Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Καλά περνώ...καλά περνώ μα ..δεν σας λησμονώ!

Νάμαστε! Πόλεμος... και από ότι άκουσα στη πλαζ..δεν είμαι μόνη...όλοι για τα κουνούπια συνταγές έλεγαν!

Τους έβαλα απαγορευτικό, τους κήρυξα πόλεμο με κάθε μέσο... ή εσείς ή εγώ τους είπα! Άρχισα με βασιλικό και ένα γλαστράκι λεβάντα  και μετά κατέφυγα στα...φονικά μέσα!






Αυτό μου έδωσαν από το φαρμακείο...και μια αλοιφή Fenistil για το ...μετά! Βέβαια δεν παρέλειψα και τα υπόλοιπα που αν και ξέρω ότι είναι χημικά ο άνδρας μου από το φόβο των κουνουπιών τα αλείφτηκε ΟΛΑ!
 Βάλαμε και ταμπλέτες σε κάθε δωμάτιο και τις αλλάζουμε κάθε 5 ώρες! Ε! ελπίζω να εξαφανιστούν!

Βρήκα και μία συσκευή με υγρό που τελείωνε δυστυχώς ( το ..έφαγε χθες) μα δεχότανε και ταμπλέτες!


Υπάρχουν και τα φιδάκια! Ολίνα μου τις βρήκα τις θήκες!


Και τώρααααα! το βαρύ πυροβολικό!  Η κουνουπιέρα του παλιού καιρού ..ξαναγύρισε!!!!... εεεεεε; να δούμε τώρα από που θα μπούνε!


Ακόμα και η Κλώντη ήθελε να μπει! Τώρα πάντως έχω ελπίδα να κοιμηθώ..έφαγα το γιαουρτάκι με τον ανανά..κάνω πως δεν βλέπω τα αμέτρητα χωνάκι παγωτό που περνούνε από κάτω... και για αύριο λέω να μαγειρέψω εγώ φρέσκα φασολάκια που τα αγόρασα από ένα μανάβη πλανόδιο που πέρασε το πρωί κάτω από το μπαλκόνι μου και φώναζε:
- Έλααααα! φασολάκια από το ...Δημητράκη το καλό παιδίιιιιιιιιιι!
Τώρα σας αφήνω ...πάμε για βολτίτσα στα Μουδανιά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπέροχα φίλοι μου...ούτε ένα δεν πέρασε τη κουνουπιέρα άσε που είναι και πολύ ρομαντικό να κοιμάσαι από μέσα της. 
Πάω για μπάνιο, τα φασολάκια μου έτοιμα και πεντανόστιμα μα ...κάτι μου λέει ότι θα παρουσιαστεί στο πιάτο του Δημήτρη και μία μπριζόλα ..όλως...τυχαίως!





14 σχόλια:

Marie είπε...

Ζηλεύω την κουνουπιέρα σου!!! Η καλύτερη λύση!!! Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα πλέον και να μη σου χαλάει τίποτα μα τίποτα τις διακοπές σου! Καλά να περνάς και φιλιά πολλά σ'εσένα και στο γουτσου γουτσου σκυλάκι σου!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Η καλύτερη λύση είναι η κουνουπιέρα τελικά!
Χαίρομαι που είσαστε ήδη δίπλα στη θάλασσα και κάνετε τα μπανάκια σας. Να βάζετε φωτογραφίες να παρηγοριόμαστε κι εμείς που τη βλέπουμε μόνο από μακριά για την ώρα.
Να περνάτε όμορφα...

el.mar είπε...

Ούτε στα 10 μέτρα δε θα πλησιάζουν τα κουνούπια..χαχα..Να περνάτε όμορφα Αχτιδούλα, σε φιλώ!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Η κουνουπιέρα είναι η καλύτερη!!!! χαχαχα! Μπράβο!
Καλές βόλτες!

stalamatia είπε...

Καλά να περνάτε!!Πολλά δηλητήρια παιδάκι μου η κουνουπιέρα είναι η καλύτερη λύση!

para-kelsoscooks είπε...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά τα κουνούπια έχουν μεταλλαχτεί και δεν τα πιάνει κανένα φάρμακο.Η καλύτερη λύση και οικολογική λύση είναι η κουνυπιέρα. Αρκεί να μην περάσει από μέσα κανένα κουνούπι.Γιατί τότε......

Mary Ka είπε...

Καλή η κουνουπιέρα και ρομαντική αλλά με τις ώρες πριν την κατάκλιση τι γίνεται? Τότε χρειαζόμαστε τα...δηλητήρια. Εγώ αλείφομαι με AUTAN.

OLINA M είπε...

Ωχ!
Ευτυχώς που βρήκες λύση γιατί διαφορετικά...θα μας έτρωγε ο Δημήτρης!(καλή η ρομαντζάδα πριγκιπέσσα μου;)
Το καλύτερο φάρμακο για τα κουνούπια είναι το τσίπουρο.Ειδικά αν το συνοδεύσεις με λουκάνικα και κοψίδια....θα κάνεις μια χαρά κεφάλι και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι!!!
Δοκιμασμένα πράγματα!
Στην επόμενη διανυκτέρευσή σας, σας περιμένω να εφαρμόσουμε και άλλες τέτοιες παραδοσιακές μεθόδους καταπολέμησης ζωυφίων.

Πολλά γλυκά φιλάκια από όλους.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

χαχαχαχα πολύ καλή ανάρτηση αχτιδούλα μου!!!
Αυτά τα παλιοκούνουπα μου τη σπάνε κι εμένα κάθε καλοκαίρι. Το ήξερες ότι μυρίζονται μια ουσία που εκκρίνει το δέρμα μας, και μπορεί να κάνουν και ταξίδι 50 χλμ για να μας τσιμπήσουν; (αν τους αρέσει η μυρωδιά μας. Αν είμαστε από τους τυχερούς θα μας σνομπάρουν).
Ευχαριστούμε πολύ πάντως για τις πληροφορίες.
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

mahler76 είπε...

πάντως από όλα αυτά τα χημικά καλύτερα να βάλετε κάποια στιγμή σίτες στο σπίτι. Θα σωθείτε πίστεψέ με.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗΝΑΔΑ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΗΣΜΟΝΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΔΩ ΖΕΣΤΗ .....ΧΩΡΙΣ ΕΑΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΧΑΧΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ.ΕΙΡΗΝΗ Κ

Rena είπε...

Α ξέχασα να σου πω ότι και ο ανεμιστήρας τα διώχνει,εκτός από τη Κλώντη αλλά βλέπω πως πήρες σκληρά μέτρα,βάζε και στη Κλώντη την αμπούλα την αδιάβροχη που είναι και για καλαζάρ μάλλον θα το έχεις κάνει όμως και αυτό!
Καλό μπάνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,τέλεια είναι μανούλα μου και ρομαντική!!!!και εγώ φασολάκια είχα εχθες!!φιλάκια και καλά ουζάκια!!!προκαταβολικά............

Αναστασία είπε...

Kαλά, τόσα πολλά κουνούπια;;;;