Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Πέρασα όμορφα και σας ευχαριστώ!

Να ευχαριστήσω κατ' αρχάς για τα ...176 μέιλ που έλαβα χθες από εσάς!! Περάσατε και τη γιορτή μου ..ναι βρε σκασμένα...μπήκα στα 59.... του χρόνου στα 60 θα σας κάνω πάρτι..
Ευχαριστώ και την γλυκιά μου Ρούλα Γκιαγκοπούλου δημοσιογράφο του " Έθνους"για όσα έγραψε για τις φιλίες μας στο διαδίκτυο και για μένα προσωπικά και το ..μπλοκόσπιτο μου στη χθεσινή δημοσίευση της συνέντευξης μας .

Λοιπόν χθες πέρασα υπέροχα σε...γκαράζ πάρτι ..του έδωσα όπως καταλαβαίνετε την ονομασία και είπαν ότι θα το καθιερώσουν για κάθε χρόνο τέτοια μέρα με ...αυτό το όνομα! Είναι το συνεργείο τοποθέτησης αερίου σε αυτοκίνητα που μας έβαλαν το αέριο πριν λίγους μήνες . Ο Κώστας και η Κατερίνα, ένα όμορφο και πολύ δημιουργικό ζευγάρι, μορφωμένο και με πολλά όνειρα που μας αγάπησαν τους αγαπήσαμε και κάνανε ένα κάλεσμα για ... πάρτι στο συνεργείο τους σε όλους τους πελάτες τους!!!!
Αρχίσαμε την έξοδο μας από τα κάστρα της Θεσσαλονίκης για αλλαγή τοπίου!




Βγήκαμε στο περιφερειακό και πήραμε το δρόμο του Κιλκίς για την Λητή. Φθάσαμε γύρω στις 11 πμ και μας υποδέχθηκαν με αγκαλιές ..


Τα τραπεζάκια μας ανάμεσα στα λάστιχα και τα αυτοκίνητα πήρανε τη θέση τους κι εμείς φροντίσαμε για το καφεδάκι ..σαν στο σπίτι μας, οι καλεσμένοι τους άρχισαν να έρχονται ενώ συγχρόνως ο ..εορταζόμενος δεχότανε και πελάτες!



Ο Δημήτρης θαυμάζει τη καινούργια συσκευή για μπύρα που έβαλαν. Δόξα το Θεό που δεν πίνει..διαφορετικά με έβλεπα με τέτοιο στη κουζίνα μας!


Η ψησταριά άρχισε τιμητικά με τα σουτζουκάκια του άνδρα μου και συνεχίστηκε με ένα σωρό ...διαιτητικά εδέσματα.Τους έφερε και από το τουρσί του, τις πιπεριές γεμιστές του που έγιναν ανάρπαστες.

Οι καλεσμένοι τους πελάτες έγιναν φίλοι μας, κουβεντιάζαμε, γελάσαμε, προσπάθησαν να μας πείσουνε να αγοράσουμε στο Μελισσοχώρι κτήμα, ανταλλάξαμε και ..συνταγές με μία κυρία διδασκάλισσα που μόλις βγήκε και στη σύνταξη..( έσκισε η τούρτα καρυδόπιτα , κρίμα που δεν την φωτογράφισα)


Ε! παιδιά..έγινα σήμερα 59...δικαιούμαι σουβλάκι!


Με την Λία γίναμε φίλες, μένει στο Μελισσοχώρι και προσπαθούσε να με κάνει γειτόνισσα της.


Περιττό να σας πω ότι όποιος ερχότανε να βάλει αέριο  έπαιρνε και ένα σουβλάκι και μπύρα...4 μποτίλιες μπύρα αλλάξανε!
Όποιος θέλει καφέ μετά από το φαγοπότι το κάνει ..μόνος του!


Αποχαιρετήσαμε, αλλάξαμε τηλέφωνα και διευθύνσεις με ένα σωρό κόσμο,  υποσχέθηκα γλυκάκι  και πήραμε  το δρόμο της επιστροφής το απογευματάκι.


Μια στάση στα εγγόνια μας για ένα ακόμα καφέ και..σπίτι! Η ζέστη πολύ και αύριο λέω να τολμήσω μια βουτιά στη θάλασσα. Πέρασα όμορφα τα γενέθλια μου και σας ευχαριστώ για την ..συνεισφορά σας σε αυτό. Σας εύχομαι καλή Κυριακή, πάω να κάνω τα ντολμαδάκια μου.

31 σχόλια:

...irida... είπε...

kαλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!

fantaizi είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!

moments collector είπε...

καλημέραααα....μπράβο που περάσατε καλά....να είστε πολύχρονη και πάντα γελαστή όπως στις φωτογραφίες....φιλιά πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλημέρα μανούλα μου!!!περάσατε όμορφα βλέπω!!τέλεια .μακάρι να είχαμε πάντα μαζί μας αξιόλογους και καλούς ανθρώπους.....φιλιά μανούλα μου..κάνε και για εμένα βουτιά!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Γκαράζ πάρτυ! Πάντως πρωτότυπος τρόπος για να περάσετε τα γενέθλιά σας! Διάβασα και στο Έθνος το ρεπορτάζ. Τελικά κάτι καλό μπορεί να βγει και από το ίντερνετ (αν και θέλει προσοχή)....καλή θέληση να υπάρχει.

Mary Ka είπε...

Το ότι θα περνούσατε όμορφα είναι δεδομένο, το ότι θα κάνατε φιλίες το ίδιο, το ότι θα ανταλλάσσατε συνταγές επίσης, το ότι θα εκτιμούντο δεόντως τα σουτζουκάκια του κ. Δημήτρη το αυτόν.
Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι η διαφορετικότητα της κάθε μέρας, η όρεξη για δράση που έχετε και οι πολλοί-πολλοί φίλοι.
Μήπως να πολιτευτείτε στις επόμενες εκλογές? Θα σας έβλεπα περιφερειάρχη!

Thalassenia είπε...

Τέτοια που είσαι πώς να μη σε αγαπάμε!!!!!!
Όταν άνοιξα το blog μου-άσχετη τότε- ήσουν από τους πρώτους που άρχισα να βλέπω, εξ΄αιτίας του "Έγινα 57!Ε!και.."
Χαίρομαι που έγινε 59 και εύχομαι σε πολύ μεγαλύτερα νούμερα, να είσαι εδώ και να "διδάσκεις"
Και του χρόνου γλυκιά αχτίδα!!!

Φιλιά θαλασσένια πολλά πολλά.

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα! Όμορφα!! Τέτοιο πάρτι πρώτη φορά ακούω! χαχαα! Να ξανακάνουμε! εχεχεχε!
Χρόνια πολλά και πάλι!

anthivolon είπε...

Πρωτότυπο πάρτυ.....αλλά τι λέω....εμείς οι Μακεδόνες έτσι είμαστε.....ανοιχτοί για παρέα, φιλοξενία, γλέντι, διασκέδαση....από το τίποτα στήνουμε κατάσταση και περνάμε όμορφα!!!
Τα φιλιά μου, κάνε και για μένα καμιά βουτιά στα Φλογητά!!
Πεθύμησα αυτά τα μέρη και όλους εσάς εκεί πάνω!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida... από τα Φλογητά γλυκιά μου, σας στέλνω φιλάκια!Καλημέρα όλη μέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi μου ευχαριστώ, πέρασα καλά γιατί είχα και καλή παρέαΤώρα είμαι στο μπαλκονάκι μου στα Φλογητά με την φίλη μου την Ολίνα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nandia μου αν σε λένε Κωνσταντίνα Χρόνια σου πολλά είσαι μάλλον απο αυτές που ξέχασα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου είμαι στο ..μπαλκονάκι μου στα Φλογητά, χαζεύω τη θάλασσα, έχω παρέα την Ολίνα και την οικογένεια της και...ζούλευεεεεεε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου Χρόνια σου Πολλά, να έχεις ότι επιθυμείς!Ευχαριστώ γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mary Ka ευχαριστώ φίλη μου, να πολιτευτώ;;;;ΠΟΤΕ, δεν είμαι ψεύτρα, πρώτον απο όλα και δεύτερο .δεν κάνω εγώ για τέτοια, εγώ θέλω φίλους να με αγαπούν χωρίς συμφέρον..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassenia, αχ! γλυκιά μου με συγκινείς, έχω ακόμα μπροστά μου τα υπέροχα μάτια σου που όταν τα αντίκρυσα μου θύμισαν κάτι που αγαπώ..τη θάλασσα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου ήταν πολύ όμορφα, φιλικά και απλά.. ότι αγαπώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, σωστά τα λες φιληνάδα, πότε θα έρθετε πάλι; δεν επιθύμησες την πατρίδα!

sunnefoula είπε...

Καλημέρα!αν και καθυστερημένα εύχομαι χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία! :)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Kαι του χρόνου Αχτίδα μου να είσαι καλά και να περάσεις τόσο όμορφα:))

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sunnefoula ευχαριστώ γλυκιά μου, είμαι καθισμένη στο μπαλκονάκι μου στα Φλογητά μπροστα απο μία καταγάλανη θάλασσα...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ μου ελπίζω να πήρες τη κάρτα που σου έστειλα..ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

stalamatia είπε...

Πάντα τέτοια Αχτίδα ,να είσαι καλά.

foufoula89 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ...(ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ...)ΚΑΙ ΠΑΛ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 2Ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠ...ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....

Marina είπε...

Πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!
Επίσης ξετρελάθηκα από τις φωτογραφίες της διαδρομής! Κάθε φορά που το κάνεις μου έρχονται στο μυαλό αγαπημένες εικόνες! Όσο για το πάρτι...αυτό είναι που αγάπησα στη Μακεδονία: τη ζεστασιά, την καλοσύνη και τον τρόπο που ξέρουν να γλεντούν με κάθε ευκαιρία, με κάθε τρόπο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!!!ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΝΖΟΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΧ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ....ΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΤΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ...ΧΑΧΑ.ΕΙΡΗΝΗ Κ.

Maria Tzirita είπε...

Γλυκιά μου, συγχώρεσέ με που ξέχασα να σου ευχηθώ χθες που μιλήσαμε... Με καταλαβαίνεις, ήμουν τρελαμένη! Έστω και καθυστερημένα σου στέλνω ζεστές από καρδιάς ευχές κι επιφυλάσσομαι σε δυο βδομάδες για τις αγκαλιές και τα φιλιά! Σ'αγαπώ πολύ, να σε χαιρόμαστε!

Μarion, είπε...

Χρόνια πολλά Αχτιδα. Χιλιόχρονη και πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Φιλιά πολλά

Ποδηλάτισσα είπε...

Να περνάς πάντα τόσο όμορφα!!! Καλή εβδομάδα!!!!

Ειρηνη Σ είπε...

παντα τετοια