Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Για να δούμε τι έχει και η δική μου τσάντα;


Παίζωωω!  Παίζω σήμερα ..με προσκάλεσε η Marion σε ένα παιχνίδι που μου άρεσε γιατί.. γιατί...δεν ξέρω ..έτσι απλά ...μου άρεσε!
Να δείξω τις τσάντες μου ( μερικές δηλαδή) και το περιεχόμενο της καθημερινής μας!
Έχω..πολλές τσάντες, μου αρέσουν , τις αγοράζω και πολλές από αυτές δεν τις έχω φορέσει ποτέ γιατί απλά δεν μπορώ να τις συνδυάζω με ρούχα και παπούτσια...Αγοράζω πολλές φορές πράγματα μόνο γιατί ενθουσιάζομαι όταν τα βλέπω και όταν πάω σπίτι ανακαλύπτω  ότι ήταν μια λανθασμένη αγορά μου.. Διάλεξα λοιπόν μερικές που μεταχειρίζομαι και ...σας τις δείχνω!


Οι δύο ψάθινες τσαντούλες μου του καλοκαιριού, η μπλε μου και... η αγαπημένη μου η τζιν που την αγόρασα πέρσι από τη Κρήτη και την βολεύομαι και την αγαπώ γιατί την φορώ σταυρωτά για το ...φόβο των κλοπών!


Τα μικρά μου τσαντάκια τα καθημερινά, ιδιαίτερα το γαλάζιο ( δώρο της Ειρήνης μου) την έχω όλο το καλοκαίρι απαραίτητο σύντροφο μου γιατί είναι μικρή όμως..θαυματουργή ..χωρά τα πάντα!


Τα τσαντάκια μου για ειδικές περιπτώσεις ..τα πιο αγαπημένα και βολικά ,έχω και άλλα τόσα σε διάφορα χρώματα μα ..βαριόμουνα να τα βγάλω!!!


Αυτές ούτε τις φόρεσα..μάλλον θα τις δώσω κάπου να είναι χρήσιμες!


Οι πιο χειμωνιάτικες και πιο φορεμένες και βολικές, ιδιαίτερα η μεσαία..με συντροφεύει όλο το χειμώνα..
Και τώρα ας ανοίξω την τζιν μου που φορώ αυτές τις μέρες συνεχώς  μιας και έβαλα τα τζινάκια μου!!! 
Οι κόρες μου μια ζωή με κοροϊδεύουν ότι στη τσάντα μου μπορείς να βρεις τα πάντα..έτσι αφαίρεσα μερικά μη με πάρετε στο..ψηλό!
 Για να δούμε λοιπόν!


Πορτοφόλι ( δώρο της Μαρίας Τζιρίτα ) , κινητό, θήκη δερμάτινη που είναι φουσκωμένη γιατί περιέχει:  ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης , κάρτες τραπέζης ,πανάκια καθαρισμού γυαλιών, την ..τυχερή μου δεκάρα, μια εικονίτσα, κάρτες του εργαστηρίου μου, κάρτα αιμοδότριας και δωρήτριας ,2-3 χάπια έκτακτης ανάγκης ,μια ..οδοντογλυφίδα.!
Συνεχίζω σε ότι άλλο βλέπετε ..ένα κολλύριο αλλεργίας, ένα μικρό σωληνάριο για τυχών ερεθισμούς των ούλων,ένα μαγικό χάπι-μαντιλάκι που μόλις το ανοίγεις γίνεται τεράστιο, οδοντόνημα, κάλυμμα μιας χρήσεως για τουαλέτα ( δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει!!!).  Ακόμα νυχοκόπτης με μικρό σουγιαδάκι, κραγιόν, λιπλ γκλος ,λίμα νυχιών ( δώρο από το Δρομάκι), στυλό, χτένα, μαντιλάκι υγρό ( από τα Hondos ), χαρτομάντιλα, καραμέλα για κανένα παιδάκι, το λουρί της Κλώντης και ένα σακουλάκι για να μαζεύω ότι λερώσει στο δρόμο της.
 Ξέχασα τα ..κλειδιά μα συνήθως αυτά τα κρεμώ από τη τσάντα ή από το τζιν μου στη μέση με ειδικό κλιπσψάκι που έχει! Το κουκλάκι ..απαραίτητο για να τα βρίσκω εύκολα!


Αυτά φίλοι μου είναι τα ..καθημερινά μου.. τα βάζω πάντα απο τσάντα σε τσάντα, δεν τολμώ να σας δείξω μια τσάντα πιο μεγάλη που την έχω όταν πάω μικροεκδρομούλες τα ΣΚ γιατί τότε θα βρείτε ...απο φαρμακείο μίνι, μέχρι κλωστή για ράψιμο!
Τώρα είμαι έτοιμη να σας ακούσω να με ..γιουχάρετε με όσα κουβαλώ μα ..δεν μετανοιώνω  φίλοι μου , δεν μπορώ να πηγαίνω κάπου αν δεν έχω ασφαλίσει κάθε πιθανή περίπτωση που θα μου συμβεί.
Κάποτε έτυχε να είμαι σε καφέ και κάποιος τσιμπήθηκε απο σφήγκα αλλεργικός και σε δευτερόλεπτα  πρίστηκε ο λαιμός του και δεν ανέπνεε..εγώ βέβαια του έδωσα Zirtek που κουβαλώ πάντα μαζί μου και ..σώθηκε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο όπως μας είπε ο γιατρός ! Βέβαια όπως λέει και η Ειρήνη με αυτή τη λογική πρέπει να κουβαλούμε και ..σωσίβιο!
Να γιατί μου άρεσε το παιχνίδι.. .άλλη μια ευκαιρία να γελάσετε μαζί μου αγάπες μου!!! Τι θα κάνατε χωρίς εμένα... θα σας έπιανε μελανχολία και βαριεμάρα!
Σας εύχομαι ένα καλό ΣΚ, εγώ σήμερα και αύριο έχω ..μπειμπυ σίτιγκ η ..γιαγιά!

48 σχόλια:

( fortounata) είπε...

κάτι τέτοια έχει και η δική μου τσάντα.όλα χρειάζονται.καληνύχτα.

anthivolon είπε...

Όλη σου η ζωή μέσα στην τσάντα σου!!!
Φιλιά

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

χιχι αχ βρε Αχτιδακι κι ελεγα οτι η δικη μου τσαντα εχει τα παντα μεσα αλλα...
μιας φιλης οπως λες ειχε παραμανες,ψαλιδακια,κλωστες,μινι φαρμακειο κλπ...
μια αλλη παλι ειχε πυξιδα...
κι εσυ τωρα οδοντογλυφιδα και ενα σωρο αλλα...

τελικα οι γυναικες εχουμε ενα θεματακι με τις τσαντες...
και να 'ταν μονο με τις τσαντες καλα θα ηταν...

παντως υπεροχες οι τσαντουλες σου!!!

φιλακια πολλα κοριτσακι μου ομορφο!!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλό Μπεϊμπι σίτινγκ!!!

Αστοριανή είπε...

...Γεια σου ΑΧΤΙΔΑ!
κάπου, φαινεται μοιάζουμε... κι εγώ Δημήτρη έχω, μα μόνο καφέ ξέρει να φτιάχνει!!!!!!!
Θέλει -μου λεει να βάλεις τους ...λαχανοντολμάδες σου!!!!!
Εψαξα και δεν τους βρήκα!

Όσο για τα... 57!να τα χαίρεσαι. Γλύκα είσαι..
Χαιρετισμούς από ΝΥ
και -αν έχεις ...χρόνο, ρίξε μια ματια και στην "Αστοριανή---"

θα τα λέμε,
Υιώτα,
ΝΥ

ElenaG είπε...

ΑΧ βρε Αχτίδα μου ακτύπητη και μοναδική!
νάσαι πάντα καλά!
Φιλω σε

πουαντερι είπε...

Καλημερα! Ολα τα καταλαβα εκτος απο το μαγικο χαπι, γιατι γιναεται τεραστιο καλε; και μετα πως θα το καταπιεις;

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Καλημέρα αχτιδούλα!
Μόνο καφετιέρα δεν έχω μαζί μου!
Από βιβλιάρια υγείας και δεν συμμαζεύεται...η εμμονή μου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, άρα ..δεν είμαι η μοναδική!Χαίρομαι γι' αυτό!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon πράγματι ..έτσι φαίνεται οτι είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και η απραξία μου είπε μια ψυχολόγος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΝΑΪΑΔΑμου τι κάνεις κοριτσάκι μου.Θα οργανώσω πρώτα ο Θεός μια συνάντηση και θα πάερεις τη Τζάκη και θα έρθετε βέβαια.Αυτά στη τσάντα μου ήταν τα ..εμφανίσημα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, χθες το καημένο ήταν άρρωστο, βγάζει δοντάκια και πονά και έχει πυρετό.Σήμερα θα πάω στη μητέρα μου και μετά θα έχω τα 3 μαζί.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αστοριανή μου καλώς ήρθες! Δεν την γλυτώνεις την επίσκεψη..λαχανοντολμάδες έκανε χθες ο Δημήτρης μου έγιναν όπως πάντα υπέροχοι.Το Σάββατο συνήθως τρώμε ψάρι! Σούρχομαι καλέεε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG μου χθες θα σε έπαιρνα τηλέφωνο το βραδάκι μα ο Δημητράκης ήταν αρρωστούλης και είχα πρόβλημα.Αν σου πω τι μου έκανε θα γελάς μέρες.Πήγα να τον ταίσω κρέμα και δίνει μια το πιάτο και κάνει ένα κύκλο και ..προσγειώνεται στο ...κεφάλι μου! Έκαν μπάνιο μια ώρα για να ξεκολήσω τις κρέμες απο το μαλλί μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ πουαντερι μου δεν διάβασες καλά τι έγραφα..είναι ένα χάπι ..που μόλις το ανοίγεις απο τη ζελατίνα του και παίρνει οξυγόνο γίνεται ένα μεγάλο χαρτομάντηλο για να καθαριστείς απο μια ζημιά ας πούμε.Αυτό μου το έμαθε η Ιωάννα και είναι πολύ πρακτικό για να μη κουβαλάς πακέτα τα χαρτομάντιλα ή πετσέτα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη μου καλημέρα..κοίτα να έχεις πάντα ..στυλό για να γράφεις..αυτό θέλουμε μόνον απο σένα και την υγεία σου.

drosostalitsa είπε...

Αχτιδούλα μου!!! Τι κάνεις; Πολύ ωραίες οι τσαντούλες σου και χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτη έριξα και μια ματία στο περιεχόμενο χιχιχι!

Να έχεις ένα όμορφο Σαβ/κο
φιλάκια

ruth_less είπε...

χα χα.. .σε απόλαυσα Αχτίδα μου! Καλέ εσύ είσαι απαραίτητη στον καθένα μας, να σε έχουμε να σε παίρνουμε μαζί μας όπου πάμε - δεν θα μας λείψει τίποτα!

Αστειεύομαι :)

Πάντα καλά νάσαι και να σκορπάς χαμόγελα σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου ειπανε να δειξεις τις τσαντες σου, ελεος............

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ drosostalitsa μου σ' ευχαριστώ , κοίτα όσο θες μέσα στη τσάντα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ruth_less κι εσείς σε μένα φίλη μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος. καλέ επίτηδες το έκανα ..για να σε συγχίσω..Πάντως αν έκανες το κόπο να έβλεπες απο που πηρε τη πρόσκληση η Μάριον θα έβλεπες οτι η αρχική εντολή του παιχνιδιού είναι αυτή. Αύριο που θα πάω εκδρομή θα σου δεπίξωψ και άλλες φωτογραφίες για να σε κάνω ..βιτσιόζα να τα βλέπεις.Φιλάκια καλή μου, εγώ σε αγαπώ , δεν θα προσπαθήσω να βρω ποιά είσαι αν και πλέον μπορώ..έστω και αν νομίζεις οτι με την ανωνυμία έχεις το απυρόβλητο.

ΜΑΡΙΑ είπε...

Αχτιδα κρατα στην τεταρτη φωτο τηνμονοχρωμη για μενα..Καλα τοσες τσαντες που τις βολευεις .Εγω εχω δυο μονο ...Μηπως πρεπει να αγορασω πολλες?Καλημερα γλυκεια μου ,ομορφο Σαββατοκυριακο ναχεις..

Αγάπη είπε...

pwpw!!!
m'aresoun polu oi tsantes, alla den katafera pote na exw toses!! :)))

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΑΡΙΑ μου αυτές είναι οι..μισές, μη νομίζεις οτι είναι ακριβες.Ίσως ναι οι δύο.. είναι μα οι υπόλοιπες είναι φθηνές.Ποτέ δεν κοιτάζω τιμές, αρκεί να μου αρέσει κάτι.Η τζιν που αγαπώ τόσο πολύ την αγόρασα απο τη Κρήτη μόνον..6 ευρώ!Μου έχει τύχει να μου αγοράσει ο Δημήτρης τσάντα 200 ευρώ , να την φορέσω και να δω οτι δεν με βολεύει.Την δίνω αμέσως στη κόρη μου, δεν κρατώ κάτι που δεν φοράω, προτιμώ να την χαίρεται κάποιος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αγάπη, καλώς ήρθες φίλη μου, δεν νομίζω οτι πια είναι ακριβές οι τσάντες. Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν ακριβές μα ..δεν το κοιτάω αυτό.Θέλω κάτι να με βολεύει, δεν κοιτάω τη τιμή και είμαι λίγο ..τσιγκούνα στον εαυτό μου για να δώσω κάτι απίθανα ποσά που βλέπω στις τσάντες.Άλλωστε ντύνομαι περισσότερο σπορ, οπότε φορώ κάτι σπορ σε τσάντα που να με βολεύει και να μπορώ να κουβαλώ μέσα πράγματα.Χαρίζω πάντα όταν μου πουν οτι κάτι τους άρεσε στις φίλες μου.

Μarion, είπε...

Eίσαι φοβερή Αχτίδα..χιχι..
Μια χαρά τη βρήσκω τη τσάντα σου.

Κι όποιος βγαίνει βόλτα μαζί σου θα είναι σίγουρος για ότι και να του τύχει πως θα το αντιμετωπισεις...

Ενα βραδυνό τσαντάκι μου άρεσε..αμα ησουν κοντά θα το δανειζόμουν χιχι..

αυτο το χαπάκι που γίνεται χαρτομάντηλο ειναι σουπερ.. που τα έχουν?

Καλο υπόλοιπο Σαββάτου..καλη κυριακή..καλό μπειμπι σιτινγκ... και να σκάσουν οι οχθρεί σου...χιχι
(βρε Αχτιδουλα εισαι μεγάλη καρδιά) Να σαι καλά :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μarion, έχεις καλό μάτι κοριτσάκι μου. Το τσαντάκι που είμαι σίγουρη για το ποιό είναι και που θα σου το δάνιζα ευχαρίστως ( το έχω κάνει πολλές φορές σε φίλες) είναι το ..πιο ακριβό απο όλες.Παριζιάνικο, αυθεντικό Ντιορ( δώρο τρέλλας παρά τις αντιρρήσεις μου)το έχω , το αγαπώ και με βολεύει αφάνταστα.

b|a|s|n\i/a είπε...

είναι απίστευτο το τι κουβαλάμε στις τσάντες! :))
πολύ καλό σου σουκού! φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

τελειο παιχνιδι!!α καλα και που να δεις τη δικη μου!!!ολο το χοντος σεντερ εχει μεσα!!

eirini είπε...

Και βέβαια να συμπληρώσω ότι αν τα κλειδιά δεν είχαν το κουκλάκι που έχουν, θα μπορούσες να τα βρεις και στο... ψυγείο!!! Νομίζω;

χαχαχαχα... πολύ γέλασα με την ανάρτησή σου αν και παρέλειψες αρκετά!!!

Ανεράιδα είπε...

Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι η περιγραφή του περιεχομένου μιας τσάντας θα ήταν τόσο ενδιαφέρουσα!! Συγχαρητήρια για το σακουλάκι, μακάρι όλοι που βγάζουν βόλτα τα ζωάκια τους να ήταν τόσο συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ b|a|s|n\i/a όλα είναι χρήσιμα φίλε μου και ..απαραίτητα για μια γυναίκα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ το κόκκινο φουστάνι εσένα φαντάζομαι έχουν καλυντικά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ eirini μου θυμάσαι πόσο κορόιδευες τις ..λίστες μου;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανεράιδα, το σακουλάκι απαραίτητο σε κάθε τσάντα και ..τσέπη του παντελονιού μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ..ΣΚΟΤΏΘΗΚΑ..ΑΠΟ ΠΟΥ; ..ΑΠΟ ΤΗ ..ΚΑΡΈΚΛΑ ΜΟΥ! ΑΥΤΌ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΈΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ! ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΛΕ? ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΣ? ειδες το Κισμετ τελικα στον αντεννα? απλα ο Κεναν είναι ποιο συχνή αντρική φιγούρα που συνανταμε στις μερες μας...ο Ονούρ παλι ειναι ειδος προς εξαφανιση! ΣΠΑΝΙΟ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ και περαστικα απο Παρο!
Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ! ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΛΕ? ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΣ? ειδες το Κισμετ τελικα στον αντεννα? απλα ο Κεναν είναι ποιο συχνή αντρική φιγούρα που συνανταμε στις μερες μας...ο Ονούρ παλι ειναι ειδος προς εξαφανιση! ΣΠΑΝΙΟ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ και περαστικα απο Παρο!
Χριστίνα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα αχτιδούλα!!! Πώς έπεσες και πού χτύπησες;;; Πονάς πολύ;;; Εμένα μ' αρέσει η κοκκινόμαυρη τσάντα. Τι σημασία έχει αν είναι ακριβή ή φθηνή. Και να σου πω, έτσι όπως είναι η κατάσταση, καλύτερα φθηνές, μη τις κλαίμε κιόλας!!! Περαστικά στον Δημητράκη σας, φιλάκι στο μαγουλάκι που του πονάνε τα δοντάκια.. Σοφία

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Δεν το κάνω απο υποχρέωση ν ανταποδώσω, πίστεψέ με, το κάνω με την καρδιά μου το 4ο βραβείο http://kantomagapi.blogspot.com/2010/09/blog-post_23.html σου ανήκει, γιατί χαίρομαι να διαβάζω τις αναρτήσεις σου που καταθέτεις όλη σου την αγάπη για το σύμπαν που σε περιτριγυρίζει.
Πάντα με ευαισθησία,με τρυφερότητα,
με πάθος γιατί ό,τι γράφεις το πιστεύεις.
Οσο για το 3ο βραβείο εσυ θ αποφασίσεις αν θα το αποδεχθείς...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ Η ΤΣΑΝΤΑ:))ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ.ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Αντυ είπε...

Καλησπέρα από εμενα!
Κατ αρχήν ελπίζω να είσαι καλά και να μην είναι τίποτα σοβαρό το πέσιμο.
Η ανάρτηση με τις τσάντες σούπερ, όλα τα έχει η τσάντα σου κάτι σαν τη τσάντα του sport billy!!Το χάπι μαντήλι μου εκανε εντύπωση!
Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα απο Πάρο. τι να σου πω ..οτι γκρεμοτσακίστηκα απο τη ..πολυθρόνα μου; απίστευτο.Μερικές φορές έχω μια αστάθεια, ξαφνικά γύρισα ανάποδα με τη πολυθρόνα την ορθοπεδική του υπολογιστή μου, είναι βαριά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου είναι απο τις πιο βολικές μου, ξέρεις να διαλλέγεις, 'όλες σας, είναι η ..2η ακριβή, κι αυτή δώρο του Δημητρη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χαρά μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ, μόλις τελειώσω θα πάω να δω και ..να παραλάβω.Καλέ μου αρέσουν τα βραβειάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS , φίλε μου σήμερα στην εκδρομή μου έλεγα σε φίλους για τα ..ανέκδοτα σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ μου πράγματι ..κάτι τέτοιο είναι , έχω τα πάντα.