Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Καλή Σαρακοστή φίλοι μου!


Μια καλημέρα να σας πω και να σας ευχηθώ μία καλή Σαρακοστή που είναι το πρώτο βήμα για τις γιορτές του Πάσχα! Πολλές φορές αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος και πόσα περνούμε μέσα σε αυτό το διάστημα. 
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια, τα μηνύματα , τα τηλεφωνήματα και την αγάπη σας. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο να παλέψω με πολλά μα όπως βλέπετε ξαναγυρίζω στο μπλοκόσπιτο μου να ανοίξω τα ..παράθυρα να μπει φως. Κάποια πράγματα τα περνάς καλύτερα με παρέα παρά μόνη σου κι εγώ είμαι από αυτά τα... πλάσματα που όταν οι καταστάσεις γεμίζουν το "χώρο" μέσα μου θέλω να τον εναποθέσω στα χέρια ανθρώπων που με αγαπούν και αγαπώ.
Είμαι καλύτερα με το πόδι μου, οι κορτιζόνες και η "σχετική " ξεκούραση έκαναν τη .. δουλειά τους και λέω σχετική γιατί κάποια άλλα προβλήματα που μου βγήκαν ήταν λες και με φώναζαν να σηκωθώ από την απραξία και να πάρω τα ηνία στα χέρια μου. 
Τι ξέρουν τελικά οι γιατροί.. 3 μήνες ακινησία μου είπαν... νομίζω ότι μέσα μας κρύβουμε όλη τη δύναμη της αυτοθεραπείας. 
Δυστυχώς η Κλώντη μου ξανακύλησε στη Παγκρεατίτιδα και όλο αυτό το διάστημα της ..σιωπής μου πάλευα με αυτό το πρόβλημα που με "έβγαλε" από το άλλο.
 Αύριο Τρίτη στις 9 θα την πάμε πάλι στη κλινική για εξετάσεις στο συκώτι πια..κι εγώ αυτές τις μέρες με τη πατερίτσα την πήγαινα κάθε μέρα ( και σήμερα ακόμη) στο γιατρό της για θεραπεία. Θα πρέπει..οφείλω να ευχαριστήσω το καλό μας κτηνίατρο που ακόμα και στις μέρες των αργιών εκείνος έρχεται από το σπίτι του στο ιατρείο του για να της βάλει τις ενέσεις της. Βλέπετε σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν αυτοί που το ασκούν όπως αρμόζει.
Ξέρω ότι πολλοί θα πείτε..με τι ασχολείται και στεναχωριέται αυτή η ψυχή..μα δεν θα απολογηθώ..η Κλώντη είναι ένα δικό μου κομμάτι και θα κάνω τα πάντα που μπορώ για να "εξαγοράσω" χρόνο να την έχω δίπλα μου. 
Αυτές τις μέρες η βροχή ασταμάτητη μας κόβει τη διάθεση η συννεφιά και η μουντή ατμόσφαιρα της όμως..η Άνοιξη θα έρθει φίλοι μου ..ο κύκλος δεν τελειώνει ποτέ..απλά γυρνά και κάνει τις διαδρομές του  ευχάριστες ή δύσκολες..αρκεί εμείς να ήμαστε όρθιοι να τα παλεύουμε.
Σήμερα καλεσμένοι στο σπίτι της Ειρήνης μας θα περάσουμε τη Καθαρά Δευτέρα μαζί τους, απλά και οικογενειακά. Της έκανα ένα γλυκό ..νέο..δικός μου πειραματισμός που ή θα μου το φέρουν στο κεφάλι (!!!!!) ή θα μου πουν ότι είναι καταπληκτικό και θα σας πω τη συνταγή , θα φανεί..ξέρω πότε μου λένε ψέμματα. 
Φίλοι μου σας εύχομαι μία καλή Σαρακοστή σε όλους, ας γεμίσουμε τη καρδιά μας μόνο με αγάπη και τη ψυχή μας μόνο με δύναμη .
Προσεύχομαι για όλο το κόσμο και..ντρέπομαι που μέσα σε αυτές βάζω την υγεία της Κλώντης μου μα ο καλός Θεός ξέρει και με συγχωρεί!
Αχτιδένια φιλάκια

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη Σαρακοστη !!!!!!! Περαστικα και στις δυο σας !!!!!! Φιλια Στελα.

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλη Σαρακοστη Γεωργια μου τα καλυτερα ευχομαι απο δω και περα και οτι πιο ανωδυνο για την Κλωντουλα!Τα φιλια μου και την αγαπη μου!

BUTTERFLY είπε...

Καλη Σαρακοστη με υγεια σε ολη την Αχτιδοοικογενεια!

Ανώνυμος είπε...

Καλή σαρακοστή και καλό Πάσχα οσονούπω,περαστικά για όλα και για όλους καλή μου αχτίδα.Εύχομαι τα καλύτερα......Μαρία της εξπρές.

Ariadne είπε...

Καλή Σαρακοστή. Τι κρίμα που η Κλώντη πάλι έχει πρόβλημα. Για να δούμε πώς θα πάει. Και πάψε να δικαιολογείσαι που αγαπάς την Κλώντη σαν άνθρωπο γιατί έτσι τη νιώθεις και είναι φυσικό, είναι μέλος της οικογένειάς σου. Πολλά φιλιά!Αριάδνη AriadnefromGreece!

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Καλή Σαρακοστη Αχτιδα μου.
Λυπαμαι για την Κλωντη σας, ευχομαι να το ξεπεράσει πάλι.
Και για σένα ευχομαι παρεστικα σου.
Να χαιρεσαι τον Δημήτρη σου και να είναι γερος και δυνατός μεχριςτα 100 κι ακόμα παραπέρα
Να σε προσέχει και να μας φτιάχνει ωραίες πιτες.
Φιλακια πολλά.

ANNA FLO είπε...

Καλή Σαρακοστή Αχτίδα μου. Εύχομαι να το ξεπεράσει η Κλώντη μας πάλι. Και ντρέπεσαι που αγαπάς το σκυλάκι σου; Έλεος.
Χαίρομαι που εσύ είσαι καλύτερα. Μη ξεθαρεύεις και εύχομαι να περάσατε όμορφα. Και εμείς οικογενειακή μια και ο καιρός ακύρωσε εξόδους.
Καλό αποτελέσματα στη Κλώντη
Φιλιά πολλά

syros2js είπε...

Καθόλου να μην απολογείσαι, Αχτιδούλα: Ασφαλώς και η Κλωντούλα -και η κάθε Κλωντούλα- είναι μέρος της ζωής καθενός που την αγαπάει! Και αν μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε για να την δεις και πάλι καλά, εννοείται πως θα το κάνεις! Μαζί σου!
Ελπίζω να περάσετε όμορφα σήμερα!
ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου! Όλα περαστικά να είναι και καλή σαρακοστή!
:-)

Rena είπε...

Γιατί Αχτίδα ντρέπεσαι όλες οι ψυχές ίδιες είναι το περιτύλιγμα αλλάζει,πόσες φορες το σκέφτομαι αυτό τις τελευταίες μέρες δεν λέγετε και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε τύψεις για τα πάντα.
Καλή Σαρακοστή!!!

Ariadni St. είπε...

Περαστικά σας!
Ελπίζω συντομα όλα να ειναι μια κακή ανάμνηση!
Τα ζωακια μας ειναι σαν ανθρωποι, οποτε δε χρειάζεται να νιωθετε ενοχή!
Καλή Σαρακοστή με υγεία και χαμόγελα!
Καλή εβδομάδα!
Φιλιά :)

Unknown είπε...

Καλή Σαρακοστή!!!Ευχομαι η Κλώντη να το ξεπεράσει γρήγορα και να είστε και οι δυο σας καλά.
Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι για την φροντίδα της αλίμονο, ανήκει στην οικογένεια σας!
Καλή δύναμη σου εύχομαι!!
Φιλιά Ζαχαρούλα

χριστινα είπε...

ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ!

Ποτέ δε θα πειράξω
τα ζώα τα καημένα,
Μην τάχα σαν και μένα
κι εκείνα δεν πονούν.
θα τα χαϊδεύω πάντα
προστάτης τους θα γίνω,
Ποτέ δε θα τα αφήνω
στους δρόμους να πεινούν.

Σαν δεν μιλούν εκείνα,
και ο λόγος αν τους λείπει,
Μήπως δε νιώθουν λύπη
δε νιώθουν και χαρά.
Μήπως καρδιά δεν έχουν
Στα στήθη τους κρυμμένη,
που τη χαρά προσμένει
και αγαπη λαχταρα?

Ιωάννης πολεμης

Αχτίδα μου, εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα σ' εσένα και την κλωντη. Μακαρι Αύριο οι εξετάσεις της να είναι καλες. Το γλυκό? καλο? .. συνταγη.....? Καλό ξημέρωμα και του χρόνου να δώσει ο θεος εκτός από ωραια να είσαι και ακμαι!!!!!!!! Σε φιλώ μ αγαπη Χριστίνα 67.

nikol είπε...

Κάθε μέρα και καλύτερα Αχτίδα μου , να φτιάξει και λίγο ο καιρός και θα δεις πόσο καλό θα σου κάνει ο ήλιος !! Μακάρι η Κλώντη σου να το ξεπεράσει και πάλι , είναι κομμάτι σου καλή μου και τη θέλεις κοντά σου έτσι απλά !! Καλή Σαρακοστή να έχετε !!
Σας φιλώ με την αγάπη μου

Maria είπε...

Σας εύχομαι να περάσετε Καλή και Ευλογημένη,Αγία Σαρακοστή!!!!
Φιλάκια,γλυκιά μου και περαστικά σας!!!

Αμαλία είπε...

Καλή μου Γεωργία,
Σου εύχομαι κι εγώ καλή Σαρακοστή, χαίρομαι που το ποδαράκι σου πάει στο καλύτερο, όσο για την Κλώντη, αυτό με συγκλονίζει και με πονάει και συγχώρα με που το αναφέρω έτσι ωμά. Πιστεύω ότι θα το αντιπαρέλθει και αυτό και την συμπεριλαμβάνω στην προσευχή μου.
Σας φιλώ και τις δύο και περιμένω ευχάριστα νέα για την εξέλιξή της.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΈΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΩΝΤΗ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

Καλή Σαρακοστή εύχομαι, με υγεία.
περαστικα σου και περαστικα και στην Κλωντη
την Κλωντη την αγαπαμε ολοι μας και θελουμε να ξερουμε οτι ειναι καλα
μπραβο στον γιατρο που κανει οντως λειτουργημα
φιλια πολλα

Sophie Snow είπε...

Καλη Σαρακοστη Αχτιδα μου.
Ευχομαι υγεια και γρηγορη αναρωση και για τις δυο. Μην χανεις την ελπιδα σου.
Μπραβο στον γιατρο να'ναι καλα.

Μαρία Έλενα είπε...

Καλή Σαρακοστή και περαστικά και στις δύο
Φιλάκια ...

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλή Σαρακοστή Αχτίδα και Δύναμη !!!!
Φιλιά πολλά !!!!