Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Βαριέται ...η μου φαίνεται!

Δροσιά..υπέροχη δροσιά! Τόση που αρχίζω να έχω τύψεις για όσους είναι σε διακοπές κι εγώ η γκρινιάρα ήθελα δροσιά για τη δική μου ανακούφιση.
Φίλοι μου που είστε σε διακοπές και σε ακρογιαλιές σας εύχομαι τις καλύτερες μέρες.. βουτιές στη θάλασσα, ξεγνοιασιά και ειδικά μακριά απο τηλεόραση!
Αυτές τις μέρες τις περνώ το περισσότερο καιρό με τη φίλη Μαρία απο τη Γερμανία που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Πέμπτη.
Τρώμε μαζί, πίνουμε καφεδάκια στο αγαπημένο μας στέκι έστω και με βροχή, μιλάμε και γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο.Είπαμε ..τα καλά του διαδυκτίου!
Σημερα την περιμένω να δοκιμάσει τη κρεατόπιτα του Δημήτρη που μας έφτιαξε χθες βράδυ και τα γεμιστά ..αλήθεια πιστεύω οτι θα λέτε απο μέσα σας ...τι τεμπέλα... όλο ο άνδρας της μαγειρεύει! Του αρέσει..είναι το ...βίτσιο του όπως θα έλεγε κάποιος...με διώχνει απο τη κουζίνα λέγοντας μου : - φύγε απο τη κουζίνα μου!
Διακοπές στο ...σπίτι όπως βλέπετε περνώ και ευτυχώς έχω και τη δική σας παρέα να με ταξιδεύει σε διάφορα σπίτια και τον άνδρα μου σε διάφορα σχέδια για το μέλλον.
Είναι υπέροχο πράγμα να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για το αύριο.... δεν θέλω να το χάσω αυτό και να μη το στερήσω απο αυτόν που αγαπώ περισσότερο .
Ευχαριστώ όλους όσους με τα προσωπικά μειλ μου δείχνουν την αγάπη τους κι εγώ το..χιούμορ μου που δεν το χάνω φίλοι μου μη σκάτε.
 Η ζωή ειναι όμορφη και απαιτητική ερωμένη για όλους μας... αν δεν παλεύαμε σ' αυτήν δεν θα είχε την ίδια αξία και το ίδιο ενδιαφέρον. 
Λατρεύω τα παιχνίδια παζλ και τη ζωή τη βλέπω κάπως έτσι.. συνδιασμοί, προσπάθεια , ώρες ψαξίματος για το σωστό κομμάτι που μοιάζει με τα άλλα μα τελικά δεν είναι αυτό ...και ξάφνου... το άκουσμα του..κλικ..και η εικόνα μετά απο κόπο έτοιμη μπροστά σου. Τεράστια ικανοποίηση..ηδονική θα έλεγα...Κάπως έτσι και όσα καταφέρνουμε στη ζωή.
Άρχισα πάλι τις αμπελοφιλοσοφίες μου πρωινιάτικα αυτή τη φορά ...μη σπρώχνετε καλέ..κλείνω τη πρωινή κουβεντούλα..  

Ο καφές μου στο πάτο.. η Κλώντη θέλει βόλτα.. οι παππούδες τακτοποιημένοι... το σπίτι το έφτιαξα.. το σερφάρισμα στα μπλοκόσπιτα το αφήνω για όποτε βρω χρόνο μόνη μου.

22 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έτοιμη για βόλτα! Μπράβο!
Όμορφη η ζωή όπως και να μας έρχονται, και οι διακοπές στο σπίτι δεν είναι και άσχημες αρκεί να ξεκουραζόμαστε και λίγο! :)
Βαριέται μάλλον ναι! ;λολ

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Κουκλίτσα λατρεμένη η Κλώντη σου, πολλά φιλιά και χαιρετισμούς της στέλνει η Φολύ Φολύ μου. Συμπληρωματικά κι εμείς εδώ βορειο-κεντρο-ανατολικά πολυ-δροσιζόμαστε με κάτω από 20C

http://lifebookmarks.blogspot.com/

http://glykeiapiperoriza.wordpress.com/

πουαντερι είπε...

Καλημερα! Καλη εβδομαδα και μην σκας κι εγω το χαρηκα που εχει δροσισει λιγο.

Μάγια είπε...

Σκάω σκάω από τη ζέστη διπλά. Στείλε μου λίγη δροσιά και θα κάνω για σένα ό,τι θεςςςςς
Φιλάκια

..αγγελόσκονη.. είπε...

καλημέρα!! :) σαν τα όνειρα δεν έχει...εγώ προσωπικά περνάω καταπληκτικά κάθε φορά που κάνω όνειρα!! κι ας έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστα απ'οσα σκέφτηκα... :) μ'αρέσει να ονειρεύομαι και να τα ζω μέσα στο μυαλό μου :) δροσερά φιλιά σου στέλνω :)

elenilarisa είπε...

Καλημερα....

mariak είπε...

....Καλημέρα γλυκούλα μου και εμένα μ΄αρέσει που έχει δροσούλα ...είμαι περισσότερο παιδί του χειμώνα...και του χουχουλιάσματος...Καλές βολτούλες να έχεις . Φιλάκι στην Κλωντούλα

stalamatia είπε...

Ω ρε αραλίκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas , Την πήγα και γνώρισε τη Ρίτα..το γατουλίνι της κόρης μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irida , καλησπέρααααααα! πάμε σε λίγο με τη Γαστερόπληξ για καφέ στο Φίλυρο, έλααααα!

( fortounata) είπε...

ευτυχώς που έβρεξε πολύ χτες,και δροσιζόμαστε.καλή βόλτα.φιλιά.

...irida... είπε...

ax!!kαλη μου ...ποσο θα το ηθελα!!!πιστεψε με....ειμαι λιγο ...μακρια ομως....αλλα..ευχαριστω...πες οτι ειμαι εκει...σαν το αερακι που ..εχει σημερα...και σας συντροφευει,,,να περασετε...καλα...και οι δυο!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ginger, φίλη μου μπήκα και είδα οτιθ είσαι στην Ουγγαρία! Απο εκεί είναι η Κλώντη μου, απο εκεί μου την έφεραν όταν την ..παρήγγειλα στο γιατρό και έχω όλα τα χαρτιά της .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ πουαντερι μου λίγο εγωιστικά θα το πω..μα ..μια χαρά θα ήταν 'έτσι όλος ο Αύγουστος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μάγια μου ..το έμαθα οτι στη Κρήτη είχε πολύ ζέστη, τα λέω στο τηλέφωνο με τη φιληνάδα μου την Ιουλία .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ..αγγελoσκονη..σε τρώω κοριτσάκι μου σ' αυτά..εγώ ζω και τρώω όνειρα..μέχρι και όταν πάω να κοιμηθώ όταν είμαι για κάποιο λόγο στεναχωρημένη για να κοιμηθώ φιάχνω όνειρο ..κατα παραγγελία και με παίρνει ο ύπνος έτσι.Μα και ο Δημήτρης μου δεν είναι καλύτερος.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ elenilarisa, φίλη μου δεν είσαι στο εξοχικό σου; θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stalamatia, ζουλιάραααααα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, περάσαμε υπέροχα, αν και έβρεξε μόλις βγήκε ο ήλιος ξανά ..πήγαμε για καφεδάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irida μου το ξέρω μα ήθελα να πω οτι είστε ευπρόσδεκτοι όλοι ...

Μαίρη (Ginger) είπε...

τέλεια τελεια τέλεια, η Κλώντη σου είναι Ουγγαρέζα. Πολύ χαίρομαι. Μα είναι λατρεμένη στο είπα. Τις δικές μου τιςα είδες?

Στο blog μου της wordpress κάτω κάτω δεξιά η σγουρούλα είναι η Φολύ Φολύ και η καστανή είναι η Μπάμπυ.