Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ένα βροχερό ΣΚ!

Μου άρεσε αυτή η εικόνα..θα ήθελα να είχα το σπίτι μου εδώ και να πίνω το καφέ μου αγναντεύοντας τη θάλασσα!

Σήμερα φίλοι μου με αντιπροσωπεύει η φράση:.." ένα μάτσο χάλια"!!! Άπο χθες το βράδυ δεν ήμουνα πολύ καλά και σήμερα πια έδεσε το γλυκό. Η αλλαγή καιρού ,η υγρασία στη πόλη μας , η αρθίτιδα μου συν το υπάρχον πρόβλημα και με το ζόρι κάνω τις πρωινές μου δουλειές. Ευτυχώς που ο καλός μου Δημήτρης φροντίζει για το φαγητό όσο εγώ έκανα τα πρωινά για τους παππούδες μας που...δεν πονούν πουθενά!!! Φανταστείτε με στην ηλικία τους δηλαδή 30 χρόνια επιπλέον ...πάει...θα είμαι για το σκουπιδοτενεκέ! Όμως δεν μπορώ να μην επικοινωνήσω μαζί σας πίνοντας το καφέ μου και να σας ευχηθώ να περάσετε καλό ΣΚ, έστω κι αν λόγω βροχής τα σχέδια γίνονται λίγο περιορισμένα. Μα δεν πειράζει , πάρτε το ταίρι σας και πάτε κάπου, έστω και σε καφέ να τα πείτε. Εκεί να ανταλλάξετε όνειρα , να πείτε τους φόβους και τα άγχη σας και σίγουρα φίλοι μου ..θα δείτε..οτι με τη συζήτηση όλα θα βρουν τη λύση τους ή αν όχι ..πάντως θα γίνουν ελαφρότερα γιατί θα μοιραστούν. Χθες βράδυ ο ανεψιός μου ( απο τον άνδρα μου) ο Βαλάντης ένα υπέροχο παιδί , έγινα μπαμπάς σε ένα γλυκό κοριτσάκι! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω ( απο χλωμό μέχρι αδύνατο το βλέπω) μα του εύχομαι να το χαρεί όπως κάθε γονιός θέλει το παιδί του. Ακόμα μια φορά καλό ΣΚ.

30 σχόλια:

anthivolon είπε...

Καλό Σ/Κ και σε σένα Αχτιδούλα μας!! Ξέρεις νομίζω ότι με ένα χαμόγελο σαν το δικό σου οι πόνοι μετριάζονται, γι΄αυτό συνέχισε να χαμογελάς και να αγαπάς και οι σωματικοί πόνοι θα ξεθωριάζουν λίγο-λίγο!!
Καλή σου μέρα!!
Σε φιλώ

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα! Χάλασε παντού ο καιρός μα ελπίζω να μηνκρατήσει πολύ! :)
ΝΑ είμαστε καλά, και να προσπαθούμε!
Καλό ΣΚ!!!

Αννα είπε...

Χάλασε ο καιρόςςς;;;Πότε;;;Εδω εχει μεν μια συννεφια αλλα εχει και ενα 28αρι θερμοκρασια...τωρα φτιαχνω μια σαλάτα καίσαρα , η φιλη μου φτιαχνει σαντουιτσακια και ξεκιναμε για παραλίαααα!!!Ααα να βγαινει και λιγο ο ηλιος!!!
Να περασετε ομορφα και να σας ζησει ο ανιψιος!!!Να τον δουν οι γονεις του οπως ποθουν!!!

Λίνα είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα.
Το ίδο πρόβλημα έχω και εγώ και αναρωτιέμαι πως θα είμαι στα 50 ή 60!!! Μάλλον δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αλλά δεν βαριέσαι!!!
Δεν δίνω και πολύ σημασία. Πάντα το αντιμετωπίζω με χαμόγελο.
Καλό Σαββατοκύριακο.

Φωτεινή είπε...

Καλημέρα! Να ζήσει το μωράκι! Κι εμείς εδώ βροχή έχουμε. Αλλά θα περάσει, που θα πάει! Καλοκαιράκι έρχεται! Μέχρι να κλείσει το φροντιστήριο που δουλεύω αυτό λέω. Είμαι σίγουρη πως την 31η Μαίου το απόγευμα θα έρθει το καλοκαίρι! Βέβαια μετά θα περιμένω και την 19/6 να δώσω εξετάσεις-και να τις περάσω βέβαια. Ε μετά σίγουρα θα είναι καλοκαίρι, να βγούμε στις παραλίες να λιάσουμε το κορμιά μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon , καλή μου φίλη πράγματι , με ένα χαμόγελο οι πόνοι μετριάζονται.Να φανταστείς όταν έκαμνα την ανάρτηση έλεγα οτι μετά θα πάω να ξαπλώσω.Με φώναξε μια πελάτισα κάτω στο εργαστήρι μου για μια εικόνα και ...έμεινα ...και ζωγράφισα το βιτρώ που δουλεύω και τώρα μόλις ανέβηκα γιατί έπρεπε πια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas , φίλε μου κρύο δεν κάνει, ο ήλιος βγήκε μα...έχει αεράκι και μέλεται πάλι βροχή μάλλον.Δεν πειράζει..και στο σπίτι θα βρω κάτι να κάνω.Τελικά κατέβηκα και δούλεψα σε βιτρώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Άννα, τώρα κακίστρω γιατί μου το λές; για να ζηλεύω; μου αρέσει τρομερά και η σαλάτα σου...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Λίνα μου στη κυριολεξία..ένα μάτσο χάλια..πονάνε όλα μου τα οστά, δεν μπορώ να κλείσω τα δάχτυλα μου.Δούλεψα βιτρώ πριν λίγο και ξεχάστηκα μα ..τα χέρια μου με δυσκόλευαν και ανέβηκα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φωτεινή μου εύχομαι κορίτσι μου οι εξετάσεις σου να πάνε καλά και βέβαια δεν σου το ξαναλέω να έρθεις να φας σε μας γιατί ...δεν θα το κάνεις και θα σου θυμώσω!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

να σας ζήσει το μωράκι, να είναι γερό και τυχερό, εγώ φιλενάδα ξέρεις είμαι ήδη ερείπιο αν και μικρότερη, ας κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, φιληνάδα μου ραμολιμέντο είμαι τελικά.

Μarion, είπε...

Nα ζήσει το μωράκι του ανηψιού σου Αχτίδα.
Τι ωραία φωτογραφία εβαλες...
Η θάλασσα και μόνο που τη βλέπεις σε ηρεμεί.. μακάρι να είχαμε όλοι μια τετοια θεα..

Περαστικούλια σου..ισως να φταιει ο καιρος λίγο και πονάς..θα περάσει ..θα ξαναφτιάξει ο καιρός και όλα καλά..ξέρεις εσύ

΄Καλό υπόλοιπο σκ

Μαρια Νικολαου είπε...

Καλό ΣΚ και σε σένα, και όσο για τους πόνους.....τι να πω και εγώ ... Αστα...

Irini είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου!!!
Περίπου ξέρω πως είναι μια μέρα σαν και αυτή που περιγράφεις,εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη και μέρες σαν την σημερινή να μην έρθουν ξανά.Με ένα χαμόγελο και ένα γλυκό φιλί από τον αγαπημένο σου είναι το καλύτερο φάρμακο.
Καλό ΣΚ!!!!

ElenaG είπε...

Να σας ζήση το μωράκι!
Ελπίζω πως είσαι καλύτερα τώρα Αχτιδουλα μου
Να περάσουν και να μην ξανάρθουν οι πόνοι
...................................
καλο Σ/K Φίλω σε+



ΥΓ
εμαθες κατι για τη Λαμπρινη;

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Αχτιδα μου ειμαι ομοιοπαθης...Δεν εισαι η μοναδικη που πονας...Ευτυχως βγηκε ηλιος αλλα ο αερας κοντευει να σηκωσει την πολυκατοικια...Καλο απογευμα...

mariak είπε...

....Καλησπέρα Αχτιδούλα μου ...χάλια κι εδώ ο καιρός αλλά μπορώ να σου πω ότι εμένα μου ψιλοάρεσε αυτή η ψυχρούλα....είμαι χειμωνιάτικο παιδί....Αχτιδούλα μου γλυκιά σήμερα ο Κων/νος μου έχει γενέθλια και μου ζήτησε τα δώδεκα κεριά του να έχουν για τουρτίτσα το δικό σου.....τζήζκεικ λεμόνι. Και φυσικά δεν θα μπορούσα να το αρνηθώ...ανάρπαστο έγινε και εγώ καμάρωνα..... και φυσικά νοστιμότατο . Καλή Κυριακή να έχετε φιλάκια....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μarion, Αθήνα,ευχαριστώ κορίτσι μου, η αλήθεια είναι οτι δεν έχω και πολύ τα κέφια μου, όλα με ενοχλούν όταν πονάω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια Νικολαου, εσύ τι να πεις..έχεις σοβαρούς λόγους με τη μέση σου μα κι εγώ μη ξεχνάς οτι με την παραμορφ. αθρίτιδα πονάνε όλα μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ irini μου έχεις δίκιο , ο καημένος ενώ του είπα να πάει βόλτα κάθεται δίπλα μου και μου κάνει παρέα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, φταίει ο καιρός ..δεν έχω κέφια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Το blog της Θεσσαλονικιας, καλά λέει ο άνδρας μου οτι το Τσέρνομπιλ πληρώνουμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mariak, κοριτσάκι μου να σου ζήσει, έχεις ένα αξιαγάπητο αγοράκι, το λάτρεψα.Όταν ξανάρθετε θα του κάνω τσιζ κέικ με άλλο φρούτο πες του για να δοκιμάσει.

Rena είπε...

Χάλια κι εγώ ψυχολογικά,δεν αντέχω άλλο χειμωνιάτικο καιρό,έχουμε ψιλόβροχο και άρχισε και αέρας τώρα,είναι και οι εξετάσεις των παιδιών αυτή η ησυχία κάθε τέτοια εποχή με κάνει να αισθάνομαι σαν άρρωστη σε νοσοκομείο!

Φωτεινή είπε...

Αχ κυρία Αχτίδα θα έρθω μια μέρα! Θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντά! Μέχρι τις εξετάσεις δεν προβλέπεται κανένα ταξιδάκι αλλά μετά θα έρθω σίγουρα.

maria είπε...

axtida μου εχω νεα... περασε απ το μπλογκ μου :)

και χρονια πολλα για τα κορίτσια σου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου έτσι ακριβώς αισθάνομαι.Εγώ δεν έχω μαθητές..έχω ηλικειωμένους και αυτή η ησυχία της ρουτίνας με σκοτώνει.Πονάνε και όλα τα οστά μου βλέπω και αυτή τη καθημρινή εικόνα και πνίγομαι περισσότερο γιατί σκέπτομαι το ..μέλλον περισσότερο έτσι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φωτεινή, να πας καλά με τις εξετάσεις σου και εγώ..εδώ είμαι ..δεν φέυγω κούκλα μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ maria μου , περίεργη σαν γάτα..σου έρχομαι!