Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ημέρα του έρωτα ή του εμπορίου;


glitter-graphics.com

Την ημέρα αυτή την πρωτογνώρισα στο Βέλγιο όταν μόλις λίγους μήνες παντρεμένη μου έφεραν ένα καλάθι με λουλούδια που μου έστειλε ο άνδρας με τη σχετική κάρτα. Ούτε καν τον ήξερα αυτό τον Βαλεντίνο.. μα τότε νέα τον χάρηκα σαν ένα μικρό πανηγύρι ..
Σήμερα πια μετά από τόσο καιρό με τη γνώση της ηλικίας δεν μπορώ να δεχθώ μια συγκεκριμένη μέρα για να γιορτάσουν τα ζευγάρια κάτι που πρέπει να γιορτάζουν κάθε μέρα..
Επί 35 χρόνια μου φέρνει κάθε μέρα ένα μικρό λουλούδι, είτε το ..κλέβει από το πάρκο της γειτονιάς μας, είτε από γλάστρα ενός μπαλκονιού ,είτε από ανθοπωλείο.. πάντως μου το προσφέρει. Πιστέψτε με αξίζει πιο πολύ από εκείνο το τεράστιο καλάθι με τα τριαντάφυλλα..
Πέρα από αυτό θεωρώ ότι έχει ..πτωχεύσει η ημέρα αυτή και έχει γίνει ένα εμπορικό γεγονός που πολλές φορές το κάνουν από απλή ανάγκη να αποδείξουν στον άλλο τους μισό ότι .. είναι πράγματι το άλλο τους μισό και ότι το θυμούνται!
Όπως βλέπετε αρχίζω να σκέπτομαι εδώ και καιρό διαφορετικά από τα 22 μου χρόνια που το καλάθι εκείνο πίστευα ότι είναι η απόδειξη ότι μ' αγαπάει..
 Ο έρωτας πρέπει να είναι καθημερινή υπενθύμιση φίλοι μου, να είναι μέσα στο φιλί της πρωινής καλημέρας όταν φεύγετε για την δουλειά, να είναι μέσα στην αγκαλιά στο καναπέ καθώς βλέπετε τηλεόραση μαζί του, να είναι μέσα ακόμα και στη φροντίδα καθώς του σιδερώνετε το πουκάμισο ή μέσα στα ψώνια που σας φέρνει και θυμάται ότι εσείς προτιμάτε την τάδε μάρκα γλυκού ή ποτού από εκείνη που προτιμά αυτός και σας την αγοράζει..
Γυρίζοντας από την εκδρομούλα μας σήμερα και αφήνοντας πίσω μου το ..φεστιβάλ της ακαταστασίας και της σκόνης  , αντίκρισα ένα σπίτι πεντακάθαρο γιατί φρόντισε να φωνάξει την κυρία που με βοηθά και να βρω  ένα πεντακάθαρο σπίτι.. Το δώρο σου μου ψιθύρισε .. και μου πρόσφερε ένα λουλούδι από την πρίμουλα του που άνθισε στο μπαλκόνι..
Χαρείτε τον έρωτα κάθε μέρα και όχι την..ειδική , κάντε του το φαγητό που του αρέσει, η το γλυκό που προτιμά και βρε παιδάκι μου στη τελική ανάλυση της ημέρας ας φανώ τολμηρή και με χιούμορ ( ανώνυμη διαβάζεις ; χιούμορ ..γράφω..) βάλτε ένα όμορφο εσωτερικό συνολάκι, φιόγκο με κάρτα σχετική ..όπου σας βολεύει και.. νάμαι καλέ μου ..πέστε του!!!!!!
Ο Έρωτας είναι Έρωτας και το πρώτο σκαλοπάτι για την αγάπη.. σας εύχομαι να τον βρείτε, να τον αποκτήσετε μα πάνω απ' όλα ..σας εύχομαι να τον διατηρήσετε κοντά σας μέχρι το τέλος της ζωής σας.

59 σχόλια:

( fortounata) είπε...

συμφωνώ μαζί σου αχτίδα μου,ο έρωτας ζει στην καθημερινότητα,και όχι μια μέρα.χρόνια σου πολλά πάντως,να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ερωτευμένη.καλή σου νύχτα.

Magdalene B. είπε...

Axtidaki moy symfwnw!makari na vriskoume tropous na kratame anthismeno ton erwta mas olo to xrono, giati ayto einai poy metraei pragmatika!wstoso o fiogkos me to kartelaki den einai kakos!!!xaxaxa!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!

para-kelsoscooks είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο αχτίδα. Δεν σκέφτονται όμως όλοι το ίδιο. Μόνο αν κάποιος τους υποχρεώσει κατά κάποιον τρόπο να το κάνουν.Καλή εβδομάδα να έχεις.

Mαρία είπε...

Tι ωραία που τα λες γλυκειά μου ακτίδα!Κι αν δεν είναι το καθημερινό λουλουδάκι(για εμας που δεν είναι ο δικός μας τοσο ρομαντικός!!!) μπορεί να είναι ένα βλέμμα, μια λέξη, μια κίνηση!Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες και θάθελα να προσθέσω οτι για να κρατάει ο έρωτας κι η σχέση θέλει πολυ δουλειά και φροντίδα.Τίποτε δεν περπατάει μονο του στη ζωή αν δεν δώσεις την ψυχή σου κι αν δε βάλεις το <> λίγο πιο πίσω.Η ανταμοιβή όμως είναι ανεκτίμητη!

mahler76 είπε...

ημέρα του εμπορίου του έρωτα. Όπως και να έχει εγώ θα σου ευχηθώ χρόνια πολλά διότι ξέρω ότι γιορτάζεις :)

Thalassitsa είπε...

πόσο μα πόσο δίκιο έχεις!!! σε φιλώ Αχτίδα μου, καλή εβδομάδα!

Hfaistiwnas είπε...

Τι να πω, δεν γιόρτασα ποτέ αυτή τη μέρα.. ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι..
Θα ευχηθώ όμως Χρόνια πολλά!!!
Αν είσαι ερωτευμέος, κάθε μέρα είναι σαν του Α. Βαλεντίνου..

Ανώνυμος είπε...

Είναι αχόρταγη η ψυχή του ανθρώπου για έρωτα. Κάποτε κορίδευα όσους τον γιόρταζαν (ακους Ντι;)

Σήμερα, με την γνώση που φέρνει ο καιρός, χαίρομαι για όποιον νοιώθει ότι έτσι θέλει να τον εκφράσει, αρκεί να είναι κοινωνός κι όχι μέτοχος.

Ευλογημένος είναι όποιος τον εκτιμήσει σωστά. Εστω κι εκ των υστέρων. Και βέβαια δεν υπάρει καλύτερο από να "κλέβεις" έναν κήπο για κείνη. Η πλεονεξία μας έφθειρε ανεπανόρθωτα.

Να είστε γεροί και ένα.
Φιλί

xristin είπε...

Λές οτι έγινες 57!
Εγω έγινα 58! Ε!και;
Τα σοκολατάκια με τα λουλούδια θα τα λάβω παρόλο που έγινα 58!
Ελα μωρέ που θα βάλω μαύρες πλερέζες για τα 58.
Θα τα ζήσω γιατί δεν πρόκειται να ξαναγίνω 58.
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα 57σου και τον καλό σου που σου φέρνει ακόμη λουλούδια.

Ρεβεκκα είπε...

Αχτιδουλα συμφωνω απολυτα.Ουτε ο ρομαντισμος φαινεται μονο αυτη την μερα.Μακαρι η ευχη σου να ειμαστε μαζι ως τα βαθεια γεραματα να γινει πραγματικοτητα.Σου στελνω ενα φιλι κ ευχομαι παντα να λαβαινεις τοση αγαπη απο τον Δημητρη σου.Καλη εβδομαδα...

Sofia είπε...

Έτσι ακριβώς μας φαντάζομαι σε 21 χρόνια :) Να είστε γεροί και να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Marina είπε...

Μαζί σου Αχτιδούλα!!!
Και επειδή όλα αυτά τα έχω -μήπως το'χει το όνομα και είναι τόσο τρυφεροί;;;- τα απολαμβάνω και φροντίζω να τα συντηρώ δίχνοντας και εγώ αγάπη και φροντίδα!!! Το παν στη σχέση είναι να αγαπάς, να σέβεσαι, και γιατί όχι, να θαυμάζεις αυτόν που είναι δίπλα σου! Να σκέφτεσαι κάθε στιγμή τι έκπληξη να του κάνεις, από το φαγητό μέχρι ένα χάδι! Να καλύπτεις τις ανάγκες του πριν καν προκύψουν! Έτσι ο έρωτας δε σβήνει ποτέ...
Μια μόνο ευχή για όλους μας, μικρούς και μεγάλους:τα καλά να τα χαιρόμαστε και τα δύσκολα να τα ξεπερνάμε!

Εφη είπε...

Ετσι όπως τα λες Αχτιδούλα!
Καθημερινά πρέπει να το δείχνουμε στο σύντροφό μας με την πιο απλή κίνηση!
Να' σαι καλά και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Ειρηνη Σ είπε...

εχεις δικιο Αχτιδα μου
την ιδια αξια εχει το φωτινο κιτρινο του τριφυλλιου με τα πανακριβα καλαθια οταν αυτος που το προσφερει το δεινει με την ψυχη του
περασες απο το μπλογκ μου να παρεις κατι που σου εχω αφησει ????

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

έτοιμος ο κατακόκκινος φιόγκος, που τον βάζω είπαμε; φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Xρόνια σου πολλά αχτίδα μου.Πάντα ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον Δημήτρη σου.Τι να πω,τα είπες όλα εσύ.Σου στέλνω για αλλη μια φορά την αγάπη μου.Φιλιά,όλγα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ( fortounata) Αν δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια σχέση πες μου τι σημασία έχουν τα δώρα και το ..θεαθείναι στους γύρω μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Magdalene B, φίλη μου είμαι 35 χρόνια μαζί του, είμαι γεμάτη απο αυτόν και είναι ένας αγώνας και απο τις δύο μεριές όμως για να το κρατήσουμε αυτό μέχρι τώρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, κοριτσάκι μου, πες σ' αυτόν που σε πήρε απο μέναααα! ( πουλέει το τραγούδι) να σε έχει στα ώπα ώπα γιατί θα του βγάλω ΤΟ ΜΑΛΛΊ πες του τρίχα τρίχα ..Βασίλη ακούςςςςςς;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ para-kelsoscooks, είδες τι κάνει η ..πλύση εγκεφάλου απο τις διαφημίσεις; και όταν ακούω τις ..επώνυμες που κάνουν τα χαζά τους στη τηλεόραση και χωρίζουν 10 φορές το χρόνιο..ε! με πιάνουν τα νεύρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ icon-art, έρωτας είναι η επιθυμία, αγάπη η ..ανάγκη να τον έχεις δίπλα σου, πάθος η λαχτάρα και η αγωνία την ύπαρξης του δίπλα σου..όλα αυτά ένα πακέτο κάνουν το διάβα σου στο πλάι ενός αντίθετου φύλλου που τον κάνεις μοναδικό δίπλα σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mahler76, το δέχομαι φίλε μου σαν ευχή καθημερινή και σου την ανταποδίδω, εγώ πλέον εκτός απο έρωτα έχω την στοργή, την αγάπη, το δέσιμο δυο ανθρώπων που τόσα χρόνια έχουν γίνει ένα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassitsa, φίλη μου θα κάνω κάλεσαμ και τότε θα σε φωνάξω να έρθεις να ανταμωθούμε, τώρα πια το αδειάζω το μαγαζί μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλέ μου φρόντισε να είναι η ψυχή σου γεμάτη απο ένα δεσμό όπως ΕΣΕΝΑ σε γεμίζει και άσε στην άκρη αυτά που οι χαζοβιόλες κάνουν σημαντικό στη τηλεόραση.Ο έρωτας δεν είναι επίδειξη είναι συναίσθημα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Freedula, φίλη μου εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αισθήματα σε κάθε τομέα, ζω τα πάντα έντονα, είναι στο αίμα μου αυτό.Στην φιλία, στον έρωτα μου, στη σχέση με τον αγαπημένο μου, με τα παιδιά και τα εγγόνια μου..πονώ, γελώ, λυπάμαι ..πάντα έντονα και δεν μετανοιώνω γι' αυτό ακόμα και για τις λάθος κάποια φορά επιλογές μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ xristin, καλέ ..58 είμαι ..το αλλάζω καθε φορά στις 21 Μαίου που έχω γεννέθλια.Γεννήθηκα στο 1952..δεν φοβάμαι να το πω γιατί γλυκιά μου τι σημασία έχουν τα χρόνια πια..μαζί με μένα μεγαλώνει και ότι αγαπώ και μ' αγαπά.( δεν θα με χαλαγε μεταξύ μας να ξαναγυρνούσαμε με τον άνδρα μου 10 χρόνια πίσω..μα μαζί ..όχι χώρια)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρεβεκκα, ευχαριστώ γλυκιά μου, σου εύχομαι μετά απο πολλά χρόνια στη δική μου ηλικία να είσαι όπως εγώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία Σοφιανίδου Λεμπέση, καλώς ήρθες γλυκιά μου επώνυμη..λατρεύω τους ανθρώπους με θάρρος και καλή διάθεση.Σου το εύχομαι με όλη μου τη ψυχή.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου χαίρομαι αφάνταστα γιατί ξέρω σίγουρα οτι τετοιες σχέσεις υπάρχουν πολλές.Σκάσε του ένα φιλάκι..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Εφη μου σ' ευχαριστώ , τον ξύπνησα όπως κάθε μέρα με το ζεστό καφέ και το φιλάκι, του ετοίμασα κάτι να φάει ..όπως κάθε μέρα..δεν υπάρχουν γιορτές για είδικές μέρες.Ας τις κάνουμε εμείς ειδικές τις καθημερινότητες μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρηνη Σ, καλημέρα φίλη μου, έρχομαι η περιεργη γάτα να δω..ήπια και το καφέ μου καισ ε λίγο κατεβαίνω στο εργαστήρι μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, α! βρε φιληνάδα..βρες τι ..προεξέχει και..βάλτον

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε ότι μα ότι έγραψες μα χάρηκα πολύ γιατι σε κάποιες γραμμές βρήκα τον εαυτό μου και τη δική μου αγάπη-τον άντρα μου, μας βρήκα να κάνουμε τα όσα αναφέρεις και καμάρωσα τόσοοοο και ευχήθηκα να κρατήσει έτσι πάντα....
Χρόνια Πολλά στην αγάπη, να γιορτάζει κάθε μέρα όλα τα χρόνια...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ όλγα μου σ' ευχαριστώ όπως είδα την έβαλα την ανακοίνωση.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lilium, φίλη μου χαίρομαι γι' αυτό και χαίρομαι ακόμα που είσαι καλά και επιστρέφεις.

OLINA M είπε...

Ξέρεις τι αντιπροσωπεύει τον έρωτα για εμένα ;

Ο ενενηντάχρονος παππούς μου, που του ήταν παντελώς αδύνατον να φάει έστω και μισό κουραμπιέ δίχως να μοιραστεί τον υπόλοιπο με τη γιαγιά μου...
Ο μπαμπάς μου, που δεν έχει πει ποτέ το "Σ΄ΑΓΑΠΩ" στη μαμά μου αλλά το φωνάζει καθημερινά με τις πράξεις του...
Ο υπέροχος άντρας μου, που δε λύγισε στα δύσκολα, αλλά με κοίταζε μέσα στα μάτια και μου ψιθύριζε ότι πάντοτε ήξερε το πόσο με αγαπούσε, αλλά τώρα συνειδητοποίησε το πόσο πολύ με θαυμάζει......
ΑΥΤΟ είναι η ουσία της ζωής και τυχεροί όσοι το αγγίξουν έστω και λίγο ....!!!

Dee Dee είπε...

αχτιδουλα μου

Οπως το χαρηκες εσυ πριν τοσα χρονια, γιατι να μην το χαρουνε κι αλλα νεα ζευγαρια; Οσο περνανε τα χρονια και μαθαινουμε περισσοτερα απο την ζωη, απλα το γιορταζουμε με διαφορετικο τροπο.
Δεν ειναι εμπορικη γιορτη αν επιλεξεις εσυ να μην ειναι . Δεν χρειαζονται ουτε λουλουδια, ουτε καινουρια εσωρουχα :) Μονο φαντασια και αγαπη!

Ολες οι γιορτες εμπορικες ειναι γλυκια μου αχτιδουλα. Και τα γεννεθλια (ενω θα επρεπε καθημερινα να γιορταζουμε το δωρο της ζωης!) και η γιορτη της μητερας και τα χριστουγεννα και το Πασχα. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να γιορταζουμε καθημερινα για τοσα πολλα. Μια ζωη σαν πανηγυρι θα ηταν :):)
Το να γιορταζουμε την ημερα των ερωτευμενων δεν σημαινει οτι δεν χαιρομαστε τον ερωτα τον υπολοιπο χρονο. Οπως και οταν σβηνω κερακια στα γεννεθλια μου, δεν σημαινει οτι δεν προσπαθω να γιορταζω οσο μπορω τις υπολοιπες 364 μερες του χρονου :):)

Γι' αυτο δεν χρειαζεται να ειμαστε αρνητικοι και να κρινουμε αυστηρα τις γιορτες! Ας τις γιορτασουμε οσοι το νιωθουμε κι ας υπαρχει και η νεολαια που αγοραζει σοκολατακια και καρδουλες.... οι εμποροι κλεφτες θα γινουν;; :):)

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

xxxxxxxxxxxxxx

Dee Dee είπε...

Freedula μου ακουω ακουω :):)

xxxxxxxx

Κωνσταντίνα είπε...

Τα λες τόσο ωραία αχτίδα! Κάθε φορά που σε διαβάζω νιώθω λες και μου μιλάει η μαμά μου....
Και η αγάπη ναι, γιορτάζει κάθε μέρα. Στα μικρά και στα μεγάλα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Κι επειδή είμαι τυχερή κι έχω έναν υπέροχο σύζυγο, εύχομαι να είμαστε και να είσαστε πάντα υγιείς και πάντα αγαπημένοι.

love2love είπε...

α ρε τι γραφει η πειρα... μπραβο ματια μου πες τα να μην ειμαι η μοναδικη

Guardian Angel είπε...

Χρόνια Πολλά Αχτίδα αλλά όχι για σήμερα αλλά για κάθε μέρα!!!
έκανες τις πιο σωστές σκέψεις και τα 'πες όλα όπως είναι.

Να 'σαι πάντα καλά!
Φιλιά!!!

ElenaG είπε...

ΧΑ!ΧΑ! όλα τα λεφτά η Χρυσούλα!!!!
Έτσι ακριβώς Αχτίδα μου τα είπες όλα!
Φιλια στο Δημητρό σου!

Unknown είπε...

Αχ αχτίδα μου σου έυχομαι και τα επόμενα 100 χρόνια να έιναι το ίδιο όμορφα με το ν καλό σου δίπλα σου και με ένα λουλούδι για καλημέρα!
+φωνώ ότι πρέπει να είναι κάθε μέρα γιορτή (αν και έφτιαξα ένα γλυκό σμρά^^) αλλά δεν πειραζει^^
Καλημέρα από εμένα!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

ΕΛΕΝΑ G, πάλι οφθαλμόλουτρα κάνεις; τίποτε δε σου ξεφεύγει, φιλάκια!!!!!

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα η περιεργη γατα εκανε λαθος.
για να ξαναπαει στην προηγουμενη αναρτηση να παρει το δωρο της
καλη εβδομαδα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ OLINA M,χαίρομαι αφάνταστα που νοιώθουν τόσο πολλοί άνθρωποι όπως κι εγώ, σημαίνειοτι η αγάπη η πραγματική υπάρχει και θα υπάρχει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου..άσχετο..μόλι γύρισα απο ..αγώνα ..με τα τρία εγγόνια για να τους αγοράσω στολές..και μετά μαζί τους στο σούπερ μάρκετ!!!!!!ΠΕΘΑΝΑ...ΣΗΚΩΣΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..τι γιορτή του Βαλεντίνου μου λες τώρα...Ούτε φιλί ερωτικό δεν με συνεφέρει τώρα.Ακούςςςςς;;;;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα , εμ! μαμά είμαι πουλάκι μου ..μαμά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, πως λέει η διαφήμιση..35 χρόνια μάγειρας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Guardian Angel, ερωτευμένες, αγαπημένες, ευτυχισμένες..όλα υπάρχουν στη ζωή μιας γυναίκας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Chris μου μη σε απογοητεύσω..σε 100 χρόνια δεν θα υπάρχει ουτε καν η ανάμνηση του ονόματος μου . μα και εκεί που θα είμαι μπορεί να είμαι μαζί του..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, παλιοπονηρούλες φιληνάδες..πα! πα! πα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρηνη Σ , ξαναπάω..περίεργη μα ..πρεσβίωψ!!!

Dee Dee είπε...

χαχαχαχαχα

τι στολες πηρατε; Θελω κι εγω να παρω μια αστεια για την μπουμπου μου :)

xxxxxxxxx

milch-käfer είπε...

Το Milch σου εύχεται καλή μέρα των ποδαριλωμένων και σε προσκαλεί στο bloq του για να δεις την συνταγή που μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου για τον Άγιο Βαλεντίνο! Αμάν πια με αυτό το κωλοκωλοκωλόσκυλο!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου για κοριτσάκια έχει όνειρο στολές..στην Βάσια πήρα Πειρατίνα, στο Πασχάλη Νίντζα και στον Δημητράκη Πρίγκηπας..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ milch-käfer, φίλε..μόνο το σκύλο μου μη βρίζεις γιατί..θα μαλλιοτραβηχτούμε και επειδή σε βρήσκω σαν σκαθάρι σε βλέπω να γίνεσαι πολτός κάτω απο το παπούτσι μου!

Vivian είπε...

είχα καιρό να σε διαβάσω και είμαι τόσο χαρούμενη που σε αυτό το κείμενο είδα τη σχέση μου. Σημαίνει οτι θα αντέξει. Χαίρομαι που είσαι καλά.