Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Πήγαμε στο νοσοκομείο τελικά!


Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους φίλους μου με τα σχόλια και τα μέιλ σας , εσάς τους ... ανώνυμους που μέσα από το ψυχρό ψηφιακό μέσο γίνατε κομμάτι της ζωής μου γίνατε το ..αυτί  που με ακούει , η αγκαλιά που μου ανοίγεται όταν κάποια στιγμή θέλω να ..χωθώ εγώ η κακομαθημένη...
Χθες λοιπόν η κόρη μου η Ιωάννα ήρθε στις 11 το βράδυ και ..έγινε για λίγο ... μαμά μου .Με βοήθησε και πήρε τα ηνία στα χέρια της φωνάζοντας το ΕΚΑΒ και πηγαίνοντας με στο Παπαγεωργίου.
Η μητέρα μου έπεσε σε κώμα διαβητικό κι εγώ ... εγώ ανακάλυψα ακόμα κάτι μείον σε μένα σημάδι επάνω μου από την Πάρκινσον όπως έμαθα στο νοσοκομείο.
Τα έχασα φίλοι μου , ξαφνικά εγώ που έλυνα πάντα όλα τα προβλήματα έβλεπα τα πάντα γύρω μου σαν ένα τρίτο άτομο . Σταμάτησε θαρρείς η μνήμη μου, τα χέρια μου δεν με υπάκουαν , έβλεπα το πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι...
Ευχαριστώ Ιωάννα μου που με το μωρό στην αγκαλιά ήρθες και στάθηκες δίπλα μου , με έβαλες να κάτσω σε μια καρέκλα και μου είπες:
- Κάτσε στην άκρη , θα το λύσω εγώ.
Σε είδα να μιλάς με τους τραυματιοφορείς, με τους γιατρούς, να εξηγείς, να βοηθάς ..κι εγώ εκεί χαμένη για λίγο με χέρια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ούτε τη τσάντα να σε βλέπω να μου ανοίγεις τα εμπόδια.
Εύχομαι παιδί μου να μην σταθώ ποτέ για σας τις κόρες μου αυτό που είδα χθες βράδυ όταν περιμένοντας στην αίθουσα έξω από το δωμάτιο ήρθε μια κυρία με τον άνδρα της από γνωστή νευρολογική κλινική με τον άνδρα της σαν ..φυτό και μας είπε: - Έχει Πάρκινσον , στο 7ο στάδιο...
Κι εγώ της είπα ..στο 2ο...- Δαγκώθηκε και μου είπε ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις έτσι..μας έλεγε το πως το ανακάλυψαν στον άνδρα της κι εγώ ..αναγνώριζα ένα ένα τα σημάδια...όμοια με τα δικά μου...Σας ζητώ συγνώμη... ίσως είμαι ακόμα πολύ κουρασμένη.. έχω κοιμηθεί 3 ώρες μόνο γιατί το πρωί ξυπνώ πάντα την ίδια ώρα....
Άντε για να σας φτιάξω και το κέφι να σας πω και μια νότα ευχάριστη για να γελάσετε γιατί σε μια στιγμή στο νοσοκομείο βλέπω ένα ... πίνακα στραβό στο τοίχο.. σαν κι εκείνο τον αστείο Άγγλο ηθοποιό δεν άντεχα να τον βλέπω στραβό..Σηκώνομαι ..το σιάζω ..και πέφτει ολόκληρος ...κι εγώ κοιτώντας μη με είδε κανείς με μια Ιωάννα να γελά ...προσπαθούσα να σιάξω τη ζημιά χωρίς βέβαια να το καταφέρω..
Μη στεναχωριέστε φίλοι μου... όλα θα πάνε καλά...απλά είμαι κουρασμένη και λίγο στριμωγμένη από όλα όσα με κύκλωσαν αυτές τις μέρες... όλα θα πάνε καλά....

56 σχόλια:

Afroditi Dionysopoulou είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Καλή δύναμη! :)

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ είπε...

ΑΧ ΚΥΡΙΑ ΓΙΩΡΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.ΟΜΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.

lena_zip είπε...

Αχτίδα μου γλυκειά. Διάβασα τα άσχημα νέα σου και στην πρηγούμενη ανάρτηση. Βάλε όλη σου τη δύναμη μέχρι να περάσει κι αυτό. Θάρρος χρειάζεται, κι εσύ το έχεις.
Θα προσεύχομαι για εσάς και θα σας σκέφτομαι.

( fortounata) είπε...

και βέβαια θα πάνε όλα καλά.για λίγο μπορεί να μας φαίνονται βουνό,αλλά η δύναμη που έχουμε μέσα μας δεν μας αφήνει να λυγίσουμε.περαστικά και κουράγιο.πολλά φιλιά.

BUTTERFLY είπε...

Ολα καλα θα πανε! Καλη δυναμη! Δεν ειναι κακο που και που να στηριζεσαι στους αλλους, ολοι χρειαζομαστε φροντιδα, ενας ανθρωπος δεν μπορει να κανει τα παντα. Ευχομαι περαστικα να ειναι...κι αν οχι, εστω να μην ειναι επωδυνα...

apinkdreamer είπε...

αχτιδουλα μου, ευχομαι να εισαι καλυτερα! τι τυχερη που εισαι που εχεις τετοια κορη!
μη λυγιζεις αχτιδουλιτσα! εσυ εισαι ο βραχος και η κολονα της μπλογκογειτονιας μας!!!!

Μαρια είπε...

Γλυκεια μου Αχτιδα καλημερα...Η σημερινη σου εγγραφη μας στεναχωρησε ολους αλλα εγω πιστευω οτι τα συμπτωματα που ενιωσες ειναι απο την κουραση και το στρες απο την μητερα σου...Περαστικα να ειναι ολα ...

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Γιατί δεν σε φοβάμαι;
Αυτό εκπέμπεις!
Από τη στιγμή που δεν άντεξες το στραβό πίνακα.. έχεις απόθεμα για πολλά!!!!
Περαστικά!!!!

jf είπε...

Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο...

[Πάντα σε διαβάζω και παίρνω δύναμη από σένα, άσχετα αν δεν σχολιάζω]

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

Αχτίδα εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!
Περαστικά σου και κουράγιο...

Φωτεινή είπε...

Δεν ξέρω τι να πω. Να σας ευχηθώ να πάνε όλα καλά, έχει ο Θεός. Ξέρω ότι έχετε πίστη και είστε δυνατή. Έχετε όμως και κορίτσια μάλαμα.
Σας νιώθω.. Η μαμά μου έχει Πάρκινσον(από το 2004), έχετε και την ίδια ηλικία, αλλά και την ίδια δύναμη. Η γιατρός της εδώ της έλεγε: "Να μην κανεις τίποτα στο σπίτι, θα τα περιμένεις όλα έτοιμα". Ο καινούργιος γιατρός που έχει στη Θεσσαλονίκη την παροτρύνει να συνεχίσει την καθημερινότητά της όπως πριν. (Αυτό έκανε έτσι κι αλλιώς!) Και έτσι πρέπει, αν και δεν έχουν όλοι τη δύναμη να το κάνουν αυτό. Χαίρομαι που εσείς μπορείτε!
Να είστε καλά και να σιάζετε πάντα όσους πίνακες δεν σας αρέσουν κι ας πέφτουν! Χαλάλι!

Ανώνυμος είπε...

Η Αχτιδούλα μόνο λίγο καιρό..... ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!!!!!!!! χαμογέλα !! η ζωή είναι ωραία και....μικρή!!!!

Α. Παπαγιάννης είπε...

Και βέβαια δεν είναι ίδιες όλες οι περιπτώσεις! Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια--μόνο για να εντυπωσιάζουν χρησιμοποιούνται (τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους ασθενείς). Δεν έχω ακούσει ποτέ για... 7ο στάδιο Πάρκινσον! Σημασία έχει η λειτουργικότητα του κάθε συγκεκριμένου προσώπου, η σωστή θεραπεία και παρακολούθηση, και η ανταπόκριση στα φάρμακα. Από εκεί και πέρα τον λόγο τον έχει ο Θεός. Κι ας μη ξεχνούμε ότι στα χρόνια νοσήματα ο κυριότερος στόχος είναι να κερδίζουμε χρόνο: κάτι που δεν είναι θεραπευτικά δυνατό σήμερα μπορεί να μας αποκαλυφθεί αύριο, και οι προοπτικές μας να αλλάξουν ριζικά. Καλή δύναμη σε όλα!

Matriga είπε...

Αχτίδα μου, εύχομαι να είναι περαστικά! Είσαι τυχερή που έχεις την κόρη σου και σου στέκεται :)
Μπορεί ότι ένιωσες να είναι από στεναχώρια και εξάνληση. Πάνω στο στρες και στην πίεση, πολύ το παθαίνουμε. Γρήγορα να ξεχαστούν όλα και η μανούλα σου να συνέλθει από το σοκ. Εμείς έχουμε ακόμη τον πατέρα μου στο νοσοκομείο και ξέρω τι σημαίνει Πάρκινσον, αφού είναι πακέτο με το Alzheimer που έχει. Τώρα με το εγκεφαλικό, ήρθε και έδεσε... Το καλό είναι ότι αυτές οι ασθένειες αργούν πολύ να εκδηλωθούν, αν είσαι υπό θεραπεία.
Ο πατέρας μου είναι 80 ετών και άργησε πολύ να φτάσει στο προχωρημένο στάδιο που είναι τώρα.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντα με το χαμόγελό σου!!

Πολλά φιλιά και η Παναγιά μαζί σου

Velvet είπε...

Γεια σου αχτιδα
Διάβασα το σημερινή και
το χθεσινή σου ανάρτηση
Είναι εκείνα που συμβαίνουν
και νοιώθεις άχρηστος
να προσφέρεις οτιδήποτε
Ξέρω ότι και δυο λέξεις είναι σημαντικές
Αλλά είναι μόνο λέξεις δεν βοηθούν
Ευτυχώς που έχεις
τους δικούς σου ανθρώπους δίπλα
και είναι το πιο σπουδαίο από όλα
Άντε βρε μην φοβάσαι
θα τα καταφέρεις
Να σου πω κι ενα μυστικό
που δεν το έχω πει σε κανένα, εδω
γιορτάζουμε την ίδια μέρα

Καλό απογευμα...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ glykesistories, σ' ευχαριστώ πολύ φίλη μου!

@ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, απλά είμαι πολύ κουρασμένη, θα μου περάσει.

@ lena_zip, όλα πήγαν ανάποδα καλή μου, ακύρωσα και τα εισητήρια, η κατάσταση είναι δύσκολη να δω πως θα τα καταφέρω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, το ξέρω καλή μου , περνώ δύσκολα και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα απο εδώ και τώρα.

@ BUTTERFLY, όχι δεν είναι κακό..αυτό το καιρό το κατάλαβα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer, τα κορίτσια μου με βοηθύν πολύ όταν τα χρειάζομαι.Κάποτε έκαμνα τα πάντα για να τις βοηθήσω στις δυσκολίες τους τώτα έγινα εγώ η μικρή και αυτές οι μεγάλες.

alterego είπε...

axtida περαστικα. ειμαι σιγουρος οτι εσενα δεν σε αγγιζει τπτ και θα εισαι παντα κοντα στους αγαπημενους σου και κοντα σ αυτην εδω την μικρη κοινωνια των μπλοκερ για να μας φτιαχνεις την διαθεση και να μας δινεις κουραγιο

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια μου ταράχθηκα πολύ και κάθε φορά που ταράζομαι χάνω θαρρείς την αυτοσυγκέντρωση μου.

@ Γιαγιά Αντιγόνη φίλη μου ...εγώ γιατί φοβάμαι;

@ JamanFou , σ' ευχαριστώ ..

Nefeli είπε...

Euxomai ola na pane kala!! Kouragio kane. Mia mia oi meres tha perasoun kai ola tha ginoun kalutera.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΝΑΤΑΣΑ, όλα θα πάνε καλά ..κι εγώ αυτό πιστεύω..πάντα έτσι γίνεται.

@ Φωτεινή μου δεν κάθομαι στ' αυγά μου ..απλά όταν στεναχωρεθώ, όταν συγχιστώ παθαίνω κάτι που με τρομάζει στη κυριολεξία.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, ευχαριστώ καλή μου φίληξ.

@ Α. Παπαγιάννης, σήμερα αυτός ο ασθενής είπαν στη γυναίκα του οτι είναι ζήτημα ημερών να ζήσει.Έπαθε και καρδιακή ανεπάρκεια.Τον είχαν σε μια κλινική πολύ γνωστή για 6 χρόνια και ήταν διοικητικός σε τομέα του ΙΚΑ πολύ γνωστός.Εγώ τον είδα σαν φυτό πλέον .Ξέρω όμως οτι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, αυτός στη μανγ. έδειξε και σημάδια άνοιας απο την αρχή , εμένα καλε΄η μαγνητ. είναι λαμπίκος!Απλά τρομάζω όταν μου συμβαίνει αυτό, άρχισα να έχω ελαφρύ πρόβλημα και στο πόδι μου...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ matriga, συνήθως αυτά τα δύο πάνε πακ'έτο..ότι πει ο Θεός.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Velvet2, δεν μου το είπες ολόκληρο..γιορτή ή γεννέθλια; σ' ευχαριστώ φίλε μου, όσο η καρδιά μου είναι γεμάτη απο αγάπη και αγκαλιά μου απο φιλία δεν φοβάμαι τίποτα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ alterego, σ' ευχαριστώ καλέ μου φίλε, χαιρετισμούς σε όλους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Περαστικά κυρία Γεωργία για την μαμά σας.Έυχομαι να πάνε όλα καλά και να αρχίσει να αδειάζει η ζωή σας απο τα προβλήματα.Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις και τα δικά σου προβλήματα και των άλλων αλλά όταν αγαπάς ψάχνεις,βρίσκεις δύναμη και προχωράς.

Evie είπε...

Όλοι μας σε χαρές η λύπες αντιδρούμε διαφορετικά και ποτέ δεν είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό, ιδιαίτερα το συμβάν για την μητέρα σου είναι δικαιολογημένο.

Όμως να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου. Μέχρι που έχω βρεθεί σε κίνδυνο που ξέρω ότι πρέπει να φωνάξω να στριγγλίσω κι όμως κοκαλώνω, δεν μου βγαίνει λαλιά.

Ο Θεός μαζί σας, περνάτε δύσκολες ώρες κι εύχομαι το καλλίτερο!!

Πόπη είπε...

Αχτίδα μου, σήκωσε το βλέμμα στον ουρανό,προσευχήσου και ευχήσου, και μεις προσευχόμαστε μαζί σου να πάνε όλα "κατ' ευχήν".
...Και αν κάτι σου φαίνεται πολύ βαρύ για τους ώμους σου, ... ακούμπησέ το στα χέρια του Θεού και ζήτησέ του να στο λύσει.Εγώ έτσι κάνω.
Αύριο ένας άλλος ήλιος θα λάμψει και θα τα φωτίσει όλα και θα τα κάνει πιο απλά.Θα το δεις. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
Σε φιλώ. Χαμογέλα σε παρακαλώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ νικος, ευχαριστώ, τα προβλήματα πάντα μας ακολουθούν κι εμείς πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη να τα αντιμετωπίζουμε.Απλά .. τα βάρη πολλές φορές θέλουν και γερούς ώμους κι εγώ το τελευταίο καιρό δεν τους έχω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nefeli, σ' ευχαριστώ καλό μου κορίτσι.

@ Evie μου τι ωραία τα λες..έτσι ακριβώς είναι ..΄'ερχεται η ώρα που πρέπει να ...γεράσω πραγματικά αφού ίσως να μη ξαναπώ κάποια..μαμά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου σ' ευχαριστώ για το τηλεφώνημα, σ' αγαπώ το ξέρεις γιατί διαβάζεις τη σκέψη και τη ψυχή μου.Ναί ..δεν είμαι καλά..πονώ πολύ στο πόδι μου απο την αθρίτιδα στο γοφό, ξυπνώ απο τους πόνους, είμαι αναστατωμένη με τη μητέρα μου, στεναχωριέμαι για την ώρα που πρέπει να αντιμετωπίσω..

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Αχτίδα μου επειδή είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά, ξέρω ότι τελικά θα τα καταφέρεις. Με κόπο με πόνο, αλλά και με χαμόγελο και με καλή διάθεση. Είσαι τυχερή που έχεις τις κόρες σου και το Δημήτρη. όλα θα πάνε καλά

Ανώνυμος είπε...

Σε σκέφτομαι και σε αγαπώ. Όλα καλά θα πάνε θα το δεις. Μα είναι ανθρώπινο κάποιες καταστάσεις να μας κάνουν να λυγίζουμε, είναι για λίγο όμως.
Πολλά φιλιά
Χριστίνα από Κατερίνη

Guardian Angel είπε...

Σίγουρα θα πάνε καλά γιατί ό,τι το παλεύουμε, δεν μας νικάει.
Κι εσύ αχτίδα είσαι δυνατή και πάντα θετική!!!
Υπομονή θέλει (αλλά κι απ' αυτό έχεις πολύ) και πίστη για το καλό.
Καλό βράδυ!!!

Μαρια είπε...

Axτιδα μου σε σκεφτομαι και περασα να σου πω να εχεις ενα ηρεμο βραδυ.Καληνυχτα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ξέρεις ..στο γάμο που θα πήγαινα στη Κρήτη θα φορούσα την υπέροχη σάρπα που μου έκανες δώρο μαζί με το φόρεμα που διάλλεξα..σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χριστίνα από Κατερίνη, είναι δύσκολες μέρες, θα το πολέμήσω μη σκας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Guardian Angel , έχω Πίστη και Ελπίδα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια μου ακριβώς τώρα ..πάω για ύπνο, καληνύχτα!

anthivolon είπε...

Τα παιδιά μας Αχτιδούλα μου, η ελπίδα μας!!!! Μπράβο στην Ιωάννα σου, αλλά τί λέω ....κόρη σου δεν είναι; Τί άλλο θα περίμενε κανείς!!! Όσο για σένα, κοίτα να ξεκουράζεσαι λίγο και να δυναμώσεις. Θα περάσουν όλα και θα πρέπει να μη σε έχουν επηρεάσει πάρα πολύ!!
Σου στέλνω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά!!

Ανώνυμος είπε...

τό'ξερα ότι όλα θα καλυτερεύσουν και χαίρομαι μα χαίρομαι τόσο πολύ!!!!!!
παρά το σκοτάδι που υπάρχει έξω μιά αχτιδούλα μικρή μα δυνατή σαν ήλιος μπήκε στο δωμάτιο......

VassO

Ανώνυμος είπε...

nai, ola kala tha pane :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon.καλημέρα και ευχαριστώ καλή μου φίλη.

@ Ανώνυμη,VassO, σ' ευχαριστώ , όχι οτι υπάρχει κάποια εξέλιξη ευχάριστη μα πρέπει να αντιμετωπίσω τη κατάσταση.

@ Ανώνυμη, σ΄ευχαριστώ καλή μου όποια και αν είσαι που με σκέπτεσαι

Penelope είπε...

Αχτίδα μας καλή, απλώς θα σου έλεγα τις "μαύρες" σκέψεις να τις αφήσεις κατά μέρος και να κοιτάξεις τα πράγματα με απόλυτη λογική. Ξέρω πως είναι δύσκολο και φαίνεται ίσως "σκληρό" αυτό που σου λέω, αλλά η ενέργεια της κόρης σου ήταν αυτή που σου έλυσε τα χέρια, και ήταν μέσα στα σωστά πλαίσια της λογικής.
Δύναμη λοιπόν. Και κρατήσου γερά.

NANTIA είπε...

Δύναμη Αχτιδούλα! Συνέχισε να λάμπεις! Είσαι τυχερή που έχεις ανθρώπους να σ'αγαπάνε τόσο πολύ!

BUTTERFLY είπε...

Αχτιδουλα μου μια καλημερα περασα να πω και να αφησω μια αγκαλιτσα κι ενα χαμογελο. Ελπιζω σημερα να ειναι ολα καλυτερα!

meril είπε...

Λοιπόν
αναρωτιέμαι τι να πω
οι καλοί σου φίλοι όλο τρυφερότητα ήρθαν να σ' αγκαλιάσουν παρηγοριτικά και ενθαρρυντικά μαζί κι αυτό το βρήκα πολύ όμορφο
Τυχερή είσαι και μάλλον το ξέρεις κι αυτό είναι ευχάριστο

Το χρόνο δεν μπορούμε να τον πολεμήσουμε
θα δώσουμε τη μάχη
κι όπου βγει(προσέχεις το 1ο πληθυντικό;)
Και θα μιζεριάσουμε κάποτε(λίγο όμως)και θ' αφήσουμε να μας φροντίσουν
ΟΜΩΣ κάθε φορά θα χαιρόμαστε ό,τι έχουμε

Aisiodoxia!!! είπε...

Ειχα καιρο να μπω και μολις διαβασα αυτα που σας συμβαινουν.
Ευχομαι τα καλύτερα!!!
Εχετε μια υπεροχη οικογενεια που στηριζει ο ενας τον αλλον και ειναι πολυ σημαντικο.

...irida... είπε...

μετα την καταιγιδα καλη μου βγαινει ..ενα υπεροχο λαμπερο ουρανιο τοξο....αρκει...να κοιταξεις ...τον ουρανο....και να μην κλεισεις τα ματια και την ψυχη σου.....δεν εισαι Μονη σου...και αυτο ειναι το πιο ...Σημαντικο...απ.ολα...βλεπεις τα ..δυσκολα ...περνανε ...πιο ..ανωδυνα..οταν εχεις...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..και..ΦΙΛΟΥΣ.. να τα μοιραστεις..και οταν ..μπορεις να ακουμπησεις ...με ..εμπιστοσυνη ..στην αγκαλια τους....ΟιΕυχες..οι προσευχες και η σκεψη μας...θα σε συντροφευει....

Μarion, είπε...

Αχτίδα μου καλό κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.
Περαστικά να είναι όλα ολα εύχομαι. Κι εσύ να πάρεις δύναμη από την αγάπη γύρω σου και να σταθείς στα πόδια σου γερή και δυνατή.

Θα τα αντιμετωπίσεις όλα .. μην ανησυχείς.. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη.

Φιλιά πολλά

painter είπε...

Αχ κυρία Αχτίδα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα...
Πολύ στενοχωρήθηκα...
όμως συμφωνώ απόλυτα με τη σοφή γιαγιά Αντιγόνη και είμαι σίγουρη για σας... όλα θα πάνε καλά. Σύντομα όλα αυτά θα τα διηγείστε και θα γελάτε.
Θάρρος, κουράγιο και Περαστικά σας εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου... Θα προσεύχομαι για σας...
Φιλιά πολλά

Μάγια είπε...

Έχει ο Θεός αχτιδούλα μου. Όλοι περνάμε διάφορα εμπόδια σε αυτή τη ζωή. Άλλοι μεγαλύτερα και άλλοι μικρότερα. Όλα θα πάνε καλά.
Σε φιλώ

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Έχουμε καιρό να τα πούμε, αν εξαιρέσουμε αυτό το ποστ, τα υπόλοιπα ποστ από τη μέρα που έφυγα ήταν μες τηνκαλή χαρά!
Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!
Να την κρατήσουμε ψηλά παρακαλώ!!!!

Rena είπε...

Φυσικά και θα πάνε όλα καλά και δεν θέλω καμμία αμφιβολία!!!
Φιλιά!!!

maria είπε...

αχτίδα μου αν είναι δυνατόν, διάβασα που έγραψες πως δεν είναι επείγον κ δε δεχόταν τη μητέρα σου σε νοσοκομείο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???κ εδώ στο κωλοαθήνα παρκάρουν όποιον βρούνε κ τη κάνουν για διακοπές?? ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ελπίζω η μητέρα σου να το ξεπεράσει γρήγορα αλλά χωρίς να θέλω να χειροτερέψω τα πράγματα, πρέπει να σου πω πως πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου περισσότερο γιατί το έχεις ανάγκη κ όχι για εγωιστικούς λόγους. όχι βέβαια να τη παρατήσεις τη μητέρα σου, κάθε άλλο. ζήτα πιο συχνά βοήθεια, αν βλέπεις ότι δε τα καταφέρνεις μόνη. δεν είναι ντροπή. ντροπή είναι να καταρρεύσεις στη προσπάθεια να τους έχεις ικανοποιημένους όλους..
όσο για τη πάρκινσον, δύναμη, υπομονή, επιμονή κ όλα θα πάνε καλά. είσαι δυνατός άνθρωπος κ έχεις δυνατούς ανθρώπους που σ αγαπάνε γύρω σου.. κ δε θα διστάσουν ποτέ να σε βοηθήσουν, με κάθε κόστος (αν είναι δυνατόν δηλαδή..)
φιλάκια.. κ περαστικά σας..