Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νευράκια απο κλεισούρα... τυχαίο; δεν το νομίζω!


glitter-graphics.com 
Σας παράτησα λίγο σήμερα φίλοι μου ,κρύο πολύ και ζωγράφιζα στο σπίτι το δεύτερο μέρος από το τέμπλο, ελπίζω την Τετάρτη να το έχω τελειώσει επιτέλους. Το πρωί πρωί στον οδοντίατρο, συνάντηση μετά για λίγο με τη δικηγόρο και η φίλη μου η Μαιρούλα που μου έφερε κόλλυβα από τα 9μερα του καλού μας φίλου και ασουρέ με ξηρούς καρπούς. Να φανταστείτε ότι το πρωί αποφάσισα και δήλωσα στον άνδρα μου ότι αρχίζω δίαιτα.. παρελθόν..μου έκανε ψαρόσουπα! 
Όπως καταλαβαίνετε ο Δημήτρης μου δεν κρατιέται ούτε με ράμματα στο χέρι γι' αυτό έπαψα πια να του φωνάζω γιατί πάει άδικα η φωνή μου. Έκανε τους λαχανοντολμάδες του, μετά έφτιαξε ψαρόσουπα για μένα και ..κολοκυθάκια γεμιστά για τον παππού μας που αυτές τις μέρες έχει .. παντρευτεί το πιεσόμετρο και μετριέται ανα 15 λεπτά!!!!!!!!!!!!!
Όσο για μένα προσπαθώ όλο το απόγευμα που ο Δημήτρης έφυγε στους φίλους του να γράψω μια έκθεση αναφορά που μου ζητήθηκε  επάνω σε μια εικόνα από το μουσείο που μου έδωσαν να κάνω την συντήρηση και τον καθαρισμό της...
Φοβερό..το μυαλό μου προσπαθούσε να συντάξει τις τεχνικές ορολογίες , οι ειδήσεις στο διαπασών γιατί ο παππούς μας δεν ακούει καλά με δίπλα το ... πιεσόμετρο... Η γειτόνισσα μου ζητούσε ένα μούλτι που της χάλασε... τα τηλέφωνα χτυπούσαν.. και η Κλώντη έκανε εμετό γιατί της έδωσε ο άνδρας μου φαίνεται κάτι άλλο από τις κροκέτες της.. Σταμάτησα έτσι την αναφορά γιατί έπαψε πια η σκέψη μου να έχει ηρμό σε Βυζαντινές τεχνικές και άνοιξα το ίντερνετ να σερφάρω..
Μπαίνει ο άνδρας μου , χοροπηδητά η Κλώντη..( βρε αυτός σου έδωσε κάτι να φας και σε πείραξε και του κάνεις χαρούλες;..άδικο  θηλυκό!) , φιλάκι, καθαρίζει πορτοκάλι και μου φέρνει.. 
- Πάλι με τους φίλους σου μιλάς; κλείστο να δεις και μένα...( τώρα ποιος έλειπε.. ποιος ήταν σπίτι.. ποιος προσπαθούσε να γράψει κάτι ...το αναθεματισμένο το πιεσόμετρο που έχω την εντύπωση ότι δείχνει λάθος πίεση) . Λέω αύριο να κάνω την άρρωστη και να ξαπλάρω με το Laptop μπας και γράψω την έκθεση που λέγαμε μα σκέπτομαι ... τη σούπα που σίγουρα θα αναγκαστώ να φάω... και μου περνά η ιδέα.. 
Έχω τα νευράκια μου λέτε σήμερα ;...μπα... γελώ με την ιδέα να βάλω εγώ το πιεσόμετρο για να δω που θα φθάσει η πίεση η δική μου...κλείνω..πάω να κάνω στον ..ασθενή παρέα !



23 σχόλια:

foufoula89 είπε...

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ...ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ,ΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ¨¨ΤΖΩΝ ΜΙΛΤΟΝ...ΥΓ¨ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΧΟΜΠΥΣΤΡΙΑ....ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣ.ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ DEGOUPAGE (ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ)ΑΠΛΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

Ρεβεκκα είπε...

Φαινεται ο ανθρωπος που δεν μπορει την κλεισουρα,σε καταλαβαινω.και εγω τωρα με τα μικρα μεσα ειμαι αλλα χαλαλι τους.Το καταλαβα οτι λειπουν αναρτησεις αλλα μου περασε απο το μυαλο οτι ισως εφιαξες αλλο μπλογκ.ευχομαι η αυριανη σου μερα να ειναι καλυτερη.περασε απο το σπιτακι μου που εχω κατι για σενα...καλο βραδυ...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, γλυκιά μου αυτό που κάνεις εσύ εγώ δεν μπορώ να το κάνω.. το βρίσκω τρομερά μπελαλίδικο, το λέω και στη φιληνάδα μου το δρομάκι, μου φαλινεται βουνό απο το να το ζωγραφίζω.Βλέπεις οτι ξενυχτώ..μέσα στην ησυχία της νύχτας τελείωσα την έκθεση μου και τώρα πάω γαι ύπνοοοοοοο! Καληνύχτα !

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρεβεκκα μου κάποτε πήγα να κάνω τη ξύπνια και να φτιάξω κάτι μόνη μου στον υπολογιστή και κατάφερα το..ακατόρθωτο να σβύσω τα πάντα.. αν μου πεις να το ξανακάνω δεν μπορώ η αφιλότιμη.Καληνύχτα , ξενύχτησα για να τελειώσω την αναφορά μου.

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα μου καλη δεν βγαζεις τιποτα με το να κανεις την αρρωστη ,δεν θα το αντεξεις το κρεβατι
ενα μαμουνι σαν και εσενα -αποτι καταλαβαινω- δεν καθετε απραγο
καληνυχτα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρηνη Σ, καλημέρα όλη μέρα. πάλι κρύο, έκανα και μισή ώρα γυμναστική στο διάδρομο και..πάω εργαστήρι!

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Καλημέρα!
Χαίρομαι που έχω τόσα πράγματα να διαβάσω εδώ..
Θέλω πολύ να μάθω για το εργαστήρι..
Συγχαρητήρια για το ταλέντο σας!

Δέσποινα είπε...

Καλή μου αχτίδα, υπομονή!
Θα τη γράψεις την έκθεση μόλις βρεις λίγη ησυχία και ηρεμία.
Μην κάνεις την άρρωστη βρε, θα στρώσουν τα πράγματα!
Τι έδειξε το πιεσόμετρο τελικά;
Φιλιά και ευχές για δύναμη και κουράγιο!

love2love είπε...

χιχι
μου αρεσει ο τροπος που τα λες λες και με κανεις μερος της ζωης σου ειναι...
ελα μωρε οπως βρηκες χρονο για να κανεις ανατηση θα κανεις και την εκθεση σου. και ααπο οτι καταλαβα ο αντρας σου εχει τρελα με την μαγειρική;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sweet Dreams είπε...

Πραγματικά όπως περιγράφεις την κατάσταση είναι λογικό η πίεση σου να φτάσει κόκκινο!!!

Δε νομίζω ότι είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα... το αντίθετο μάλιστα!!!

Καλά φαντάζομαι τον παππού να βλέπει τηλεόραση στη διαπασών και να είναι με το πιεσόμετρο αγκαλιά....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μοντέρνα Σταχτοπούτα, καλώς ήρθες γύκιά μου με τα..κρακελέ νύχια! Το είπα στον άνδρα μου που κάνει το κρακελέ στις εικόνες και γέλασε

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Δέσποινα , σήμερα πήρα τους δρόμους.ήμουνα στη ξκόρη μου όλο το πρωί και πέρασα όμορφα με τον εγγονό μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, ξέρεις τι ώρα κοιμήθηκε χθες;στις 2 περίπου , το έσκασα κρυφά απο το κρεβάτι και τελείωσα την έκθεση αναφορά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ paliokoritso, ευχαριστώ χρυσό μου, την πέμπτη μάλλον θα σας δείξω και το άλλο, το τελειώνω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sweet Dreams, ούτε κοιτώ τη πίεση, αντίθετα είμαι της θεωρίας οτι όσο τα ..σκαλίζεις τόσο βρίσκεις κουσούρια.

Alma Libre είπε...

Καλησπέρα από τήν επίσης κρύα Αθήνα ..νά,ξερες πόσο σέ καταλαβαίνω .. σχετικά μέ τό παπού σας ...Τά τελευταία χρόνια προτού νά φύγει ο μπαμπάς μου .. είχε πάθει μιά σχεδόν σχιζοφρενική ψύχωση μέ τό πιεσόμετρο ..νά φανταστείς οτι ξύπναγε τήν νύχτα γιά νά μετρήσει τήν πίεση του .. κωμικοτραγικά πράγματα ..
Σού έχω στείλει e-mail.
Περαστικά στόν Δημήτρη σου .
Καλό απόγευμα .
Τά φιλιά μου .

lourdi lourdaki είπε...

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!!
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!..ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ?
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ(Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ ΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ)ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 99 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ....
ΣΕ ΦΙΛΩ!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΕΜΠΛΟ!!

.. είπε...

γειά σου καλή μου Αχτίδα!!!αύριο θα ειναι μια καινούργια μέρα!!!χαμογέλα και υπομονή....ούτε το πιεσόμετρο...ούτε και η αρρώστια..θα σε κρατήσουν στο κρεβάτι..χιχι ακόμα και αν σε δέσουν...χιχι...εχω άδικο...δυδιμάκι...γλυκό???

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Alma Libre, είναι 85 χρονών..ήρθε για λίγο μετ'ά απο μια εγχείρηση και .. 'εμεινε.Πέθανε και η μαμ'ά μου και τον 'έπιασε τρόμο οτι θα πεθάνει.Τώρα αυτή τη στιγμή βλέπει αν έχει..πυρετό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ lourdi lourdaki, φίλη μου περνάω συχνά απλά επειδή σας έχω πολλές δεν προλαβαίνω να γράψω σε όλες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irida μου είμαι μια χαρά , δεν είμαι άρρωστη απλά αυτός ο καιρός και η κλεισούρα με κάνει να βαριέμαι αν και έχω ακόμα και στο σπίτι να κάνω χίλια πράγματα..

love2love είπε...

αχα αντε να δουμε σημερα γιατι θα εισαι αναστατομενη