Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ένα φωτεινό ΣΚ, η DEE DEE μας παντρεύεται.. γιορτάζει η μπλοκογειτονιά μας!

Σαββατοκύριακο σήμερα κι εγώ μόλις ανέβηκα απο το εργαστήρι μου. Τελικά αληθεύει..δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο απο τη δουλειά και μάλιστα όταν είναι τόσο δημιουργική σαν τη δική μου. 
Ξαφνικά γέμισα απο ζωή να φτιάξω πράγματα, να κατεβάσω ιδέες, να δω στα χέρια μου τα χρώματα να παίρνουν μορφή .. Βέβαια δεν μπορώ να πω οτι δεν έχω πρόβλημα όμως.. το προσπερνώ με τη πείρα τόσων χρόνων που έχω και με τη διάθεση μου για την νέα αρχή που σας έλεγα.
Ηρθε και η φίλη μου η Μαίρη και τα είπαμε, με καφεδάκι και ζωγραφική συγχρόνως..
Το απόγευμα σκέπτομαι να σχεδιάσω λίγες συνθέσεις για εφαρμογή σε Χριστουγεννιάτικα και αύριο μετά την επίσκεψη μου στο τάφο της μητέρας μου θα πάω μια βόλτα για διάφορα υλικά απο τη φύση που θέλω. Απο τη Δευτέρα αρχίζουν και οι γιορτές στη πόλη μας ,  ο Δημήτρης μου βάζει το αμάξι του σε συνεργείο για τοποθέτιση αερίου και έχουμε και τη γιορτή του που φέτος θα είναι διπλή μαζί με τον εγγονό μας.
Σήμερα παντρεύεται και η DEE DEE μας και βαπτίζει το παιδάκι της μα αν και καλεσμένη νομίζω οτι δεν είναι σωστό να πάω γιατί.. .ετσι είναι η παράδοση μας για 40 μέρες να μη φιλήσεις νύφη ..
Ας με συγχωρέσει λοιπόν η μικρή μου φίλη , της υπόσχομαι μια γερή επίσκεψη μετα τις 20 Νοεμβρίου. 
Της εύχομαι ολόψυχα απο εδώ να έχει όλη την ευτυχία που ονειρεύτηκε και να δει το κοριτσάκι της να μεγαλώνει σε ένα κόσμο καλύτερο στο μέλλον.Μικρή μου φίλη , φίλη της κόρης μου , να είσαι ευτυχισμένη με τον Δημήτρη σου που... τον έκοψα εγώ στη βάπτιση.....χρυσό παιδί είναι ! Καλέ Δημήτρης και κακός γίνεται;
Σε σας φίλοι μου εύχομαι καλό ΣΚ με υγεία και καλή διάθεση, ο ήλιος φωτεινός , η ψυχρούλα ανεκτή.. μη κάθεστε..να το χαρείτε.

19 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Με το καλό η κοπέλα!!!! Σε όλα!!!
Αρχίζουν να αχνοφαίνονται τα Χριστούγεννα σιγά σιγά! χεχεχε!
Καλή δημιουργία!!!

ElenaG είπε...

Καλο ΣΚ Aχτιδουλα μου
και καλά μαζέματα!!!...για τις δημιουργίες σου!!
Πολλές ευχές στη DEE DEE και ότι καλύτερο+

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπέρα γλυκιά μου Αχτίδα, καλό υπόλοιπο ΣΚ να έχεις και πολύ πολύ δημιουργικό, έχεις ανεβάσει κάπου στο ιστολόγιο σου, δημιουργίες σου??? Είμαι σχετικά καινούρια στην blogoσφαιρα και το πιο πιθανό είναι να μην έχω δει το που....

Όσο για τη dee dee, μιας και φρέσκια στο club κι εγώ, της εύχομαι, να ειναι πάντα ρόδινη και αγαπημένη η ζωή της και τη σημερινή μέρα να τη χαρεί όσο δε παιρνει, εξάλλου (όπως είπα και στην ίδια) είναι η μέρα της νύφης, πώς να το κάνουμε?

Σου στέλνω γλυκό φιλί και ευχές για καλές δημιουργίες...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, όλα καλά να είναι στη ζωή της.Είναι ένα υπέροχο κορίτσι η οδοντίατρος των μπλογκς μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, θέλω να μαζέψω πριν ξαναβρέξει κουκουνάρια και κλαδιά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lilium , φίλη μου καλώς ήρθες , η γειτονιά μας είναι υπέροχη φίλη μου και η κοπέλα που παντρεύεται απο τις πιο αξιόλογες.Έργα μου θα δεις στο εικονίδιο Flickr στο μπλογκ μου.

fotini είπε...

μια αρρωστια,οχι τπτ το ιδιαιτερο,και μια ανακαινηση, τι ανακαινηση δλδ αλλα φτιαξιμο απο την αρχη του μαγαζιου μας ,με κρατησε μακρυα απο τα μπλογκ.εγιναν βλεπω πολλα πραγματα οσο ελειπα.κατ αρχη θελω να σου πω πολλα συλλυπητηρια για την μαμα σου.δυστυχως η ευτυχως οι ανθρωποι δεν ειναι αθανατοι.βεβαια οσο και αν περιμενουμε πως καποια στιγμη θα χτυπησει και την δικια μας πορτα ποτε δεν ειμαστε καταλληλα προετοιμασμενοι.να εισαι γερη λοιπον να την θυμασαι και παντα να την αγαπας θα ειναι το καλυτερο μνημοσυνο που θα μπορουσες να της κανεις.οπως λεει και η παραδοση οταν τους νεκρους τους αγαπαμε και τους μνημονευουμε ειναι για παντα κοντα μας.να ομως που η ζωη συνεχιζεται και εκει που σου δινει την μεγαλη λυπη σου δινει και μια μεγαλη χαρα ετσι για να κραταει τις ισορροπειες.πολλες ευχες στο κοριτσι που παντρευεται.σου ευχομαι απο καρδιας καλες δημιουργιες για να βρεις και εσυ τις δικες σου ισορροπεις οχι για να ξεχασεις αλλα για να συνεχισεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fotini μου πολύ σωστά τα λες..μια ισσορροπία θέλω τώρα και θα την βρω. Βρήκα κι όλας την αρχή απο το .. κουβάρι.Σ' ευχαριστώ καλή μου.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Η ώρα η καλή!!
Με το καλό να παντρευτεί η κοπέλα!!
Καλό Σαββατοκύριακο Αχτίδα μου!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Είναι ο μήνας των γάμων, ε; Να ζήσουν τα παιδιά και να χαίρονται την πιτσιρίκα τους, όλη τους η ζωή να' ναι γεμάτη υγεία ευτυχία και χιούμορ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΛΕΝΑ, ευχαριστώ γλυκιά μου, αύριο θα πάω μια βολτίτσα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μάγισσα Κίρκη, αυτό κορίτσι μου θα πει...οτι η ζωή συνεχίζεται , οτι η αγάπη υπάρχει και πάντα θα υπάρχει , οπότε ..υπάρχει ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου να είσαι καλά και να περάσεις μια όμορφη Κυριακή.Το σκέπτεσαι για να έρθεις κάποια μέρα απο Κέρκυρα;
Τένια

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

stalamatia είπε...

Να ζήσουν τα παιδιά και κάθε χαρά να είναι στο σπιτικό τους.
Αναζωγωοτική η δουλειά Αχτίδα μου ε;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Θαναση μου η απουσία της δεν ξεχνιέται, την θυμώμαστε πολλές φορές την ημέρα όμως ..η ζωή συνεχίζεται και αυτό θα ήθελε και αυτή σίγουρα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia μου δεν είδα τη κόρη μου να μάθω νέα.Πράγματι περιμένω να έρθει το αύριο να πάω στο εργαστήρι μου.

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα! Να ειναι καλα κι ευτυχισμενα τα παιδια και να τους ζησει το μωρακι! Κακος Δημητρης δεν γινεται! Δημητρη θα λενε και το γιο μου!