Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Σας ευχαριστώ για τα αμέτρητα μέιλ ,για την αγάπη σας .

Μου την έστειλε ένας φίλος μαζί με πολλές άλλες φωτογραφίες. Την ξεχώρισα για πολλά και σας τη δείχνω.

Τη Δευτέρα θα κάνω στη Κλώντη μου στείρωση και είμαι άκρως ευαίσθητη σε ότι αφορά πλάσματα που αγαπώ . Παλεύω με τον εαυτό μου, για την απόφαση που με πίεσε ελαφρώς να πάρω ο γιατρός της και την αγάπη μου γι' αυτό το σκυλάκι που είναι η παρέα μας .
Άραγε κάνω το σωστό παίρνοντας μια τέτοια απόφαση ερήμην της και επειδή σαν " αφεντικό " της έχω το δικαίωμα της κηδεμονίας και της λήψης των αποφάσεων επάνω της; Ποιός ξέρει.. .

Αυτό που γράφει επάνω στη φωτογραφία νομίζω οτι είναι ο καθρέπτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε πολλούς ανθρώπους, δεν νομίζετε;.

15 σχόλια:

( fortounata) είπε...

από το να υποφέρει ,νομίζω είναι καλύτερη η στείρωση.τα παιδιά μου δεν αφήνουν να κάνουμε στείρωση στα δικά μας σκυλιά.δεν μπορούν να αποφασίσουν ,αν πρέπει να γίνει στείρωση στο αρσενικό ή στο θηλυκό.οπότε καταλαβαίνεις τι τραβάει το σκυλί κάθε φορά,αλλά και εγώ.καληνύχτα,και πάλι χρόνια πολλά.

b|a|s|n\i/a είπε...

μην φοβάσαι! όλα καλά θα πάνε. και ειδικά στα θηλυκά είναι επιβεβλημένη η στείρωση εφόσον δεν μπαίνουν στην αναπαραγωγική διαδικασία. από το να παρουσιάσει διάφορα άλλα προβλήματα αργότερα καλύτερα να τα προλάβεις τώρα. τα φιλιά μας και τους χαιρετισμούς μας να δώσεις και από τον μόμπυ που της κουνά την ουρά. καλημέρα σου!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ούτε και εμείς στειρώσαμε τον Φιντελ αλλά αν το ζητούσε ο γιατρός θα το κάναμε.
Ολα θα πάνε καλά!

Dee Dee είπε...

Επειδη μονη της δεν μπορει να αποφασσει, ειναι πολυ τυχερη που εχει εσενα γιατι πηρες τη σωστη αποφαση!!!!!!!!!!

Στην φυση τους εχουμε επενεβει απο τη στιγμη που τα παιρνουμε στα σπιτια μας για να τα φροντισουμε. Η στειρωση βοηθαει σε παρα πολλους τομεις και κατα την γνωμη μου θα επρεπε να επιβαλεται στους ιδιοκτητες των ζωων!

Συγχαρητηρια αχτιδουλα μου!!!

Εμεις εχουμε στειρωσει και τα 7 σκυλια μας!

Καλη σου μερα!!!

Η παρακατω φωτογραφια

http://www.love4pets.gr/wp-content/uploads/2007/10/whyneuter.jpg

θα επρεπε να πειθει ολους τους ανθρωπους που αληθινα αγαπανε τα ζωα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΕΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη ,μακάρι να ζευγαρωνε, μου έχουν φέρει ένα σωρό αρσενικά του είδους της μα ..μάταια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ b|a|s|n\i/a μου το νοιώθω μα..στεναχωριέμαι!Θα γίνει τη Δευτέρα τις 1 το μεσημέρι αχ! βαχ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, τα θηλυκά είναι επίφοβα για καρκίνο μου είπαν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για ..εμψύχωση γιατί ήξερα τη δική σου γνώμη.Άρα να μη φοβάμαι.Τώρα έχω και πρόβλημα με τις κροκέτες της που σταμάτησαν να τις φέρνουν στην Ελλάδα και αρνείται να φάει άλλες..

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Αχτίδα,

Οπως είπε και η αδερφούλα μου παραπάνω(DeeDee) εμείς έχουμε στειρώσει όλα μας τα σκυλάκια από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στα χέρια μας.(μετά την πρώτη περίοδο και ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν μία γέννα-πολλοί υποστηρίζουν και την στείρωση πριν την περίοδο, αλλά έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιάσει ακράτεια σε μεγαλύτερη ηλικία)
Η στείρωση είναι καλή και για τα θηλυκά ΚΑΙ για τα αρσενικά.
Τα προστατεύει από καρκίνο της μήτρας, πυομύτρα τα θηλυκά και καρκίνο του προστάτη τα αρσενικά.
Μας το έχουν πει όλοι οι γιατροί που είχαμε μέχρι τώρα, αλλά το έχουμε ψάξει κι εμείς από το ίντερνετ.
Να σκεφτείς ότι το Χελγκάκι μας είναι αισίως 20 χρονών κι εκτός από "γεράματα" δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας.Επίσης το Λειλάκι μας είναι 14 και υγιέστατη....κι όλα τα άλλα βέβαια τα πιο μικρά σε ηλικία.
Μακάρι όλα τα αφεντικά να στείρωναν τα ζωάκια τους.
Και καλό στην υγεία τους θα κάνανε...αλλά δεν θα βρίσκαμε και τόσα κουταβάκια στα σκουπίδια!!!!
:(((
Φιλικά
Βίκυ

neni είπε...

Mην φοβάσαι αχτιδούλα μου,αφού έχεις την συγκατάθεση του γιατρού όλα καλά θα πάνε.Κ εμείς σκεφτόμαστε να στειρώσουμε την σκύλα μας γιατί με τον μούργο που έχουμε έχουν κάνει 16 κουταβάκια κ είναι δύσκολο μέσα σε ένα χρόνο να δώσουμε τόσα πολλά!

ZouZouna είπε...

Αντε καλέ, "ερήμην" ! Τα παιδιά σου, δεν τα ρώταγες, όταν ήταν μικρά και αποφάσιζες "ερήμην" τους για την ζωή τους. Το λοιπόν, άσε τις αναστολές. Μια χαρά τα κάνεις όλα.

Κι επειδή διάβασα μαζεμένα, χρόνια καλά και γερά και στους δυό σας. να γιορτάσετε και τους Αδαμάντινους με υγεία και παιδιά κι εγγόνια και τους αγαπημένους σας, και φίλους τριγύρω.
Αντε και με πήραν τα ζουμιά! σε φιλώ

Rena είπε...

Είναι δύσκολή απόφαση κι εμείς στη Λίζα μας δεν ξέρω τι θα κάνουμε όταν θα μας το πει η γιατρός της, νομίζω όμως ότι θα κάνω ότι μου πει αυτοί ξέρουν καλύτερα!

ruth_less είπε...

Καθυστερημένες ευχές και απο μένα! Να ζήσετε ευτυχισμένοι και γεροί να χαίρεστε ο ένας τον άλλο και όλη την όμορφη οικογένεια. Μην νοιώθεις άσχημα για την Κλώντυ... ειδικά αφού σας το είπε κι ο γιατρός που τον εμπιστεύεστε. Όλα με αγάπη γίνονται... Άσε που βασανίζονται χειρότερα χωρίς στείρωση κάποτε. Τα φιλιά μου.

b|a|s|n\i/a είπε...

χρόνια σου πολλά γεωργία μου! χιλιόχρονη! να είσαι πάντα καλά! τόσο όμορφα αληθινή. τόσο απλά εσύ.
φιλιά σου πολλά πολλά! χρόνια πάντα με υγεία και τα χαμόγελα των κόσμων όλων. φιλιά πολλά!