Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Επιτέλους! Έχω ίντερνετ!


Σε παρακαλώ Θεούλη μου κάνε να φτιάξει τη βλάβη η Forthnet και να έχω ίντερνετ!....


Κάπως έτσι ήμουν από  χθες φίλοι μου που δεν είχα ούτε τηλέφωνο ,ούτε βέβαια ίντερνετ! 
Εμπρός... ομολογείστε ....ποιος είναι εκείνος που με βαρέθηκε τόσο ώστε έβαλε τα μεγάλα μέσα και τα ....ηλεκτρομαγνητικά λέει κύματα από τη Καλαμαριά  να πλήξουν όλο το δίκτυο στη Θεσσαλονίκη ( αυτά μου είπαν ..αυτά σας λέω!).
Ξέρετε τι έκανα για να μου περάσει η ...κρίση της έλλειψης σας;  Έφτιαξα ένα μιλφέιγ και καταβρόχθισα ένα ολόκληρο κομμάτι .... ανοίγω ξανά ... τίποτα.... νεκρό και το τηλέφωνο.....
Βουτάω το αλεύρι , τη μαγιά τη συνταγή της Γαστερόπληξ στο πάγκο εργασίας , τυρί αυγά και να ...μια γαβάθα πιροσκί που τα μοιράστηκα με τη πολυκατοικία. Πόρτα πόρτα τα μοίραζα για να μη τα φάω από τα νεύρα μου...
Ακούω και ξαφνικά ένα μπαμ... είχε αγώνα έξω και έριχναν καπνογόνα! πρώτη φορά στη ζωή μου είδα καπνογόνα.... σήμερα που έβγαλα το Πόκο στις 6 το πρωί βόλτα ήταν  γεμάτος ο δρόμος .
Αποτέλεσμα... η αλλεργική υπεφυκίτιδα μου στο φουλ και αναγκάστηκα να πάρω αντισταμινικό!
Το καταλάβατε έτσι; .... είμαι λίγο τέντα από νεύρα.... βαρέθηκα αυτές τις βόλτες με τη ζέστη με το σκύλο  που θέλει πάρκο για να τρέχει . Εγώ φοβάμαι να τον αφήσω χωρίς λουρί μη μου χαθεί και ....τρέχω μαζί του ! 
Έτσι κατάλαβα πόσο βολικό σκυλάκι είναι η Κλώντη μου που φαίνεται ότι σαν κι εμένα κι αυτή της λείπει ο Δημήτρης και τη βγάζει μπροστά στη πόρτα όλη νύχτα.Θα γυρίσουν αύριο το απόγευμα οπότε κάνω υπομονή και δεν ξανακρατώ άλλη φορά πάνω από μια μέρα άλλο σκύλο χωρίς βοήθεια. Από τη κούραση στα χέρια μου αναγκάστηκα να πάρω επιπλέον φάρμακο για την Παρκ. γιατί... πάνε άλλα δυο φλιτζάνια και ένα πιάτο φαγητού... τα ρήμαξα, δεν σας λέω για τους καφέδες ...ένα σωστό με καϊμάκι δεν έχω πιει από χθες.
Καλέ υπομονή....από αύριο δεν θα σας γκρινιάζω άλλο γι ' αυτό το θέμα..αλλά μετά από 34 ώρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ τι περιμένετε... έχω σκάσει μόνη μου!

15 σχόλια:

neni είπε...

Κόλλημα άσχημο κ εσύ!Κ μετά λέω για μένα!!!
Με το καλό να τους δεχτείς πίσω αχτιδούλα μου!
Περιμένουμε φωτογραφίες!!

apinkdreamer είπε...

αχτιδουλα πρεπει να σου ομολογησω κατι! τα ξωτικα μου εβαλαν το χερακι τους κι επαθες τη βλαβη! ηθελαν να σε εκδικηθουν που αγγιξες χτες το νερο της πηγης!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Αχτιδούλα μου, φαντάζομαι την κατάσταση σου!!!
Και δίχως ίντερνετ και τον πόκο να σε ..βασανίζει!!!
Να προσέχεις, γιατί αστεία με την υγεία δεν κάνουμε!

Με το καλό να τους δεχτείς!!!!

Φιλιά!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ neni μου ... εθισμός... κάτι σαν ναρκωτικό το κοβω, μου έκανε και παρέα φαντάσου λοιπόν πόσο τηλεόραση είδα!

Leviathan είπε...

poso ekneurizomai otan kovetai to internet.... :) kalo weekend! :)

Guardian Angel είπε...

Όταν θα ξαναέχεις νεύρα, που εύχομαι ποτέ ξανά, και φτιάξεις όλα αυτά τα υπέροχα, εξαίσια, λυγουρευτικά παρασκευάσματ στείλε και σ' εμένα που τον τελευταίο καιρό αρνούμαι να βράσω αυγό!!!
Με το καλό να τους υποδεχτείς και να μας γράψεις τις περιπέτειες που θα σου αφηγηθούν!!!

Υ.Γ. Να μην αφήνεις τίποτα να σου χαλάει την διάθεση.
Φιλιά!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer , τόξερα εγώ οτι κάτι μαγικό κόλπο ήτανε... πρόσεχε γιατί θα ξανάρθω με μανδύα περασμένο απο σαράντα κύμματα να σου κλέψω το μαγικό ραβδί σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη , φίλη μου όταν κουράζομαι συνήθως έχω περισσότερο τρέμουλο και είναι κάτι που το αισθάνομαι σταχ χέρια και τα πόδια.Το ίδιο παθαίνω όταν συγχιστώ ή σηκώσω βάρος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, ξέρω αγόρι μου εσύ με καταλαβαίνεις...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Guardian Angel, η ...κουζίνα τα τραβάει όταν έχω νεύρα ..να δεις χαρά τα δίδυμα δίπλα με τα πιροσκί που τους πήγα!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Αχτιδα μου...Σου γραφω απο τα Φλογητα οπου βρισκομαι...Εγω αγορασα στικ για το netbook gia na exv internet alla δεν δουλεψε για αγνωστο λογο...Και ηρθα σημερα σε ιντερνετ καφε να σου γραψω ...Καλως να δεχτεις τους δικους σου ...καληνυχτα και ονειρα γλυκα...Ειμαιη Μαρια το βλογκ της Θεσσαλονικιας...

anthivolon είπε...

Μιαν εξάρτηση την έχουμε όλοι μας εδώ να το παραδεχθούμε...... Λένε ότι οι μοναχικοί άνθρωποι ασχολούνται τόσο πολύ με το Internet. Εγώ διαφωνώ, όλοι μας εδώ δείχνουμε άνθρωποι με ιδιαίτερο ταλέντο στην επικοινωνία και με λαχτάρα και ενδιαφέρον για τον διπλανό μας. Έτσι Αχτιδούλα μου απενοχοποιήσου, η παρεούλα μας θα συνεχίσει για πολύ να μας δίνει χαρά και κουράγιο για να πάμε παρακάτω.....

Φιλιά πολλά, με το καλό να δεχθείς τον Δημήτρη!!

SpIrToKoYto είπε...

αμ σε καταλαβαίνω Αχτιδούλα μου..
κι εγώ στο εξοχικό με το ασύρματο κόντεψα να το σπάσω το τιμημένο...
τέλος καλό..όλα καλά..
με το καλό να τους δεχθείς..-:))

Ανταίος είπε...

Τελικά οι μόνοι που έμειναν ευχαριστημένοι από όλα αυτά, ήταν όσοι μένουν στην πολυκατοικία σου!!!!χαχαχα

γαστεροπληξ είπε...

στέρηση έπαθε το πουλάκι μου, πάντως τη συνταγή για πιροσκί την εμπέδωσες κανονικά, εξπέρ έγινες!!