Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αποχαιρετισμοί και σχέδια για κάτι νέο..


                               
                                  Η Κλώντίτσα μου!

Αποχαιρετήσαμε χθες βράδυ την Έλενα και τον.. Πανίκο της όπως τον λέει με εκείνη την τραγουδιστή Κυπριακή διάλλεκτο.. και ο Δημήτρης το έκανε σκαρώνοντας βραδιάτικα μια καρμπονάρα που την απολαύσαμε βλέποντας στη τηλεόραση το έργο " Οι αναμνήσεις μιας γκέισας".
Δεν μας έκανε καλό καιρό ωστε να πάμε κάποια εκδρομούλα μα ..τώρα υποσχεθήκαμε να πάμε κι εμείς κάποια φορά στη Κύπρο όποτε μπορέσουμε.
Απο τη Δευτέρα σχεδιάζω να αρχίσω τις δουλειές που έχουν σχέση με γραφειοκρατία και τέτοια για να ξεκινήσω όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για το κλείσιμο του εργαστηρίου μου. τη σύνταξη του άνδρα μου και ..ίσως τη γέννηση μια νέας "Αχτίδας" σε άλλο μέρος που έχω κι όλας βρει.
 Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάτι νέο.. αφού μπορώ εγώ στην ηλικία μου ( δεν έχω καθημό η αφιλότιμη) γιατί να μας σταματά η .. μαυρίλα της εποχής και της κατάστασης που επικρατεί.
Τελικά είμαι απο τα άτομα που πάνε κόντρα στα δύσκολα, απο αυτά που δεν αρέσει να γονατίζουν στις αντιξοότητες και δεν επιτρέπω να μου κόβουν το υπέρτατο δώρο της ανθρώπινης ύπαρξης : το δικαίωμα να ονειρεύομαι και να σχεδιάζω το μέλλον..
Βέβαια φοβάμαι και σκέπτομαι και τα δύσκολα όμως.. όμως .. τι θα άξιζε η ζωή βρε παιδιά χωρίς να ρισκάρεις κάτι και χωρίς να ζεις την ηδονή του αγώνα ; Λέω τώρα.. σχεδιάζω ... και με κατσουφιάζει ο Δημήτρης μου που ζητά ησυχία και ταξίδια..
Γλυκιέ μου.. αυτό ακριβώς αγάπησες σε μένα ... τον Δίδυμο που κρύβω πάντα μέσα μου.. την ανησυχία μου, την προσαρμοστικότητα μου σε όλα και το γεγονός οτι ούτε μια Πάρκινσον δεν θα με κάνει ποτέ να μην ονειρεύομαι κάτι καινούργιο..
Σας εύχομαι καλό  ΣΚ να περάσετε καλά φίλοι μου.

29 σχόλια:

Alkmini είπε...

Καλη σου μερα Αχτιδουλα μου
Αργησα αλλα περασα....
Καλα κανεις και ονειρευσαι και κανεις σχεδια και ολα αυτα τα ωραια, γιατι αμα χασουμε και τα ονειρα , τοτε παει , χαθηκαμε.
Δεν ξερω τι εχεις κατα νου , αλλα ευχομαι οτι κι αν ειναι να παει καλα.

πολλα πολλα φιλια και καλο σ/κ.

lourdi lourdaki είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!
ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΗ!!!

anthivolon είπε...

Ονειρεύεσαι άρα ζεις, κι εσύ αγαπάς τη ζωή!!!
Καλό Σ/Κ!!!

foufoula89 είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΩ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ SITE ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ.ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΤΕ ..ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ LAPTOP ΜΟΥ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ(ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΟΥ)...ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ¨΄Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ.Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....ΑΦΙΕΡ.ΣΕ ΣΑΣ.ΚΑΛΟ ΣΑΒ.ΚΥΡ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα Αχτίδα μου,
με τα όσα γράφεις αποτελείς φωτεινό παράδειγμα για πολλούς απο εμάς που πολλές φορές αφηνόμαστε....παρασυρόμαστε στους άσχημους ρυθμούς της σημερινής εποχής...
Να'σαι πάντα έτσι, να μη το βάζεις ποτέ κάτω!!!

para-kelsoscooks είπε...

Καλημέρα Αχτίδα, μπορεί να μας τα πάρουν όλα. Κανείς όμως δεν μπορεί να μας πάρει την ελπίδα και κανείς δεν μπορεί να πάρει τα όνειρά μας.
Να περνάς καλά.

Alma Libre είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου ..
είσαι πραγματικά αυτό πού λέει τό νίκ σου " Αχτίδα" στήν γκρίζα μας πραγματικότητα πολλές φορές .
Σου έυχομαι Κάθε επιτυχία σέ οτι καινούργιο ετοιμάζεις , κάι νά γίνει γρήγορα πραγματικότητα τό ονειρο σου .Καλό Σα/Κο .
φιλιά καί στούς δύό σας .

( fortounata) είπε...

καλή αρχή σε ότι κι αν σχεδιάζεις.όλα να πάνε καλά.φιλιά.

Δέσποινα είπε...

καλό σ/κ , αχτιδούλα μου και καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aliki φίλη μου τι κάνεις; θα σεπάρω πάλι ένα τηλεφωνάκι να τα πούμε.Έχω κάτι κατα νου πράγματι.. κάτι νέο..και τραβάει τα μαλλιά του ο Δημήτρης γιατί ξέρει οτι αν μου μπει κάτι στο μυαλό..δύσκολα βγαίνει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ lourdi lourdaki, θα φανείο σε ένα ..2 μήνες το πολύ. Θέλω κατι νέο, κάτι παρεμφερές με αυτό που κάνω μα ..πιο .. χλιδάτο!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon , ονειρεύομαι, σχεδιάζω, ζω, παλεύω, πέφτω, σηκώνομαι..υπάρχω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89, γλυκιά μου ..πολύ συγκινημένη απο τα καλά σου λόγια για μένα που δεν γνωρίζεις κρατώ το τέλος τουσχολίου σου που είναι ότι κι εγώ νοιώθω.Σ΄ευχαριστώ Βασούλα μου και χαίρομαι που σε κρατώ κάποιες στιγμές στη ζωή σου παρέα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lilium, φίλη μου δεν την αντέχω τη μαυρίλα, τα σκυνθρωπά πρόσωπα, το πέσιμο , την έλειψη ελπίδας..δεν μπορώ την απραξία, το σήκωμα των χεριών στα δύσκολα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ para-kelsoscooks , μπράβο καλή μου, αυτό είναι ..μη σκύβετε το κεφάλι, μη χάνετε τα όνειρα σας..όχι χωρίς αγώνα και αντίσταση ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Alma Libre επειδή δεν βάζω γλώσσα μέσα η αφιλότιμη, μη σκάτε θα το μάθετε πρώτες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, ευχαριστώ γλυκιά μου.. τα όνειρα είναι δωρεάν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Δέσποινα μου καλό ΣΚ και σε σένα.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Καλημερα Αχτιδα ..Μα ειστε και οι δυο τοσο νεοι που ακομα μπορειταινα δημιουργειται και να ονειρευεστε..Σε πληροφορω αν σταματησεις να εργαζεσαι εφ'οσονμπορεις θα αρρωστήσεις απο μαρασμο .Η δουλεια κανει καλο στην υγεια .Καλο Σαββατοκυριακο..

drosostalitsa είπε...

Πάντα μια φωτεινή αχτίδα ξεπροβάλλει και κάτι νέο και όμορφο ξεκινά!!! Γλυκιά μου Αχτιδούλα εύχομαι η δημιουργικότητα σου να μην "ησυχάσει" ποτε, γιατί τότε θα μας λείψει μία σπουδαία καλλιτέχνης!

Σε φιλώ να έχεις μία όμορφη Κυριακή!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Το blog της Θεσσαλονικιας, επιτέλους καλέ..τι κάνεις εσύ; έχω χάσει πια με το τί όνομα μου γράφεις.Πέρνα για καφεδάκι μια μέρα, δεν σου έλειψα;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ drosostalitsa σ' ευχαριστώ γλυκιά μου να είσαι καλά..πράγματι δεν μπορώ να μην έχω την..αγωνία του μαγαζιού..

Rena είπε...

Πάνω που πάω κι εγώ να καθηκοθώ όπως λες βλέπω αυτά που γράφεις και με ξεσηκώνεις τι να κάνω εγώ μετά, δεν θέλω και πολύ!
Καλή Κυριακή!

el.mar είπε...

Οπ οπ...η γέννηση μια νέας 'Αχτίδας'...ενδοιαφέρον...
μπράβο σου...σε θαυμάζω........
Σε φιλώ γλυκά.....

TinaA είπε...

Αν σταματήσουμε να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε ας πάμε καλύτερα να φουντάρουμε ομαδικώς. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλήθεια.Σε τέτοιες εποχές πρέπει να είμαστε διπλά δημιουργικοί και να δίνουμε έμπνευση ο ένας στον άλλον για να κρατηθούμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου κι εγώ σκ'έπτομαι τις δυσκολίες και τα έξοδα που πιθανόν να πάνε στράφι όμως..αν δεν κάνεις βήματα μπροστά θα είσαι πάντα ..πίσω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar το "Αχτίδα" γεννήθηκε πριν απο 35 χρόνια όταν ζωγράφιζα σε γυαλί και έψαχνα όνομα για να το δηλώσω στο Βιοτεχ. Επιμελητ. Μία αχτίδα φωτός πέρασε μέσα απο το γυάλινο που ζωγράφιζα και έγινε διάχυση στο δωμάτιο που φωτίστηκε ξαφνικά .Τότε είπα..Αχτίδα...έτσι θα το ονομάσω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tina μου καλως ήρθες γλυκιά μου σ' ευχαριστώ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Kai πολυ μου ελειψες ...