Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ας ελπίσουμε σε μια καλή εβδομάδα!

Ο ήλιος στόλισε την Κυριακή τη γιορτή της ημέρας κι εμείς που αλλού ..στα Φλογητά πάλι ( ξέρω..σας ζάλισα..) , φάγαμε και το πρώτο παγωτό μας και δεχθήκαμε και την επίσκεψη της συννυφάδας μου και του αγαπημένου μου κουνιάδου με τα 2 από τα εγγόνια τους, τα διδυμάκια. 


Ο κόσμος άρχισε δειλά να γεμίζει τη παραλία φίλοι μου , έκαναν και μπάνιο.. μπουρρρρρρ! Όσο για τον άνδρα μου ..έγινε φαίνεται γνωστό οτι αγοράζει ότι του δείχνουν  και σε μια στιγμή που πήγε τη Κλώντη βόλτα και τον είδα από το μπαλκόνι να μιλά σε ένα .. μελαψό πωλητή.. το κατάλαβα κι εγώ πλήρως!


Δεν του έφτανε το ένα..ήθελε και ροζ! Του είπε λέει..ότι φέρνει γούρι!!! ( και το ..έχαψε!!)


Προηγουμένως του είχαν πουλήσει ένας Κινέζος...μια πιατέλα, ένα μαχαίρι που δεν έκοβε ούτε τη πατάτα, ένα πριόνι, κατσαβίδια, κρεμαστάρια , σύρμα χοντρό και ένα αναπτήρα για το αέριο!!!! Αδιόρθωτος !
Το αποκορύφωμα δυστυχώς από το ... γούρι του βραχιολιού ... μόλις γυρίσαμε ανακάλυψα ότι ξέχασα το κινητό μου.. οπότε αύριο πρέπει να ξαναπάω γιατί εκεί έχω τα..πάντα.. αχ! αχ! αχ!
Καλή εβδομάδα φίλοι μου , εμείς έχουμε να αρχίσουμε τις εξετάσεις στους γιατρούς στον άνδρα μου οπότε...ας ελπίσουμε να είναι καλή... και γιατί να μην είναι δηλαδή! Όχι!!! ΔΕΝ την  βλέπω με άσχημη ματιά , με ξέρετε εμένα..αυτά τα αντιμετωπίζουμε  ήρεμα.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@Αχτίδα,χαίρομαι μανούλα μου που σου έκανε δωράκι ο νταντούλις μου..όπως πάντα!με γειά!καλά απο γούρι τιποτα άλλο ε?καλή εβδομάδα μανούλα μου και καλό βράδυ!όλα θα πάνε καλά!σας φιλώ

friendly είπε...

Καλή τύχη Αχτιδούλα με τις εξετάσεις, όμως όλα θα πάνε καλά, σκεπτόμαστε πάντα θετικά. Εγώ τελείωσα με την δήλωση, την κατέθεσα μόνη μου ηλεκτρονικά!!!Αύριο ξεκινά άλλη εβδομάδα [Σκάρλετ], όλα θα πάνε καλά....Καληνύχτα Αχτιδούλα

Thalassitsa είπε...

Αχτιδούλα μου, πολύ όμορφα τα βραχιολάκια! μεγιαααα! Να πάνε όλα τέλεια με τις εξετάσεις και την εγχειρισούλα και μετά να περάσετε ένα ξένιαστο καλοκαίρι!!! φιλάκια πολλα πολλά!

Hfaistiwnas είπε...

χεχεεχε Δεν πειράζει χαλάλι του τα ψώνια!! Μήπως το ξέχασες ασυνείδητα επειδή θες να πηγαίνεις εκεί;;; χεχεχε!
Καλή εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου έσκασα που ξέχασα το κινητό μου..αναγκαστικά πάω πάλι, χάλασε όλο το πρόγραμμα μου , μα ξέρεις οτι έχω τα πάντα εκεί μέσα..είναι σαν ατζέντα για μένα..Όσο για τον ..Ντάντη σου ξέρεις καλά τι ..αγοράζει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ friendly, είμαι αγχωμένη είναι αλήθεια, καλύτερα να ήταν σε μένα όλα αυτά παρά σε εκείνον..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassitsa, αν σου πω οτι χθες για σένα συζητούσαμε; με ρωτούσε ο άνδρας μου πότε θα έρθεις για ..διακοπές στα Φλογητά στη μαμά σου για να κάνουμε παρέα..Εχεις να φας μακαρονάδες...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου ..άστα ..είμαι σκασμένη, αναβάλαμε ένα ραντεβού με γιατρό για να πάμε πίσω .όμως το κινητό μου είναι κατα κάποιο τρόπο αντζέντα, έχω τα πάντα μέσα και σκέπτομαι τώρα τι θα γίνει αν το χάσω!!Πρέπει να αντιγράψω ταπάντα απο μέσα, το πήρα απόφαση.

Hfaistiwnas είπε...

Υπάρχουν προγράμματα για κινητά που αντιγράφουν τα πάντα!!!
Να το κάνεις!

Άννα είπε...

Αχτίδα μου με υγεία τα βραχιολάκια σου. Είναι πολύ όμορφα και είναι πολύ γλυκό που σου παίρνει πραγματάκια. Να σου πω δε, για να γελάσεις ότι και ο πατέρας μου αγόραζε τα πάντα μέχρι έφερε της μάνας μου μία αλυσίδα "χρυσή" ασήκωτη, από ένα πλανόδιο αγορασμένη και ήταν... αλυσίδα ποδηλάτου βαμμένη χρυσή. Τι άλλο να πω!!! Φιλάκια πολλά

Mary Ka είπε...

Καλέ αντί να λες τι σύζυγο έχεις που σου φέρνει δωράκια, που σε σκέφτεται, παραπονιέσαι? Αχ, να σε άκουγαν κάποιες που ξέρω...
Οχι εγώ, τον έδιωξα και ησύχασα.

moments collector είπε...

θα είναι μια περιπέτεια η ζωή με τον κύριο Δημήτρη...δεν ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να αγοράσει στη συνέχεια...μπράβο του!!μου αρέσει...όσο για τις εξετάσεις...όλα καλά!

Ξανθή είπε...

Καλή βδομάδα και καλά αποτελέσματα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα μου.....και όλα καλά θα πάνε με τις εξετάσεις του Δημήτρη σου!!!
Πολλά φιλιά και χαμόγελα,
Χριστίνα από Κατερίνη

love2love είπε...

να εισια καλα γερη δυνατη και δεν πειραζει ας ζησει και ενας πωλητης απο μας

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΧΤΙΔΑ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!
ΦΙΛΙΑ

Maria Tzirita είπε...

Καλή βδομάδα Αχτίδα μου κι εμενα μου λείψατε πολύ, στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν φέτος στην έκθεση.... Σου έχω όμως εκπληξούλα, κάτι ακούγεται ότι θα κάνω παρουσίαση πάνω στις 21 του μήνα! Μόλις το ξέρω σίγουρα θα σου πω! Ας ελπίσουμε να γίνει! Φιλάκια πολλά!

el.mar είπε...

Όλα μια χαρά θα πάνε!!!
Μεγειά τα βραχιολάκια....Καλή εβδομάδα!!!Φιλιά!!!!!!

Maria B. είπε...

Θα δείς που θα είναι όλα περαστικά και θα περασουν πολύ γρήροτα !!


καλή βδομάδα και στους δυό σας !!

Πόπη είπε...

Όλα θα πάνε καλά !!!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!
Για πες το και συ...
Όλα θα πάνε καλά !!!
Έτσι μπράβοοο !!!

Με γεια τα βραχιολάκια, ωραία φαίνονται.

Με συγκίνησες με τη χθεσινή σου ανάρτηση, για τη μανούλα σου. Γερή να είσαι να τη θυμάσαι και να την μνημονεύεις. Ήταν τυχερή που σε είχε κόρη της......

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, πως γίνεται αυτό όμως; όταν πήγα στο Γερμανό αντιγράφει μόνο τη κάρτα όχι τα άλλα όπως θυμάμαι όταν άλλαξα αυτό το κινητό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα μου σε πληροφορώ οτι ..ΚΑΙ αυτό το έκανε κάποτε!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mary Ka, δεν διαμαρτύρομαι γι' αυτό φίλη μου καλή αλλά που αγοράζει τα ΠΑΝΤΑ..του πουλούνε οτιδήποτε.. τον δικό σου αν σε έσκασε..καλά τον έκανες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nandia, περιπέτεια λέιιι, και τι περιπέτεια..υπέροχη..ανησυχώ είναι αλήθεια, ανησυχώ πολύ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή μου σ' ευχαριστώ, σήμερα στο εξοχικό έτρωγε τη ..μαρμελάδα κυδώνι σου για ..γλυκό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love κορίτσι μου..να ζήσει ένας καλά..να ζήσουνε πολλοί όμως; έχω μαζέψει ένα σωρό μικροπράγματα που τα περισσότερα τα χαρίζει μετά.Σήμερα αγόρασε φακό με ..δυναμό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, φίλη μου το είδα το μπλοκ..υπέροχο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Tzirita, 21;..τα γεννέθλια μου!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar , γίνονται και ..κολιέ!Σήμερα το φόρεσα για να χαρεί!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria B.μακάρι, έχω τη σχετική αγωνία..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου μακάρι να σε είχα σε..κασέτα να μου το λες αύριο!

Rena είπε...

Αχτίδα το καλοκαίρι που οι παραλίες γεμίζουν από μελαμψούς κυρίους που πουλάνε πραγματάκια σε βλέπω να γεμίζεις ντουλάπες χα χα...
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Marina είπε...

Άσε τον να κάνει το κέφι του! Σε αγαπάει μωρέ και θέλει όλο δωράκια να σου κάνει!!!
Εύχομαι τα καλύτερα γι'αυτή την εβδομάδα και για όλη σας τη ζωή!

Hfaistiwnas είπε...

Ανάλογα τη μάρκα κινητού που έχεις μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή και το κατάλληλο πρόγραμμα για να κάνεις τη δουλειά σου!!! Τι κινητό έχεις?