Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Είπα να την βγάλω στο καναπέ...μα δεν με θέλει το σπίτι βρε παιδί μου!

Βροχούλα...απογευματάκι σπίτι μόνη μιας και έστειλα τον Δημήτρη μου στην Ειρήνη μας..κι εγώ τι άλλο; Μαζί σας! ... Έφτιαξα το καφεδάκι μου βολεύτηκα στο καναπέ μου, προτίμησα το Laptop για να είμαι εδώ και να βλέπω από την μπαλκονόπορτα τη βροχή να πέφτει επάνω στη κληματαριά μας.
Μη με μαρτυρήσετε..έχω πάρει κοντά μου και λίγα κομματάκια κουβερτούρα που μου αρέσει τρομερά και τα μασουλώ να ανέβει περισσότερο το.. λίμπιντο μου!!!


Χαζεύω και στη τηλεόραση πότε πότε αν και την έχω στο .. βουβό.  Βλέπω και τους Άγγλους πολίτες που ετοιμάζονται σαν τρελοί ( βρε..καημός μεγάλος!) για το γάμο της χρονιάς τους και νοιώθω ..προσβεβλημένη που δεν μου έστειλαν πρόσκληση καλέ!


Μπα... δεν βαριέσαι..ας μη κάνω έξοδα... πρέπει να πληρώσω την Τρόικα.. Άσε που θα έπρεπε να φτιάξω και καπέλο κατάλληλο.. έχω ένα από τζιν..το αγαπημένο μου.. κάπου 5-6 χρόνια! Θα του μοστράρω επάνω και κάτι λουλούδια που έχω από μπομπονιέρες και θα γίνει μοντελάκι!  Είδα μια γιαγιά που .. κατασκήνωσε έξω από το παλάτι για να μη χάσει λέει την έξοδο της άμαξας..  μία άλλη που κάνει απεργία πείνας για να πάρει πρόσκληση


Είδα στις ειδήσεις και ένα παππού που έκανε την βρετανική σημαία φανελάκι, βρακάκι και καπέλο και τι να πω..μες στη τρελή χαρά ο γλυκός μου, φαντάζομαι ότι η Ελισάβετ θα του κάνει δώρο σύνταξη γι' αυτό χαίρεται!
Τώρα θα σας πω και τον καημό μου...Έβαλα κάπου τα γυαλιά μου και δεν ξέρω ..δεν θυμάμαι που τα έβαλα και σήμερα όλο το πρωί τρέχαμε σε οφθαλμίατρο και οπτικά για να μου φτιάξουν επειγόντως ένα ζευγάρι. 
Πως το παθαίνω αυτό;  ...βάζω κάτι σε κάποιο μέρος για να το...θυμάμαι ( τρομάρα μου!) και... ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ! Θα μου πείτε...εμ! φυσιολογικό για την ηλικία μου όμως αν συνεχίσω έτσι θα πρέπει να γεμίσω τους τοίχους με αυτοκόλλητα και..υπενθυμίσεις. 
Μία φορά είχα βάλει όλες τις ομπρέλες σε ένα μέρος για να τις έχω μαζί , τις ξέχασα και επί ένα χρόνο δεν είχα ομπρέλα!

ΣΤΟΠ  η ανάρτηση ..με φώναξε στο κινητό ο Δημήτρης μου να πάμε για καφεδάκι..φιλάκια..πάω να μη φωνάζει και ..επιστρέφω για συνέχεια!

Νάμαι..γύρισα..πήγαμε στο COSMOS, βολταρίσαμε, χαζεύαμε τις βιτρίνες, πήραμε το καφεδάκι μας κάπου μέσα και.. νάμαστε πίσω! Άδειο σχετικά το εμπορικό κέντρο δείχνει τη διάθεση του κόσμου δυστυχώς!
Έκανα και κρεμούλες μόλις γύρισα για τους άνδρες του σπιτιού και λέω τώρα να σερφάρω στα μπλοκόσπιτα σας για κανένα κέρασμα στις κουζίνες σας και λίγα σχόλια! 
Φιλάκια Αχτιδένια σε όλους!

42 σχόλια:

Ερωφίλη είπε...

Εγώ πάλι πετώ την Παρασκευή για Αγγλία!Ράφτηκα για την περίσταση και είμαι πανέτοιμη.Δώρο δεν πρόλαβα να αγοράσω αλλά έχω(κληρονομιά από τη γιαγιά μου) ένα δοχείο νυκτός από πορσελάνη ζωγραφισμένο στο χέρι και σκέφτομαι να το δώσω στους νεόνυμφους! Πιστεύω να τους αρέσει και να το χρησιμοποιήσουν. Τους φαντάζεσαι; Πάντως κερνώ ρακή για απόψε με τα σχετικά της (μπινελίκια τα λέμε στην Κρήτη)!!! Μόλις γύρισα κι εγώ από το καθημερινό περπάτημα και είμαι τέζα.

Ανώνυμος είπε...

@Αχτίδα,μανούλα μου!εντάξει κάλέ θα κάνω ανάρτηση!φιλάκια σας αγαπώ!!!!!!!!!!!!!!!

Thalassitsa είπε...

Αχτιδούλα μου, λίγο καθυστερημένα, αλλά Χρονια Πολλά, Χριστός Ανέστη και επίσης να σε χαιρόμαστε,να έχεις υγεία εσύ και η οικογενεια σου, και ότι αγαπάς να το έχεις κοντά σου. Καθυστερημένες οι ευχές μου ....αλλά μέσα απ την καρδιά μου..!!!!

foufoula89 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Rena είπε...

ΑΧ κι εγώ το παθαίνω αυτό να ξεχνάω που βάζω τα πράγματα αλλά όχι λόγο ηλικίας αν και μπορεί να παίζει και αυτό,εγώ γεννήθηκα έτσι μόνο εμένα δεν έχω ξεχάσει ακόμα πουθενά χα χα

Ξανθή είπε...

Έλα πάμε καλέ Αγγλία θα σε φιλοξενήσω εγώ εκεί!!χαχαχαχαχα
Μα κι εσύ δεν ράφτηκες ακόμη!!
Είδες τι καημούς έχει ο κόσμος ας είχαν κι εκεί ένα ΔΝΤ και θα σούλεγα εγώ.
Αχ κι εγώ μονίμως ψάχνω τα γυαλιά μου και δεν βλέπω τη μύτη μου χωρίς αυτά!!
Φιλάκια και να περνάτε καλά.

Κωνσταντίνα είπε...

Κάτι τέτοιες αναρτήσεις, που είναι σα να πίνουμε μαζί καφεδάκι και να τα λέμε πολύ τις χαίρομαι...
Κι εδώ έβρεχε σήμερα, ήμουν και μόνη μου, ευτυχώς που υπάρχουν και τα μπλογκάκια και έχουμε παρέα κάτι τέτοιες μέρες.
Καληνύχτα!

Εφη είπε...

Αχτιδούλα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και καλά για την ονομαστική σου εορτή!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη , βρε ξέρω τι δώρο θέλουνε ..μα φοβάμαι μη με μπουζουριάσουν αν τους το στείλω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, θα έρθω να δω αν έβαλες φωτογραφίες όπως σου είπα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassitsa, δεν πειράζει γλυκιά μου εγώ ξέρω οτι με σκέπτεσαι .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula, ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου είμαι το κάτι άλλο, είμαι για γέλια το πόσο ξεχνάω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή, απορώ δεν ντρέπονται με τόσα έξοδα τέτοιους καιρούς;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου δεν είσαι και κοντά να πιούμε μαζί το καφέ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Εφη μου σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

Eva Neocleous είπε...

Αχτίδα,
πολύ ζεστή ανάρτηση!
Χρόνια πολλά,εύχομαι σε σένα και στην όμορφη οικογένειά σου!
Υ.Γ.Μη σκας που δε σε κάλεσαν στο γάμο,αυτοί θα χάσουν...

Πόπη είπε...

Αχτιδούλα μου δύο φάρμακα υπάρχουν για το πρόβλημά σου...
1) Να κρεμάσεις στα γυαλιά σου συναγερμό, απ' αυτόν που ενεργοποιείται όταν σφυρίζεις ή όταν χτυπάς παλαμάκια...
και
2) Να βάζεις τα γυαλιά σου πάντα στο ίδιο μέρος, π.χ. στην κονσόλα στο χωλ. Πουθενά αλλού.
Ελπίζω να βοήθησα... χε χε χε !!!
Αντε καληνύχτα και με γειά τα καινούρια γυαλιά!!!

Unknown είπε...

Χρόνια Πολλά...Χριστός Ανέστη.. η αλήθεια είναι πως ήθελα κι εγώ να πάω στο γάμο όχι για τίποτε άλλο για να φτιάξω καπελάκι...

Hfaistiwnas είπε...

απαπα δεν είχα καμία σκασίλα για το γάμο τους.. χαχαχα! Άκου εκεί απεργία πείνας για να πάρουν πρόσκληση.. χεχεχε!
ε μα, να έχετε συγκεκριμένο μέρος να αφήνετε τα πράγματα!!!!
Καλό ξημέρωμα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!

@ Eva Neocleous, ΔΩΡΕΆΝ να με καλούσανε φίλη μου δεν θα πήγαινα, αυτά τα ταβατούρια εγώ δεν τα μπορώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου θα πήγαινα ταξιδάκι, τα έβαλα στη θήκη και φόρεσα τα πολυεστιακά που δεν τα μπορώ καθόλου..κάπου τα έβαλά λοιπόν για να τα θυμηθώ και ...τα ξέχασα!Σήμερα στις 11 θα πάρω τα νέα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eva Z, ξέρεις οτι σε αυτούς τα καπέλα παίζουν μεγάλο ρόλο. φαντασία χρειάζεται...βάζεις επάνω..τον ουρανό μετ' άστρα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, αυτό είναι φίλε μου που με κάνει θηρίο.τόση βλακεία πια να πεθαίνουν για ένα θεσμό που έχει πεθάνει.

Ποδηλάτισσα είπε...

Εγώ πάλι Αχτιδούλα μου έμεινα σε αυτό το υπέροχο τριαντάφυλλο από σοκολάτα….. Παναγία μου τι πειρασμός !!!!!!!!! Όσο για τους πριγκιπικούς γάμους τι να πω …. αφήστε καλέ τα παιδιά να χαρούν λιγάκι … μήπως πρόκειται να ξαναβάλουν στέμμα στο κεφαλάκι τους …. μέχρι να πεθάνει η γιαγιά … να βασιλέψει ο διάδοχος μπαμπάς … τα κακόμοιρα τα παιδάκια θα έχουν γίνει γεροντάκια (χα! χα! χα!) και θα ψάχνουν και αυτά τα γυαλιά τους όπως και εμείς….. λοιπόν εγώ για να μην τα χάνω τα έχω πάντα κρεμασμένα στο λαιμό μου και τα βγάζω μόνο στον ύπνο μου που τα αφήνω δίπλα μου στο κομοδίνο … Πολλά φιλιά και Καλή σου Μέρα.

Ανώνυμος είπε...

@Αχτίδα,μανούλα μου καλημέρα!κάτι έκανα με φωτό ε?

ElenaG είπε...

Καλημέρααααααααααααα!!!!

moments collector είπε...

Αυτό με τη μνήμη το παθαίνω κι εγώ...ξεκίνησα λοιπόν τα παιχνίδια μνήμης και τα σταυρόλεξα...δεν ξέρω αν έχουν αποτέλεσμα,θα δείξει...φιλιά πολλά

love2love είπε...

αυτο που εισαι σαιπερ γιαγια πολυ με αρεσει αντε βρε αλλαξε σκελετο δες τον κοσμο αλλιως και πανε για βολτα εσυ και ασε τον κοσμο να μην ψωνιζει απο τα μεγαλα αλλα απο τα μικρα μαγαζια

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Τον ταχυδρόμο περίμενα αλλά μια και σήμερα δεν έφτασε η πρόσκληση θα τους κρατήσω μούτρα και κομμένες οι σχέσεις!

Αχτιδούλα τον βραστήρα τον βρήκα τελικά! Τον είχα βάλει στο ψυγείο!

Φιλιά ...καλημέρα!

Mairaki είπε...

Αχτιδούλα μου καλή...Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη καλή μου...με Υγεία πάνω απο όλα και να χαίρεσαι τα παιδιά, τα εγγόνια και τον αντρούλη σου!!!!
....όσο για τον βασιλικό γάμο...εδώ λεφτά δεν έχουμε...ραπανάκια για την όρεξη, αύριο θα μας πρήξουν όλη μέρα, για το τι δίαιτα ακολούθησε για να είναι fit η Κέητ....τι βρακάκι φόρεσε η Κέητ...ουφ....χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι (συγνώμη για την έκφραση).....
.....όσο για το γεγονός οτι ξεχνάς...κι εγώ καμιά φορά το ίδιο πρόβλημα έχω...χαχαχαχα μακάρι να μπορούσα να ξεχνάω λεφτά και να τα έβρισκά όταν θα είχα και ανάγκες κιόλας...τι καλά που θα ταν...χαχαχα
φιλιά πολλά!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτησα , φίλη μου πριν λίγο πήγα και παρέλαβα τα νέα μου γυαλιά και επι τέλους ..βλέπω.Αυτές τις 2 μέρτες ήμουνα με τα πολυεστιακά που μου φέρνουν πονοκέφαλο.ΟΛΑ μου τα γυαλιά τα έχω με λουράκι και πάντα κρεμασμένα, εκείνο το πρωί που πήγα για το Πάσχα στη Καβάλα φόρεσα τα πολυεστιακά και άφησα τα άλλα σε μία θήκη πάνινη και τα έβαλα κάπου να μη τα...χάσω.Ψάχνω..ψάχνω..τίποτε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφάλη,ανόητο γιατί δεν.έβαλες δικές σου; τόσες τράβηξες να σε πάρει η ευχή..ουάουυυυ! σφουγκαρίζω!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, φιλώσεεεεεεεεεεε! Είδες η άτιμη πως τα πιάνω τα Κυπριακά;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nandia , σώθηκες!!!Παίζω τέτοια παιχνίδια μια ζωή, μου αρέσουν μόνον τέτοια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love , εμ! δεν πάω για ψώνια..για βόλτα πάω και..παρασύρομαι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, χα! χα! εσύ έχεις βάλει κλειδιά στον..καταψύκτη;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mairaki , σώπα γιατί με τρώει τώρα η ένοια τι νυφικό θα φορέσει η καημένη και θα φανεί λέει η..προσωπικότητα της.Αλλά θα δεις οτι όλοι ποι Έλληνες θα στηθούν στη τηλεόραση να δουν το γάμο!!!!ε! τσατίζομαι!

Katerina είπε...

Τι ωραία που τα λες; Με καθηλώνεις!
Θέλω να έρθω Θεσσαλονίκη να σε δω... δεν θα μου γλιτώσεις θα στην κάνω την έκπληξη! (αφού γυρίσω από το γάμο χαχαχχαχα)
Δεν σε έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο... γιατί έχω τις ετοιμασίες για το Λονδίνο! θέλω να το κάνω με την ησυχία μου και να σου μιλάω με τις ώρες κι ας μην σε έχω δει ποτέ από κοντά!
Θέλω να σε δω φωτογραφία με τα καινούργια σου γυαλάκια! Τα άλλα θα τα βρεις σε άσχετη φάση και θα τα έχεις να τα συναλλάζεις ανάλογα με το καπέλο! Α, αυτό το τζην το καπελάκι την χρειάζεται την ανανέωση τώρα που έρχεται άνοιξη! Για να σε δω πως θα το φτιάξεις όμορφο όμορφο!
Τα φιλιά μου!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κατερινα μου να έρθεις! Σπίτι να μείνεις υπάρχει..το δικό μου, διαθέτω δωμάτιο φιλοξενείας με..διαδρομο γυμναστικής και υπολογιστή αν δεν έχεις ύπνο!Άσε που θα τρως απο τις σπεσιαλιτέ του άνδρα μου κάθε τόσο ( φτιάχνει ψωμί τώρα!)και γλυκό απο τα χεράκια μου( μόλις έκανα λεμόνι!)Θα σκάσω με τα γυαλιά μου..θα σκάσω που τα έβαλα και ο σκελετός είναι ακριβός( τι τον ήθελα!)!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,μανούλα μου είστε καλά?

Katerina είπε...

Θα σου έρθω! Αχ Παβαγία μου θα με παχύνετε και έχω δρόμο ακόμα με μερικά κιλάκια χαχαχχαα Λεμόνι και ζεστό ψωμάκι, γιαμ γιαμ!
Καλέ μην σκας για τα γυαλιά! Καλά έκανες και πήρες σκελετό που σου άρεσε κι ας ήταν ακριβός! Σου αξίζει το καλύτερο! Άσε που μια ζωή έχουμε ;-)