Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Νάτο και το ατύχημα πρωτομηνιά!

 


Σας εύχομαι τα καλύτερα για τον Νοέμβριο που μας βάζει το ένα πόδι στις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα. Χθες σας είπα για τα.. απρόβλεπτα; Ε! να σας πω τα σημερινά! 

Δεν μου μπήκε φίλοι μου καλά ο νέος μήνας κι ας είχα από το πρωί την καλύτερη διάθεση. Είμαι από εκείνους που κάνουν .. λίστες τις καθημερινές υποχρεώσεις τους. Έτσι το πρωί ξεκίνησα χαρούμενη για το ταχυδρομείο και.. αν είναι δυνατόν στις 7.30 .. τι στο καλό.. αυτό έβλεπαν όλοι στον ύπνο τους; , πήρα το νούμερο 41!!!! Με την Κάντυ παρεούλα περίμενα υπομονετικά, τελείωσα και σκέφτηκα το επόμενο στη λίστα μου.. Έχω να πάω στον ηλεκτρολόγο να παραλάβω το νέο ηλεκτρολογικό σχέδιο που μου ζήτησε η ΔΕΗ γιατί λέει το παλιό..πάλιιωσε..50 στον ηλεκτρολόγο !Το πήρα λοιπόν και σκέφτηκα να αγοράσω και ψωμί για το μεσημέρι, βγαίνοντας λοιπόν.. ατύχημα.. με χτύπησε μία κοπέλα με το ηλεκτρικό πατίνι που κυκλοφορούν πια παντού. Έτρεχε από ότι κατάλαβα από τις φωνές των γύρω γιατί εγώ που λόγω του προβλήματος μου βαδίζω σιγά είδα απλά να με χτυπάει και να με τινάζει το δρόμο.. Το μόνο που σκεπτόμουν ήταν μη σπάσω το χειρουργημένο γοφό μου και δεν αντέχω νοσοκομεία. Σχέδια ηλεκτρολογικά , ψωμιά, τσαντάκι.. εγώ με την δεξιά ευτυχώς πλευρά και το κεφάλι στην άσφαλτο. Έτρεξαν βέβαια όλοι, καταντράπηκα γιατί δεν μπορούσα να τους βοηθήσω , με σήκωσαν και έκανα το σταυρό μου γιατί μπορούσα να σταθώ. Με τραβούσαν να με πάνε για.. νερό.. για πρώτες βοήθειες.. Το κοριτσάκι έκλαιγε κι εγώ του είπα πως.. δεν πειράζει.. απλά να είναι καλά κι εκείνο.. φοβήθηκε το καημένο, του φώναζαν κι όλας.. .. Τους είπα πως θέλω να πάω σπίτι μου, όταν συγχίζομαι η Πάρκινσον μου κάνει κρίση, έτρεμα.. τραύλιζα.. έχασα τις σκέψεις μου ήθελα μόνο το σπίτι.. Συμπωματικά γιατί ήμουν κοντά με είδε ο καθαριστής της πολυκατοικίας που το πρωί που έφευγα με χαιρέτησε.  Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο σπίτι.  

Δόξα το Θεό όλα καλά.. είδατε τι γλυτώνεις όταν είσαι..αφρατούλα; που να βρει κόκκαλο η άσφαλτος.. έγινα απλά ..μαυρούλα κατά το δεξί ημισφαίριο αχ! χα! . που να δείτε και να ακούσετε τον Δημήτρη μόλις με είδε!! όλα καλά φίλοι μου, απλά πονάω και ελπίζω να μη ξαναδώ πατίνι .. άκου να πάω από.. πατίνι!!!Από πατίνι βρε παιδιά.. ούτε μία λιμουζίνα!!

                                    Αχτιδένια φιλάκια 

18 σχόλια:

Sophie είπε...

Περαστικά σου Αχτίδα μου κι ευχομαι να ηταν το τελευταιο!!Καλό μηνα γλυκια μου δημιουργικό και ευλογημένο!!!

Giannis Pit. είπε...

Αχ βρε Γεωργία μου! Αμάν βρε παιδί μου! Τι σε κυνηγάει! Περαστικά και σιδερένια κορίτσι μου. Η ιστορία με τα πατίνια άρχισε και ξεφτιλίζεται μου φαίνεται, κινούνται όπου να είναι και όπως να είναι. Πάλι κράτος δεν υπάρχει να θεσπίσει κανόνες και συνθήκες.
Και μια συμβουλή. Πρωτομηνιά πήγες στο ταχυδρομείο; Δεν πας καλά παιδί μου! Ποτέ μιλάμε!
Την καλησπέρα μου και τις ευχές μου.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μα πατίνι βρε αγάπη μου να σε χτυπήσει; λιμουζίνα μου ήθελες και εσύ; 🤣
Δεν λες καλά που ήταν τόσο και ευτυχώς,...είδες τι λέει ο Γιάννης από πάνω;
Να μου πεις αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει όποια μέρα του χρόνου να είναι...
Να είναι η τελευταία αναποδιά φιλενάδα σου στέλνω όλες μου τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση και υπομονή Αχτίδα μου περαστικά σου...Καλο μήνα την αγάπη μου φιλιαααα😘

Ελένη Φλογερά είπε...

Γεωργία μου καλό μήνα και περαστικά σου. Ευτυχώς που γλίτωσες με λίγο μαύρισμα μες το καταχείμωνο(για να κάνουμε και λίγο χιούμορ).
Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Σας εύχομαι περαστικά, να είστε σιδερένια, και προσοχή μεγάλη..Καλό μήνα, να είναι γλυκός ο υπόλοιπος...

Αννίκα είπε...

Ευτυχώς γλίτωσες τα χειρότερα. Περαστικά Γεωργία μου! Καλό κι ευλογημένο μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έβαλα τα γέλια με το παράπονό σας! Μα από πατίνι;;;Να ήταν καμιά λιμουζίνα! Περαστικά σας! Εκεί να σταματήσουν τα κακά! Εγώ πάλι μέτρησα... τον διάδρομο της εισόδου μου, που μπλέχτηκε το πόδι μου με το ριχτάρι της πολυθρόνας, και σωριάστηκα φαρδιά πλατιά! Και η σκέψη μου; Τα μάτια μου! Διότι από πέσιμο έπαθα αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και χειρουργήθηκα, και μέχρι τώρα δεν βλέπω καλά από το δεξί. Μισότυφλη είμαι. Και ραντεβού με τον γιατρό;στις 26 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, αποφεύγω να κυκλοφορώ στον δρόμο χωρίς άπλετο φως. Και έχω πέσει και δυο φορές! Είδομεν! Περαστικά μας λοιπόν, και καλημέρα, καλό μήνα, και μέχρι εκεί, εύχομαι!!! Σοφία

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Σοφία. Κορίτσι μου περαστικά σου εύχομαι, όλα να πάνε καλά.

ANNA FLO είπε...

Αχ περαστικά σου!! Τι να πω βρε Γεωργία μου εύχομαι τώρα που πάγωσαν όλα να μην πονάς. Ναι οι αφρατούλες σώζουν κόκκαλα και δεν έχουν και οστεοπόρωση ξέρεις χααχαα
Βρε τι έπαθες...Είχαμε τα μηνανάκια, μετά τα ποδήλατα τώρα τα πατίνια που πάνε όπου θέλουν και όποτε θέλουν
Περαστικά και να ναι μόνον αυτά
Φιλιά πολλά

marypertax είπε...

Αχ Γεωργία μου τι ήταν αυτό που έπαθες; Τουλάχιστον είσαι καλά. Μα πλέον δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει! Άκου να δεις! Πατίνια, μηχανάκια, όλα πάνω στα πεζοδρόμια και οι πεζοί; Δυστυχώς νόμοι και κανόνες υπάρχουν και όλοι τους ξέρουμε! Αλλά δεν τους τηρούμε ούτε τους μεν ούτε τους δε! Με το καλό να περάσει κι αυτό και να προσέχεις! Περαστικά και φιλιά πολλά!

Marie-Anne είπε...

Τί λες τώρα! Στα καλά καθούμενα να βρεθείς ξάπλα στο πεζοδρόμιο, από πατίνι!!!
Ευτυχώς που δεν έσπασες τίποτα! Σίγουρα όμως θα πονάς τώρα! Περαστικά σου και υπομονή, Αχτίδα μου! Πάντως το χιούμορ σου δεν το χάνεις με τίποτα!!!!

Marina Tsardakli είπε...

Αχτίδα μου, περαστικούλια σου.
Πω πω, δεν σου ξεκίνησε καλά ο μήνας!!!!
Τώρα είσαι καλύτερα;
Ευχομαι να 'ναι η τελευταία αναποδιά και το υπόλοιπο του μήνα να 'ναι ωραιότερο.
Σε φιλώ γλυκά :)

mand είπε...

Περαστικά σου Ακτιδούλα....

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Περαστικά σου Γεωργία μου.
Άκου από πατίνι!
Δεν σε είδε βρε παιδί μου;
Ευτυχώς που δεν έσπασες τίποτα.
Όσο για τη λιμουζίνα, άσε πιο μεγάλη ζημιά θα σου έκανε.
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά..

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχ καλή μου, μα από πατίνι ;;;; ευτυχώς δεν ήταν άσχημο πέσιμο....περαστικά σου και υπομονή. Σε φιλώ !!!!!

Χελώνα είπε...

Ναι είναι επικίνδυνα τα πατίνια, δεν ακούγονται κιολας. Περαστικά γρήγορα Αχτιδούλα μου. Αλήθεια η Κάντυ τι έκανε σ ολο αυτό το συμβάν;

Γιούλη Μαραβελη είπε...

Καλημέρα Γεωργία μου.Εύχομαι ολα καλα να πάνε φιλη μου.Τι να πεις,οσο εξελισσόμαστε,τόσο καινούρια πράγματα θα μας 'κυνηγάνε'.
Αν σου το ελεγαν πριν 10 χρόνια οτι θα σε χτυπησει πατινι,θα τους κορόιδευες.
Περαστικα και γρήγορα.
Θα ευχηθω:Ανοξύδωτη,διοτι το σιδερενια σκουριαζει.Φιλια πολλά.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που κάποιοι εντυπωσιάζονται για τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ένα πατίνι, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ναι, και τα πατίνια είναι επικίνδυνα και τα ποδήλατα και οι γλάστρες που κρέμονται από τα μπαλκόνια και ένα σωρό άλλες ασυδοσίες, που μέχρι να πέσουν στο κεφαλάκι μας τις αγνοούμε επιμελώς. START2