαρα, θα δεις :)

Καλημεραααα

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ολα καλα θα πανε με τους γιατρους!!

ολα καλα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου δικαίως μπερδεύτηκες! Εγώ φταίω! Αναφερόμουν στην κοπέλα που στην προπροηγούμενη ανάρτηση ( htp://www.blogger.com/comment.g?blogID=3740410136126075522&postID=7441975742847930960 ) μας προβλημάτισε με τη στενοχώρια της για τη μητέρα που δε της προσέφερε ποτέ στοργή και προστασία! Και με τη στενοχώρια της αυτή στενοχώρησε κι εμάς και μας προβλημάτισε πολύ!

Maria B. είπε...

εύχομαι ότι καλύτερο για αύριο !!!
περιμένουμε νεωτερα !

φιλια πολλά πολλά

Καλλιόπη είπε...

Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρη δηλαδή. Προσωπικά δεν τους μπορώ καθόλου τους γιατρούς αλλά τι να κάνουμε που είναι απαραίτητοι κάποιες φορές. Θα περάσει κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία στο χρόνο σε αυτό το άρθρο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα δείτε όλα στην καρδιά του κέντρου. Υπάρχει κάποια ισχύ, αλλά εγώ θα κρατήσει μέχρι τη γνώμη μου να το αναλύσουμε περαιτέρω. Καλό το άρθρο, χάρη και θέλουμε περισσότερα! Προστέθηκε στο FeedBurner, καθώς